08/07/2026 Fiets besteld en betaald ,daarna melding niet leverbaar , voorstel vansprint; andere kleur en maat aanvaard . 30/07/2026 nog geen melding van verzending levering. Na betaling geen enkel ant... Toon meer
Ik heb hier een prachtige fiets besteld. Binnen een week bezorgd met een nette Duitse verzendpartner! Ze bieden fietsen voor scherpe prijzen aan. Deze dealer heeft ook een dropshipper via vansprint.d... Toon meer
Pure oplichting! Trap hier niet in. Ik heb een fiets besteld via vansprint.be onder bestelnummer #68147. Er wordt gelogen over levertijden met valse beloftes over een zogenaamde "technische inspec... Toon meer
Ik zocht een Koga F3 die nergens was te vinden in mijn maat. Tot ik deze tegen kwam bij vansprint. Gebeld met een medewerker omdat ik wilde weten hoe het met garantie geregeld is aangezien de winkel a... Toon meer
VanSprint is de specialist in elektrische fietsen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Alles is goed verlopen maar ik had wat twijfels...
Alles is goed verlopen maar ik had wat twijfels. Het begon niet zo goed. Bij de bestelling werd mijn gekozen fiets vermeld als beschikbaar. D.w.z. dat ik na 3 dagen de fiets ging ontvangen. Maar na een aantal e-mails bleek dat de fiets toch niet in stock was en dus nog vanuit de fabriek moest geleverd worden. Volgens de website ging dit 2 à 3 weken duren. Inderdaad na 3 weken werd hij verstuurd en exact 1 week later had ik hem in mijn bezit.
Op de fiets is niks aan te merken. Perfecte kwaliteit.
Ik het had het toffer gevonden als ik ineens wist waar ik aan toe was...

Alles is vlot verlopen
Alles is vlot verlopen. Fiets gekocht aan redelijk goed tarief. Levering werd goed afgehandeld. Enkel stuur nog op fiets te monteren en alles is gebruiksklaar. Top

Niet bestellen.
er wordt verzaakt je retour te bevestigen. Je kan fluiten naar je geld. Dikke no-go dit bedrijf

Antwoord van VanSprint.nl
Perfecte en snelle levering aangepaste fiets
Alvorens te bestellen had ik informatie opgevraagd over het inbouwen van een Bosch Connect Module.
Informatie is snel gegeven (intern is opgevraagd of het technisch kon). De bestelling inclusief module is moeiteloos verlopen. Eén week na bestelling is de fiets afgeleverd, alles functioneert en geen enkele beschadiging. Perfect en snel!

Zeer tevreden
Mooie orbea oiz gekocht voor een goede prijs, netjes binnen anderhalve week geleverd, ben zeer tevreden.

Goede communicatie
Goede communicatie, terugkoppeling op enkele vragen.

Antwoord van VanSprint.nl
Ik heb twee van deze Force hobby 11…
4Ik heb twee van deze Force hobby 11 pompen in gebruik, één voor op het werk en één voor thuis. Werken goed en staan stabiel. Prima pompjes, en ze waren snel in huis!

Koga colmaro extreme
Vlotte verwerking en snelle reactie bij vragen.

Super service
Niets op aan te merken, snelle service, goeie, degelijke verpakking.

Antwoord van VanSprint.nl
Nieuwe fiets nog steeds onbruikbaar!
Nieuwe fiets na 3 weken nog steeds onbruikbaar!!!!
Ik heb nog steeds geen oplossing voor de storing in mijn nieuwe fiets gekregen van VanSprint, zodat ik er nog niet op kan fietsen.
Zie ook mijn eerdere beoordeling.
Ik heb -op hun eigen verzoek- een beoordeling op hun website geschreven, maar die hebben ze maar even weggehaald.....

Antwoord van VanSprint.nl
8 dagen na betaling fiets thuis…
8 dagen na betaling fiets thuis geleverd. Alles perfect verlopen.

