Bestelling online geplaatst. Deze bestelling is volgens Zeeman opgestuurd naar een pakketautomaat maar toen ik de automaat opende was die leeg. De klantenservice achteraf is helemaal waardeloos. Ze z... Toon meer

Beste Zeeman Geldrop, Op 11 juni bezocht ik uw winkel aan de Langstraat om onderbroeken te kopen voor mijn dochter. Omdat ik niet goed wist welke maat ik nodig had, vroeg ik een medewerk... Toon meer

Tijdens mijn bezoek aan de winkel was ik bezig met het uitzoeken van onderbroeken en hemden. Terwijl ik nog aan het kijken was, kwam een medewerker naar mij toe met de opmerking: "Leg je het wel... Toon meer

Vaak bestel ik online zoals ondergoed, word keurig verpakt en snel geleverd. Wat voor mij nieuw was is de bezorging door Budbee wat heel handig werkt. Ik heb de App geïnstalleerd en heb een bezorg loc... Toon meer

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Geen goede ervaring

Beoordeling Zeeman.

[1] Eerst het goede nieuws T- shirts zien er goed uit en zitten prettig
Zo ook de Heren Boxer.
Nu het minder goede zeg maarslechte.
Vervoerder van van Zeeman Budbee is zeer slecht steeds op internet de vooruitgang
van de vervoerder, toen kwam er nog 1 minuut te staan dit duurde een hele tijd.
Plotseling kwam er te staan dat het nog ruim een half uur duurde.
Daar na is het afgeleverd maar niet aan de deur. De andere dag dat ik aan het lopen was
kwam er een buurvrouw met het pakje naar mij toe, de vervoerder had het zomaar in een posbox voor aan de Visweg gegooid. Dus heel slecht. [Bezorging aan de deur!!!!!] dus niet. Een ster.

Dan Zeeman bericht naar Zeeman gestuurd hier over twee maal.
Nu al enkele dagen terug, niets gehoord, geen reactie op mijn vraag.
Dus Zeeman ook niet meer als twee sterren.
Ik zou ook een ieder aanraden om gewoon bij Zeeman in de winkel te kopen en
niet via internet, was voor mij een ramp, heb dit nog nooit mee gemaakt.

30 mei 2024

De Mady slips zijn tegenwoordig van slechte kwaliteit

Wat mij opvalt is dat de onderbroeken van Mady van steeds slechtere kwaliteit zijn geworden.
Als ik ze vergelijk met die zelfde onderbroeken van van vorig jaar en dat jaar daarvoor (die nog bij mijn schoonmoeder liggen) is de stof zo dun geworden dat je bij de zwarte variant er zo doorheen kijkt en na een paar keer dragen al scheuren of gaten op de naden komen.
Ook rafelt het snel bij het elastiek of steken de elastiekjes eruit.
De onderbroeken worden wel duurder maar de kwaliteit slechter.

29 mei 2024

Heel slecht

Heel slecht. Slechte service.
Kom je een rompertje ophalen krijgt oma het niet mee.
Wat een onzin. Staat nergens dat het niet opgehaald kan worden door oma

22 mei 2024

Winkelpersoneel in Vlissingen beneden alle peil

Toen ik mijn inkopen wilde afrekenen in de Zeeman winkel in het centrum van Vlissingen, was de kassa onbemand. De twee personeelsleden waren wel in de winkel maar negeerden me. Toen ik een daarvan erop aansprak met datgene wat op haar shirt stond, was de reactie een enorme scheldpartij, die erop neer kwam dat het discriminatoir was, dat ik haar aansprak met "hallo". De andere dame (die het kennelijk opeens niet meer druk had in de winkel) kwam ook nog even haar duit in het zakje doen, door te zeggen dat ik zo (?) niet met haar personeel moest omgaan. Jan Zeeman zou zich omdraaien in zijn graf als hij dit hoorde. Echt beneden alle peil.

18 mei 2024

Sokken waar al snel gaten in kwamen.

