3 augustus een bestelling geplaatst. Kreeg bericht dat deze beschadigd was en retour ging. Sindsdien 1 ai mail gehad dat de nieuwe bestelling onderweg is. Hierna niets meer gehoord. Reageren traag en... Toon meer

Slechtse bedrijf ooit! Bestelling gedaan en betaald. Na 1 week mail gestuurd waar de bestelling bleef...excuses gekregen dat alles wat vertraging had opgelopen...inmiddels 2 weken verder..NIETS!!... Toon meer

Ik ben al meer dan 25 jaar klant bij Yves Roger, en altijd naar volle tevredenheid. ☺️Heerlijke,🥰 natuurlijke producten die niet op dieren getest zijn. Ik ben nog steeds zeer tevreden en kan Yves Rog... Toon meer

1. Huidverzorgingskliniek
  2. Cosmeticawinkel
  3. Cosmetica winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Yves Rocher

2,4

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,4

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top!

Super snelle verzending! Ik had de bestelling gisteren besteld en vandaag (volgende dag)al in huis! Alle producten zijn van super goede kwaliteit. En ik zou hier zeker vaker gaan bestellen! Echt een aanrader!

30 april 2021

begin januari hier een bestelling…

begin januari hier een bestelling geplaatst. duurde al langer voordat het bezorgd was, doordat een artikel blijkbaar niet op voorraad was. Hier moest ik zelf achteraan om te vragen waar mijn bestelling bleef. vervolgens werd na 2 weken het pakket eindelijk bezorgd alsnog zonder het product, omdat deze ook niet meer op voorraad ging komen. Vervolgens moest ik zelf mijn geld terugvragen voor dit product. Na ik denk minimaal 10 mailtjes heb ik tot de dag van vandaag nog steeds mijn geld niet terug. Nu blijkt dat ze het naar een verkeerd rekeningnummer overgemaakt hebben al meerdere keren, terwijl ik ze al 3 keer mijn rekeningnummer doorgegeven had en dit was tevens hetzelfde rekeningnummer als waar de bestelling van afgeschreven is. bijna 3 maanden later heb ik dus nog steeds mijn geld niet terug!

2 april 2021

Eerlijke cosmetica voor een lage prijs

Ik schrijf normaal nooit reviews, maar ben het niet eens met de lage waardering voor Yves Rocher. De producten zijn goed van kwaliteit, niet getest op dieren, milieubewust etc. Dit is gelukkig steeds vaker het geval, maar voor een veel hogere prijs! Ze geven ook regelmatig echt goede aanbiedingen en cadeautjes (voor mijn verjaardag een serum van 25 euro helemaal gratis) en na contact met de klantenservice via facebook (ik heb geen ervaring met de telefonische klantenservice) krijg ik ook gratis een andere kleur van mijn foundation opgestuurd. Ik koop mijn cosmetica nergens anders!

16 maart 2021

Fijne producten

Zeer snelle levering. Woensdag besteld en vandaag (vrijdag) al in huis! De producten zijn van goede kwaliteit. Yves Rocher heeft altijd leuke aanbiedingen. Ook krijg je altijd een geschenk. Ik ben al meer dan 25 jaar trouwe klant en heb nog nooit problemen gehad.

19 februari 2021

Klantenservice zeer triest

De producten zijn van goede kwaliteit, maar daar is ook echt alles mee gezegd. Ik heb nog nooit van mijn leven zo'n slechte en respectloze klantenservice meegemaakt.

Niet alleen ging er drie keer wat fout met mijn bestelling, wat ik al opmerkelijk vind. De klantenservice kwam haar belofte keer op keer niet na. Ondertussen heb ik mijn pakket nooit ontvangen en ook mijn geld niet terug gestort gekregen. Ik heb hier meerdere keren contact voor opgenomen. Met andere woorden, ik ga hier NOOIT MEER iets bestellen. Te triest voor woorden.

