Zenido Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,0

Beste mensen, koop hier NIKS! Ik heb nog NOOIT zoiets slechts meegemaakt. Je denkt iets te kopen bij een Nederlandse webshop dit is echter niet het geval. Je kan fluiten naar je geld!! Allereerst krij... Toon meer

Prachtige mat besteld voor onder bureau . Wat na 3 weken aankwam was verschrikkelijk! Stinkend , verfrommeld en absoluut niet wat op foto stond. Na meerdere mails 2opties…. 30% retour of op eigen kos... Toon meer

Gewoon weer een andere hele slechte dropshipper. Alleen maar online om geld op de strijken. Service is er gewoon niet. Reacties op mailverkeer is gewoon chat gpt met niks zeggend antwoorden en niet he... Toon meer

Geen 5 sterren helaas, levering duurde bijna 2 maanden! En daarbij moest ik inklaringskosten betalen, maar in verband met de lange levertijd heeft Zenido deze kosten op zich genomen. Dat maakt dat ik... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

295 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dropshipping uit China

Dropshipping uit China. Lange bezorgtijd en als je het pakketje retour wil doen moet dit naar China. Bij contact kan je als "tegemoetkoming" 20% van het aankoopbedrag terugkrijgen.

Mijn ouders zouden zich schamen als ik zulke praktijken zou uithalen.

Wees verstandig en koop iets bij uw lokale ondernemers.

24 november 2025

Hallo Bas,

Wij vinden het jammer dat je ervoor kiest een negatieve review te plaatsen, terwijl de aanleiding ons eerlijk gezegd niet duidelijk is.

Het klopt inderdaad dat wij onze producten direct vanuit de leverancier verzenden. Dit staat duidelijk en transparant vermeld op onze website in het verzendbeleid, het retourbeleid en de algemene voorwaarden. Deze informatie was dus vooraf inzichtelijk en had je vóór het plaatsen van je bestelling kunnen raadplegen.

Daarnaast hebben wij je een alternatieve oplossing aangeboden als tegemoetkoming, waar je helaas niet mee akkoord wilde gaan.

Wat ons vooral verbaast, is de suggestie dat wij ons zouden moeten “schamen”. Wij communiceren open over onze werkwijze en houden ons aan de afspraken zoals vermeld op onze website. Daarom is voor ons niet duidelijk wat het probleem nu precies is.

Mocht je inhoudelijke feedback of concrete verbeterpunten hebben, dan horen wij die graag. Wij staan altijd open voor een constructief gesprek.

Mark

Chinese Schoenenkast

Schoenenkast besteld. Verzending zou binnen enekel safen zijn. Dat.klopt, maar het kwam alsnog uit China dus pas na enkele weken bij ons. Levering was deels beschadigd, maar dat pakten ze goed op. Weer wachten en toen in elkaar gaan zetten. Wat een brakke bende. De kwaliteit is zeer slecht en de chinese handleiding nauwelijks te lezen. Op de planken waren nummers voorgedrukt, zodat je weet welke plank je moet hebben.... die staan nu in het zicht. En de plank kan niet gedraaid worden, want dan zijn de voorgeboorde gaten niet goed opgelijnd. Thinner helpt ook niet, dit is wat het is. Treurig om te constateren dat dit bedrijf niet gaat voor goede producten en tevreden klanten.

29 december 2025

Beste Joost,

Bedankt voor je feedback. We vinden het vervelend om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad bij Zenido. We helpen je graag zoeken naar een oplossing.

We begrijpen dat je ontevreden bent over onze leveringstermijn. Echter willen we je wel mededelen dat deze duidelijk staat aangegeven op onze website. Het verwerken van je bestelling kan 1-3 werkdagen duren en het verzenden 7-12, dus uiterlijk 15 dagen. We doen altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de beloofde levertijd te bezorgen.

Wat betreft de kwaliteit: de beleving van kwaliteit kan per product verschillen. We werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde leveranciers waarvan we normaliter veel positieve feedback ontvangen. We kijken dit graag voor je na.

Wat betreft retourneren: je hebt altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te retourneren. De retourkosten zijn daarbij wel voor eigen rekening. Dit staat duidelijk aangegeven in onze algemene voorwaarden.

www.zenido.nl

Paket aan gekomen bij dhl tenminste dat…

Paket aan gekomen bij dhl tenminste dat stond in de mail na een week stond ie nog steeds op de zelfde datum.x keer mail gestuurd maar wert aan het lijntje gehouden zou den contact op nemen met vervoerd cq bezorger.zijn nu bijna 2 maand verder heb nog niets gehoort.denk ook niet dat het pakketje ooit gelevert gaat worden.hrt zijn gewoon
Een zooitje oplichters of wel dropschipers genoemt.verwacht niet veel meer van hun ze werken totaal niet mee denk dat ik wel naar me geld kan fluiten

24 december 2025

Beste Hendricus,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je geen prettige ervaring hebt gehad met Zenido, en we helpen je graag bij het vinden van een oplossing.

