08/07/2026 Fiets besteld en betaald ,daarna melding niet leverbaar , voorstel vansprint; andere kleur en maat aanvaard . 30/07/2026 nog geen melding van verzending levering. Na betaling geen enkel ant... Toon meer
Ik heb hier een prachtige fiets besteld. Binnen een week bezorgd met een nette Duitse verzendpartner! Ze bieden fietsen voor scherpe prijzen aan. Deze dealer heeft ook een dropshipper via vansprint.d... Toon meer
Pure oplichting! Trap hier niet in. Ik heb een fiets besteld via vansprint.be onder bestelnummer #68147. Er wordt gelogen over levertijden met valse beloftes over een zogenaamde "technische inspec... Toon meer
Ik zocht een Koga F3 die nergens was te vinden in mijn maat. Tot ik deze tegen kwam bij vansprint. Gebeld met een medewerker omdat ik wilde weten hoe het met garantie geregeld is aangezien de winkel a... Toon meer
VanSprint is de specialist in elektrische fietsen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Complimenten voor de levering van de…
Complimenten voor de levering van de fiets die in goede staat vervoerd is.
Voor de kwaliteiten en ervaring van de fiets is het te vroeg om daar een oordeel over te geven.
Maar tot nu bevalt hij prima.
Dik tevreden met de afhandeling.

Antwoord van VanSprint.nl
Ik had MTB besteld,de prijs was goed en…
Ik had MTB besteld,de prijs was goed en de fiets is uiteindelijk wel geleverd maar pas na 2 en half week inplaats van de 2-5 dagen zoals aangegeven op de site.De communicatie hierover was er niet en contact met de klantenservice verliep ook niet helemaal vlekkenloos.
Slechte (lees geen) service bij problemen
Slechte (lees geen) service als er een probleem is.
Kan u aanraden hier geen fiets te bestellen. Werd geleverd met beschadigde reflector die zelfs niet tot deze fiets behoorde. Hun antwoord was om onbestaande youtube filmpjes hierover op te zoeken in plaats van mij te helpen.
Voor een fiets van +2000 euro verwacht je toch iets meer service. Heb al schrik als er ooit een groter probleem aan is.
Ondertussen al enkele dagen geen antwoord meer ontvangen. Zal naar een fietsenwinkel moeten gaan.
5 sterrenreviews hier zijn om gratis accessoires te krijgen, zeker geen 5 sterren waard.
bewust de klant misleiden
Deze firma publiceert bepaalde types van fietsen aan een knalprijs op de website. Blijkt echter dat ze weten dat ze deze niet kunnen leveren. Ze laten de klant reserveren en bestellen.
Naderhand zeggen ze pas dat ze het model niet hebben, en proberen andere fiets te verkopen.
In mijn geval, stond de aanbieding nog minstens 5 dagen op de site, nadat ze mij reeds hadden gezegd dat ze hem niet meer konden leveren!!!!!
Schandalig.
Heel goede prijs voor hun producten
Heel goede prijs voor hun producten. Duidelijke informatie en goed bereikbare service.
Wat voor beter kan is dat de informatie over de levering een beetje optimistisch is ten aanzien van de werkelijkheid. Geven aan dat er er 24u verzonden wordt maar het heeft 1,5 week geduurd. Voor mij liever de eerlijkheid.
Maar een dikke voldoende voor dit bedrijf.

