Rücksendungen vom April sind bis 20.08.26 noch nicht vergütet worden. Regelmäßige Zahlungsversprechen wurden NIE eingehalten. Einmal AboutYou und nie mehr wieder. Am Telefon wird stets versprochen sic... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ich kann nur bestätigen was ich hier lese...wenn was zurückgeschickt wird von mir, wird das einfach nicht anerkannt, ich bekomme weiter Mahnungen von Klarna, das ist jetzt auffällig oft passiert!- da... Toon meer
Ich habe 3 Paar Schuhe bestellt, welche in 2 Paketen geliefert wurden. 2 Paar habe ich zurückgeschickt und 1 Paar behalten. Zurückgeschickte Artikel tauchen nicht auf bzw ändern sich online, es handel... Toon meer
Bisher war ich immer zufrieden mit den Bestellungen und Lieferungen. Mitte Juli habe ich ein Paket bestellt, was DHL vernichtet hatte, weil der Inhalt fehlt. Sie haben nur die Verpackung gefunden, we... Toon meer
Contactgegevens
Domstrasse 10, 20095, Hamburg, Duitsland
- 020790316
- kundservice@aboutyou.com
- aboutyou.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
OTROLIGT OSERIÖST.
OTROLIGT OSERIÖST.
Fick både fel och trasiga varor, kundservice var ointresserade och hade ingen koll på mitt ärende. Dessutom valde de till & med att avsluta mitt ärende innan de kommit fram med en lösning, och någon form av kompensation för allt besvär är bara att glömma.
Detta företaget har enorma problem med sitt lager, de har nästan ingen koll överhuvudtaget. Det innebär inte bara att man får hem fel varor, utan det innebär dessutom stor hygienrisk. KÖP EJ!
AboutYou - Én stor joke.
Jeg er sgu ved at være lidt træt af AboutYou. I denne omgang handler det dog ikke om salg, manglende eller forkert vare, manglende eller forkert refundering, plasterkuponer som ikke virker eller deres konstante lidt for optimistiske fejlbedømmelse af leveringsdato, som sjældent bliver overholdt. Nej, i dette tilfælde handler det om deres app og deres kundeservice. Jeg har i over en måned nu oplevet, at jeg ikke kan tilgå mine favoritter i hverken app eller i browser - den melder fejl og bliver ved med at prøve at refreshe hvert 20. sekund, men uden forandring. Jeg forsøgte på eget initiativ både at logge ud, slette app’en og geninstallere, lukke ned og åbne op, prøvede som sagt browser med samme resultat. Jeg valgte derfor til sidst at kontakte kundeservice med problemet i håb om, at de kunne gøre mig klogere eller som minimum gå videre til deres tekniske afdeling og melde fejlen hos dem. Jeg beskriver oplevelsen og mine forsøg på at komme omkring problemet uden held, efter tre dage får jeg endelig svar, men de har tydeligvis ingenting læst, for de beder mig gøre det jeg i forvejen har gjort, jeg melder derfor tilbage, at jeg, som tidligere skrevet, havde forsøgt mig med ovennævnte og uden held. Jeg hørte ikke mere fra dem. Jeg synes at AboutYou er ved at læne sig kraftigt op af at være en kæmpe joke og et gigantisk flop. Jeg vil IKKE anbefale nogen at handle hos AboutYou, men derimod gå til andre som sagtens kan matche priserne. Jeg håber et eller andet sted, at AboutYou snart drejer nøglen om, i stedet for at fortsætte med deres flyvende cirkus.
Tjuhej!
