Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svåra att komma i kontakt med. Svarar inte i telefon och svarar inte på frågorna i Mail. Deras automatiska betalning kommer ej in på deras hemsida och de säger bara att de kommer skicka faktura som ma... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice. Kjøper årskort rett før det går ut ved en feil grunnet svært dårlig merking i appen, og svaret er bare "det var oppgitt". Ingen forståelse, ingen skjønn, og ansvarspulverisering (... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En virksomhet som baserer seg på at man glemmer å betale innen 48 timer og som attpåtil krever abonnement for at en betaling skal kunne gå automatisk er på grensa til ren svindel. Parkeringshus med au... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fikk sjokk over prisen for parkering på Grilstad i Trondheim, gratis i 45 minutter. Vår bil stod parkert i 1 t og 15 minutter og måtte betale 400 kr.

Bedrijfsgegevens

1. Valet Parkeerservice
  2. Parkeerplaats

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi skal være markedets mest publikumsvennlige løsning for bomvei og parkering. Bekymringsfritt, sømløst og uten risiko for bøter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,3

Alle reviews

48 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

På grensen til svindel

Mottar betalingspåminnelse etter 48 timer, der bompassering er kr 60,- og "oppslag og lagring" er kr 59,-
Dette til tross for at Forbrukerrådet ikke er enig denne gebyrpraksisen. Det er en spekulativ og grådig praksis av YouPark å fortsette å ta gebyrer som ligger akkurat under bomprisen. Beløpet er ALT for høyt og langt over reell kostnad. En bevisst innført gebyrfelle, spesielt på bompengeinnkreving på gjennomfartsvei, der de fleste ikke stopper for å lese vilkårene, når det er skiltavlesning via kamera.

21 juli 2024

Kjeltringstreker

Kjeltringer. Gikk inn på siden og slo opp bilnummeret noen timer etter passering + dagen etter og ingenting var utestående. Regnet da med at bommen ikke var i drift, så sender de purring med 59.- i påslag. Slike snyltere er som brunsnegler og må vekk.

14 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

For et svineri av et firma

For et svineri av et firma.

At folk kan synke så lavt å jobbe for et svindlende foretak slik youpark fremstår med sine fakturagebyr etter 48 timers psssering, er en stor skam!

Rett og slett umoralsk og nærmest svindel uten sidestykke.

Gikk inn etter 42 timer, siden jeg ikke regnet med det var noe viktig melding når jeg så det var fra et bomselskap.

Da var regninga fjernet fra siden, med beskjed : Vi fant ingen bompassering eller parkeringsbesøk som avventer betaling.

Vet jo at jeg har kjørt på en vei hvor det var betaling, så ringer de for å etterspørre regningen. Får da beskjed at den kommer i posten med faktura gebyr.

Banditter som sikkert tjener mer på fakturagebyret enn på bompasseringer min.

15 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette må være det dårligste…

Dette må være det dårligste bompengeselskapet i Norge. Hele løsningen er laget for at du skal ende opp med å betale for oppslag og fakturagebyr. Jeg fatter ikke at noen ønsker å jobbe i det selskapet, jeg hadde i alle fall skammet meg hver dag.. gjennomræva

12 juli 2024

Skremmende kynisk bedrift

Får en betalingspåminnelse på en bompassering for 60kr. Her er det ekstra gebyr for oppslag og lagring på 59kr, fordi jeg ikke betalte «fakturaen» innen 48 timer. Mottok aldri denne «fakturaen». Ringer kundeservice (som for øvrig brukte 1 time på å svare) og får beskjed om at «nei det står på skiltet ved siden av bommen, at man må lage seg bruker på youpark for å få denne fakturaen». De mener altså at på strekninga Tønsberg-Narvik så skal man fysisk stoppe bilen ved hver en bom, for å se hvilket selskap man skal betale til?????? Jeg har autopass brikke, som har fungert helt fint på både ferger og bommer i hele landet, men ikke akkurat denne bommen. Utrolig usaklig opplegg! Lite behjelpelig kundeservice, direkte lureri og kynisk bedrift!

