Jammer dat ik nog 1 ster moet geven, maar Apple reageert gewoon niet op mails. Ik heb inmiddels 4 mails gestuurd afgelopen 2 weken ivm bestelde airpods. Pakket was blijkbaar foutief geleverd, terwijl... Toon meer

Een Ipad Van 1,5 jaar oud laadde niet meer op. Ingestuurd naar Apple, zij zeggen dat er aan gesleuteld is door mij dus repareren ze hem niet.krijg hem terug met een volledig kapot scherm terwij l h... Toon meer

Sta al 55 minuten in de wacht en heb inmiddels 3 medewerkers gesproken die een simpele defecte iWatch oplader niet eens onder garantie willen vervangen. Wat een treurige service terwijl ze wel triple... Toon meer

Als je online besteld is het vrij simpel. Het juiste product binnen de afgesproken tijd leveren. Dit lijkt Apple/DHL niet te lukken. Zelf met verschillende afleveradressen waar altijd mensen aanwe... Toon meer

1,3

Zeer slecht

SLECHTSTE WINKELERVARING OOIT!!

SLECHTSTE WINKELERVARING OOIT!!

MANAGER APPLE DISCRIMINEERT, BELEDIGD EN ACHTERVOLGD OM TE PESTEN.

Aangezien er zoveel ''nieuws''' is wordt, ik er aan herinnerd dat het wel goed is om een eerlijke review te posten.

In mei kwam ik bij apple Den Haag om een Iphone13 pro max (256 gb) te kopen. Nadat ik had afgerekend had begon de medewerker (ook manager) raar gedrag te vertonen.
Ik vroeg om een bon en meneer zei toen dat dit niet nodig was omdat het ook per mail wordt verstuurd. Dit is niet aan hem om te bepalen, dus weer gaf ik netjes aan dat ik het wel prettig zou vinden om een fysieke bon zou ontvangen. hij zei weer dat het niet nodig was. Ik zei toen ja maar niet iedereen heeft internet en toen zei hij letterlijk: ''tuurlijk wel het is 2022!''
Hij kan niet voor iedereen spreken. misschien tijdelijk geen internet omdat iemand andere provider wil oid maar ik hoef mij natuurlijk niet aan appelmanager te verantwoorden!
Na deze discussie is hij geïrriteerd de bon gaan halen, maar  toen hij terug kwam viel hij mij persoonlijk aan en zij:  'Jij bent niet goed voor het milieu' en 'je wilt een tas terwijl je tas bij je hebt.''
Voor de duidelijkheid Apple: het is niet jullie business wat een vrouw in haar tas heeft en daarbij zijn die papieren tasjes bedoeld voor de klant.
Ik schrok ervan en zei toen: ''nou je bent wel erg millieubewust he'' waarbij hij er helemaal doorging en antwoordde dat heel apple hiervoor staat. Ik vond dit echt tijdverspilling en maakte daar duidelijk dat ik geen boodschap heb aan dit verhaal. Ik kwam om gewoon snel een Iphone te kopen en niet voor commentaar van deze meneer die ook nog eens veel overgewicht heeft, wat helemaal slecht is voor het milieu!
Ik probeerde het vervelende gesprek af te sluiten en zei: ''Ik vind dit heel vervelend''. Toen zei hij bijdehand: ''ja dat mag je vinden''. Ik vroegtoen aan hem: ''begrijp je dit een beetje?'''toen zei meneer: ''nee''. Toen ik zei dat het nergens voor nodig was ging hij letterlijk flauw lachen.
Ik zei tegen meneer: ''Weetje wat, hier heb jij je tasje terug en deze iphone ga ik ook direct retourneren, bij jou collega''. Ik liep naar een andere medewerker. Meneer werd toen boos en begon mij letterlijk te achtervolgen. Ik vroeg of hij wilde ophouden en toen zei hij ''nee dat doen we wel'' het voelde echt als een creepy predator in een apple winkel!
Hij zei daarbij dat ik niet meer mocht komen, omdat ik niet achter zijn punten sta.