Het is inderdaad gek dat er zo weinig actie is ondernemen bij het zoeken naar je bestelling. Je krijgt daarom ook uiteraard gewoon je geld terug.

We snappen dat je besloten hebt een negatieve review te plaatsen. We nodigen je dan ook graag uit om ons een mail te sturen met je ordernummer via info@zenido.nl, zodat we samen kunnen kijken of we tot een verdere overeenstemming kunnen komen.

Tip top geleverd

Direct na mijn bestelling was ik bang dat ik niets zou ontvangen. Maar mijn pakket is tip top aangekomen.

24 december 2025

Niet alle verkochte artikelen komen…

Niet alle verkochte artikelen komen overeen met de afbeeldingen op de website. Als u een terugbetaling wilt, moet u meer betalen dan de oorspronkelijke prijs van het artikel om het te retourneren.

23 december 2025

Beste Abjar,

We willen je allereerst graag laten weten dat onze product foto's kunnen variëren van hoe het product er in het echt uitziet. Wij hebben hier helaas geen invloed op, omdat dit kan variëren vanwege de kleurinstellingen van je beeldscherm. Dit staat ook duidelijk aangegeven in onze algemene voorwaarden: https://www.zenido.nl/policies/terms-of-service.

We vinden het jammer dat je meteen hebt besloten een negatieve review te plaatsten. We nodigen je dan ook graag uit om ons een mail te sturen met je ordernummer via info@zenido.nl, zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.

www.zenido.nl

Product komt niet overeen dan wat op de foto's getoond word

Dit is echt gewoon geld klopperij.
Wij hadden een mooie arend gekocht op hun site met op de borst een Jack Daniels sticker.
We hadden dit gekocht voor de Kerst van de meter van onze jongste zoon.
Het duurde in 1ste instantie lang voordat we dit ontvingen.
Ten Eerste staat er nergens op de site dat de Nederlandse site vanuit China verstuurd.
En ten Tweede de product dat we kregen trok totaal niet op het product op de foto's op hun site.
Het was meer een duif dan dat het een arend was, de sticker van Jack Daniels stond er opeens ook niet meer op.
Dit is echt geen klantenservices.
Zou op doe site nooit meer iets bestellen

15 december 2025

Beste Shauni,

Het klopt inderdaad dat wij onze producten direct vanaf onze leverancier in Azië versturen. We werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde leveranciers waarvan we normaliter veel positieve feedback ontvangen. We kijken dit graag voor je na.

We willen je graag laten weten dat onze product foto's kunnen variëren van hoe het product er in het echt uitziet. Wij hebben hier helaas geen invloed op, omdat dit kan variëren vanwege de kleurinstellingen van je beeldscherm. Dit staat ook duidelijk aangegeven in onze algemene voorwaarden: https://www.zenido.nl/policies/terms-of-service.

We vinden het jammer dat je meteen hebt besloten een negatieve review te plaatsten. We nodigen je dan ook graag uit om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl, zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.

Grootste scammers

Grootste scammers! Opgepast mensen bestel hier niet!! De artikelen komen gewoon uit China ze vragen er schandalig veel geld voor en het artikel komt niet overeen met de beschrijving en foto’s! Je kan blijkbaar niet retourneren want het moet naar China gaan en ze blijven maar smoezen verzinnen! Verschrikkelijk dat je mensen zo kan bedriegen Shame on you! Wij dienen sowieso klacht in!!!

17 december 2025

Beste Kelly,

Zenido Scam retour adres China

Als goed is krijg ik mijn geld terug.
Het retour is naar het opgegeven adres gestuurd op mijn kosten.
Het staat helaas niet duidelijk zoals hier beneden in de reactie van Lisa.
Heb 50 euro betaald voor retour kosten.

Het bedrijf weigert om een retour label te geven en verplicht mij om de bestelling terug te sturen naar China op mijn kosten.
Volgens de Nederlandse wet zijn ze verplicht om een retour adres te hebben.
Ze zijn gevestigd op een Nederlandse adres.
Ze boden mij direct 10 procent van de aankoopbedrag toen ik begon over retourneren. En nu 30 procent van de aankoopbedrag en ik mag de bestelling houden.
Het adres dat ze stuurde in China bestaat niet. En de goederen zijn gestuurd vanuit een andere Nederlandse adres.
En vreemde oplichterij is het.