NIET KOPEN HIER
NIET KOPEN HIER!
2 fietsen een half jaar geleden gekocht.
1 beschadigd aangekomen, de ander is de accu al na 1 keer fietsen van kapot.
Geen contact met van sprint mee te krijgen!
Mailtjes, whatsapp berichten, bellen. GEEN GEHOOR! PAS OP!
Slecht bedrijf !!! Een tenways ago x besteld in februari…
Een tenways ago x besteld in februari en de accu en lader gingen in juni kapot. Contact gezocht wat erg moeizaam ging uiteindelijk accu en lader opgestuurd maar duurt nu weken op antwoord van onderzoek en daardoor kan ik niet rijden. De communicatie is erg slecht en het duurt heel lang. Voor dit bedrag had er gewoon een nieuwe opgestuurd moeten worden.
2 fietsen zijn geleverd met krassen
2 fietsen zijn geleverd met krassen, 1 van de achterlampen werkt niet, en de accu van 1 vd fietsen werkt niet naar behoren. Ze reageren nergens op en helpen ons niet. KOOP HIER NOOIT EEN FIETS. Het zijn oplichters
NIET KOPEN HIER
Extreeem slechte service, 2 fietsen gekocht voor onze ouder in Portugal met een totaal bedrag van €4000,00, een maand later krijgen wij te horen dat 1 van de fietsen defect was, hiervoor wilde wij wel even wachten en dan een nieuwe ontvangen. Een week later krijgen wij bericht dat de defecte fiets verzonden was naar Portugal zonder dat wij dit wisten.
De fietsen konden terug gestuurd worden maar niet opnieuw naar Portugal gestuurd worden, dit was dan voor eigen kosten wat erg vervelend was omdat deze fout niet aan onze kant lag.
Uiteindelijk hebben we toen dus moeten beslissen de fietsen toch met krassen cadeau te geven omdat ze al in Portugal waren bezorgd, daarom wilde wij een vergoeding voor de schade. Helaas hier niks van ontvangen.
Daarnaast was de achterlamp kapot bij uitpakken. Van 1 fiets werkt de accu niet goed in tegenstelling tot de andere fiets en is bij een klein ritje al leeg.
Het is nu al meer dan 5 maanden geleden dat wij met deze problemen zitten en 1 fiets niet kunnen gebruiken ivm de accu en de ander heeft krassen.
Ook proberen bijna dagelijks te bellen of berichten maar wij krijgen GEEN antwoord.
DUS PAS OP!
KOOP HIER NIETS!!!
KOOP HIER NIETS!!!
Kan er echt niks meer van maken dan DRAMATISCH !!!
-13 april een fiets besteld.
-Op de site stond:"Op voorraad: binnen 1-2 dagen gratis verzonden!"
-Na een paar dagen wachten niks vernomen, ineens was de levertijd op de site gewijzigd naar 2 tot 4 weken.
-Er wordt wel gereageerd op mail, echter alleen met loze beloftes en geen concrete informatie.
-Op 30 mei dan toch een fiets ontvangen. Helaas niet degene die ik besteld heb (andere kleur en ook nog beschadigingen).
-Het ophalen van deze fiets verliep wederom moeizaam.
-Het ligt aan de leverancier, inkoopmanager, admin afdeling, ziekte, vakanties etc en Van Sprint lijkt zich 100% voor je in te zetten maar er veranderd niks.
-Weet niet waarom maar je wordt vooral aan het lijntje gehouden.
-Meer dan 3 maand wachten
-Meer dan 30 mails, 3 telefoontjes en 15 pogingen waarin ze niet bereikbaar zij binnen openingstijden.
NOG MIJN GELD NIET TERUG!!
Dik in orde
Levertijd wat langer dan beloofd, maar verder dik in orde. Fiets was naar verwachting. Ook leuk dat je een gratis accessoire krijgt in ruil voor een positieve review. Ben benieuwd!

Antwoord van VanSprint.nl
Zou binnen 2 dagen geleverd worden (op…
Zou binnen 2 dagen geleverd worden (op voorraad gaf de site aan. Was een verjaardagscadeau, hoop smoesjes over levering. Uiteindelijk ruim 5,5 week later geleverd.
prima fiets
Voor de levering van de fiets hadden we een mail gekregen van de firma met de vraag wanneer ze hem mochten leveren, dat was zeer fijn.
Alles was in orde, geen klachten.

goede ervaring
goede ervaring. Vragen worden steeds beantwoord. Levering was ok.

Makkelijk schakelen
Fijn contact, het was eenvoudig afstemmen met de prettige medewerkers over extra mogelijkheden. En zoals verwacht werd de fiets op tijd geleverd.

Antwoord van VanSprint.nl
Snelle levering, heldere communicatie, goede prijs-kwaliteit

Antwoord van VanSprint.nl
Snelle levering en prima service.
Snelle levering en prima service.
Het rijklaar maken was even zoeken maar gelukkig zat er een handleiding bij. Top fiets!

Antwoord van VanSprint.nl
TE MOOI OM WAAR TE ZIJN!!!
Kan er echt niks meer van maken dan ZEER SLECHT !!!
-25 mei een fiets besteld.
-Op de site stond:"Op voorraad: binnen 24 uur gratis verzonden!"
-De reacties op de mail klinken aannemelijk/ begrijpelijk maar zijn helaas loze beloftes. Het ligt aan de leverancier, inkoopmanager, admin afdeling etc en Van Sprint lijkt zich 100% voor je in te zetten maar er veranderd niks en je krijgt gewoon niks geleverd.
-Toen ik na weken wachten wilde annuleren zou de fiets ineens deze week nog binnenkomen.
-Op de site wordt een snellere levertijd opgegeven en ze zijn goedkoper dan concurrenten. Dit blijkt dus niet te kloppen.
-Weet niet waarom maar je wordt vooral aan t lijntje gehouden.
-Na meer dan 6 weken wachten
-Na 43 mails verder
-Uiteindelijk mijn geld terug!
EEN ERG NEGATIEVE REVIEW. HELAAS IS HET ZO EN IS HET NIET BETER DAN DIT.
IK BESTEL ABSOLUUT NOOIT MEER IETS BIJ VAN SPRINT!!!!
Ecobike RX500 aangekocht bij VanSprint…
Ecobike RX500 aangekocht bij VanSprint voldeed volledig aan de verwachtingen. Fiets kan gebruikt worden als e-MTB en speedelec mits men de instellingen aanpast. Fiets is kwaliteitsvol afgewerkt. Motor is bijna geruisloos
Besteld op 21/6/2024
Verzonden op 25/6/2024 binnen 2 werkdagen