Na een lange discussie die ik had beëindigd zei hij sarcastisch: '' ik wil je en tip geven''. Ik zei toen netjes: ''ik hoef ik je tip niet, dank je wel''. Toen zei hij letterlijk: ''niet zo slim'' omdat hij de beheerder zou zijn van apple den haag. Ik wil apple hierbij even heel duidelijk maken dat ik iig VEEL slimmer dan een asociale appleverkoper/manager die een klant na aanschaf van product zover krijg om het product niet meer te willen. Meneer is zelf niet zo slim! Hoe durft deze meneer, die zelf niet goed is voor het milieu, aangezien zijn overgewicht ed, mijn intelligentie in twijfel te trekken! Hierbij zeg ik tegen apple: Back off!

Ik heb uiteraard een klacht ingediend en een andere manager van Den Haag heeft mij opgebeld om feedback te vragen. opzicht erkende hij het verhaal wel, maar weer vraagt apple iets van mij voor hun feedback. ze hebben niet echt iets gedaan om het goed te maken en dat is wel jammer. Hij kan wel zeggen dat ik wel welkom ben, maar ik ga natuurlijk geen geld uitgeven aan apple als ze er niets mee doen. mijn tijd verspild! AMAC had compensatie aangeboden oid.

Apple support zei dat apple niets doet omdat het niet in de telegraaf staat.
Ze zei letterlijk: ''apple is geen straatvecht en doet niet aan ordinaire ruzies''.
Ik reageerde met het volgende: ''Er is vanuit apple wel een hele ordinaire vertoning geweest en het is dan wel gepast is om dat goed te maken met de klant.''
Ze zei hierop letterlijk: ''oke maar die staan dus niet in de Telegraaf''.
Ik hoop dat u kunt begrijpen dat het erop lijkt dat apple dus niet omkijkt naar klant en eea in doofpot gooit, mits het uit zou lekken in de media.

16 september 2022

Apple.be support ..

Apple.be support ... slechtste OOIT! Wat een totaal drama, wat een afgang, wat een triestige bedrijf is dat geworden seg. Ik ben al 15 jaar klant van apple met verschillende macbook pro's en een 10-tal nieuwe iphones... de laatste iPhone13Pro is een absoluut drama, ge hulp via de support was nog dramatischer en het feit dat ik 10000fotos kwijt ben, tal van informaties en documenten ondanks de inschakeling van die support maakt mij razend. De beslissing is genomen... ik was van plan om een nieuwe Macbook Air te komen maar dat gaat niet meer door. Ik heb het volledig gehad met die veel te dure gadgets. Als er iets aan is lachen ze je uit in je gezicht bij die "supports". Je wordt van de kast naar de muur gestuurd en uiteindelijk doet niemand iets. Apple verdient mijn zuur verdiende centen niet meer. I'm out!

6 september 2022

Apple-update vreet word-bestanden!

De laatste update van Apple heeft al mijn word-bestanden laten verdwijnen. Als ik bel voor hulp krijg ik, tot 3 x toe, de opmerking dat ik een back up had moeten hebben. Jaha, dat is duidelijk maar help me alles is weg! Geen enkele poging tot hulp. Alleen een arrogante tip hoe ik een back up kan maken. Ja, dat weet ik inmiddels, maar hoe krijg ik al mijn documenten terug die voor mij zeer belangrijk zijn!! Gewoon niet. Conclusie: de laatste update van Apple (om veiligheid van het systeem te vergroten) vreet word-documenten op. Bizar en schandalig!

3 september 2022

Slecht bedrijft

Wat en rot bedrijf is apple ik wilde mij id opnieuw activeren. Nou doen ze moelijk echt NOOIT MEER APPLE gelukkig heb ik ook Android dat is veel beter

28 augustus 2022

productiefout maar geen gratis reparatie

2 jaar oude Apple watch blijkt door productiefout een barst rondom het scherm te hebben. Daar is een garantieprogramma voor maar aangezien de verkoopdatum (niet de productiedatum!) enkele maanden later (watch dus notabene nieuwer) is dan de officiële termijn wordt de watch niet gratis gerepareerd. Reparatie kosten 218 euro (= 10 euro minder dan de aanschaf prijs). Kosten voor beoordeling: 30 euro.
Als trouwe klant zeeer teleurgesteld in de service van Apple.

