Bestelling online geplaatst. Deze bestelling is volgens Zeeman opgestuurd naar een pakketautomaat maar toen ik de automaat opende was die leeg. De klantenservice achteraf is helemaal waardeloos. Ze z... Toon meer
Beste Zeeman Geldrop, Op 11 juni bezocht ik uw winkel aan de Langstraat om onderbroeken te kopen voor mijn dochter. Omdat ik niet goed wist welke maat ik nodig had, vroeg ik een medewerk... Toon meer
Tijdens mijn bezoek aan de winkel was ik bezig met het uitzoeken van onderbroeken en hemden. Terwijl ik nog aan het kijken was, kwam een medewerker naar mij toe met de opmerking: "Leg je het wel... Toon meer
Vaak bestel ik online zoals ondergoed, word keurig verpakt en snel geleverd. Wat voor mij nieuw was is de bezorging door Budbee wat heel handig werkt. Ik heb de App geïnstalleerd en heb een bezorg loc... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Orde en netheid
Ik ben al jaren klant bij zeeman in de korte gasthuisstraat, altijd heel content geweest van de de producten en nu nog altijd, maar wat er gebeurd is met de winkel is onbeschrijfelijk. Wordt daar ooit gepoetst? De grond plakt onder mijn schoenen en er hangt een muffe geur. Ik zou niet willen weten wat voor onaangename geur er in de kledij gaat terechtkomen als dit zo verder gaat. Spijtig dat dit zo gebeurd in deze winkel. Hoe kun je op zo een korte tijd geen tijd maken om klant gericht netjes en clean te werken. Spijtig dat nieuwe kaai iets te ver voor mij is op deze leeftijd. Marie
Zeeman…. de slechtste ervaring ooit
Zeeman….. ik heb uiteindelijk een damespak van 50 euro moeten betalen, omdat een medewerker mijn pakje niet doorstuurde naar het hoofdkantoor.
Het is mij wel beloofd, zodat ik het bedrag niet zou moeten betalen.
Ik stuurde het pakje dus terug naar een locatie in België.
Deze medewerker vond het pakje en zou het doorsturen naar hoofdkantoor zeeman in Nederland.
Dat is nooit aangekomen en het hoofdkantoor gaf ook aan dat ze mij zeker niet zouden helpen.
Dus ik kon die 50 euro betalen, zonder dat ik het damespak hield.
Erg zuur in deze dure tijd.
Zeeman is voor mij het meest onbeschofte bedrijf dat er is.
Zelfs het hoofdkantoor helpt de mensen dus helemaal niet.
Lief personeel Zeeman Heksenwiel
Ben zeer tevreden over onze Zeeman bij het Winkelcentrum Heksenwiel, zeer vriendelijk personeel en ze geven goed advies en hebben ook nog leuke kleding, goedkope en mooie kaarten en ook nog goed schoonmaakmiddel en geurspray.
Echt aan te bevelen
Vorige week mady onderbroeken gekocht
Vorige week mady onderbroeken gekocht, wat een slechte kwaliteit. Stof is veel dunner, en er zaten al gaten bij de stiksels. Terug brengen kon niet meer, ik had de bon niet. En ze zitten niet meer stevig als vroeger
**Teleurstellende Klantenservice**
**Teleurstellende Klantenservice**
We hebben onlangs contact opgenomen met Zeeman Hengelo met een eenvoudige vraag: we zochten een witte blouse. Tot onze verrassing werd de telefoon meteen opgehangen nadat we iemand te pakken kregen. We hadden op z'n minst verwacht dat we even vriendelijk geholpen zouden worden, maar dat was helaas niet het geval. Heel jammer, want we hadden gehoopt snel te kunnen slagen. De communicatie laat helaas te wensen over.
Hopelijk wordt dit in de toekomst verbeterd.
---
Onbetrouwbare in levering
Voor iemand sokken besteld bij de webshop.
Na de bevestigingsmail snel een mail ontvangen met een track en trace dat de bestelling ingepakt en verzendklaar was.
Website van post.nl bleef de navolgende dagen maar doorgeven dat het druk was en de bezorgtijd berekenen. Bestelling niet ontvangen.
