Bestelling online geplaatst. Deze bestelling is volgens Zeeman opgestuurd naar een pakketautomaat maar toen ik de automaat opende was die leeg. De klantenservice achteraf is helemaal waardeloos. Ze z... Toon meer

Beste Zeeman Geldrop, Op 11 juni bezocht ik uw winkel aan de Langstraat om onderbroeken te kopen voor mijn dochter. Omdat ik niet goed wist welke maat ik nodig had, vroeg ik een medewerk... Toon meer

Tijdens mijn bezoek aan de winkel was ik bezig met het uitzoeken van onderbroeken en hemden. Terwijl ik nog aan het kijken was, kwam een medewerker naar mij toe met de opmerking: "Leg je het wel... Toon meer

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Slechte bezorging

Goeie winkel maar het laten bezorgen is een ramp.. 5,00 kost het verzenden door een bedrijf dat letterlijk nooit op tijd levert en altijd wel door iets vertraging heeft.. Zeeman laat je pakketjes gewoon door postnl of dhl bezorgen!! Voor 5,00 voor een pakketje met altijd vertraging vind ik afzetterij

1 december 2023

Dank jullie wel team Zeeman…

Dank jullie wel team Zeeman Oost-Souburg voor het bewaren van mijn portemonnee nadat ik deze was vergeten na het afrekenen! Ben heel erg blij.
Groet van Romy.

17 november 2023

Geeen pashokje steeds terug gaan als het niet past

Ik geef 3 sterren ik koop veel bij zeeman maar er mag toch teminste 1 pashokje staan nu moet je kopen passen en terug brengen ik vind dit heel verveld 1 pashokje is mss te veel gevraagt. Je kan soms 3 tot 4 keer terug gaan omdat je niet kan passen. Is 1 pashokje nu zoveel gevraagd?

18 oktober 2023

Bestelling geplaatst al 3 dagen wachten…

Bestelling geplaatst al 3 dagen wachten op de levering. 2 x niet op komen dagen en de derde keer 1x de telefoon overlaten gaan. Meteen opgehangen en niet meer bereikbaar. Krijgen een bericht om de levering opnieuw in te plannen. KOOP NOOIT ONLINE BIJ ZEEMAN want dit is de slechte koeriers bedrijf wat wij ooit meegemaakt hebben. Wij hopen dat de levering nog komt????? Vingers cross!!!

10 oktober 2023

Bacterie in kinderjasjes…

De nieuwe kinderhandjes met de plasticke witte mouwen bevatten een bacterie waardoor deze roze verkleurd met vlekken, retourneren in een ander filiaal is niet mogelijk en aangezien we eenmalig elders hadden geshopped is dit een harde leer! Ondanks dat zeeman geen franchise is gedragen ze zich wel zo, erg klantonvriendelijk

27 september 2023

Ik ben te spreken of de zeeman…

Ik ben te spreken of de zeeman artikelen maar over de klantvriendelijkheid in de winkel een heel stuk minder. Ik begrijp dat er regels zijn betreft retouren. Artikel te klein gekocht, kaartje zit er nog aan. Helaas de bon verloren gegaan maar wel een screenshot van de pin. Dat werd niet geaccepteerd, het moest echt een papieren bon zijn. Alle systemen zijn geautomatiseerd dus mijn bon staat daar zeker nog in en is door de pin (datum en tijd) zo te achterhalen. Contact opgenomen met Hoofdkantoor waarin aangegeven wordt dat ik nog maar een terug moet gaan omdat ik het wel zou mogen ruilen. Dit is mij niet aangeboden dus personeel is of niet klantvriendelijk of niet goed geïnformeerd!! Jammer! En ik zit nog steeds met een artikel waar ik niets mee kan. - Capelle aan den IJssel-

27 september 2023

poepvlek

Ik had ondergoed gekocht bij de winkel toen ik die dag erna die ondergoed aan wilden trekken zag ik een dikke sappige klodder die bruin was ik ging terug naar de winkel maar hun zijden dat dat het nike teken was TIP:
Ga vooral shoppen bij zeeman als je arm bent

11 september 2023

Artikelen gepropt in verzend envelop

8 T-shirts besteld en gekregen. Alle 8 waren ze letterlijk in een verzend zak gepropt en daardoor erg gekreukeld.
Antwoord van klantenservice: we gaan dit opnemen met het verzendhuis.
Dit was een eenmalige kennismaking met de Zeeman webshop.

6 september 2023

prima zaak

Ik word in beide filialen in mijn stad vriendelijk geholpen, de kwaliteit van de spullen is goed genoeg.

2 september 2023

Vieze, onverwijderbare stikkers op kleding!

Ik wil het niet hebben over hun producten: ze zijn goedkoop en dat is dan ook wat je krijgt. Ik koop er soms wel wat als het niet zo nauw steekt. Maar..., wat mij ontzettend stoort zijn die vieze, smerig plakkende stikkers, en dan vooral op kleding zoals T-shirts..., stikkers die je er niet af krijgt zonder de stof te beschadigen. Moet dat nu écht zó? Overal hangen kartonnen labels aan waar alle gegevens op staan, waarom die vieze, onverwijderbare stikkers dan nog? Ik vind het respectloos tov de klanten!

11 augustus 2023

Retourbeleid klopt niet

Retourbeleid klopt niet. Rompers gekocht tijdens actie periode. Helaas een te kleine maat. Ik heb de rompers vervolgens omgeruild voor een maat groter en moet bijbetalen. Slechte service van Zeeman.

29 juli 2023

Op zich ben ik best fan van zeeman

Op zich ben ik best fan van zeeman. Ze moeten alleen echt gaan werken met een andere bezorgdienst. Al de tweede keer dat mijn pakket 3 dagen vertraagd is. Budbee zal wel goedkoper zijn maar qua service zeker niet goed.

6 juli 2023

Zeeman is top.

Vaak bestel ik online zoals ondergoed, word keurig verpakt en snel geleverd. Wat voor mij nieuw was is de bezorging door Budbee wat heel handig werkt. Ik heb de App geïnstalleerd en heb een bezorg locatie van Budbee ingevuld en kreeg netjes een bericht met een pincode wanneer het was afgeleverd. Bij de stelling van Budbee even de pincode intoetsen en plob daar opende zich een kluisje met mijn bestelde artikelen echt super handig. Ik vind Zeeman top.

29 april 2023

annuleren de helft van de bestelling...

ze annuleren de helft van de bestelling waardoor je blijft zitten met de volledige verzendkosten (terwijl ik de bestelling vergroot had omdat 4,99 op 22 euro belachelijk is)

23 november 2022

Als medewerker daar gewerkt

Als medewerker daar gewerkt. Na 2 a 3 maanden gestopt met werken.
Ook al was het maar een bijbaan.
Mijn collega's waren heel onaardig en niet behulpzaam. Als ik lunch pauze nam en naar achter ging werd het opeens stil. En ze probeerde ook niet om gesprekken met mij aan te gaan. Ze vermeden mij en dachten alleen aan hun zelf.

1 januari 2022

Is dit jouw bedrijf?