TV4 Play är en app med stort utbud av filmer och serier i olika genrer. Men trots att TV4 Play är en app som förlitar sig på originella program så visar TV4 Play reklam genererad av AI under reklam pa... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag är så arg på tv4 för att de I SIN GIRIGHET tvingar svenska folket betala dyra abonnemang för att se stora sportevenemang som alltid varit en folkfest! Skäms så in i bomben! Jag kommer bojkotta all... Toon meer
Synd att det inte finns lägre betyg än 1. Inför fotbolls-VM hade jag farhågor för kvalitén som TV4 skulle hålla, de har ju redan med sändningarna från Allsvenskan och Superettan visat att de inte h... Toon meer
Helt vidrig upplevelse, bildkvaliteten är som att titta på en dator från 1980-talet, dessutom har skitföretaget mage att ta betalt för detta MED REKLAM. VARNING till alla, undvik detta på gränsen till... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Streama TV-program och nyheter gratis - direkt på webben och i våra appar. Följ oss live eller titta när det passar dig. Välkommen till TV4 Play!
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Tack bort Petra Mede från…
Tack bort Petra Mede från underhållningsprogram. Hon totalhavererade Lets Dance och nu Halv åtta hos mig. Ni tappar trogna tittare på grund av denna självupptagna person.
Betala inte för skiten
TV4 Play: betala för Plus, få inget extra. Ett oärligt och usel kundservice på köpet.
Sämsta streamings tjänsten Laggar…
Sämsta streamings tjänsten Laggar konstant sedan 2024
man betalar för att slippa reklam
man betalar för att slippa reklam, då inför de reklam även fast man betalar- totalt värdelöst.
Dom kör med aggressiv reklam trots…
Dom kör med aggressiv reklam trots marknadens dyraste abbonemang utan att ens kunna erbjuda 4K (UHD) eller ordentligt 5.1 ljud garanterat i nått erbjudande. Jag haee valt att gå med via sport pakets erbjudande för 250 kr i månaden (samma som hos källan MAX) men att det också så skulle stötta mitt lag och fick se några matcher i försäsongen, dock på MAX för samma peng hade jag också fått se dem i 4K något inte tv4 gör, alltså blir signalen sämre för samma kostnad. När erbjudandet tar slut kastar dom på yttligare 100 kr i månaden och då försökte jag kolla på resten av grejerna, det gick inte ens att titta på en serie för då kör dom aggressiva reklam avbrott på 5-10 min varje kvart, ingen annan tjänst gör detta för dessa summor. TV4 är så sjukt giriga att dom vill ha ytterligare 50 kr i månaden bara för att bli av med det (även om jag nyttjar reklamen och handlar varje månad så vet jag att exempelvis apoteket inte har en vinstmarginal på typ 50 kr på typ ett paket alvedon som sedan betalas ut rakt till tv4)
Så detta är mitt absoluta dyraste streaming abonnemang som också har sämst kvalitet och reklam (där var droppen, fy f**)… trist att Svenska alternativ är så extremt dåliga, inte svårt att erbjuda bättre kvalitet för en mindre peng i ett land där datacenter är som billigast och tekniker växer på träd, men TV4 visar att dom misslyckas trots dessa förutsättningar ändå.
Patetisk tjänst över lag
Patetisk tjänst över lag. Dåligt utbud, dyrt och en massa reklam.
Jag förstår inte hur de lyckas gå runt.
Tydligen har det skapats en gratismånad…
Tydligen har det skapats en gratismånad som vi inte vetat om som i sin tur har övergått i en månadsabonnemang. Detta såg jag igår på mitt konto att det dragits en summa från tv4play. Vi kontaktar supporten och säger att vi först och främst inte har skapat en prova på månad gratis och definitivt inte tänkt att det ska förlängas. Vi har ju inte ens utnyttjar den här "gratis månade". Dom svarar med att dom tycker att det är konstigt. Vi ber dom göra ett återköp på transaktionen men det kan dom tydligen inte göra🙄 Så nu måste vi betala en månad trots att vi inte ens utnyttjar det. Dåligt och sniket av en så pass stor aktör inom streamingtjänst.
Varför betala för att ändå få denna…
Varför betala för att ändå få denna tjatiga reklam. Nu skippar jag play, vill inte vara en idiot.