Sokken gekocht die na paar keer wassen al gaten in zaten. In winkel totaal geen service en online hetzelfde liedje:WIJ LOSSEN OOK UW KLACHT NIET OP. Zeeman doe eens iets aan jullie klantvriendelijkheid en verplaats je eens in de klant.

4 maart 2024

Zeeman Dukenburg Nijmegen

Zeeman Dukenburg Nijmegen , behulpzaam nog niet in 800 jaar, mocht niet bukken van operatie dacht haal ff een huispak 2x en jaaa hoor de 5 jonge dames helpen NIET ja 30 min alles bosje op elkaar staan en niemand zag ze zelfs in de winkel bij de dikke staande paal rechts als je binnenkomt dat noemen ze werken 1 woord schandalig echt waar

11 maart 2024

Een hele slechte recensie voor filiaal…

Een hele slechte recensie voor filiaal Brunssum. Om 16.50 kom ik binnen om een specifiek product nog te kopen. De kassiere staat achter de kassa en de jonge knul die er werkt zit op een stoel ernaast toe te kijken hoe ik met een grote kinderwagen probeer binnen te komen. Letterlijk, toe te kijken. Ze zien hoe moeilijk het gaat en helpen niet. De klassieke dame zegt als “begroeting” met pinnige stem “ we gaan zo sluiten hè!!!!”
Het is 16.50u. De 10 minuten heb ik niet nodig om iets te pakken en af te rekenen. Ik ben duidelijk niet welkom! De dame herhaalt het nogmaals dat ze bijna gaan sluiten. Staat mevrouw daar om klanten buiten de deur te houden of staat mevrouw daar om producten te verkopen voor Zeeman?? Haar doel is iig wel gelukt; de klant buiten de deur houden. Geen verkoop voor Zeeman dus. Wat een welkomst actie met die herhalende opmerking!! Is dit hoe medewerkers van Zeeman de klanten willen bejegenen?

20 april 2024

Zeeman en Budbee. Kijk uit.

Bij Zeeman een partij t-shirts besteld en per abuis gekozen voor Budbee als vervoerder. Lang verhaal kort; ik heb geen t-shirts omdat Budbee het verdomt om ze te bezorgen en LIEGT dat we al 3 dagen op rij niet thuis zij.

Zeeman kiest ervoor om verder te borduren op de leugen van Budbee en steekt verder geen vinger uit om iets te betekenen voor zijn klant.

De les die in voor mezelf getrokken heb is dat ik nooit meer iets bestel bij een bedrijf dat zaken doet met Budbee en Zeeman is de eerste.

Bedrijven die zaken doen met Budbee hebben schijt aan hun klanten denk ik.

15 april 2024

Regenbroek

Ik heb hier een regenbroek gekocht. Na 1x fietsen ging het laagje aan de binnenkant eraf door met je vingers erover heen te gaan. Toch doorweekt aangekomen na 15 minuten fietsen.

16 april 2024

Alweer vriendelijk en goed geholpen…

Alweer vriendelijk en goed geholpen geweest bij zeeman Genk (Hoevenzavel)

Ik kom daar super graag winkelen, omdat het personeel daar zeeeer hulpzaam en lief zijn voor hún klantjes. 🙏🙏🥰

22 maart 2024

Een ster is teveel

In Kerkrade onvriendelijk personeel en als je iets vraagt krijg je een bot antwoord.
Bovendien discriminerend, want ik was in Duitsland bij een zeeman winkel waar verschillende prijzen voor dezelfde artikelen staan.
B.v. als iets €1,99 kost, staat erop voor Nederland en België €1,99, maar voor Duitsland €2,29. We zijn in Europa zeeman. Een ster is nog teveel.

