Eigenlijk helemaal geen ster waardig. Bestelde en betaalde op 22 nov voor huispak 49,95 €(reclame op Instagram) Na twee weken of meer arriveerde pak Was erg slechte kwaliteit Werken alti... Toon meer

Helaas de reviews achteraf gelezen. Verdient geen ster. Leren sandalen besteld met hak. Kreeg sandalen binnen met 3 maten groter dan besteld geen leer en zonder hak. Retour beleid waardeloos kost 20 a... Toon meer

Product heb ik niet ontvangen en bedrijf reageert met AI. Geeft niet thuis. Geld kwijt. Dit soort bedrijven moeten worden aangegeven via Consuwijzer. Maak melding alleen dan kan er worden opgetreden... Toon meer

Orthopedische schoenen besteld. Gewone binnenzool, schoen van dik soort stof, geen orthopedisch element te ontdekken. Maat was te klein. Keurige mail, stuur maar terug naar ons Centrale Magazijn in C... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wat een waardeloze ervaring

Wat een waardeloze ervaring. Badpak besteld, duurde weken voordat het kwam. Voor mij geen goede pasvorm, dus wilde ik retourneren.
Dat kon niet omdat volgens de voorwaarden geen intieme kledingstukken kunnen worden geretourneerd.
En daar valt volgens Zoldesy ook een badpak onder !!!

9 september 2024

Pure oplichterij !!!!!!

Pure oplichterij !!!!!!! Het is een mooie professionele website waardoor je de indruk hebt dat je kwaliteit koopt. Ik dacht een paar lederen schoenen te kopen : heb plastieke schoenen gekregen : juni solden maand zogezegd afgesprijst van 100 € naar 50 €. Heb mijn les geleerd : eerste check : trustpilot

21 september 2024

Ook ik ben er ingetrapt

Ook ik ben er ingetrapt. Schoenen besteld, geld is afgeschreven. Maar nu wordt er gezegd dat er geen bestelling bij hun is binnengekomen. Dus kortom opgelicht! Naar mijn laarsjes kan ik fluiten! Bedankt Linda M! Dus mensen wees gewaarschuwd!

20 september 2024

Tasje besteld

Tasje besteld. Levertijd ruim over tijd omdat het uit China komt. Na het lange wachten en mail is er uiteindelijk een ander tasje geleverd wat dus niet besteld was en te klein en van nepkunstleer. Retour willen sturen maar je krijgt ee adres in China waar je zelf de vezendkosten a 20 Euro voor moet betale. Dus trap er niet in zoals ik.

18 september 2024

Retourbeleid super slecht .

Retourbeleid super slecht .
Het moet terug naar een bedrijf in Hong Kong gestuurd worden wat de nodige kosten zijn. Dit staat niet in hun retourbeleid. DUS KOOP NIETS BIJ DAT BEDRIJF, en het mij niet om de prijs.

13 september 2024

Niets bestellen!! Misleidend!

Onlangs de stomme fout gemaakt om iets bij Zoldesy te bestellen. Nooit doen! Het is troep wat je krijgt en lijkt niet op de foto’s. Als je het product wil terug sturen herroept deze dame zich op het retourbeleid wat helemaal waardeloos is!!! Je kunt eigenlijk niet retourneren, of je mag het zelf terug sturen naar Azie.. dat kost je meer dan 20 E. Ze wil je wel een klein percentage terug storten (uiteindelijk 20% v wat je hebt betaald) en je product mag je weggooien. Puur misleidend en gewoon drop-shipping .. niet in trappen!!

1 september 2024

Uitermate slechte kwaliteit, retourkosten skyhigh

Producten zijn van uitermate slechte kwaliteit en retourneren kan, mits je het zelf terug stuurt naar Azië. Hierdoor zijn de retourkosten torenhoog en gokken ze erop dat veel klanten geen gebruik maken van het retourrecht. Men veinst een Nederlands bedrijf te zijn, waardoor je niet verwacht dat je een abominabele kwaliteit krijgt én je het niet naar een adres in Nederland kunt retourneren. Ik vraag me juridische houdbaarheid van deze truc af.

15 september 2024

Koop hier niks aub!!

Aankoop van een commandorugzak, die r op zich wel ok uitzag.
Rugzak komt opgeplooid aan en ritssluitingen scheuren allemaal open zelfs al zit r maar 500 gr gewicht in..65 euri weggegooid!!

9 juli 2024

Rotzooi!!!

Schoenen te klein en helemaal van plastic! Zouden orthopedische schoenen zijn maar mijn podotherapeut beoordeeld ze als waardeloos net zoals ik😡

9 september 2024

Koop niet van Zoldesy

Lees eerst deze reviews voor u koopt van Zoldesy. Website om je te verleiden, goederen niet op voorraad maar direct uit Azië....duurt drie weken minimaal. Retouren via zogenaamd centraal magazijn in Azië,..kosten €25-30 en duurt ook minimaal drie weken schijnbaar. Bij reclameren een arrogante en patriarchale lange email met taalfouten.

Met mijn ervaring.........raad ik u aan geen zaken te doen met Zoldesy.

6 september 2024

shit shit shit, erin getrapt...

shit shit shit.. erin getrapt! Schoenen voor mn. moeder hier gekocht. Duurde 3 weken voordat ze er waren en toen was het duidelijk. Drop shipment clubje. Schoenen zijn van prutkwaliteit. Prijs was 45 euro. Terugsturen kost 20 euro en voor 11 euro had ik ze zelf via Ali kunnen bestellen. Kortom, wijze les om eerst ff reviews te lezen voordat je ergens iets besteld. Hopelijk leest iemand dit voordat hij/zij daar zelf besteld..

4 september 2024

Koop hier alsjeblieft niets.

Koop hier alsjeblieft niets. Bedrijf doet denken in Amsterdam te zitten. Nee dus, China of zo iets. Weeeeeekenlang op je bestelling wachten. En wanneer je het dan retour wil sturen, moet je ook nog eens 20€ betalen.
Koop ergens anders, ook al vind je het nog zo mooi.
Spreek uit ervaring

4 september 2024

Waardeloze sandalen.

Ortopedische leren sandalen besteld.
Geen leer maar plastic en ook geen voetbed zien er verschrikkelijk goedkoop uit.
Retouneren geen optie dus hele dure sandalen die na een paar weken stuk zijn..

31 augustus 2024

Zoldesy Amsterdam is dropshipping.

Dit is dropshipping.
Zoldesy Amsterdam is een naam dat doet denken dat je wat bestelt uit Nederland maar het magazijn staat in Japan. Het zijn gewoon temu producten verkocht tegen hoge prijs. Wil je het terug sturen moet je 20-25 euro betalen. Er is geen adres in het binnenland.. je voelt je echt genaaid als je hier wat koopt.

27 augustus 2024

Slecht produkt en retour beleid

Ik had orthopedische sandalen besteld maar hier was niets orthopedisch aan. Kon er niet op lopen. Hadden ook geen hielversteviging. Om terug te sturen kost dit 20€ naar china. Ik heb geen enkel vertrouwen dat dat goed gaat. En 20€ betalen om 42€ terug te krijgen? Beter niets kopen bij dit bedrijf! Totaal misleidend.

19 juli 2024

Is dit jouw bedrijf?