Diskriminering av hörselskadade
Nu har nyhetsmorgon ingen undertext igen. Den textas på TV bara när det passar TV4. De fortsätter att diskriminera hörselskadade.
Absurd tjänst som tar alldeles för…
Absurd tjänst som tar alldeles för mycket betalt för vad de har att erbjuda. 99 kr i månaden borde räcka för det innehåll de erbjuder, utan reklam. Men girighet styr marknaden och folk är alldeles för bekväma för att stå emot dessa tjänster som praktiskt taget rånar dig på pengar för att de kan.
Lär er att ta reklamen när den ska…
Lär er att ta reklamen när den ska vara,som det är nu så är reklamen mitt i en mening och inte när den är i direktsändningen. Mycket irriterande
Flertal gånger måste jag logga in…
Flertal gånger måste jag logga in aktivera tv 4play
Så jäkla otydlig
Så jäkla otydlig. Vad gäller? Är det tv4 play eller tv4play? Vad/vilken strömming är vad. Vad är uppdatering? Varför kan jag se vissa program? När jag söker på t ex Ronny Svensson tipsar så får jag upp 2år gamla tips.... Bara luddigt
Vill ni ha billigare pris köp direkt från Telia
Vill ni ha billigare pris köp direkt från Telia. TV4 är både dyrt och har undermålig teknik som strular vid hög belastning.
Köpte igår ert sportpaket för att titta på MFF matchen med vänner. Tyvärr fungerade inte appen på vare sig min Samsung eller LG tv. Mycket kludd och strul resulterade i att jag gick in och beställde matchen via Telias TV paket. När jag sedan försöker häva köpet för att jag inte fick den tjänst jag köpt får jag ett tvärnej från er support. Då vi börjat streama matchen på telefonen har vi ingen ångerrätt längre.
Det sjuka är att Telia äger TV 4 och att ni nu tar betalt från mig 2 gånger för samma match.
Det som är ännu sjukare är att ni tar 549kr för paketet när jag köper det i appen men via hemsidan kostar det 299kr på kampanj.
Måste säga att detta är den absolut sämsta kundupplevelsen jag någonsin haft med en digital tjänst.
Se upp när du väljer abonnemang på TV4 play vid erbjudande
Köpte via ICA ett erbjudande om 50% TV4 play sport, 199,50 för 1 månad. Upptäckte omedelbart att jag valde fel och behövde byta till TV4 play sport total, 299;00 för att kunna se matchen. Sa upp det första abonnemanget inom 20-30 min och valde det för 299;00 istället. Detta gör att TV4 play debiterar mig fullpris 599,00. Har varit i kontakt med kundservice ett antal gånger och det "går" inte att ändra till 299,00!!! Så dåligt, ett fel som begås och som rättas till omgående borde inte debiteras fullt. Alla kan göra fel. Det borde TV4 play ta hänsyn till. Stod inte någonstans att man inte kunde göra så här!!
Nu har TV 4 play bollat runt mig till 8 personer inom Kundservice. Nämner inga namn men det är helt otroligt! Fantastiskt!
Den här appen är värdelös
Den här appen är värdelös. För mycket reklam. Går ej att spola, reklam när man pausar osv. Helt värdelös.
Pausa programmet utan reklam
Det är så jättedåligt att det inte går att pausa programmet utan att reklam visas! Det kan vara nödvändigt ibland att kunna pausa för att hinna läsa eller uppfatta vissa saker, i synnerhet för oss äldre.
Tv4 play fungerar inte
Tv4 play har inte fungerat över huvud taget de senaste 5 dagarna på AppleTV.
Blir bara svart ruta med texten ”Innehållet går inte att spela just nu”
Detta på alla program och filmer.
Hela Sveriges sämsta streamingtjänst
Hela Sveriges streamingtjänst! Skämt!!!
Hur kan man misslyckas så kapitalt med en streamingtjänst??
Utan tvekan det sämsta interfacet helt utan logik.
Hade det varit svårt att titta på de befintliga streamingtjänsterna och göra lite bättre istället för att göra allt sämre.
Betalar 550 i månaden men får ändå…
Betalar 550 i månaden men får ändå reklam på vanliga program sen laggar de as mycket
Dit is Trustpilot