8 juli 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God håndtering av min henvendelse når…

God håndtering av min henvendelse når jeg fikk varsel om betaling av passering et sted jeg ikke var, men en bil jeg ikke har. Satte stor pris på at de slettet min bruker og ikke sendte ballen i retur til meg..jeg hadde jo glemt at jeg hadde registrert meg og gubbens tidligere bil i systemet.

23 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Etter å ha slettet kundeforholdet…

Etter å ha slettet kundeforholdet tidligere i år og slettet mine biler der samt tidligere registrerte biler har youpark hatt en glipp i systemet og erkjenner ingenting så i dag 4 juli 2024 får jeg faktura på bompassering på en bil vi solgte november 2023. Ringer for å få dem til å rydde opp men nekter for alt. Dette er mafia virksomhet, og ettersom dem ikke sender ut bekreftelse på oppsigelse av kundeforholdet har jeg desverre ingen bevis mot dem..... ikke bruk youpark!

4 juli 2024

Kynisk og bedragersk betalingsmodell

Jeg har blitt belastet for "oppslag og lagring" fordi jeg ikke betalte innen 48 timer, men jeg fikk aldri noe brev eller beskjed om utestående krav fra dere innen disse 48 timer. Markedsmodellen deres er lagt opp til at dette SKAL skje. 59 kroner er forøvrig for mye for "oppslag og lagring", 2 til 7 kroner er mer rett for slike utgifter.

29 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dere tar betalt for første timen og så…

Dere tar betalt for første timen og så tar dere betalt for 1døgn.
395 er døgnpris og så tar dere for en time og noen sekunder da blir det i tillegg kr 45,50. Vi kom 1.7 ca kl 16.00 og reiste 2.7. ca kl 14.30.
Dette ser jeg på som svindel.
Skal unngå deres parkeringsplasser i fremtiden.

2 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kom til bom og la inn forhåndsbetaling…

Kom til bom og la inn forhåndsbetaling for tur inn. To dager senere logger jeg inn for å betale returen. Da har jeg fått tilleggsregning for første tur + gebyr og de har kalt bomvegen et annet navn enn det som står oppgitt på skiltet. Venter på tilbakemelding på klage til dem, men har ikke store forhåpninger om at de skal rette opp i dette

30 juni 2024

Holleiaveien ved Tyristrand

Holleiaveien ved Tyristrand.
Fatter ikke at myndighetene tillater at sånne selskap fritt frem kan terrorisere vanlige turfolk. Vi var to som studerte den oppslagtavlen for vipps nummer, men fant ingen. Dette minner mer om mafiavirksomhet, det er bare sånne selskaper som kan drive på denne måten, dem er ikke avhengig av å få kunden tilbake. Jeg også velger å betale etter negativ tilbakemelding. Komme til å rapportere dem til forbrukertilsynet.
Hilsen Tom Hugo Murtnes

15 juni 2024

Sak for Forbrukerrådet!

Finter har ei ordning der du kan kjøpe "forhåndsklipp"som ligg først når du kjem inn på sida der. Eg forsto nok ikkje ordet, og betalte kr. 60,- i den tru at eg har betalt for dagens tur på Silsetvegen. Det hadde eg ikkje. Kva uttrykk eg skulle finne for å betale på rett sted er framleis ukjent. Regninga med påslag for "lagring og oppslag" +gebyr er mottat. Eg har klaga for døve ører, og har no betalt. Turen kom på kr. 191,60 for vår del. Eg kontakter Forbrukerkontoret!

21 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mest elendige opplevelsen jeg har hatt

Det mest elendige selskapet jeg noengang har vært i kontakt med. På en faktura på 169,- klarer de og 2 dobble beløpet med 3 dagers forsinket betaling. Dette handler ikke om inndrivelse, men provosering. Youpark må jo være årsaken til at Finanstilsynet strammer inn reglene for inkassoselskaper.

6 juni 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.