3 paar schoenen besteld, alle 3 pasten ze niet dus retour. Bij het bestellen al gecheckt hoe het retourbeleid was, er zou dan ook een returnlabel in de doos moeten zitten, dat zat er niet in! Na gemai... Toon meer
Na nieuwe catalogus,gelijk 2 paren schoenen besteld. 3 dagen later mail gekregen van Vamos met de mededeling dat de schoenen maat 38(5) niet meer kunnen bestellen. Gelijk klantenservice opgebel... Toon meer
Wat een teleurstelling, geen Vamos Nederland! Ik ben een paar jaar een tevreden klant bij Vamos geweest. Was een goede site met veel informatie over alle artikelen. Zeer prettig en vriendelijk als... Toon meer
schoenen besteld, maat was niet goed. naar Vamos gebeld, niet lang gewacht tot ik iemand aan de lijn kreeg. medewerker heeft mij prima geholpen en meteen een ander paar schoenen in de bestelling geze... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Op zoek naar comfortschoenen voor dames of heren? Vamos is dé merk- en wijdtespecialist in schoenen voor voeten die wat extra aandacht nodig hebben.
Postbus 2410, 3000 CK, Rotterdam, Nederland
- 010 - 447 98 47
- service@vamos-schoenen.nl
- www.vamos-schoenen.nl
Bezorging in een aantal dagen
Bezorging in een aantal dagen. Schoenen zitten goed. Zijn licht. Niet heel goed voetbed.

Antwoord van Vamos Schoenen
Goede voorlichting op de website!
Goede voorlichting op de website!
De schoenen pasten prima!

Antwoord van Vamos Schoenen
Duidelijke uitleg via site ivm maten.
Duidelijke uitleg via site ivm maten.
Goed telefonisch bereikbaar.

Antwoord van Vamos Schoenen
Mooie schoenen en met wijdte H een…
Mooie schoenen en met wijdte H een prima pasvorm.

De maat was juist
De maat was juist, de beschrijving klopte,goede prijskwaliteitverhouding en zo nu en dan kortings actie's , prima schoenenmerken

Prima prijs,lekkerzittende schoenen
Prima prijs. Snelle verzending. Schoenen naar genoegen. Leuke eerste kennismaking met extra breedte. Blij mee !

Antwoord van Vamos Schoenen
Het zijn pracht schoenen eindelijk na…
Het zijn pracht schoenen eindelijk na jaren de schoen gevonden die bij mijn voet past ik loop nu op wolkjes geen pijnlijke voeten meer

Antwoord van Vamos Schoenen
Geleverde producten voldoen aan…
Geleverde producten voldoen aan verwachtingen.

Antwoord van Vamos Schoenen
netjes verpakt verzonden en op tijd…
netjes verpakt verzonden en op tijd binnen

Netjes
Redelijk snel, product volgens omschrijving kortom tevreden.

Antwoord van Vamos Schoenen
Prachtige schoenen en een snelle…
Prachtige schoenen en een snelle levering.

Goede presentatie op de site
Goede presentatie op de site
Snelle bezorging
Fijne schoenen

Prima kwaliteit
Prima kwaliteit, vlotte bezorging en goede pasvorm voor moeilijkere voeten

Antwoord van Vamos Schoenen
Tevreden met website, keuze artikelen en bezorging
Snel en duidelijke website. Ruime keuze.

Perfecte maat perfecte levering
Perfecte maat perfecte levering! Goede kwaliteit zeker aan te raden!

Antwoord van Vamos Schoenen
Hele snelle levering super fijne…
Hele snelle levering super fijne schoenen.