Jammer dat ik nog 1 ster moet geven, maar Apple reageert gewoon niet op mails. Ik heb inmiddels 4 mails gestuurd afgelopen 2 weken ivm bestelde airpods. Pakket was blijkbaar foutief geleverd, terwijl... Toon meer
Een Ipad Van 1,5 jaar oud laadde niet meer op. Ingestuurd naar Apple, zij zeggen dat er aan gesleuteld is door mij dus repareren ze hem niet.krijg hem terug met een volledig kapot scherm terwij l h... Toon meer
Als je online besteld is het vrij simpel. Het juiste product binnen de afgesproken tijd leveren. Dit lijkt Apple/DHL niet te lukken. Zelf met verschillende afleveradressen waar altijd mensen aanwe... Toon meer
Apple is idioot duur en staat bekend om…
Apple is idioot duur en staat bekend om het snel moeten laten vervangen van batterijen.
Ergste is dat Apple Store Amsterdam, waar ik dat dan wil laten doen, met geen mogelijkheid te bereiken is, zelfs niet door de medewerkers van Apple zelf!
Ongelofelijk voor zo'n bedrijf.
MIJN eigendom foetsie....
Telefoon ingeleverd bij MediaMarkt voor reparatie ( loop), simpele reparatie , kosten zelf doen 30€. Maar nog garantie dus dacht maar doen dan. Tot mijn verbazing hebben ze MIJN eigendom, behouden en zonder ook maar enig overleg een andere gestuurd in een plastic zakje?? Nieuw?? Waaruit blijkt dat het nieuw is en geen gerifurbished iPhone ?
Vind het bijzonder dat men zomaar mijn iphone behoud, en voor mij zeer zeker vervelend
Als er overleg was gepleegd had ik MIJN toestel zeker terug willen hebben, en nu dan? Apple wat nu??
Het beleid van apple en de service is…
Het beleid van apple en de service is zeer en zeer slecht.
Ze houden je ook voor de gek en je wordt goed belazerd. Je betaald de hoofdprijs bij het kopen, ok dit kan worden begrepen , het is een goed product, maar je moet de nieuwwaarde ervoor terugbetalen bij een kleine mankement. Wat heeft het voor een zin, als ik puur voor de vervanging van de glas van de achterkant de nieuwwaarde van de telefoon moet betalen.
Ik heb mijn telefoon, ipad, iwatch, macbook pro en ipod allemaal van apple, maar momenteel walg ik er van🤯🤮 puur het beleid van apple en dat ze ons voor de gek houden.
Er is beperkt garantie op de producten en ze doen er alles aan om de product niet te herstellen en ze dwingen je eigenlijk om een nieuwe iphone te kopen.
Wat ben ik fantastisch geholpen…
Wat ben ik fantastisch geholpen vanochtend door Tiana. Hele vriendelijke klantenservice medewerker, ze begreep mijn issue en heeft de best passende oplossing aan mij voorgesteld. Ik ben meer dan tevreden. 5 sterren voor jou Tiana!
Bandje van iWatch 99,00 binnen 4 mond stuk
“Geweldige iWatch bandje van 99,00 na vier maanden al kapot
Half januari een bandje voor mijn iWatch gekocht. Een bandje dat echt de top van de top moest zijn. Na vier maanden gescheurd. Naar Apple gebeld/gemaild. Moet een hele lijst met vragen beantwoorden. Wat voor type mijn iPhone was welke versie erop stond. Belachelijk. Drie keer moeten bellen elke keer wordt er weer overlegd met een supervisor. Nee, na vier maanden geen garantie op het bandje. 99,00. Het was cosmetische schade volgens zeggen. Toen ik vroeg geef je supervisor dan maar kreeg ik die niet. Ik kon alleen een klacht aanmelden. Ongeveer vier uur aan de lijn gehangen in het totaal. Het is onderhand een gouden bandje. Wat een enorme slechte service van Apple. Bij elke winkel krijg je een jaar garantie. Maar Apple valt buiten de wet zeker.
Een betaalde ipad afhalen die niet in voorraad was maar wel volgens Apple
Een ipad air besteld en kon het afhalen in de Apple store in Denhaag. Dus van Rotterdam naar Denhaag naar de Apple store gereden. Kom ik daar aan, zeggen ze dat de kleur niet voorradig is, dus ik zeg geef maar een andere kleur, zegt de medewerker, dan moet u weer 700€ betalen, want de 700€ die u betaalde is automatisch terug gestort. Ik heb geen mail gehad dat de kleur niet voorradig was en dat het geld is teruggestort. Ik heb wel 2uur voor de afspraak een mail gehad, we zien u zo om half 4. Dus ik ben helemaal voor niets naar Denhaag gereden, ben 2,5 bezig geweest, en nog duur geparkeerd.
