Wksportsgear Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Een jaar geleden had ik een ongeluk met grips die zich vastgedraaid hadden rond de stang tijdens een pullover. Sindsdien was ik op zoek naar veilige grips die toch genoeg bleven plakken om gymnastics... Toon meer

Super fijne en kwalitatieve producten van WK Sportsgear! We hebben inmiddels al veel artikelen in huis en zijn zeer tevreden over de duurzaamheid en het gebruiksgemak. De eigenaar is altijd goed berei... Toon meer

Wat een top service van WK-Sportsgear! Helaas was het bestelde weightvest tijdens het verzenden zoekgeraakt. Maar dankzij de inzet van WK-Sportgear is het nu terecht. Mijn e-mails werden ook vri... Toon meer

Hier is een aangepaste versie van je review: Sinds de start van mijn Crossfit avontuur gebruik ik de diverse producten van WKSportgear: handgrips, griptape en vest (dat laatste is helaas door het v... Toon meer

Sportartikelen webshop, gespecialiseerd in crossfitgear

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Shirt en griptape besteld voor tijdens…

Shirt en griptape besteld voor tijdens de Crossfit. Hele fijne producten. Shirt is licht, getailleerd maar toch volop bewegingsvrijheid…

Tape is top en is zo aangebracht en zo weer verwijderd.

Reageren super snel op alles…

21 oktober 2022

Top service!

Top service!

Altijd snel antwoord op je vragen. Als je twijfeld wordt er echt met je mee gedacht welk product bij je past. Zo heb ik de perfecte grips gevonden.

Ook de griptape is goud en wordt op dagelijkse basis gebruikt.

Pakketjes zijn Altijd snel binnen en de persoonlijke boodschap maakt het af!

12 oktober 2022

Top spul!

Ik ben zeer tevreden over WK sportsgear! De tape blijft goed zitten, zelf op warme dagen. De gripjes zitten gelijk lekker en soepel en hebben goede grip. Dus zeker een aanrader!
Ook de andere items zoals de tas, weightvest, kneesleeves zijn van goede kwaliteit. Dus helemaal tevreden en zeker aan te raden!

1 september 2022

Handige rugzak en top service

Bestelling geplaatst van tape en rugzak.
Rugzak is super en ideaal voor al mijn sportspullen.
Helaas kwam vlak daarna actie voor gratis tape bij de bestelling, maar na contact krijg ik de gratis tape bij de volgende bezorging meegeleverd. Super service!

26 juli 2022

Top service

Heel blij met de rugtas. Zeer tevreden over de snelle levering en top service. Ook een leuk presentje erbij en zelfs het nasturen van een patch is snel geregeld en geen probleem.

4 mei 2022

Uitdelen

Voor het eerst griptape en “grips” besteld. Bestelling was zonder gezeur en uitstel op tijd geleverd.

Ben erg onder de indruk van de tape en crossfit niet meer zonder. Heb zelfs rolletjes uit moeten delen omdat lui zo enthousiast waren nadat ze een stukje “geleend” hadden. De “grips zelf ook top kwaliteit, al moet ik er zelf nog even aan wennen. Tnx!

1 mei 2022

Griptape en weightlifting belt

Erg blij met de griptape en weightlifting belt! Griptape geeft gewoon echt goede grip en is makkelijk in gebruik. De weightlifting belt geeft goede steun en zit fijn. Haalde meteen een PR ;-)

30 april 2022

Top producten voor een mooie prijs

Top producten voor een mooie prijs. Als het om goede crossfit accesoires gaat ben je vaak aangewezen op overpriced amerikaanse webwinkels met bijkomende invoerkosten. Nu gelukkig niet meer! Erg tevreden met de gear en de service!

27 april 2022

Dat is nog eens een speedrope

Mijn springtouw was kapot en ik had dus een nieuwe nodig. Binnen een uur na bestelling al bericht dat het pakketje was ingepakt en met PostNL mee zou gaan, aankomst de volgende ochtend! Dat is nog eens een speedrope ;)

9 maart 2022

Top!

Snelle levering en kwalitatief mooie producten! Zeker een aanrader.

24 december 2021