Vestjylland Forsikring Reviews

5.411
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I skaber en trykhed hver gang jeg har haft kontakt med jer, og der har aldring være problemer når der har være en skade. og så har i endda nedsat præmierne ned på autocamperen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I kan roligt melde jer ind i Vestjylland Forsikring, for det er et super godt selskab og med venlige og imødekomne medarbejdere. Jeg har selv en bilforsikring der koster lige knap 4000 kr. årligt med... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget ubehagelig kunderådgiver. Ville slet ikke svare på hverken priser eller andet. Kun fortælle om hvor dyrt det ville blive hvis ikke man flyttede alle sin forsikringer over til dem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Vestjylland forsikring. Hver gang jeg har haft brug for dem, har de været der uden det mindste problem. Dem man snakker med er søde, imødekommende... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar

Over Vestjylland Forsikring

Geschreven door het bedrijf

Vestjylland Forsikring er anderledes
Vi er nemlig ejet af vores kunder, og vores vision er at have Danmarks mest tilfredse kunder.

Du er i centrum
Fordi vi er ejet af kunderne, arbejder vi ikke for at skaffe afkast til aktionærer. Vi arbejder for din og andre kunders tilfredshed.

Ingen telefonkø
Det har betydning i hverdagen. Fx har selskabet ingen telefonkø, så man kommer til at tale med en medarbejder inden for 20. sekunder. Det er også nemt at kontakte os på mail, chat eller via kundeportalen Mit Vestjylland.

Velkommen – også når du har en skade
Vi er der, når du har brug for os. Det er nemlig vigtigt for os, at du også er velkommen, når du har skader. Det er netop dér, vi beviser vores værdi for dig.

Nem og hurtig behandling af skader
45 % af alle tingskader er behandlet inden for et døgn. Du kan anmelde skader via telefon eller online.

Ens pris til nye og gamle kunder
Vores prispolitik er, at du får den bedste pris, uanset om du er gammel eller ny kunde.

Vi forbedrer jævnligt dækningerne og sænker priserne
Når selskabet har økonomisk overskud til det, kommer det kunden til gode. Fx er prisen på hus- og bilforsikringer sænket med hhv. 15 % og 10 % de seneste år.

Kompetent og personlig rådgivning
Vores assurandører tager gerne hjem og besøger dig, når der er behov for at tale om forsikringer. Du kan også møde engagerede medarbejdere i telefonen eller på kontoret i Videbæk. Uanset hvor, arbejder vi for at give dig, de forsikringer, du har brug for, og en hurtig og kompetent behandling af skader.

Kundernes værdier
Vestjylland Forsikringer har sikret vestjydernes værdier i mere end 180 år. Det moderne forsikringsselskab har det til fælles med de tidligere, at forsikringerne afspejler kundernes hverdag og virkelighed. Det er stadig kundernes værdier, der er vigtigst for Vestjylland Forsikring.

Vores værdier
Vestjylland Forsikrings værdier har rødder i den midt- og vestjyske kultur. Det betyder, at vi er troværdige, ihærdige og proaktive. Kundernes hverdag er vigtig for os. Derfor støtter vi lokalt, der hvor vi og vores kunder bor. Vi har tradition for at gøde jorden dér, hvor vi også høster.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(5.411)

729 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hurtig behandling

Hurtig og god behandling

Hej Karen,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet en hurtig og god behandling. Det er vigtigt for os, at det er nemt og effektivt, når du har brug for os. 😊

Hej Bodil,
Det glæder os at høre, at du altid oplever en god service hos os. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 😊

Hej Jan,
Tak for din anmeldelse og de flotte ord.
Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god og problemfri hjælp, og at du er blevet mødt med en venlig og lyttende tilgang. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har altid fået en god og hurtig…God betjening

Har altid fået en god og hurtig behandling.

Hej Aage,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Det glæder os at høre, at du altid har oplevet en god og hurtig behandling hos os. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 😊

God personlig service.

God personlig service.

Hej John,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever en god og personlig service. Det er vigtigt for os at tage os tid til den enkelte kunde og give en gennemsigtig og nærværende rådgivning. 😊

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Altid imødekommende ved henvendelser og…

Altid imødekommende ved henvendelser og spørgsmål.
Fornuftige priser på alle forsikringstyper.

Hej Søren,
Det glæder os at høre, at du altid oplever, at vi er imødekommende, når du kontakter os med spørgsmål. Samtidig er vi glade for, at du er tilfreds med vores priser på dine forsikringer. 😊
Rigtig god dag.

