Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svåra att komma i kontakt med. Svarar inte i telefon och svarar inte på frågorna i Mail. Deras automatiska betalning kommer ej in på deras hemsida och de säger bara att de kommer skicka faktura som ma... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice. Kjøper årskort rett før det går ut ved en feil grunnet svært dårlig merking i appen, og svaret er bare "det var oppgitt". Ingen forståelse, ingen skjønn, og ansvarspulverisering (... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En virksomhet som baserer seg på at man glemmer å betale innen 48 timer og som attpåtil krever abonnement for at en betaling skal kunne gå automatisk er på grensa til ren svindel. Parkeringshus med au... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fikk sjokk over prisen for parkering på Grilstad i Trondheim, gratis i 45 minutter. Vår bil stod parkert i 1 t og 15 minutter og måtte betale 400 kr.

Bedrijfsgegevens

1. Valet Parkeerservice
  2. Parkeerplaats

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi skal være markedets mest publikumsvennlige løsning for bomvei og parkering. Bekymringsfritt, sømløst og uten risiko for bøter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,3

Alle reviews

48 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

burde ikke være lov

Dette er for dumt og useriøst ,mest sannsynlig ikke lovlig .det virker som om youpark/finter gjør alt de kan for at folk skal misforstå ,slik at de kan sende faktura MED GEBYRER. Jeg passerer ofte disse bommene og har ingen problem med å betale bomavgift. Men alle disse gebyrene nekter jeg å betale, så lenge betalingsløsningen er så dårlig eller ikke fungerer i det hele tatt. Dette kan vi som forbrukere ikke finne oss i ,så jeg vil ta dette til forbrukerrådet og media.

9 september 2025

Makeløst dritt selskap

Makeløst dritt selskap, sendt 4 kontaktskjema uten respons. Selskapet sender regning til inkasso på bompassering som er betalt. Skjønner ikke at slike har lov å drive. Forretningsmodellen er basert på juks og bedrag.

26 juli 2025

400,- for en time

Stod parkert 1 time og 1 minutt i Ranheimsfjæra og fikk regning på 400,-. Forhåndsbetaling fungerte ikke, og automaten fungerte ikke. Måtte derfor betale på nett hvor regningen plutselig var doblet. Kundeservice er så og si ikkeeksisterende. Finter AS lever av å svindle folk.

16 augustus 2025

Skulle gjerne gitt 0 stjerne

Skulle gjerne gitt 0 stjerne, men laveste er 1.
Hva er greia at de sender automatisk regninger til folk, selv om de er betalt der og da , og en har fått kvittering for en har betalt. Har sendt de melding at jeg har betalt, men alikavel sender de inkasso.

15 augustus 2025

Det burde vært mulig å gi 0 stjerne

Det burde vært mulig å gi 0 stjerne. Fatter ikke at noe firma vil bruke dette selskapet. Skal du registrere deg koster det 39 kr mnd + ekstra for hver bil. Lite oversiktlig internettside, de reklamerer med enkelt og brukervennlig, stort mindre brukervennlig er det vel ikke mulig å få det!

31 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Systemet er jo laget for at de skal…

Systemet er jo laget for at de skal tjene penger på gebyrene. Når man i 2025 ikke kan trekke en bompassering automatisk fra ett kort uten at du må abonnere på en tjeneste til 39.- kr mnd på en bom man kjører igjennom 2-3 ganger i året tenker jeg man har gjort det vanskelig med vilje og absolutt ikke forsøker å være kundevennlige. Forstår at alle skal tjene penger, men det kunne vært løst via selve passeringen.

20 juli 2025

Svindel!!

Det eneste som overrasker meg med dette selskapet er at ikke eiere sitter inne. Jeg vet ikke hvem som er verst av de idiotene som bruker slike svindlere eller svindleriene selv. 71kr i avgift for en automatisk digital regning når bom koster 70 kr. Altså 141kr for en liten tur på en elendig skogsbilvei.

2 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bryter norsk lov med å frasi deg rettigheter

Prøver aktivt å bryte norsk lov med denne teksten "Vi gjør oppmerksom på at du frasier deg klagemuligheten når denne betalingsmetoden benyttes."
Dersom du velger å forhåndsbetale på nettsiden med kort får du beskjed om overnevnte.
Desverre har mange inngått avtaler der man er tvunget til å bruke Youpark. For eksempel på Skeikampen på veier (bom) og andre steder. Dermed blir turister utnyttet.

1 juli 2025

Svindel

Svindel, dette må stoppes. 200 kroner for å stå parkert i Ranheimsfjæra i Trondheim i 53 minutter. Har jeg ikke sjekket har det kostet 600 etter 2 timer……ren svi del. Dette må politikere på Stortinget få stoppet. Rydd opp i denne bransjene som er superuseriøs

15 juni 2025

Møkkaselskap

Foretak som operer over grensen til det lovlige. Har årskort på en hyttevei med bom, men bilen var registert med feil regnummer. Absolutt ingen forståelse, så her ble det bompassering, fakturagebyr og ulovlig gebyr for såkalt oppslag. Dette er svindel!

23 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er dette ulovlig, svindel eller kun sleipt?

Youpark retter seg ikke etter forbrukerregler og kaller fremdeles fakturagebyr for «oppslag og lagring». Videre så er «betalingsmetoder» er et valg på sida til Youpark. Det finnes ingen metoder å velge i. Det eneste «valget» man får er å kjøpe et abonnement for fast månedspris. Ref Forbrukertilsynet og voldsomt mange klager. Man finner mange triste historier på nettet om hvordan Finter og Youpark holder på. Fristende å kalle dette svindel.

31 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig hjemmeside med lite pedagogisk…

Dårlig hjemmeside med lite pedagogisk forklaring på hvordan kjøpe sesongkort. Jeg endte opp med å feilkjøpe enkeltpassering og møtte null forståelse da jeg ringte inn etterpå. Forklarte at jeg nå hadde kjøpt et sesongkort, og ba om refusjon av passeringen jeg ikke har brukt eller kommer til å bruke. Fikk til svar at det var umulig. Lite brukervennlig og en dårlig kundeopplevelse.

26 mei 2025

Ekstremt dårlig og lite kundevennlig

Ekstremt dårlig og lite kundevennlig
Ingen påminnelser og kun en faktura med masse påslag og gebyrer. Andre selskap gjør det enkelt å registrere et kort slik at man automatisk blir trukket ved passering. Det gjør man ikke her. Dessverre kan ikke vi brukere velge selskap

25 april 2025

Excessive fees - ripoff

I used one of the parking sites administered by Youpark with a rental car (Nordseter). The charge should have been 30 Norwegian Kroner.
Unfortunately, as a foreigner I cannot use the payment methods offered by Youpark. I contacted Youpark and asked them to offer me a payment method that I can use, e.g. credit card or Paypal. No response. I explicitly asked Youpark NOT to send an invoice to the rental company.
I received an invoice from the rental company instead - 139 kroner for parking, and 375 kroner administration fee from the rental company. All in all 514 kroner for 6 hours of parking in the middle of nowhere.
And no response whatsoever from Youpark ....

18 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tungrodd nettside for betaling av…

Tungrodd nettside for betaling av årskort,får ikke lagt inn reg.nr før man betaler,å da vet man hvilken jobb det blir i etterkant.Håpløst.
Ingen besvarelser på kundeservice heller.
Bønder og grunneiere bryr seg vel heller ikke om at folk plages med dette bare de får inntektene sine.Kjeltringpakk.

29 april 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.