De har et bredt sortiment og lækre mærker. Men da jeg bor på Sjælland er det webshoppen jeg har brugt. Men de er blevet for dyrere i fragt, nu hedder det fragtfrit fra 1000 kr, og så en returfragt på... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedste butik. På de sociale medier giver de inspiration. Jeg kontaktede dem om hjælp via mail og fik den fineste vejledning til muligheder. Spot on. Kun handlet online flere gange…. Men intet at... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fandt A`POKE ved tilfælde, da jeg var på jagt efter en bestemt parfume, som netop var på tilbud hos A`POKE, og derfra gik det meget hurtigt til pakken lå klar til afhentning :) Fantastisk købsople... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Perfekt ! Bestilling, betaling, levering ….. Incl. delvist håndskrevet kort, returlabel OG besked om, at 45 kr. betales tilbage, hvis fortrydelsesret ønskes og returlabel anvendes. I love i... Toon meer
A'poke er en butik sprængfyldt med mode, sko, dufte, interiør, accessories og små overraskelser - alt det som vi synes kan være med til at gøre kvinder ekstra skønne. Vi fokuserer på personlighed og forskellighed. Alle brands og produkter er derfor håndplukkede med øje for den moderne kvindes mange forskellige udtryk og behov. Vores brede sortiment giver os de bedste muligheder for at give kunderne individuel betjening og en optimal service - det som er det absolut vigtigste for os. A'poke inviterer dig indenfor i et univers af forkælelse, overraskelser og inspiration. Her er drømmen om det gode liv i centrum.
Søndergade 5, 7100, Vejle, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Handler rigtig meget her. Både i butikken og på webshoppen. Uanset hvad jeg vælger er ALT 100 procent i orden. Super service og personale i butikken. Og bestiller du online. Er der super hurtig levering. Men den ekstra lille service i form af et kort og et stykke chokolade. Har en enkelt kan stået med en bluse der gik i syningen. Kunne ikke finde min bon. Også her var de super søde og hjalp mig. Fik en ny bluse. Min ynglingbutik. Som jeg hellere en gerne kører til Vejle efter
Fin oplevelse at handle hos Apoke til gode priser. Godt nok fik jeg en forkert t-shirt, men det fik vi ordnet så alle var glade.
1000 tak for den bedste service, hurtig levering og et personligt kort. Det er virkelig betænksomt. Tak og rigtig god jul til jer;-)
Sindssygt hurtig levering! Jeg bestilte en taske klokken 14.30. Dagen efter klokken lidt over 11, havde jeg pakken - og jeg bor altså på Sjælland. I pakken var vedlagt en lille chokolade/lakrids. Det var helt perfekt!
Fin service med hurtig levering og hurtig refunderet på varer, der blev sendt tilbage. De har gjort det rigtigt nemt at sende tilbage ved at medsende en fortrykt label (gls).
Jeg bestilte en top klokken 0545 i går morges. Klokken 1143, dagen efter, modtog jeg pakken med toppen.
Jeg er virkelig imponeret over den hurtige levering. Det er uden tvivl hurtigste levering jeg endnu har oplevet. Skønt!
Handlede via hjemmesiden. Der står, at hvis du bestiller før 10, sender de samme dag. Jeg bestilte kort før 10 og havde pakken næste dag, akkurat som lovet. Med en lille venlig hilsen og en smagsprøve fra Summerbird.
Meget tilfreds med denne fine service.
Varen var præcis som jeg håbede, oven i købet til en rigtig god pris.
Kommer helt sikkert til at handle her igen.
Lees meer over geverifieerde reviews.