Mailtje naar klantenservice leerde dat hun ervaring was dat de bestelling dan niet zou worden bezorgd. Lijkt er echter op dat Zeeman standaard een mail verzendt na een bestelling maar de klant het bos in stuurt.
Klantenservice zorgde dat het aankoopbedrag binnen enkele dagen werd teruggeboekt, maar desondanks een kater door het gevoel dat wel kan worden besteld zonder dat de website doet wat wordt beloofd, en dat ik tijd heb verspild doordat ik nu op een andere manier aan sokken voor die persoon moet komen.
Deze website heeft dus afgedaan voor mij en de mijnen.
Zeeman Halsteren
Zeeman Halsteren, leiding en managers, wat een bott vette ellendige meiden daar! Nep, totaal onbekwaam, altijd een enorme bende, veel gezeik waar klanten bijstaan …..wat een rottige leiding cq managers!! Zo nep, kunnen rot naar eigen personeel,,, rot meiden..in halsteren’…… nep en ongekwalificeerde managers,…roddelen, zo’n ellindinge meiden…klanten zijn deel van pesterij
De kwaliteit van jullie textiel is de…
De kwaliteit van jullie textiel is de laatste paar jaar echt schrikbarend achteruit gegaan. T-shirts, hemdjes, onderbroeken de stof is super dun de stiksels slecht ik prikte van de week zo met mijn vinger door een mouw van een nieuw t-shirt met lange mouwen. Bij ondergoed is dit al vaker gebeurd. Stiksels laten los na 1x dragen.
Leggings snel kapot
Ik wil even delen dat ik ook slechte ervaringen heb met jullie leggings de laatste tijd. Ze gaan heel snel kapot en naden laten idd los. Heel jammer want verder zitten ze fijn. Ik heb er inmiddels ook tientallen versleten over de laatste jaren maar de laatst aangekochte gaan wel heel snel kapot, soms na 2 of 3 keer dragen al.
Top servive
Badpakken/bikinies
De kleding van zeeman is wel gewoon goed, maar laten we over het zwemkleding hebben want dat is NIET te doen. Ik heb dus 2 badpakken van de Zeeman maar, als je 1 koopt van je eigen maat is die te klein en als je dr eentje koopt die wat groter is is die of ook te klein of juist te groot. Ik heb altijd nog pijn als ik de badpak uit doe want ze zinn gewoon niet goed (soort van schaafwond/brandwond ofzo) en dat gaat pas over ongv. 4/5/6 dagen tot de pijn weg is of de wond
Verder is de kleding gewoon wel goed. De onderbroeken zijn zeker een aanrader!!! Topjes/bh's ook!!
Kleding daar is ook gewoon prima
Prima stof enzo.
Huishoudelijke spullen ook zoals wasmiddel en dekbedden zijn ook daar een aanrader en het is allemaal heel goedkoop ook dus dat is ook wel heel fijn!! (Kleding is ook enorm goedkoop!)
Zeeman textiel
Zeeman textiel, wat een naar bedrijf om via het internet te bestellen.
Afhandeling duurt veel te lang, verzender BUDBEE staat bekend om de slechte afleveringen. Voor de deur zetten is NIET afleveren.
Via de simpele Samsung telefoon NIET te volgen.
LETTERLIJKE TEKST: Als je niet thuis gebogen, we we het op bij pakket de kroten de kromming? Ja u leest het goed ik heb GEEN type fouten gemaakt. Wie het snapt mag het zeggen !!!!!!
Ik bestel bij de ZEEMAN NOOIT meer via het internet.
Dit bedrijf is niet meer van deze tijd !!!!!!!!!!!!!!
Zeeman jullie leggings zijn werkelijk…
Zeeman jullie leggings zijn werkelijk om te huilen.
Wat een slechte kwaliteit!
Na jarenlang dezelfde producten bij jullie te hebben gekocht ben ik nu klaar met Zeeman.
Ik zal niets meer bij jullie kopen.
Heb voor bijna €100,- leggings/shorts gekocht hier deed ik normaal ontzettend lang mee.
Maar nu.
Naden die al loslaten.
Stof schijnt door.
Naden die scheef genaaid zijn.
Labels in de legging waar dan de naad loslaat.