Refusion af porto
Jeg savner stadig I refunderer min fragt 34 kr. Samtalen har nu kørt siden 8 dec .. uhøflig og ligeglad kundeservice der blot snakker el ligger røret på. Ordre nr.aydk-654-257993646
Sämsta företaget någonsin
Sämsta företaget någonsin, supporten är lite hopplös och det är ingen idé att bli sura på dom då about you har anställt en extern företag som har hand om supporten, de har alltså ingen makt förutom att följa about yous absurta och dåliga policys. Jag beställde alltså ett paket som 1 kom till fel ombud och 2 stod på fel namn. Det roliga var att namnet på paketet var namnet på ombudet jag originellt hade beställt till. Trotts att jag visade upp sms avisering, försändelse nummer och faktura så vägrar ombudet ge ut paketet. Detta är då ombudets dåliga förmåga att problem lösa vid en så konstig situation med med det så bemötes jag av en hopplös about you policy som leder till att jag senare är i slutet av dagen tvungen att vänta 14 dagar på att mitt paket ska returneras pga att ”jag inte plockat upp den i tid” för att få en återbetalning då jag senare måste göra en ny beställning i hopp om att de ska bli rätt. Anledningen att de inte gör namnändringar på paket är att de kostar ca 250kr för about you att göra de till dhl. Detta företaget väljer alltså att kasta sina kunder under bussen vid en tid som jul istället för att stå för sitt misstag. Detta är rent av korkat som företagare men också image man har online och för sina kunder. Jag kommer absolut inte beställa från about you igen och rekommenderar dig som läser detta att inte göra det heller. De finns hundra tals sidor att beställa ifrån. De andra är kanske också lika dålig som denna men här varnar jag dig/er. Testa er chans någon annan stans!
Totalt värdelöst.
Totalt värdelöst.
Köpte en tröja på rea och fick hem den använd med fläckar på. Ringde dom om ett byte vilket inte var möjligt. Jag var tvungen att skicka tillbaka tröjan och beställa en ny men den var då slut i sortimentet. Efter mycket om och men så fick jag en rabattkod som skulle generera samma pris. Nu har jag i två månaders tid försökt att nyttja rabattkoden när min storlek har funnits utan framgång. Så i två månaders tid har jag försökt att ringa och maila där jag bara får ursäkter på tekniska fel etc. Aldrig mer detta oseriösa företaget.
Are these scammers?!
I didn’t get my order from October 18. I already wrote another review. The sweet company replied that I could call them, but I was answered by a sleepy person who has no idea about working with clients and does not know how to work with objections. I didn't receive any help. I didn't receive any shoes. I paid 130 euros. The company writes sweet answers without giving a chance to open the discussion. The company is acting like a scam.
Mycket missnöjd!
Gjorde en retur på tre plagg, alla plagg i samma paket, men nu påstår de att det bara var två plagg i paketet tillbaka. Så nu är jag tvungen att skicka in en ”deklaration” på vilket plagg som inte var med. Såå omständigt! Deras kundservice via telefon är under all kritik!
Sista gången jag handlar från detta företaget!
Alles was mit Hermes versendet wird…
Alles was mit Hermes versendet wird kommt beschädigt an oder verschwindet. Ich verschwinde jetzt auch. Ich war VIP Kunde.
Took package over two weeks to arrive
Took package over two weeks to arrive. Once it arrived, my shirt was damaged with a big wine stain. Only order from about you if you like to gamble. Unserious vendor.
Haven't got what I ordered
Haven't got what I ordered, but they have draw money for whole my order.
They send me an wrong item as I returned to them, and afterward they wont answering my mail or send me the missing pair of shoes as they have charge me for.
I have lost 700 dkkr becaus of the missing item.
Dont ever shop here.
It have taken med 7 month and still no answear...
FRUKTANSVÄRD KUNDSERVICE!!!!
FRUKTANSVÄRD KUNDSERVICE!!!!!
Beställde en Armani EA7 dress och hade 20% på varan när jag gjorde beställningen. Fick hem dräkten och behövde beställa en storlek större. Tydligen kan man inte skriva på returpapper att man ska göra ett byte? Så då ringer jag deras ”hot line” nummer och det svarar en kille som dels knappt kunde prata svenska. Meniga förklarar läget att jag vill ha en ny storlek bara - hur gör jag? Dels att jag hade 20% rabattkod men den kostade ordinariepris nu på deras hemsida och det tänker jag inte betala för att få byta till en annan storlek.