Antwoord van VanSprint.nl
Tevreden met mijn Cowboy fiets en service
Heel blij met mijn Cowboy fiets. Levering duurde wat langer vanwege een onjuiste productaanbod op de website. Verder alles prima

Antwoord van VanSprint.nl
Silvana was erg adequaat in beantwoorden van mijn mails
Van Sprint Duitsland gaf altijd snel antwoord op mijn vragen per mail .
Was een beetje huiverig om op afstand een fiets te kopen .
Silvana antwoordde in het Nederlands,adequaat en eerlijk,had ik het gevoel.
Nu nog afwachten of de service ,als er iets hapert , ook optimaal is ?
Voorlopig tevreden met mijn nieuwe Koga stadsfiets.
Vriendelijke groeten,Rikki uit Brabant NL

Antwoord van VanSprint.nl
tevreden met product maar kan beter bij afstellen van onderdelen
Product op zichzelf is goed. Sommige onderdelen moest laten opnieuw afstellen zoals remmen en achter derailleur omdat deze niet goed afgesteld waren. vond ik wel lastig want ik moest extra geld uitgeven om dit te laten doen.

Antwoord van VanSprint.nl
nog steets geen terug betaling
Ik had 2 fietsen gekocht met een stuurmandje de fietsen werden snel geleverd maar het fietsmandje niet deze was blijkbaar niet in voorraad nu vraag ik mijn centen terug na een maand en verschillende mailen heb ik mijn centen nog niet terug deze firma heeft het blijkbaar moeilijk om een terug betaling te doen

Vriendelijke reactie op bericht
Materiaal goed verpakt verzonden
Compleet

Topfiets
Levering was accuraat, minder dan 2weken. Fiets is zwaar, maar fietst uitermate snel. 45km/h is geen probleem. Op maximum snelheid kan je 90km rijden.(maximum bergop en rechte stukken op stand max 6)

Prima service
Ondanks onze beperkte bereikbaarheid voor aflevering, is de fiets netjes in overleg geleverd. Contact via whatsapp liep soepel en er werd snel gereageerd! Prima service

Antwoord van VanSprint.nl
Bestelling gedaan voor mtb met…
Bestelling gedaan voor mtb met voorafbetaling.
Na 1 week nog niets gehoord van goedkeuring bestelling.
Dus zelf contact gezocht…
Hadden niets ontvangen van geld zeiden ze..
Tot ik opeens een strengere mail stuurde.
Dan was het ooow ja ik zie het 😡
Heb mijn geld terug gevraagd,omdat ik na 1 week zelf moest vragen hoe het zat en ze van niets wisten,daarmee ik bij zo een firma geen mtb wil kopen!
Helaas meer dan 1maand later nog niets ontvangen van mijn centen die ik toen gestort had..
Zo worden jullie snel rijk oplichters 😡

Antwoord van VanSprint.nl
Komen beloftes niet na en houden je geld na annuleren bestelling
Ik had op 22 april 2024 een fiets besteld die volgens de website binnen 24 uur verzonden zou worden. Na ruim een week was de fiets nog niet verzonden (ondanks meerdere beloftes dat de fiets "deze week" en "morgen" verzonden zou worden) en heb ik mijn bestelling laten annuleren - VanSprint ging akkoord en zei dat ze de verzending zouden stoppen. Toen werd de fiets opeens alsnog verzonden ("oeps!") en heb ik die direct terug laten sturen, want van deze zaak wil ik geen fiets meer kopen.
Ruim twee weken later had ik nog steeds mijn geld niet terug: VanSprint wilt mijn geld niet terugbetalen tot ze de fiets terug hadden, gecontroleerd hadden, en langs de garantie-afdeling was gegaan, ook al had ik de fiets nooit ontvangen en had ik de bestelling al geannuleerd voordat die verzonden was.
Na heel erg veel mailen, klagen, en reviews achterlaten kreeg ik uiteindelijk nog een week later eindelijk mijn geld terug, waarna de vraag kwam of ik a.u.b. mijn reviews wilde verwijderen. Ik heb nog nooit van mijn leven zulke slechte service meegemaakt.
Op Google Maps laten ze slechte reviews ook verwijderen door Google trouwens, waardoor je een erg oneerlijk beeld over ze krijgt. De paar slechte reviews die wel blijven staan (totdat die ook verwijderd worden?) geven een erg ander beeld van dit bedrijf.