Door: Danielle29-01-2021

29 januari 2021

Na vele telefoontjes [onbekend nummer…

Na vele telefoontjes [onbekend nummer en dan weer in hele lange wachtstand] uiteindelijk medewerkster gesproken, volgens haar was Rek.nummer en Bedrijf nu in Frankrijk, en zou ik daar vorig jaar bericht over hebben gehad per mail?
Toen ik via Internetbankieren gegevens in toetste kreeg ik foutmelding combinatie Nummer en Bedrijfsnaam, heb toen via mijn "oude gegevens" en Rek.nummer [o.a Yves Rocher Nederland] [in factuur stond een Bedrijfsnaam in Parijs?
het geld over gemaakt, dit leek mij het meest betrouwbare.[deed ik al 15 jaar]. Tot nu toe geen melding van achterstallig betalen ontvangen.

29 januari 2021

Al sinds 1988 lid en elke keer bestel…

Al sinds 1988 lid en elke keer bestel ik mijn producten waar ik erg blij mee ben. Vooral de shampoo en cuir de nutparfum bestel ik al jaren! Vind het leuk om een envelop te ontvangen en producten uit te zoeken, al kan ik ook prima online bestellen. Yves rouche staat voor zijn product!

Teleurstelling, slecht bedrijf.

Na veel eerdere teleurstellingen bij dit bedrijf toch weer besteld, want de producten zijn ok. Het ging weer mis. Verkeerde bestelling geleverd. Na 50 minuten in de wacht maar opgehangen. Y. R. is niet van plan de telefoon te beantwoorden. Dan maar de hele bestelling retour. Jammer.

14 januari 2021

Nepaanbieding!

Niet netjes dat ze via de post een aanbod doen voor 1+1 gratis douchegel 2 flessen van 200 ml voor 4,90 terwijl dezelfde fles voor de reguliere prijs van 2,95 op de website wordt aangeboden! Hoezo 1+1 gratis?

9 januari 2021

Leveren niet alles

Ondanks de negatieve reviews toch besteld, want op de producten niets aan te merken. Nieuwe producten besteld, maar ik krijg maar 2 van de 3 bestelde producten.kreeg niemand aan de telefoon dan maar retour. Op factuur staat dat alles is geleverd. Ik heb nog niet betaald, maar nu ben ik bang dat ze denken dat ik dat product achter hou.

8 januari 2021

Slechte klantenservice

Het is duidelijk dat ik niet de enige ben met negatieve ervaringen. Begin november mijn gehele bestelling retour gestuurd, kreeg pas eind november een brief dat ik het bedrag zo spoedig mogelijk teruggestort zou krijgen. Ik ben nog steeds aan het wachten! Telefonisch zijn ze niet te bereiken, misschien dat ze na een uur opnemen? Maar ik heb wel wat beters te doen. Daarom gemaild, waarop je weer een standaard antwoord krijgt, we zullen het zsm overmaken, ik weet niet hoe snel “zsm” bij YR is? NIET snel dus, wordt vervolgd.

5 januari 2021

Een nieuw factuur gehad van 56,95 euro…

Een nieuw factuur gehad van 56,95 euro van een bestelling die al betaald is ???? Ik zie dat bij de reviews dat dit ook bij andere mensen is gebeurd. Pure oplichterij. Niet betalen in ieder geval

31 december 2020

Ben zeer teleurgesteld in Yves Rocher.

Ben zeer teleurgesteld in Yves Rocher.

Bij een actie in november meerdere producten gekocht en ook betaald. Nu in december krijg ik ineens een herinnering dat ik nog even 50 euro moet betalen. Het gaat om producten die ik al heb betaald. Klantenservice valt ook echt niet te bereiken.

25 december 2020

Ineens is alles anders, niet gewend van Yves Rocher

Producten zijn top. Al jaren klant en altijd alles goed gegaan. Nu heb ik mijn bestelling 16 december geplaatst met kerstcadeautjes. Omdat het lang duurde en geen bericht van hun of post nl kreeg heb ik gisteren contact gezocht met de klantenservice. Na een half uur kreeg ik iemand aan de lijn die zei dat dit kwam omdat een produkt niet op voorraad was. Maar de bestelling was ondertussen weg. De bestelling was ineens niet meer op de website te zien en vandaag klopte het bestelbedrag ineens niet meer en zijn ze zelfs na 45 minuten niet bereikbaar. Wat is er aan de hand met Yves Rocher? Ik heb dit og nooit meegemaakt.

23 december 2020

Is dit jouw bedrijf?