10 maart 2024

Onderbroeken gekocht

Onderbroeken gekocht, na 1x dragen gaat het hele elastiek kapot, het ravelt gewoon. Of het gaat helemaal los. Terug gegaan, mevrouw wat wil u dan voor deze prijs, legt u hem toch even onder de naaimachine. Dat kan niet, dit is met een speciale steek genaaid vanwege de rekbaarheid en dat zit niet op een gewone naaimachine. Ze stond me met open mond aan te kijken, draait zich om en gaat met een collega staan praten ik bestond niet meer voor ze.

1 maart 2024

Zeeman Waddinxveen

Zeeman Waddinxveen

Personeel stond over klanten te roddelen waarbij ze zeiden dat ze het iritant vonden dat een kindje moest huilen.

Prima als je over klanten praat, maar doe dat niet als er andere klanten in de winkel aanwezig zijn! Ze kunnen daar zeker wat van professionaliteit leren!!!

Toen ik langs de roddelende werknemers liep met wat artikelen om naar de kassa te gaan, zag ik ze seinen dat ze mijn moeder en mij goed in de gaten moesten houden (wss dachten ze dat we dieven waren). Toen ik dat zag heb ik alles terug gelegd. Mijn moeder wilde alsnog haar spullen afrekenen. Toen kwamen ze met zn 2en naar de kassa. Met z’n TWEEËN!!! Doe normaal hoor. Ik kom hier nooit meer.

1 maart 2024

Stomme medewerkers

Ik en mijn 3 besties gingen we kijken voor de lol en de medewerker zei: “ gaan jullie voor iets zoeken of zijn jullie hier voor de lol en gaan jullie overal aanzitten? Loop anders maar naar de voordeur” zoiets zei ze we wouden kijken of we iets wouden kopen nu nooit meer!

26 februari 2024

Tsjongejonge wat slecht

Een paar hemdjes besteld voor mijn kleinzoon

Ze hebben een bezorgdienst die alleen tussen 16 en 22 uur bezorgen. Ik laat pakketjes altijd op de zaak bezorgen. De eerste keer belde de bezorger 21 uur s’avinds dat het een bedrijf is en dat het bedrijf gesloten was. ik zei ja dat klopt wilt u aub tijdens de openingstijden bezorgen en ik heb dat ook ingevuld in het veld “is er iets dat we moeten weten” en dan komen ze de volgende dag toch weer na 18 uur dat is uiteraard waardeloos toen vandaag een bericht “vandaag laatste bezorgpoging”

Bezorgen kan tussen 17 en 18 uur maar uitsluitend tegen betaling van 3.50 euro

Ik bestel heel veel op internet en ik heb nog nooit zo’n vreemde bezorgdienst meegemaakt, waardeloos ik bestel dus nooit meer iets bij Zeeman ik vind zelfs 1 ster nog teveel maar nul sterren kan niet

15 februari 2024

Zeeman heren T-shirts

Net heren T-shirts gekocht. Zitten stickers op voor de maat. Waardeloos. Stickers zitten belachelijk vast gelijmd en zijn niet met goed fatsoen te verwijderen. Wie bedenkt er zoiets!!!.

24 januari 2024

Personeel top .lieve mensen .

Personeel top .altijd super.maar o zaterdag balansen .heren en dames daar boven op kantoor. Hoezo stressvol .oke je moet tellen .staat er iemand naast met een lijst om de artikelen kledingstukken enz bij op te schrijven . Zou fijner zijn via een computer / terminal die ook alles bij houd wat in en uit de winkel gaat .doordat het ook in verbinding staat met de kassa. Scheelt veel ook voor jullie .zeker met zoveel filialen .ben eigelijk verbaasd .toch niet zo met de tijd mee .iets over na te denken .mensen daar op dat kantoor .

13 januari 2024

Kwaliteit is nul sinds conrona

Kwaliteit heren slip is sinds corona van zeer slechte kwaliteit. 2,3 keer wassen en klaar om weg te gooien. Ze hebben de kwaliteit opgeofferd omwille van prijs en winst. Nooit meer naar zeeman !

1 november 2023

Is dit jouw bedrijf?