15 december 2025

Beste Amelia,

We willen je graag informeren dat wij onze producten niet vanuit Nederland versturen, maar direct vanaf onze leverancier in Azië. We werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde leveranciers waarvan we normaliter veel positieve feedback ontvangen. We kijken dit graag voor je na.

Wat betreft retourneren: je hebt altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te retourneren. Het retouradres dat we je hebben gestuurd bestaat gewoon. De retourkosten zijn daarbij wel voor eigen rekening. Dit staat duidelijk aangegeven in onze algemene voorwaarden.

We vinden het jammer dat je meteen hebt besloten een negatieve review te plaatsten. We nodigen je dan ook graag uit om nogmaals contact met ons op te nemen via info@zenido.nl, zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.

26 november besteld en betaald

26 november besteld en betaald, nog steeds niets ontvangen. Wel vreemde berichten: package destroyed!
Komt gewoon uit China. Ze doen alsof het Nederlands is

13 december 2025

Beste klant,

Als we ons niet vergissen heb je al eerder een review achtergelaten. Om je zo goed mogelijk verder te kunnen helpen willen we je graag vragen om ons te benaderen via info@zenido.nl en daar je ordernummer met ons te delen. Het kan namelijk zijn dat je bestelling bij één van onze distributiecentra is blijven hangen. We gaan dit meteen voor je nakijken zodra je contact met ons opneemt.

Mocht je verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl.

Let op!!!!!

Let op!!!!!
Stink er niet in deze site is oplichting het is nog geen 1 ster waard.
Dat dit soort praktijken mag handelen in europa is van de zotte.
Bij terugsturen moet het artikel naar china worden gestuurd dit kost de helft van het pakket.
Kort gezegd mensen laat je niet oplichten.

9 december 2025

Hi Hans,

Bij ons heb je altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te retourneren. De retourkosten zijn daarbij wel voor eigen rekening. Dit staat duidelijk aangegeven in onze algemene voorwaarden.

We vinden het jammer om te lezen dat je ontevreden bent over het proces. We nodigen je dan ook nogmaals uit om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl zodat we je eventueel nog verder kunnen helpen. We lossen klachten namelijk graag persoonlijk op en streven naar tevreden klanten.

100 %Marino wollensokken

Product, is totaal niet als de product omschrijving en getoonde afbeelding. Prijs kwaliteit verhouding zeer slecht! 3 paar sokken € 30 ,- incl. Verzendkosten. Zogenaamd 100 % marino wol, gemaakt in Tjechie. Krijgen 35% lamswollen enkelsokkjes uit China de sokken van de zeeman zijn nog beter! Zeer ontevreden!

8 december 2025

Hi Ferry,

www.zenido.nl

Schattig robothondje is geen cent waard!

Na het zien van een schattig filmpje op YT twee hondjes besteld en 65 euro betaald. Zgn knuffelzacht en met divers functies: er bleek maar één stand mogelijk.! Het is het goedkoopste van het goedkoopste en heel slecht verpakt. gevraagd wat het retouradres was en kreeg eerst 5 en toen 10% KORTING aangeboden, maar is nog geen euro waard! Uiteindelijk kon ik het terugsturen naar China wat mij alleen nog maar méér geld zou kosten.
Verdrietig dat mensen zo hebzuchtig en gewetenloos kunnen zijn ....
Terugsturen is heel

1 december 2025

Beste klant,

Het klopt inderdaad dat wij onze producten direct vanaf onze leverancier in China versturen. We werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde leveranciers waarvan we normaliter veel positieve feedback ontvangen. We kijken dit graag voor je na.

Wat betreft retourneren: je hebt altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling te retourneren. De retourkosten zijn daarbij wel voor eigen rekening. Dit staat duidelijk aangegeven in ons retourbeleid.

We vinden het jammer dat je ervoor hebt gekozen om direct een negatieve review achter te laten. We willen je nogmaals uitnodigen om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl, zodat we samen kunnen zoeken naar een oplossing. We geven de voorkeur aan een persoonlijke afhandeling van klachten en streven altijd naar tevreden klanten.

www.zenido.nl

Zenido is nog niet 1 ster waard!