4 augustus 2022

Fout in Instellingen.

Met Mijn Apple Mac 2020 naar service point omdat ik datum en tijd niet kloppend kon krijgen. Bij servicebalie lukte het de medewerker ook niet en moest mijn Apple achterlaten. Volgende dag gebeld dat het in orde was. Ging uiteindelijk gewoon om een simpele fout in de instellingen. Ik moest 47 euro betalen, eigenlijk te gek voor woorden.

26 juli 2022

Ik heb sinds december een iPad Pro

Ik heb sinds december een iPad Pro, het apparaat werkte perfect maar ging na drie maanden niet meer aan. Ik heb het teruggebracht naar Apple en die gaven aan dat dit niet gerepareerd kon worden en dat er een vervangend product zou komen. Ik wacht nu al 6 weken en het worden er volgens Apple 8 voordat er mogelijk iets is. Er is geen tijdelijk leen toestel. Hele slechte service van apple

10 juni 2022

Arrogante incompetentie

Excuses! Ik spreek geen Nederlands en heb deze recensie van het Engels naar het Nederlands vertaald op DeepL. Dus excuses voor eventuele vertaalfouten.

Kan Apple Store Den Haag een feestje organiseren in een brouwerij? Twijfelachtig!

Stel je de volgende situatie voor. Mijn vrouw wilde haar Apple Watch laten repareren. Afspraak gemaakt om 13:10 in de Apple Store Den Haag. Daar aangekomen te horen gekregen dat het 13:45 was, gewacht en het horloge afgestaan voor reparatie. Drie dagen later contact opgenomen met de Apple Store en te horen gekregen dat dit type Apple Watch niet in Nederland verkocht wordt en niet gerepareerd kon worden.

Vandaag langs geweest om het op te halen. Veel mensen in blauwe shirts die met elkaar aan het praten waren. Uiteindelijk een persoon gevonden die meer geïnteresseerd was om ons te helpen dan een praatje te maken. Hij nam de naam op, nodigde ons uit te gaan zitten en te wachten. Twintig minuten gingen voorbij. Ik vroeg aan een passerende blauwhemd hoe lang we zouden wachten. De passerende blauwhemd bevestigde dat we niet hadden ingecheckt. Enige tijd later kwam een zeer arrogante appelbarbie naar buiten en gaf ons het horloge terug. Vervolgens vroeg ze ons een document van 3 pagina's in het Nederlands te ondertekenen.

Ik probeerde Frenk (die beweerde de manager daar te zijn) te vertellen over de problemen en een grotere hoeveelheid inhoudsloze pan-handling die ik in lange tijd niet heb gezien.

Uit andere recensies blijkt dat ik niet de enige ben in mijn ervaring. Misschien is het tijd om onze gemeenschappelijke ontevredenheid met de voeten te stemmen en gewoon te stoppen met kopen bij Apple totdat ze bereid zijn om het absolute minimum aan klantenservice te bieden.

Wat vindt u?

25 mei 2022

Niet blij.

Niet blij.
Ik heb sinds 24 maart de nieuwe Ipad Air van 2022.
Ik had me hier erg op verheugd.
Dit is mijn derde, mijn vorige was een Pro.
Alledrie 10,5 inch.
Helaas met deze ben ik steeds erger, doodongelukkig.
De vingertouch doet het af en toe maar, foto’s versturen is een ommelandse reis geworden, hij is zwaarder dan mijn vorige, alleen de camera is goed, maar versturen van foto’s ..waarom veranderen wat goed was?
Ik heb zo’n spijt dat ik deze heb gekocht.
Alles bij elkaar €1038,50, excl. tasje. Totaal €1182,45 en dan moest ik de service bij Amac nog extra betalen om de vingertouch in te stellen die het niet deed en nu af en toe een keertje.
Ook ben ik ontevreden over het feit dat ik niet rechtstreeks naar de Amac winkel in de buurt kan bellen over uitleg, waarom die touch het nu nog niet doet.
Het personeel in de Amac in Heerenveen is vriendelijk, geduldig en ter zake kundig. Daarover klaag ik niet.