Service van apple is zeer slecht en ze…
Service van apple is zeer slecht en ze staan zeker niet achter hun producten. Ze beweren dat iphone 14 water bestendig is tot 6M en 30min, nou na 5cm en enkele seconden deed het toestel van me dochter niet meer. Imac Breda vertellen dat het niet onder de garantie valt en moest een nieuwe toestel kopen dat is de garantie van hun.
Ik moest de oude toestel inleveren en kreeg een (nieuwe) gerepareerde toestel voor terug maar ik moest wel volle pot betalen en kreeg 90dagen garantie op de zogenaamde nieuwe toestel.
Dus de deal ging zeker niet door en ik snap nog steeds niet wat voor onzin is dit!
Voor ons nooit meer apple ik had zowiezo een hekel aan en nu helemaal.
Mijn Ipad is spontaan in brand gevlogen…
Mijn Ipad is spontaan in brand gevlogen tijdens gebruik door mijzelf.
Het ging heel snel, eerst een sissend geluid daarna veel rook en het apparaat werd heel warm. Ik heb het direct in de tuin gegooid.
Weg duur apparaat!
En zie maar eens contact te krijgen met Apple🥱
Waardeloos 😡
Wat een flop van een bedrijf
Wat een flop van een bedrijf.
Nooit meegemaakt dat producten onbruikbaar worden gemaakt om de koop van een nieuwproduct te forceren.
Wat een absolute aanfluiting.
Sta al 55 minuten in de wacht en heb…
Sta al 55 minuten in de wacht en heb inmiddels 3 medewerkers gesproken die een simpele defecte iWatch oplader niet eens onder garantie willen vervangen. Wat een treurige service terwijl ze wel triple A+ prijzen rekenen voor hun producten. Al 7 iPhones 3 iPads en een macBook Pro gekocht bij ze en nog nooit garantie geclaimt.
UPDATE: We zitten inmiddels al op 1 uur 20 minuten. Ben het wachtmuziekje beu…
Violation of Apple Media Services Terms and Conditions????
Deze ochtend heb ik een positieve review over een app geschreven. De app kreeg van mij vier van de vijf mogelijke sterren. Daarnaast heb ik de positieve aspecten van de app beschreven en een verbeterpunt benoemd.
Krijg ik dit antwoord:"Violation of Apple Media Services Terms and Conditions".
Typisch Apple: ze zitten in een ivoren toren waarin ze zich afsluiten voor de rest van de wereld want je kunt er niet op reageren en ze leggen ook niet uit, wat je precies verkeerd doet.
Jammer, maar dan schrijf ik gewoon nooit meer een review op Apple.
Als we dat nou eens allemaal zouden doen, zouden ze dan bij Apple wakker worden???
Goed op een puntje na
Vind Apple een goede zaak altijd alles netjes optijd. Ook nu er iets kapot was allemaal snel geregeld. Jammer dat ze dan zaken doen met postbedrijf UPS want hun kunnen helemaal niks en daardoor zou je de volgende leer liever zaken doen met een bedrijf die postnl of dhl heeft als postbedrijf.
De slechtste service die ik ook heb meegemaakt.
De slechtste service die ik ook heb meegemaakt.
Ik heb al voor meer dan 4 iMac’s en 1 iMac-studio AppleCare afgesloten maar nu nooit meer. Als je moet betalen dan is alles oké maar als je problemen hebt dan kun je veel onbegrip en onvoldoende kennis verwachten. Ze weten gewoon niet waar ze mee bezig zijn.
2 x de muis defect en dan vragen ze ook nog om “eigen risico” van € 99,00.
Dit staat nergens in de voorwaarden. Ze communiceren langs elkaar heen en weten niet wat ze doen. Meer dan 6 personen aan de lijn gehad en alle 6 hadden een ander verhaal.
GEWOON TE GEK VOOR WOORDEN.
slechter dan slecht
Probeer een Apple ID aan te maken en heb alle in te vullen data correct ingevoerd, aan het einde een verificatie ingestuurd via mail verkregen alsook een verificatie per telefoon en alletwee netjes ingevoerd. Vervolgens krijg ik een tekstje ID kan niet worden aangemaakt. Dan om deze humbug op te lossen naar door hen aanbevolen interne hulp pagina's en waar ik al bang voor was: schiet je absoluut niks mee op en zie je door de bomen het bos niet meer. Ook werd ik aangeraden een supportformulier in te vullen. Werkt ook niet want is niet geschikt voor PC. Mensen, mensen wat een overgeorganiseerde bende waar door je geen centimeter verder komt. Het lijkt erop dat er dezelfde chaos heerst als bij Microsoft. Amerikaans en onwerkbaar. Wat ik zoal lees in Trustpilot is niet bevorderlijk om ooit nog door te gaan met die club en schijnt men met kamikaze bezig te zijn. Apple, never en nooit meer!
