TV4 Play är en app med stort utbud av filmer och serier i olika genrer. Men trots att TV4 Play är en app som förlitar sig på originella program så visar TV4 Play reklam genererad av AI under reklam pa... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag är så arg på tv4 för att de I SIN GIRIGHET tvingar svenska folket betala dyra abonnemang för att se stora sportevenemang som alltid varit en folkfest! Skäms så in i bomben! Jag kommer bojkotta all... Toon meer
Synd att det inte finns lägre betyg än 1. Inför fotbolls-VM hade jag farhågor för kvalitén som TV4 skulle hålla, de har ju redan med sändningarna från Allsvenskan och Superettan visat att de inte h... Toon meer
Helt vidrig upplevelse, bildkvaliteten är som att titta på en dator från 1980-talet, dessutom har skitföretaget mage att ta betalt för detta MED REKLAM. VARNING till alla, undvik detta på gränsen till... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Streama TV-program och nyheter gratis - direkt på webben och i våra appar. Följ oss live eller titta när det passar dig. Välkommen till TV4 Play!
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
TV4 Play - Skräp APP
Verkar som om TV4 saknar kunskap att programmera en app som fungerar som den skall.
Alla andra "Play" appar jag har installerat på olika enheter fungerar klander fritt MEN Tv4 appen går ej att installera eller fungererar ej korrekt på en del av mina enheter.
Absolut värdelös kundservice och…
Absolut värdelös kundservice och kundbemötande. Hela bolaget borde genomgå en transformation där man faktiskt anstränger sig för att göra kunder nöjda för att på så sätt behålla dom.
Mer reklam än fungerande streaming app
Absolut sämsta möjliga kundservice
Absolut sämsta möjliga kundservice, håll er borta från detta företag
Reklam
Reklam, var 10 'e minut i flera minuter åt gången.. går inte titta hos dem längre.. om man inte betalar dvs. Men med deras fattiga utbud vill jag inte betala.
Betalar för reklam…
Det är helt sinnesjukt att man betalar höga priser men ändå tvingas se på reklam. TV4 och deras ägare måste vara bland dom girigaste som finns och deras taktik borde vara olaglig. Tekniken att inte se på reklam även under live event finns, TV4 väljer att visa reklam för premium användare ändå för då tjänar dom extra dollarinos. Sjukt, avskyvärt, äckligt och helt absurt.
Se till att nyhetsuppläsare behärskar svenska språkrt
Blir så trött på att de inte har folk som behärskar språket. Primärt vid nyheter och väder. Har bryts det på språket och de klarar inte av att prata ren Svenska. Inget annat land har nyhetsuppläsare där de inte kan språket. Betänk om du hör dåligt, är äldre eller är ung och håller på att utveckla språket själv. Så hör du detta. Integration när den är som sämst. Skärpning.
Det står ingen anslutning fast allt…
Det står ingen anslutning fast allt annat fungerar
Jättedålig tjänst
Jättedålig tjänst Det går inte att spola eller spela in inte stoppa i programmen Försöker nu att välja annan kanal. Journalister rapporterar inte om detta Det är nog för farligt
Apple support.
Apple support.
Ni är så bra- Så ska en kundservice fungera. Tack.
Sämsta playappen!
Sämsta playappen!
Tv 4 fastnar ofta i senast sedda program enda sättet att komma loss är bryta strömmen helt till tvn en stund.Jag har betalversionen och tycker det är riktigt illa särskilt med tanke på att 4 an ska över helt till strömmad tv från nästa sommar.Inga andra tv appar beter sig såhär illa!
Måste vara den sämsta streamingkanalen
Måste vara den sämsta streamingkanalen. Laggar hela tiden när vi streamar via vår router teletonika 240 4g. Streama andra kanaler fungerar bra, men inte TV4play
Total katasrof
Hur kan man påstå att man är hela Sveriges streamingtjänst när man inte lyckas att göra ett interface där man kan hitta en serie och om man mot all förmodan gör det så är det inte möjligt att se vilket avsnitt som man har sett…. Till och med Max är bättre ur ett användarperspektiv…
Undvik som pesten
Nog det absolut sämsta jag varit med om.
Betalar hutlös summa för slippa reklam, ändå får man reklam ibland? Sen när det väl funkar så är det ÄNDÅ reklam för tv4s egna program??
Valde att uppgradera till sport då det…
Valde att uppgradera till sport då det fanns ett gratis erbjudande via lidingöloppet som jag ville se. Hade tv4+ innan utan reklam. Nu blev det med reklam och när jag säger upp för att återgå till det ursprungliga abonnemanget så går det inte, jag får leva med reklam i en månad framåt. Så idiotiskt!
Det går inte att söka i appen då den…
Det går inte att söka i appen då den inte indexerar program efter kategori. Urkass app enligt mig.
Reklam reklam reklam
Ville ge en halv stjärna max men gick inte. Tycker det är skamligt av ett storföretag som tv 4 att ta betalt 500kr i månaden för att få se shl å likförbannat ha reklamavbrott stup i ett. Sen när man dessutom betalar 50 kr extra för att slippa reklamen... ja då visar dom reklam för sina egna program i alla fall.
Går tyvärr inte sätta 0 stjärnor
Går tyvärr inte sätta 0 stjärnor. Följt shl hela livet och knappt missat några matcher alls men nu är det slut dagens priser man måste ha sport max för att kunna se alla matcher för sitt lag och betala över 500 spänn i månaden för en usel streaming tjänst som bara fungerar i 50 procent av fallen är inte försvarbart. Hoppas fler bojkottar så det blir ändring
Tack bort Petra Mede från…
Tack bort Petra Mede från underhållningsprogram. Hon totalhavererade Lets Dance och nu Halv åtta hos mig. Ni tappar trogna tittare på grund av denna självupptagna person.
Dit is Trustpilot