23 april 2022

Heb in maart 2019 een Macbook Pro…

Heb in maart 2019 een Macbook Pro gekocht. Juni 2020 scherm onder coulance/garantie vervangen. Nu maart 2022 weer scherm defect. Kosten 713,-! Apple zegt niets te kunnen doen omdat de computer niet in een Mac winkel gekocht is. Ik kan wel een advocaat in de arm nemen om een brief te laten schrijven. Helaas is de winkel waar ik de computer gekocht heb failliet.

21 maart 2022

Ik heb AirPods gekocht die na 15…

Ik heb AirPods gekocht die na 15 maanden niet meer werken, vanwege een hardware probleem (ondeugdelijk product dus). Dat zijn oordopjes van meer dan 200 euro die het maar 15 maanden volhouden! Apple beroept zich op 12 maanden fabrieksgarantie. Verder geen enkele tegemoetkoming of service.

Leuk die extreem hoge marges die dit bedrijf lekker winstgevend maken. Maar daar hoort topservice bij. Geen producten die na een jaar stukgaan en geen enkele tegemoetkoming. Ik begrijp steeds minder goed dat ik de hoofdprijs neerleg voor producten van dit bedrijf.

30 december 2021

Ik heb een Apple tablet gekocht met een…

Ik heb een Apple tablet gekocht met een toetsenbord. Het toetsenbord is nooit door de tablet herkend. Echt belachelijk want alles is Van Apple. Ik ben meerdere malen naar een AMac geweest. Alles hebben zich reset maar het toetsenbord heeft slechts een week goed gewerkt. Helaas moet ik constateren dat het product en de service absoluut waardeloos zijn.

13 december 2021

geen geld terug bij retourneren??!!

Mijn Klacht
De oplaadcase van een AirPod pro was kwijt.Via de chat moest een nieuwe besteld worden met opgave serienummer van de AirPod pro en het gekoppelde Apple ID. Omdat het een speciale service betreft, werd het bij Apple geregistreerd als reparatie, terwijl er gewoon een nieuwe case wordt toegestuurd. Inmiddels was de oplaadcase thuis weer gevonden, dus Apple gebeld om de bestelling te annuleren. Die annulering kon niet , het artikel zat al in het verzendproces. Dus artikel na ontvangst te retourneren. Een senior advisor van Apple gaf me echter aan dat retourneren kon, maar we zouden geen geld terug krijgen. waarom? Dit artikel staat intern bij Apple te boek als reparatie, en reparaties worden niet terugbetaald!, vertelde hij Het is echter geen reparatie vertelde ik nogmaals, het betreft een nieuw artikel, hetgeen je volgens consumentenrecht minimaal binnen 14 dagen mag terugsturen, met terugbetaling van het aankoopbedrag. Hij bleef echter bij zijn standpunt, en de lijn werd verbroken. Wij willen het artikel retourneren, en terugbetaling! Wat nu???Gewenste Oplossing
Wij willen het artikel retourneren, en terugbetaling! Volgens zowel de consumentenbond alswel de ECC moeten wij ons geld terugkrijgen , de valt onder de wettelijke consumenten-voorwaarden.

6 december 2021

Teleurgesteld in Apple

Ben al een iphone gebruiker sinds de iphone 5S.
Ben er inmiddels helemaal klaar mee.
Eerst koop ik een telefoon van €1200 en dan moet ik ook nog los een blokje erbij kopen. Want het was ook ineens een nieuwe kabel(usb-c :S) die ook sterves duur zijn.
Dan word ik laatst wakker is er ineens ios 15 op mn telefoon gezet. Dit zijn die geintjes van apple dat je snachts denkt je code te doen wat dan ineens het accepteren van een update blijkt te zijn.
Nieuwe ios15 is geheel anders en al mn opgeslagen standen zijn eruit. Vind het helemaal niks. Dan sta je 45 min in de wacht bij apple om te vragen hoe je het terugkan zetten en dan word verteld dat het niet kan. Behalve als je m gaat jailbreaken en ja dan is je garantie pleite.
Bizar slechte service en iphone word er de laatste tijd niet beter op.
Dit is voor mij mn laatste apple product.

14 november 2021

Apple? 2 x 5 sterren!

