Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svåra att komma i kontakt med. Svarar inte i telefon och svarar inte på frågorna i Mail. Deras automatiska betalning kommer ej in på deras hemsida och de säger bara att de kommer skicka faktura som ma... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice. Kjøper årskort rett før det går ut ved en feil grunnet svært dårlig merking i appen, og svaret er bare "det var oppgitt". Ingen forståelse, ingen skjønn, og ansvarspulverisering (... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En virksomhet som baserer seg på at man glemmer å betale innen 48 timer og som attpåtil krever abonnement for at en betaling skal kunne gå automatisk er på grensa til ren svindel. Parkeringshus med au... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fikk sjokk over prisen for parkering på Grilstad i Trondheim, gratis i 45 minutter. Vår bil stod parkert i 1 t og 15 minutter og måtte betale 400 kr.

Bedrijfsgegevens

1. Valet Parkeerservice
  2. Parkeerplaats

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi skal være markedets mest publikumsvennlige løsning for bomvei og parkering. Bekymringsfritt, sømløst og uten risiko for bøter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

1,3

Alle reviews

48 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vanskelige å ha med å gjøre

Vanskelige å ha med å gjøre. Vanskelig å få betalt og å få hjelp på kundeservice. Prøvde å betale via nettsiden deres. Et sted står det at betalingen er fullført, mens et annet står det at betalingen feilet. Fikk beskjed om at purregebyr tilkommer, selv om det ser ut til at det er deres nettside for betaling det er problemer med. Sier ikke at dette er svindel, men alle de røde flaggene for svindel er til stede.

27 mei 2024

Dårlig service.

Hei. Får ikke betalt. Kiørte på Eidsvoll allmenning 19-05. Har prøvd alt. Ringte mange ganger den 21-05. Ingen som tar tlf. Har skrevet mange mail. Skjer igjen ting. Bare kjeltringer. Får vel snart faktura med gebyr😞.

19 mei 2024

Søvnløs opplevelse

Finter reklamerer med sømløs opplevelse. Dette ble søvnløst . Får påminnelse etter 49 timer selvfølgelig. Skal altså oppdage ett eller annet lite skilt langs veien . Unnskylder dere med at dere ikke kan finne tlf innen 48 timer. Dere klarer det etter 49. Svindel og bedrag. Skam dere

21 mei 2024

Får ikke betalt

Jeg fikk betalingspåminnelse for en bompassering som datter og svigersønn foretok. De klarte ikke å få betalt. Det klarer ikke jeg heller, til tross for gjentatte forsøk. Nå vet jeg ikke om jeg har betalt eller ikke. Går ikke med Vipps, går ikke med bankkort, prøver å få faktura og vet ikke om det går heller. Hårreisende dårlig kundebehandling. Gjør Youpark dette for å kunne ilegge kundene gebyr for manglende betaling? Enkelt, sier Youpark...Løgn

20 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fikk en bompassering på kr 70 og et…

Fikk en bompassering på kr 70 og et fakturagebyr på kr 59 for "Oppslag og lagring - kr 59,00". Dette fordi jeg ikke betalte innen 48t selv. Informasjonen om denne praksisen er underkommunisert fra selskapet og beløpene står heller ikke i stil til hverandre. Ser at jeg tydeligvis ikke er den eneste som tenker dette og at Forbrukerrådet har flere henvendelser på dette selskapet.

10 mei 2024

Finter.no lurer bilistene.

I forbindelse med en skitur til Hemsedal ble jeg informert av utleieren om at jeg måtte kjøpe en billett gjennom Finter / YouPark / Norgesbom. Dette gjorde jeg før ankomst, og jeg har dokumentasjon på det. Tre måneder senere mottar jeg en ekstra faktura på 220 NOK. Årsaken til denne fakturaen er at jeg valgte Norge som land i forbindelse med registreringen av bilskiltet mitt.

Jeg har ikke valgt et land i forbindelse med inntastingen av registreringsnummeret på bilen min. Landet var forhåndsutfylt. På fakturaen fra kjøpet av billetten står det ingen opplysninger om valg av land. Siden dette er en vesentlig opplysning i forhold til å pålegge en ekstra avgift, anerkjenner jeg ikke denne ekstra avgiften.

Finter.no er noen banditter som utnytter enhver mulighet til å ta penger fra andre. Det er uforskammet.

Bilens registreringsnummer er registrert. Det er betalt, det er tatt bilde av bilen, og betalingen er dokumentert, men likevel prøver Finter.no å ta flere penger. Skam dere.

7 mei 2024

Kjørte til knutehytta

Kjørte til knutehytta, sto at det skulle koste 70.-
Faktura gebyr er en ting, Men jeg ble trukket ekstra for opplast og lagring.. Hva er det? Jeg har da ikke lastet opp eller lagret noe.. Idiotiske greier..

Kommer ikke til å kjøre dit flere ganger..
Og nå er jeg opp på å hvilke automatiske bommer jeg ikke skal kjøre igjennom !

18 april 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

ikke mulig med tilbake i nettleser

Jeg skulle betale på web-sidene til youpark, og valgte feil (bank-overføring). Da vistes en side som inneholdt info om bank-betaling. Greit nok, men jeg valgte feil og gikk tilbake i nettleser. Da er det ikke lenger mulig å få opp hverken banksiden eller andre måter å betale på. Hvis jeg forsøker å slå opp parkeringen på nytt sider youpark:
"Vi fant ingen bompassering eller parkeringsbesøk som avventer betaling for REGNR.”

For meg virker dette som spekulering å å få meg til å betale ekstra gebyr. De kunne bare visst den samme infoen som de gjorde opprinnelig; evt med en lite tekst som sa at man allerede har vist bank-betalingsinformasjon for denne parkeringen.

Oppdatering: Da jeg tok kontakt gjennom kontaktskjema så svarte de kjapt og greit med info om betalingsinfo pr bank, så da slipper jeg muligens gebyret (selv om jeg gjerne skulle betalt med VIPPS og blitt ferdig med det)

18 april 2024

Var på Sjusjøen 30. - 31. mars

Var på Sjusjøen 30. til 31. mars, og hadde to bompasseringer den 30.mars. Betalte faktura fo bompasseringer på mandag - altså 2 dager etter passeringene. Det var da lagt på gebyr på kr 59,- pr passering, slik at fakturaen var på kr 109 pr bompasserin. Jeg klaget til Finter, som opptrådte svært firkantet. De opplyste at det er 48 timer som er fristen som jeg mente jeg var innenfor.
Særdeles liten vilje til å se på saken fra min side.

1 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dette må være den mest overaskende…

Dette må være den mest overaskende faktura jeg har fått noen gang i mine 35 år som bilist. Var på kino med en venn av meg på kvelden kl.18.00 den 6.April og bilen har visst stått 25 minutter over tiden. Og dette var en lørdag og jeg mente bestemt at grensen på 2 timer parkering ikke gjelte på kvelden lørdag. Vel, de 25 minuttene kostet meg da kr.99. ( 2 dagers betalingsfrist) . Jeg fikk fakturaen på digipost og der stod det bare at det var et utestående beløp på youpark , men manglet både kontonummer og beløp på meldingen så jeg måtte gå inn på youpark sine sider for å sjekke det.
Det er vel første gang jeg skriver en anmeldelse på sånne ting, men følte meg tvunget til å gjøre det denne gangen. Fikk en dårlig følelse for å si det mildt.
Høyt gebyr var det også.

6 april 2024

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.