Hej Bruno,

Det glæder os at høre, at du kun har gode ting at sige om os. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig svar ved skade

2 april 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Jørn,
Vi er glade for at høre, at du oplevede en god service og fik et hurtigt svar, da du havde brug for det. Når uheldet er ude, skal hjælpen være nem og hurtig – og det er vi glade for, at du har oplevet. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service når man kontakter dem

God service når man kontakter dem. Altid venlige medarbejder.

Hej Henning,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplever en god service, når du kontakter os, og at du altid bliver mødt af venlige medarbejdere. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god og venlig betjening,kan altid…

Altid god og venlig betjening,kan altid få fat i den man ønsker at tale med 😊

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du altid oplever en god og venlig betjening, og at du nemt kan få fat i den person, du ønsker at tale med. Vi synes det er vigtigt, at det er nemt at komme i kontakt med os og derfor bliver du aldrig mødt af kø eller en robot når du ringer til os 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En forsikring man kan stole på

Det er service behandling af evt skader og personale der yder en flot og realistisk sagsbehandling

Hej Finn,

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores service, behandlingen af skader og den sagsbehandling, du har oplevet. Vi lægger stor vægt på troværdig og ordentligt behandling, når vores kunder har brug for os. 😊

Rigtig god forsikring god service

Rigtig god forsikring god service

Hej Jette,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din forsikring og har oplevet en god service. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem at arbejde med og hurtig til at…

Nem at arbejde med og hurtig til at løse opgaver 🤗

Hej Knud,

Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐ Det glæder os at høre, at du oplever, at vi er nemme at arbejde med, og at opgaverne bliver løst hurtigt. Det er netop sådan, vi gerne vil være for vores kunder. 😊

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Er bestemt ikke imponeret

Er bestemt ikke imponeret. Har haft 6 skader på 5 år, og kun én har vi fået dækket tilfredsstillende (beløb på under 3.000,-) resten er blevet afvist, eller de har fundet en paragraf i betingelserne som undskyldning for kun at ville dække en meget lille procentdel af skaden. Så NEJ vi kan faktisk ikke anbefale Vestjylland Forsikring. De penge man evt. sparer i årlig præmie, er dyrt betalte hvis man får en skade.

Hej Asger,
Det er selvfølgelig ærgerligt at læse, at du har haft den oplevelse. Vi har kigget i vores system, og kan desværre ikke genkende det billede, du beskriver. Du er meget velkommen til at ringe til vores privatkundechef Maria Stampe på 96 94 93 51, hvis du har lyst til en snak om dine skader og de afgørelser, du har fået.

Hej Ole,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du har oplevet en god og venlig service. Det er noget, vi lægger stor vægt på i mødet med vores kunder. 😊

Jeg anbefaler dette forsikringsselskab

Jeg anbefaler dette forsikringsselskab. 😀Meget gode priser👍, god kommunikation med personalet 👍.
Meget gode forsikring.😀👍
Jeg anbefalede Vestjylland til mine venner, og de er også meget tilfredse. 👍👍👍

Hej Krystyna,

Tak for din anmeldelse og den varme anbefaling. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både vores priser, den gode kommunikation og dine forsikringer. Det er også et stort skulderklap, at du har anbefalet os til dine venner. Mange tak for det 🤝

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give mine varmeste…

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Vestjylland forsikring.

Hver gang jeg har haft brug for dem, har de været der uden det mindste problem.

Dem man snakker med er søde, imødekommende, servicemindede og venlige.

Hej Kevin,

Tak for din anmeldelse og de flotte ord. Det glæder os at høre, at du oplever, at vi er der, når du har brug for os, og at du bliver mødt af søde, imødekommende og servicemindede medarbejdere. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 😊

Selskabets medarbejdere er kompetente

Selskabet har den nærhed og professionalisme, som jeg sætter pris på. Yderst kompetent og venlig betjening.

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du sætter pris på den nærhed og professionalisme, du har oplevet hos os. Vi lægger stor vægt på, at du bliver mødt af kompetente og venlige medarbejdere – så det er dejligt at høre, at det også er din oplevelse. 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan anbefale denne forsikring 1000…

Jeg kan anbefale denne forsikring 1000 %. Fantastisk service, venligt personale og hurtig hjælp.

Review zonder uitnodiging

Hej Viktor,

Tak for din anmeldelse og den flotte anbefaling. Det er dejligt at høre, at du har oplevet fantastisk service, venligt personale og hurtig hjælp. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. ⭐

Hej Jørn,
Tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐
Vi er glade for at høre, at du altid oplever god service, når du er i kontakt med os. Det er netop den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder. 😊