Eigenlijk helemaal geen ster waardig. Bestelde en betaalde op 22 nov voor huispak 49,95 €(reclame op Instagram) Na twee weken of meer arriveerde pak Was erg slechte kwaliteit Werken alti... Toon meer

Helaas de reviews achteraf gelezen. Verdient geen ster. Leren sandalen besteld met hak. Kreeg sandalen binnen met 3 maten groter dan besteld geen leer en zonder hak. Retour beleid waardeloos kost 20 a... Toon meer

Product heb ik niet ontvangen en bedrijf reageert met AI. Geeft niet thuis. Geld kwijt. Dit soort bedrijven moeten worden aangegeven via Consuwijzer. Maak melding alleen dan kan er worden opgetreden... Toon meer

Orthopedische schoenen besteld. Gewone binnenzool, schoen van dik soort stof, geen orthopedisch element te ontdekken. Maat was te klein. Keurige mail, stuur maar terug naar ons Centrale Magazijn in C... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geleverde Barefoot schoenen waren dus NIET van LEER maar puur KUNSTSTOF.

Geleverde Barefoot schoenen waren dus NIET van LEDER zoals in shop werd beschreven maar totaal van KUNSTSTOF.
Half uur na bestelling en na recenties op Trustpilot te hebben gelezen geprobeerd bestelling te annuleren.
Was niet meer mogelijk, bestelling was al doorgestuurd.
Wat een onzin!!!!!
Mijn lesje geleerd. Eerst....Trustpilot bekijken!!!!!!

26 augustus 2024

Super slechte kwaliteit

Super slechte kwaliteit, jurk komt totaal niet overeen met de foto. Super lang op de bestelling moeten wachten om dan niet te kunnen retourneren. Gewoon Amsterdam mee in hun naam verwerkt om de indruk te geven dat het een Europees bedrijf is.

24 augustus 2024

Koop niet bij Zoldesy

Koop niet bij Zoldesy! Sandalen waren prachtig op de foto. Krijg een paar plastic schoenen in een zak getfrommeld thuis. Wil ze retourneren maar kost € 25.00. Zoldesy wil niet dat je ze terugstuurt want ze komen uit China! Geef ze maar aan een ander wordt gezegd dan krijg je 10 % terug. Wat een oplichters! Koop hier niet!!!

23 augustus 2024

Kwaliteit 0

Het contact per mail loopt goed, maar wat je na twee weken in de bus krijgt is ongelooflijke TROEP. Retourneren kan niet.
Nooit iets kopen, had naar de reviews moeten kijken.

18 augustus 2024

Goed nadenken!!

Voor je iets koopt goed nadenken want komt van China! Als je iets terug wil zenden kost het je 90€!!! Nooit nogbestel ik hier!

6 augustus 2024

Totaal niet te vertrouwen

Totaal niet te vertrouwen. De producten die u op de foto te zien krijgt komen totaal niet overeen met de rommel die u geleverd krijgt.

19 augustus 2024

0 sterren!!

0 sterren!!
Helaas te laat met review lezen. Dezelfde dag de bestelling proberen te annuleren. Maar met rot smoes van een automatisch systeem was dat niet mogelijk. Ik ontving het vanzelf en dan staat het me vrij om terug te sturen. Tegenover kosten uiteraard… stel flikkers!! De sandalen hebben de kwaliteit van een vliegenmepper van de Action. En de kledingkwaliteit is om te janken. Je kijkt er dwars doorheen en past voor geen meter.

Ik geef een vinkje om zoldesy de review te laten doorsturen. Maar ze zullen wel de ballen uit hun broek lachen voor de zoveelste loser die er in getrapt is.

16 augustus 2024

Trap er niet in!!

Trap er niet in!!! China kwaliteit voor veel geld! Op de foto’s lijkt het heel wat… Amsterdam, de pot op het duurt 2 weken voordat je het hebt! Retouren doen ze niet aan, want ze reageren niet op mailtjes. Zakkenvullers zijn het, over de rug van een ander. KARMA dat gun ik jullie!

15 augustus 2024

Ik had gewild dat ik deze reviews eerder gelezen had...

Ik betaalde 40 euro voor een badpak dat ik IDENTIEK HETZELFDE vindt op Aliexpress voor 17euro!

Oplichting!

Niet kopen!

14 augustus 2024

Een grote misleiding!

Wat een rotzooi wat deze mensen proberen aan de man/vrouw te brengen !
Eerst wacht je bijna een maand op je aankoop , en als het binnenkomt blijkt dat het echt rommel is !
Mensen trap niet in deze verkoop
Site !
Mij is het helaas gebeurd en hier gaan nu 2 zwembroeken de kliko in !
Kwaliteit 0
Pasvorm 😂0
Dit moest in Nederland echt verboden worden !

8 augustus 2024

Niet betrouwbaar

Niet betrouwbaar. Producten komen stuk voor stuk uit China in plaats van gehele bestelling. Track & Trace werkt niet. Retourneren moet naar China op eigen kosten + kosten voor douane en voordat je je geld terugkrijgt, kan dit 3-4 weken duren.

Daarnaast is de kwaliteit van de producten zeer slecht.

12 augustus 2024

Ik bestel 90% online

Ik bestel 90% online, maar hier moet je nooit bestellen!! 23 Juli besteld en nu stond er dat het pakketje terug gaat naar de verkoper, is geeneens bij mijn deur geweest, mail wordt ook niet op gereageerd!!

11 augustus 2024

Waardeloze kwaliteit

Waardeloze kwaliteit. Ze wekken de indruk dat het vanuit Amsterdam wordt verzonden, maar wordt ingevlogen uit verm China en eerst na 2 weken binnen.

Nooit meer dus

3 augustus 2024

Geldklopperij

Een leren jas besteld bij hun….
Of wat leer zou moeten voorstellen!!!!
De jas die ze geleverd hebben is gewoon van plastic!!!!
Bedriegers zijn het bah
En daar betaal je dan zoveel geld voor.
Allemaal rotzooi uit china!!!
Bestel hier niks want je krijgt nooit het product van de foto.
Diep triest om de mensen zo te bezeiken.
Als het echt leer zou zijn dan zit er een lebel aan de binnenkant van de jas waar op staat sat het van leer is!!!!
Plastic troep.

3 augustus 2024