TV4 Play är en app med stort utbud av filmer och serier i olika genrer. Men trots att TV4 Play är en app som förlitar sig på originella program så visar TV4 Play reklam genererad av AI under reklam pa... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jag är så arg på tv4 för att de I SIN GIRIGHET tvingar svenska folket betala dyra abonnemang för att se stora sportevenemang som alltid varit en folkfest! Skäms så in i bomben! Jag kommer bojkotta all... Toon meer
Synd att det inte finns lägre betyg än 1. Inför fotbolls-VM hade jag farhågor för kvalitén som TV4 skulle hålla, de har ju redan med sändningarna från Allsvenskan och Superettan visat att de inte h... Toon meer
Helt vidrig upplevelse, bildkvaliteten är som att titta på en dator från 1980-talet, dessutom har skitföretaget mage att ta betalt för detta MED REKLAM. VARNING till alla, undvik detta på gränsen till... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Streama TV-program och nyheter gratis - direkt på webben och i våra appar. Följ oss live eller titta när det passar dig. Välkommen till TV4 Play!
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Tv4 play är ju så dåligt att jag ger…
Tv4 play är ju så dåligt att jag ger upp att försöka streama, är det inte bättre och enklare trots att man är inloggad kan man ju lika bra lägga ner skiten
TV4 play är SÄMST
TV4 play är den absolut sämsta streemingtjänsten jag NÅGONSIN har laddat ner. Vad man än kollar på så laggar det så sjukt mycket. Om man vill pausa, spola fram eller bak så går det inte, man måste se om hela programmet. Plus att det är reklam en gång var tionde minut. Reklamerna är också minst en kvart långa. Utan att överdriva! Reklamen kommer också om man pausar, spolar fram eller bak. TV4 plays kvalitet är rent ut av en katastrof. Ladda INTE ner det! Tro mig.
Betalar för att slippa reklam
Betalar för att slippa reklam , men NÄ tvingas se reklam en få . Sämsta kanal …….
Har haft TV4plus utan reklam men det…
Har haft TV4plus utan reklam men det kommer ändå reklam. Ibland reklam i 10 minuter sen kommer påannonsering om kommande program i 5 minuter och sen reklam igen i misnt 5 minuiter. Gäller ert sändningstillstånd med så mycket reklam OCH vad betalar jag för?? Det är rena skojeriet. Jag tror att jag betalat i ett år nu.
När man vill ringa till finns telefonnumret 0771-124444 på TV4Plus hemsida under support att ringa och får 4 val, jag väljer TV4plus. Då svarar telefonsvararen att man skall gå tilll www tv4plus och välja support där. DET VAR JU JUST VAD JAG GJORDE!
Skulle säga upp abonnemanget. På inställningar skall man kunna välja ta bort kort med SE DET GÅR INTE, valet ta bort har ni TAGIT BORT. Allt för att jävlas med kunderna.
Att stoppa debiteringen hittade jag till slut så nu kan ni inte stjäla mer pengar från mej. Tyvärr finns det ingen 0 stjärnor. Då hade jag valt det.
Skitapp
Skitapp, ramlar ur flera gånger under en kväll, buffrar och ger dålig bild. Varför inte gå tillbaka till cmore appen?
Fuskar med sign up-länkar
Vill se en match, går upp en qr-länk för abonnemang. Jag signar upp mig via länken de skickar mig till. Försöker se matchen. Jag behöver ett dubbelt så dyrt abonnemang. Länken de skickat mig till täcker alltså inte den matchen jag klickat mig ifrån. Det är så dåligt att jag häpnar. Vet inte om ni bara är värdelösa eller om det är medvetet. Oavsett är det lurendrejeri och anmälan kommer.
Reklamen laggar hela tiden
Reklamen laggar hela tiden. Går inte att backa ur program, måste installera om flera gånger per kväll.
HELT VÄRDELÖST
De måste vara inkompetenta som bestämmer på tv4 . De tror tydligen att man tittar på tv gör sitt se reklam.