Då svarar han dom inte kan göra något åt det utan jag jag ska skicka tillbaka varorna och bara beställa på nytt igen. Jag sa att NEJ? Jag har ju rabatt på varan när jag beställde den? Så svarar han igen - jag hör att han läser innantill. Robotröst. Att de kan inte göra så det är emot reglerna? Skojar dom?!! Så då kan jag inte byta till en annan storlek och få det pris jag beställde det för? Det är emot reglerna? Vilket skämtföretag! Sämsta kundservicen jag någonsin varit med om! Kunde har alltid rätt….eller hur!
Tog hans namn och sa han borde inte jobba med kundservice. Ett mail kommer skickas till deras VD! Pinsamt!
Money back!
I ordered 3 items, returned them and sent several emails but did not get any useful reply or refund! It has been over a month, I have never experienced such poor customer service. I want my money back.
Väntar fortfarande på paket
Väntar fortfarande på paket, de säger att de inte kan spåra efter överlämnandet av paketet till deras eget fraktbolag som ska frakta till Sverige. Får meddelanden att jag ska kontakta dem efter 5 dagar vilket redan gått för längesen, ingen kundtjänst med fungerade telefonnummer inte ens chattsupport. Nu vet jag inte vart paketet befinner sig och det vet inte About you heller oseriösa!
Tog två veckor för mitt paket att komma…
Tog två veckor för mitt paket att komma (på hemsidan står det 3-4 dagar) och när jag ringde efter 5 dagar sa tjejen i kundtjänsten att hon inte kunde göra något och att hon bara kunde "råda mig att vänta" som att jag hade något annat val? Stod inte att beställningen var mottagen så var ju osäker på om den ens fanns i lager. Dåligt när dom inte kan kolla upp saken och återkomma.
Oseriösa
Oseriösa. Vet inte vad är mitt paket, lämnade helt fel spårningsnummer, jag får inte rätt svar, bara att beklagar det och deras system har problem. Jag får ingen hjälp eller lösningen.
Tvivelaktigt företag..
Detta företag har en kontaktsida med telefonnr som INTE fungerar! Numret de lagt upp är 020 790316****, vilket alltså förmodligen är censurerat för att de inte vill ta emot klagomål.
Stor varningsflagga enligt mig.
Jag kommer aldrig beställa härifrån igen, det är för struligt när något blivit fel.
Utterly s***!
Utterly s***! I bought a jacket from them and decided to return it in its full delivery condition. I literally opened the package in order to re-package it and send it back. And they say I can't get a refund because it was damaged?! If true, THEY sent me a damaged jacket, and not the other way around!! Seriously, you're so better off in buying from any other store than this!
Positive experience
I was very impressed. Great variety, accurate sizing, quick delivery- it actually got here 1 day earlier than the first expected day. I was a bit worried when I received a message saying it might take longer but everything went very smoothly . I hate wasting time looking in shops and trying things on and this is a great time saver
Blev orolig när jag läste recensionerna…
Blev orolig när jag läste recensionerna men min beställning (ett par skor) kom fram efter 4 dagar och var i jättebra skick. Knappt märkbart att det var second hand! Riktigt bra
Hej About You
Hej About You
Ordre nr: aydk-654-226757876
Kunde nr: 53135296
Da er gået 21 dag har ikke fået min refunderen i nu. Hvor længe vil jeg vente mere!! Har ikke fået svar på en døgn altså, jeg vil have mine penge tilbage det rigtig dårligt men ikke kan svar tilbage kun auto mail hvad hjælper det. Jeg er meget ud tilfreds med jeres kundeservice og dialog..😡😡
Vh Ayhan
Dit is Trustpilot