Koop je Apple Care en krijg je geen hulp?
Koop je een laptop Macbook Pro van 5000,- online vervolgens haal je de laptop op. Na 30 dagen kom je er achter dat een 16 inch beter past ivm de houding van je rug. Merk dat ik meer voorover zit. Je vraagt naar de mogelijkheden om in te ruilen of een trade of.
Je belt naar de klantenservice en die zegt, we gaan je helpen met inruilen. Vervolgens krijg je Herman te spreken van Apple Den Haag, die je weer terug verwijst naar online. Terwijl ik ook nog Apple Care afneem wordt ik echt heel slecht geholpen. Je wordt gewoon van kastje naar de muur gestuurd. Vervolgens kon het niet omdat het een paar dagen te laat was.
Vervolgens geef ik aan dat ik iets wil toeleggen maar niemand is thuis om mij te helpen. Echt ontzettend slechte ervaring zeg!
Het menselijke, de gunfactor is er echt van af. Terwijl ik zo een Apple fan was.
Als goeie klant vind ik het een schande…
Als goeie klant vind ik het een schande dat de vrouwelijke manager mij ging storen tijdens me koop op me verjaardag. Daarnaast hebben ze onterecht beveiliging naast mij geplaatst en hield ie mij de hele tijd in de gaten, omdat ik gabber ben dit is pure discriminatie! Daarnaast heb ik meer dan €3.000 uitgegeven dus beetje respect voor je goeie klanten mevrouw!
Wat betreft de medwerker die mij hielp die was keurig en heeft me zeer goed geholpen! Dikke tien sterren voor Lana!
Prima ervaring met de klantenservice
Zeer goed en uitvoerig geholpen door de klantenservice van Apple, ondanks dat het over een Apple product ging dat ik elders gekocht had, nl. bij een electronica-keten.
De batterij van mijn iPhone 11 pro…
De batterij van mijn iPhone 11 pro begon na 1,5 jaar het moeilijk te krijgen, dus op zoek naar een bedrijf die de batterij kon vervangen. So far so good. Echter, deze batterij begon al na een maand of 9 moeilijk te doen.
Ik op zoek naar de oorzaak en die vond ik snel, vrijwel geen bedrijf in NL kan de originele batterij bemachtigen en microlassen, dus worden er massaal batterijen gebruikt die niet bij Apple vandaan komen. Dit komt door Apple omdat Apple de originele batterij afschermt voor alleen eigen winkels, vaak ver weg voor klanten. Zelf ben ik dus naar een Applestore die mij kon helpen gereden en dat was bijna 100 km bij mij vandaan. (Alkmaar) En nu komt het:
Eerst wisten ze niets van mijn afspraak en toen de medewerkers van mij hoorde dat er een batterij in zat die niet origineel is konden ze hem maken voor 750 euro, jawel er werd gewoonweg geprobeerd mij een poot uit te draaien! Ik weer 100 km onverrichter zaken terug naar de winkel Boorsma uit Franeker die de niet originele batterij verkocht met mijn verhaal.
Kreeg een gratis vervanging van de batterij, oké niet origineel Apple, maar zeker geen € 750 aan kosten en mijn iPhone een week of anderhalf kwijt. 5 sterren voor Boorsma uit Franeker, alles opgelost in 1 dag en gratis had niet gehoeven, maar ze stonden erop dat ik dat accepteerde..
Pas op met je inruil
Pas op met je inruil, bij de Store in Amsterdam geweest, mijn oude ipad was prima uiteindelijk on-line "ingeruild" kreeg ik hem na twee weken te horen dat hij defect was en niet ingeruild kon worden, maar mocht hem wel daar achter laten. Oude Ipad retour en functioneerde prima, Apple gebeld en zeggen doodleuk dat ere niets aan kunnen doen........
AirPods Max voor de 3e x defect inmiddels nr 2 ook weer defect
AirPods Max voor de 3e x defect met dezelfde klachten, 2x gerepareerd (zo’n 6 mnd geleden) onder Apple care plus nu sinds 5 mnd geen garantie meer dus gewoon zonder coulance gewoon 300euro willen berekenen. Belachelijk. Klachten zijn een bekend probleem bij deze headsets, geen hoofddetectie geen noise canceling, verbreekt de verbinding ziet vervolgens de telefoon niet meer kortom drama en dat voor een headset van bijna 600 euro. Update 17 december: headset nr 2 ook weer defect zelfde klachten gezien nu ook de garantie van deze voorbij is zal ook hier geen actie van uit Apple zijn te verwachten. Dus nu 2x zo’n 600 euro in amper 3 jaar afgeschreven. Ook deze headset is reeds eerder voor dezelfde klachten gerepareerd.