Wepa Flyer Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,9

Allereerst, zoals eerdere reviewers al aangaven, dit winkeltje heeft een communicatieprobleem. Levering gaat mis en schuift het af op PostNl, dit terwijl we vriendelijk om een oplossing vroegen.... Toon meer

Zeer slechte communicatie, onbeleeft aan de telefoon en zelfs de verbinding verbreken. Bestelling van 16 mei werdt maar niet geleverd, geen communicatie/informatie van WepaFlyer. Na telefonisch con... Toon meer

Een ruim assortiment aan vliegers en accessoires, dat spreekt voor zich! Een aantal artikelen viel tegen; de productfoto's lieten veel aan de verbeelding over, dus een gok moeten nemen die verk... Toon meer

WepaFlyer schrijft op haar site: Koolstof staven 3mm ROND. Helaas, ze zijn niet geheel rond, maar twee helften die niet geheel passend op elkaar zijn bevestigd. Daardoor aan twee kanten een duidel... Toon meer

1. Hobbywinkel
  2. Promotieartikelenwinkel
  3. Recreatiecentrum
  4. Speelgoedwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Wepa Flyer is al sinds 1961 dé specialist op het gebied van vliegers. Daarnaast beschikken wij over een groot assortiment windspelen, banners, beachflags, vlaggen en nog veel meer aan de wind gerelateerde producten. Onze klanten bestaan voor een groot deel uit particuliere vliegerfans, maar ook uit bedrijven en organisaties aangezien wij ons in de loop der jaren gespecialiseerd hebben in echte reclame- en promotie vliegers experts. Uw merknaam of boodschap hoog in de lucht? Geen enkel probleem!

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Goede snelle levering van het juiste artikel

De verzendkosten vond ik aan de hoge kant, want ik moest 6,95 betalen voor 2 postzegels (die waren op de envelop geplakt) maar goed er had ook 9,95 kilo in het pakje kunnen zitten en dat waren de verzendkosten hetzelfde.

26 mei 2014

Beste F.J. Brust,

Bedankt voor de goede beoordeling! Zoals je zelf aangeeft zijn de verzendkosten gekoppeld aan de waarde van de bestelling, dus het maakt inderdaad niet zo veel uit of je voor 1 of voor 10 kilo iets besteld. Natuurlijk zien we je graag nog eens terug!

Snel en goed geleverd!

Na een goed advies heb ik tot volle tevredenheid een matrasvlieger besteld en geleverd gekregen.

25 mei 2014

Beste R.M. van Asselt,

Bedankt voor de review! We geven uiteraard altijd graag advies op maat, veel plezier met de vlieger!

Het Wepa-Team

Mooi, snel en goed geregeld

Mooie powerkite uitgezocht, eenvoudig besteld, snel geleverd, fijn gevliegerd. Geweldig! Volgende next kite komt zeker weer van Wepa!

25 mei 2014

Beste Bojan,

Bedankt voor de goede review! Goed om te lezen dat onze service zo goed bevallen is, en uiteraard zien we je graag weer terug bij de aanschaf van je volgende kite.

super service

bestelling gedaan maar betaling kwam niet door, meteen telefoon om te vragen of we hiervan op de hoogte waren? Niet dus.. Bestelling was dringend, opnieuw bestelling ingegeven en kopie v betaling doorgemaild. Volgende dag werd vlieger geleverd, zoals afgesproken en beloofd. Super service, dankuwel8

Beste Elke,

Bedankt voor de goede review! Uiteraard kan er wel eens iets misgaan, dan lossen we dat natuurlijk zo snel mogelijk op.

Super snelle afhandeling

Ik heb de vliegers besteld en de volgende dag netjes alles in huis via de post.
Gewoonweg een nette en zeer snelle afhandeling van de bestelling.

Beste Wouter,

Bedankt voor de 5-sterren review! Goed om te lezen dat onze service zo goed bevallen is.