Nu kan man inte längre spola tillbaka så man kan se från början med spolning. Att man sen måste betala för att inte se reklam måste väl. De företag/annonsörer som betalar dyra pengar till tv4 borde bli irriterande över detta.
När tv reklamen tar över en i övrigt bra kanal
När tv reklamen tar över en i övrigt, så bra kanal som TV4 Play är, känns det verkligen tråkigt. Reklamen återkommer för ofta och är för lång. Vi får hoppas att någon bryr sej, innan det är för sent.
Eftersom det bara finns 5 stjärnor att…
Eftersom det bara finns 5 stjärnor att välja på, så sätter jag minus framför den enda stjärnan!
Vi har TV4 Play+ utan reklam, och loggas ut från appen så gott som varje dag - och måste då följaktligen logga in varje dag. Listan med negativa saker att anmärka på gällande TV4’s app skulle kunna göras lång:(:(:(!//Ammi
Laggande reklam
Enormt mkt reklam! Helst vill man ju ha så lite reklam som möjligt, men om man nu ska stå ut med reklam är det väldigt störande att det laggar hela reklamen. Företagen som betalar för reklamtid borde ju vara grymt missnöjda. Själva programmen funkar i alla fall än så länge.
USELT
USELT, reklamen laggar varje gång. Tar cirka 10 minuter att ta sig igenom reklamen och det laggar bara I reklamen. Om detta är för att man ska betala för reklamfritt så är det rent ut sagt vidrigt då jag har betalabonnemang. Det är sedan jag började betala som reklamen började lagga. Säger upp tjänsten då ingen hjälp eller ersättning gick att få.
sämsta appen jag varit med om
sämsta appen jag varit med om. Måste starta om den varje dag. Gör om, gör rätt!
Vad har hänt med dagens bemötande av…
Vad har hänt med dagens bemötande av kunder…
Mannen på kundtjänsten har en riktigt tråkig ton. Minns inte vad han hette. Försökte få hjälp efter att min man gått bort men då visade sig att vi hade konto vi inte betalde för. Men en kan väll ha god ton för det. Riktigt tråkigt bemötande.
Riktiga klåpare UNDVIK
Riktiga klåpare. Jag skaffade tv sport 1 månad för att se på svenska cupen. När jag säger upp abonnemanget på sista dagen innan en ny månad börjar hävdar dem att jag måste betala för en månad till eftersom jag hade haft abonnemanget en månad och trumvirvel 8 minuter?! Så nu ska jag betala 349:- för en månad till som jag inte kommer se eller nyttja. Brukar alltid titta på tv4 nyheterna varje dag men nu byter jag till svt.
Här kan ni läsa motiveringen från 🫒er:
”Ditt abonnemang förnyades den 16 mars vid 17.10 och en uppsägning lades in på hemsidan kort efteråt vid 17.18. Sedan upptecknandet den 16 februari så har du haft möjlighet att avsluta abonnemanget via oss på kundservice eller via hemsidan. Eftersom vi inte har haft några problem med uppsägningsflödet eller kontaktvägarna in till oss så kommer vi att neka din förfrågan om en återbetalning på 349 kr.”
Riktiga buk huvuden och ja b ska vara ett en annan konsonant. Tack för mig.
Sämst
Gamla repriser. Hjärndödande skräptv. Enorma mängder med reklam. Avslutar abonnemang
Konstant dålig upplösning
Konstant dålig upplösning, buffrar hela tiden, streamen fryser och får svart skärm. Problemet för mig finns endast på tv4play och inga andra streamingtjänster eller plattformar.
Hackar
Hackar, långsamt, fastnar i reklamen och kommer ingen vart. Skulle aldrig betala för det med tanke på hur dåligt det är
Bara reklam
Bara reklam o reklam, o det går inte ens spola programmen. Tv4 play sämsta tjänsten!!!!
Dit is Trustpilot