Zenido is nog niet 1 ster waard!! Pure oplichterij!! En op de site staat retourneren is kosteloos en geen probleem nou nou nou dat is het wel zelfs als ze gewoon het verkeerde product hebben geleverd!!!

Dit staat letterlijk bij hun retour beleid:

Retourzending & Kosten

Defect/beschadigd/verkeerd artikel: Gratis downloadbaar en printbaar retourlabel wordt verstrekt
Spijt van aankoop: Ook gratis downloadbaar retourlabel beschikbaar
Wij raden aan om altijd een traceerbare verzendmethode te gebruiken.

Koop hier niks want het is puur bedrog!!!

Hi Gerard,

Het is inderdaad gek dat we geen alternatieve oplossing hebben aangeboden terwijl je het verkeerde product hebt ontvangen. Volgens ons systeem hebben we wel het juiste product verzonden. Zou je ons via info@zenido.nl een foto kunnen sturen van het betreffende product, zodat we je zo goed mogelijk verder kunnen helpen?

Het is echter niet waar dat wij op onze website aangeven dat retourneren kostenloos is. In onze algemene voorwaarden staat duidelijk aangegeven dat wij geen gratis retourlabel aanbieden.

We vinden het jammer dat je ervoor hebt gekozen om direct een negatieve review achter te laten zonder eerst contact met ons op te nemen.

We willen je nogmaals uitnodigen om ons te bereiken via info@zenido.nl, zodat we samen kunnen zoeken naar een oplossing. We geven de voorkeur aan een persoonlijke afhandeling van klachten en streven altijd naar tevreden klanten.

www.zenido.nl

Ik ga bij ze langs op het vestigingsadres.

Er is op geen enkele manier contact te krijgen met Zenido. Dat lees ik ook in reviews van de andere bedrijven op dit vestigingsadres. Bestelling onder hun voorwaarden geannuleerd voordat het verzonden was. Geld niet teruggekregen. Ik ben er toevallig vaak in de buurt en zal eens aanbellen. Die ervaring ga ik ook met jullie delen.

Beste Lisa, ik ben benieuwd naar de oplossing. Ik heb namelijkal diverse keren gemaild naar het emailadres dat je noemt. Deze mails kun je gewoon in de inbox vinden. Het feit dat er niet gereageerd is is de reden voor deze review geweest.

Beste Lisa,
Fijn dat mijn betaling is teruggestort. Het valt me wel op dat de betaling in Nederland is gedaan, de verzending vanuit Azië kwam, de communicatie alleen via Trustpilot op gang kwam, en de betaling van een Deens banknummer terugkomt. Juridisch zal het kloppen. Gevoelsmatig zeg ik; ik hoop dat mensen de reviews lezen voordat ze bestellingen doen.

🦄

25 november 2025

Hi Huib,

Graag willen we je duidelijk maken dat wij uitsluiten bereikbaar zijn per mail via info@zenido.nl. Wij zijn niet telefonisch bereikbaar. Onze klantenservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur.

Verder heb je bij ons altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling deze te retourneren. Wij bieden echter geen gratis retourlabel aan. Als je retournering voldoet aan onze voorwaarden dan krijg je uiteraard netjes je geld terug. Dit staat allemaal duidelijk aangegeven in ons retourbeleid (https://www.zenido.nl/policies/refund-policy).

Echter vinden we het wel jammer dat je direct een negatieve review hebt geplaatst. We lossen klachten namelijk graag persoonlijk op en streven naar tevreden klanten. We nodigen je dan ook graag uit om contact met ons op te nemen via info@zenido.nl zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Zeer ontgoocheld:

Zeer ontgoocheld:
Voor Sint een dansmat besteld voor dochtertje van 6jaar. Het lijkt dat je op een Nederlandse website besteld. Dit zou maximum 15 dagen onderweg zijn. Achteraf gezien moest ik geweten hebben dat van Nederland zolang niet kan duren. De bestelling is geplaatst op 13/11 tot op heden nog niets ontvangen. Dus Sint haalt het niet. Ondertussen is het artikel van 200euro naar 150euro gegaan. Ik wil de klantendienst bellen, de nummer is niet in gebruik. Ik lees verder bij andere reviews dat producten niet kwalitatief zijn en terugsturen bijna onmogelijk is. Dus een nieuwe bestellen bij een andere site en na ontvangst terugsturen is dus geen optie. Als het toekomst... Dus kort samengevat, geen cadeau en 200euro armer en last minute een nieuwe cadeau gaan zoeken, wat een ontgoocheling...