Het Wepa-Team

levering snel en goed verzorgd

Leuke producten. Vliegers zou ik op website mooier en duidelijker in beeld brengen

Beste mevrouw Stevens-Ringoir,

Bedankt voor de geweldige beoordeling! Graag zien we u nog eens terug.

Prima, snel in huis

Als je leuke vlieger zoekt voor een vriend, dochter of jezelf zeker een aanrader

23 mei 2014

Beste Elanur,

Bedankt voor de beoordeling! Graag zien we je nog eens terug.

vliegersvlugge service!

Vlot mailcontact en ideaal dat we de vlieger per direct af konden komen halen op afspraak!

22 mei 2014

Beste familie Barten,

Bedankt voor de uitstekende review! Afhalen op afspraak is inderdaad altijd mogelijk! We zien jullie graag nog eens terug.

Zeer tevreden!

Snelle service, mooie vliegers, duidelijke beschrijving, superleuk kunnen gebruiken op een kinderfeestje! Aan te bevelen!

21 mei 2014

Beste Spulletjes,

Bedankt voor de goede review! Mooi dat het een geslaagd kinderfeestje was!

Snel en goed

4 fiberglass buizen besteld. Niet voor een vlieger, maar om een antenne mee te bouwen. Prima spul, niet duur en supersnel geleverd !

21 mei 2014

Beste Jan,

Bedankt voor de 5 sterren! We zijn blij dat alles zo goed bevallen.

Het Wepa-Team

Snel - Compleet - Netjes verpakt - Met een leuk extraatje!

Even iets bestellen voor een kinderfeestje!?

Wat wil je dan! Dat het snel binnen is, dat het compleet en netjes verpakt is. En dan krijg je zomaar een extraatje op de koop toe. Super!

20 mei 2014

Beste Willems,

Bedankt voor de goede beoordeling! Bij de bestellingen oor kinderfeestjes doen we inderdaad altijd een leuk extraatje!

Het Wepa-Team

Levering keurig en op tijd

Webwinkel zoals het hoort. Bestellen en binnen 2-3 dagen in huis!

19 mei 2014

Beste Laura,

Bedankt voor de review! Snelle levering is één van onze handelsmerken! Hopelijk zien we je nog eens terug in de toekomst.

Het Wepa-Team

Snelle en vlotte afhandeling bestelling

Overzichtelijke website, waarmee snel en op juiste manier een bestelling geplaatst kan worden. Productinformatie voldoende om tot een goed besluit te komen.

18 mei 2014

Beste Faber,

Bedankt voor de goede beoordeling! We hebben inderdaad veel tijd gestoken in het zo overzichtelijk mogelijk maken van onze webshop. Graag zien we je nog eens terug.

Zeer Tevreden!

Ben zeer tevreden over de snelle bezorging en de kwaliteit van de produkten!

17 mei 2014

Beste H.L. Benjamins,

Bedankt voor de mooie beoordeling! Zeer tevreden klanten, daar houden wij van! Graag zien we je nog eens terug.

Adequate levering

In het weekend een eXciting nr 6 besteld en vandaag in goede orde ontvangen. Prima service.

13 mei 2014

Beste A. Pot,

Bedankt voor de goede review! Goed om te lezen dat onze service prima is bevallen.

De vlieger site

Super snelle levering vrijdag avond besteld
maandag morgen al in huis

13 mei 2014

Beste A.D. Bakker,

Bedankt voor de vijf-sterren beoordeling! Snelle levering vinden we inderdaad erg belangrijk. Veel plezier met je aankoop!

snel, keurig ingepakt

Tja, wat kan er fout gaan. Ik bestel iets en de ander stuurt dat dus naar me op. Ja dat ging goed, dus een prima beoordeling daardoor

12 mei 2014

Beste Maxx,

Bedankt voor de review! Mooi dat alles goed bevallen is. We zien je graag nog eens terug.

Super snelle bezorging

Super goede en snelle bezorging binnen 1 dag de vlieger al binnen
Al meteen veel plezier gehad

9 mei 2014

Beste Kevin,

Bedankt voor de 5 sterren! We wensen je natuurlijk nog veel meer vliegerplezier toe!