Echt diep triest lijken wel wegwerp leggings.
Heb geen bon meer en word niet geholpen terwijl jullie de bon makkelijk kunnen opzoeken aan de hand van mijn pin betaling, aangezien dit amper een week geleden is.
Maar helaas service is ook ver te zoeken tegenwoordig
Jaren lang trouwe klant bij jullie geweest.
Maar vanaf nu voor mij nooit meer zeeman
Misverstanden
Aleen een weekend hulp? Ze mogen wel een paar dames laten vertrekken zo klant onvriendelijk.🤔
Vanmorgen een broek gekocht ik had de zelfde zelf al in maat M maar door omstandigheden veel afgevallen dus ik wilde graag een S kopen. Ik werd geholpen om een maat S te vinden en de dame wijst mij die aan en ik koop hem maar vergeet een bon te vragen. Thuis bleek hij bijna nog groter als de M te zijn dus ben ik s'middags weer terug gegaan want ik had het gelukkig met pin betaald dacht ik😩
Daar aangekomen vraag ik of de mag OMRUILEN en of ik mag kijken of de andere s broeken kleiner vallen. Het meisje achter de kassa zei dat doen we niet zonder bon ik zei ik heb met pin betaald dus ik heb bewijs maar dat kan ook niet werdt me gezegd. Ik zei daar ben ik het niet mee eens vraag de manager maar even. Bij de kassa gekomen zei de dame achter de kassa dat ik hem terug wilde brengen maar dat had ik helemaal niet gezegd. De manager? die mij die ochtend geholpen heeft om de broek te vinden reageerde direct met nee zonder bon kan het niet terug gebracht worden maar ruilen mag wel. De pin is geen bewijs zei ze nog, want het artikel staat er niet op. (Raar eigenlijk zo,n bon kan gewoon in het systeem terug gevonden worden zeker als je tijd en datum hebt).
Ik zei soms zitten er verschillen in de maten s m l ondanks dat er de zelfde maat op staat ik wil graag kijken of er een kleiner valt en ja hoor drie de zelfde broeken en alle verschillend van maat gelukkig ook een kleinere
Bij de kassa word verteld u mag even tekenen voor de retour en een nieuwe bon werd gemaakt "maar die krijg je niet mee"werd me nog even verteld gelukkig geen probleem want kleinere past me tenminsten.
Als de kassière meteen goed had geluisterd en verteld dat ik wide ruilen was er niks aan de hand geweest nu waren beide dames door dit misverstand niet echt klantvriendelijk.
Maar goed ik ga dit bericht zeker even delen
zodat dat mensen NIET VERGETEN EEN KASSABON TE VRAGEN om misverstanden te voorkomen. Met vriendelijke groet.
plaktrips Zeeman T-shirts
Ja, de plakstrips op o.a. T-shirts zijn walgelijk. Ze zijn zonder enig interesse met geweld hierop geplakt en zijn slecht te verwijderen. Kwalijk Zeeman.
Slecht herenondergoed
Eerder gekocht USA sportswear en die is prima, maar tegenwoordig heet dit alleen sportswear en wordt toch anders gemaakt. Na 1 keer dragen ballen de gaten naast de gestikte naad er in.
Jammer was een goed product maar nu niet meer want zo is goedkoop duurkoop.
Shirts besteld
Shirts besteld, na 1 keer wassen heel wijd geworden, gaten vallen erin, en je kan er door heen kijken.
Belabberde kwaliteit, voor poetsdoeken nog niet goed genoeg!
Contant geld is ook geld jongens want…
Contant geld is ook geld jongens want ik wil contant betalen en dat wordt niet geaccepteerd bij zeeman filiaal best moeten maar pinnen dit is niet echt klant vriendelijk
Volgens de website 3 werkdagen…
Volgens de website 3 werkdagen levertijd nu zijn er 2 weken om nog steeds niks.
Zeer klantonvriendelijk en oneerlijk…
Zeer klantonvriendelijk en oneerlijk beschofte medewerker bij zeeman nootdorp.
1ster is echt teveel voor deze medewerker.
Waarom kies je zon baan als je niet met mensen kan omgaan?
BELACHELIJK