Hi Mahnoosh,

We begrijpen dat je ontevreden bent over onze leveringstermijn. Het klopt inderdaad dat onze verzinding normaal 15 dagen duurt. We doen altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de beloofde levertijd te bezorgen, maar we hebben helaas niet altijd invloed op eventuele vertragingen. Onze oprechte excuses hiervoor.

Daarnaast willen we je graag verzekeren dat we alleen werken met zorgvuldige uitgekozen leveranciers die goede kwaliteit leveren. We krijgen normaliter vaak positieve feedback hierover.

We vinden het jammer dat je direct een negatieve review hebt geplaatst. We hopen dat je ons de kans wilt geven om samen naar een passende oplossing te kijken. Je kunt ons hiervoor bereiken via info@zenido.nl.

www.zenido.nl

Het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar!

Het bedrijf is telefonisch onbereikbaar. Het telefoonnummer op de website bestaat niet.
Slechte service en producten.
Waardeloos.
Bestel niet!!!!

Hi Robert,

Graag willen we je duidelijk maken dat wij uitsluiten bereikbaar zijn per mail via info@zenido.nl. Wij zijn niet telefonisch bereikbaar, dit staat duidelijk aangegeven op onze website. Onze klantenservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag, van 09:00 tot 17:00 uur.

We willen je graag verzekeren dat onze producten van hoge kwaliteit zijn. We werken uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde leveranciers waarvan we normaliter veel positieve feedback ontvangen. We kijken dit graag voor je na.

We vinden het jammer dat je gelijk een negatieve review hebt geplaatst zonder eerst contact met ons op te nemen via de mail. We nodigen je dan ook nogmaals uit om ons te benaderen via info@zenido.nl zodat we je een persoonlijke oplossing kunnen aanbieden. We lossen klachten namelijk graag persoonlijk op en streven naar tevreden klanten.

TERRIBLE

TERRIBLE. NO DELIVERY AT ALL.
DONT BUY HERE!!!
BETRAYAL FROM CHINA.

VRESELIJK. GEEN LEVERING.
KOOP HIER NIET. OPLICHTING VANUIT CHINA.

Na 3 maanden compleet ander product ontvangen. Totaal niet wat is besteld en betaald. Niemamd thuis voor verhaal. Reageren nergens op. KOOP HIER NIEt want je worst opgelicht.

4 december 2025

Hi Rob,

Het is inderdaad gek dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. We gaan dit dan ook meteen voor je uitzoeken en zullen weldra contact met je opnemen zodra we meer weten.

Opgelicht

Heb een multifocale bril gekocht maar die is van zeer slechte kwaliteit. Over het retourneren doen ze ontzettend moeilijk, ik moet die prul op eigen kosten terug naar "hun internationale magazijn" in China sturen. Komop zeg, dit is bedrog van de zuiverste soort. Wees gewaarschuwd!

4 december 2025

Hi Roger,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je geen fijne ervaring hebt gehad bij Zenido. We helpen je graag zoeken naar een oplossing.

www.zenido.nl

Pure oplichting product komt defect en…

Pure oplichting product komt defect en vol gebruikers sporen aan.
Als ik wil retourneren dan word mij 10%korting aangeboden.
Het is allemaal Chinese rommel.
Ze proberen er gemakkelijk aan te verdienen.
Maar een oplossing komt er niet.
Koop hier niks mensen. Pure oplichting

10 november 2025

Beste klant,

We vinden het jammer dat je meteen hebt besloten een negatieve review te plaatsen. We nodigen je dan ook graag uit om ons nogmaals te mailen via info@zenido.nl, zodat we naar een passendere oplossing kunnen zoeken. Als het artikel namelijk echt defect is sturen we je graag een nieuw exemplaar op.

Slechte levering

De levering van een winterjasje zou rond 25 november afgeleverd worden maar tot heden nog steeds geen uitlevering tijd.
Hopelijk komt het nog voor zaterdag. Dan heb ik het nodig voor mijn kleinzoon. Cadeau sinterklaas.

26 november 2025

Beste Esme,

Graag willen we je nogmaals informeren over onze levertijden. Het verwerken van je bestelling kan 1–3 werkdagen duren, en de verzending 7–12 werkdagen, met een maximum van 15 dagen in totaal. Helaas hebben we niet altijd controle over mogelijke vertragingen, maar we doen altijd ons uiterste best om alle bestellingen binnen de beloofde termijn te leveren. Onze oprechte excuses voor eventuele vertragingen.

We vinden het jammer dat je meteen hebt besloten een negatieve review te plaatsen. We doen op dit moment ons uiterste best om je pakket op tijd te leveren.