Bij BVA (zie mijn andere review) een iPad Pro 11 128GB 2021 gekocht. Terwijl deze qua exterieur als nieuw uit de verpakking kwam was het niet mogelijk om de tablet op te starten. Nadat BVA ruim een week radiostilte toepaste op mijn verzoek tot annuleren van de aankoop, heeft Apple mijn verzoek voor herstel ingewilligd. Binnen 1 werkdag na het versturen(!) van mijn tablet ontving ik een bericht dat de nieuwe tablet onderweg is. Dát is pas service dat 10 sterren verdient! Jammer dat ik er maar 5 kan geven.

PS: ik ben wel een Android fan, maar Apple heeft hier wel even heel erg goed z'n best gedaan. Credits to you :)

9 november 2021

Ben al jaren een fan van Apple

Ben al jaren een fan van Apple producten. Tablet, iPhone en mijn net aangeschafte 24 inch iMac zijn geweldig om mee te werken. Alles beter dan Microsoft in ieder geval.

3 november 2021

Vriendelijk personeel

Aan het begin van dit jaar als student een macbook met de studentenactie gekocht. Aankoop verliep soepel. Ik heb de laptop in de winkel opgehaald en het personeel was erg vriendelijk, nam echt de tijd voor je en heb een heel leuk gesprek gehad. Alle producten werken ook naar behoren, ben erg tevreden!

2 november 2021

Op 23 Oktober Apple Pro oordoppen…

Op 23 Oktober Apple Pro oordoppen aangeschaft bij de MediaMarkt. Over het algemeen ben ik zeer tevreden over het geluid en de comfort.. Deze oordoppen heb ik 3 dagen gebruikt. Op 26 Oktober moest de case in de lader, deze was namelijk leeg geraakt. Ik merkte meteen op dat deze helemaal niet laadt..
De volgende dag ben ik langs de Apple store gegaan. Apple medewerkers hebben de case onderzocht en inderdaad de case laadt niet op. De reden hiervan konden de medewerkers niet meteen achterhalen. Gezien de case maar 3 dagen oud is, kreeg ik het advies het product te retourneren bij de verkoper (MediaMarkt).
Aangekomen bij de MediaMarkt kreeg ik het bericht dat deze niet geretourneerd kon worden. De reden hiervan is een gebruikersspoor Naar mijn gevoel heeft de medewerker met een loep gezocht naar een reden om het product niet retour te nemen.
Gezien de oordoppen in uitstekende staat zijn, is het ook niet nodig om deze te retourneren. In dit geval is het de oplaadcase wat niet naar behoren werkt. Aan MediaMarkt de vraag gesteld of zij deze oplaadcase e.v.t. willen omruilen was blijkbaar ook geen optie.
Het enige wat zij voor mij konden beteken is de oplaadcase op te sturen naar Apple ter reparatie. Dit kan overigens tot 3 weken duren. Ik ga hier niet mee akkoord . Ik wil helemaal niet wachten op een gerepareerd case. Ik heb het recht op een nieuwe of op volledige restitutie.
Ik heb veel geld uitgegeven aan een product dat in den beginne defect was. Ik ben van mening dat een kras aan een oordop niet op weegt tegen een onbruikbare oplaadcase. En al helemaal niet binnen een tijdsbestek van 3 dagen.
Beroep gedaan op feit dat ze coollant t.O.v. Consument dat was ook geen optie.
Het kan niet zo zijn dat de MediaMarkt haar verantwoordelijkheid probeert te ontlopen door naar gebruikerssporen te zoeken bij een product, wat niet functioneert.
MediaMarkt komt sjofel over om op zo een manier om te gaan met haar klanten.. Nu zit ik met een onbruikbare case en lege oordoppen. Ik voel mij nogal genaaid door de MediaMarkt Rotterdam

26 oktober 2021

Service zoals ik die van Apple verwacht!!

Ik had een probleem met het verwijderen van een multi-uitvoer apparaat en een samengesteld apparaat op mijn Macbook. De Apple klantenservice heeft mij telefonisch geholpen waarmee dit probleem is verholpen.

11 oktober 2021

Is dit jouw bedrijf?