Jammer dat ik nog 1 ster moet geven, maar Apple reageert gewoon niet op mails. Ik heb inmiddels 4 mails gestuurd afgelopen 2 weken ivm bestelde airpods. Pakket was blijkbaar foutief geleverd, terwijl... Toon meer
Een Ipad Van 1,5 jaar oud laadde niet meer op. Ingestuurd naar Apple, zij zeggen dat er aan gesleuteld is door mij dus repareren ze hem niet.krijg hem terug met een volledig kapot scherm terwij l h... Toon meer
Sta al 55 minuten in de wacht en heb inmiddels 3 medewerkers gesproken die een simpele defecte iWatch oplader niet eens onder garantie willen vervangen. Wat een treurige service terwijl ze wel triple... Toon meer
Als je online besteld is het vrij simpel. Het juiste product binnen de afgesproken tijd leveren. Dit lijkt Apple/DHL niet te lukken. Zelf met verschillende afleveradressen waar altijd mensen aanwe... Toon meer
Bedrijf levert topkwaliteit
Bedrijf levert topkwaliteit, levert snel en is goed bereikbaar
Rotte Apple
Apple Support komt geen enkele afspraak na en houdt het bij loze beloftes en standaard mails waardoor je een half jaar verder bent zonder een inhoudelijke antwoord / oplossing. Een schande voor een bedrijf dat zichzelf triple A acht en overeenkomstige prijzen hanteert.
Apple pay - geen controle op in app aankopen
Door het toevoegen van de internet bankieren app op de telefoon van mijn zoon koppelt apple dit automatisch aan de apple pay. Hierdoor is het ineens mogelijk om in app aankopen te doen waarbij de facturering via apple loopt en onbeperkt aankopen gedaan kunnen worden. In ons geval bij het spelletje Stumble guys wat een gratis spelletje is. Je kan diverse poppetjes winnen en het is ondoorzichtig dat je voor sommige veel geld moet betalen. Dit laatste gebeurt dan automatisch via Apple pay waardoor je je geld kwijt bent. Stumble guys verschuilt zich achter Apple en Apple geeft niet thuis.
Lastige wereld voor de minderjarigen en dure leerlessen. Zo zou het niet mogen zijn. Laat ook apple zijn verantwoording nemen in deze
update:
telefonisch contact gehad met apple en goed te woord gestaan, ze gaan de claim opnieuw beoordelen maar in principe valt deze buiten het herroepingsrecht, het waarom is nog niet bekend, eerst verdere beslissing afwachten
ze zijn wel behulpzaam richting het opnieuw inregelen van de telefoon om deze correct op te zetten voor minderjarige gebruikers
Mophie travel charger gekocht online in…
Mophie travel charger gekocht online in Apple shop. Charger werkt niet meer. Uur aan de telefoon Melanie met leidinggevende Bas stuurt me naar de Amac store in Breda. Die nemen het artikel niet in omdat hun dat merk niet verkopen…daarna weer 2 uur aan de telefoon 3x doorverbonden en nog niets verder. Dat ik zelf contact op moet nemen met Mophie.
Wat een zeer slechte service is dit van Apple!!!
Charger van €159 mag je toch verwachten dat deze langer mee gaat dan 1 jaar. Als ik er 1 van €20 koopt kan ik het begrijpen maar niet van €159 die ik officieel bij Apple koopt.
Garantie bestaat niet bij Apple
Airpods GEN2 met Applecare+ garantie worden niet gerepareerd of vervangen. Inmiddels heb ik ze 7 keer op laten halen door UPS, gewoon om te narren. Want ze kijken er niet eens naar, sturen ze terug met een vage melding over dat ik de producten zou hebben aangepast. Net alsof je hier iets aan kan aanpassen.
Verwacht niets!
Als jarenlang fervent Apple gebruiker weet ik inmiddels dat je na aankoop van een Apple product er niets meer van mag verwachten. Het bikkelharde klantonvriendelijke servicebeleid is puur een juridisch kwestie. Verwacht geen enkel begrip of coulance, het loopt standaard uit op een discussie. Je krijgt volgens Apple een ‘beperkte' garantie, met de nadruk op beperkt, maar noem het gerust géén. Binnen de garantie doen ze er namelijk alles aan om er onderuit te komen en de schuld op de gebruiker te schuiven. Deze ‘garantie’ kun je trouwens nog tegen betaling met 2 jaar uitbreiden. Want service is bij Apple ook een product en allesbehalve vanzelfsprekend. Buiten de garantie heb je er sowieso niets meer te zoeken. Reparaties zijn dan volledig voor eigen rekening en veelal duurder dan bij concurrenten.
Laat je vooral niet misleiden door de prachtige winkels en het vriendelijke personeel. Het moreel is ver te zoeken bij Apple. #AppleDontCare
Apple doet alles om onder reparatie/garantie uit te komen
l hij ( met fotobewijzen) ongeschonden is ingestuurd.
Ook dit is niet door hun ontstaan zeggen ze dus ook geen reparatie, geen garantie, geen coulance en zelfs geen sorry. 650 euro armer want Ipad nu totaal onbruikbaar
Waardeloze kloteservice van Apple
Waardeloze service Apple
Klantvriendelijk en behulpzaam is Apple absoluut NIET
Met een klacht over een Apple Watch bandje , wat uitgerekt was, heb ik, na minstens 25 medewerkers en 10 tallen telefoontjes nog steeds geen oplossing gekregen
Het gaat hier om een bedrag van €99 en hier hebben dus al -tig medewerkers zich mee bezig gehouden
Waardeloze service dus
Dit mag toch niet gebeuren bij zo’n gigantisch groot bedrijf
apple store den haag
apple store den haag . medewerkers genius bar luisteren niet , geven de klant schuld van probleem en uiteindelijk lossen ze het probleem niet op nadat ik er nu drie keer geweest ben
De apple customers relations was heel…
De apple customers relations was heel behulpzaam toen mijn airpods kwijt waren geraakt in de verzending van de reparatieverzoek die ik had gedaan. Frank heeft mij daar goed en snel mee geholpen, het enigste waar ik wel een probleem mee had was het wachten ervoor om bij de goede afdeling te komen daarvoor -1 op de score
Waardeloze service
Waardeloze service, ze nemen niet eens contact op met je als klant. Je krijgt de Iwatch retour zonder fatsoenlijke uitleg waarom er geen reparatie of garantie gegeven wordt. Klokje van € 500,00 kan na 1 1/2 jaar zo de prullenbak in.
Vreemde manier van klanten binding en de reclame over het product. Voor mij geen smart Watch meer van Apple.
Ik heb net een 1 jaar oude macbook van…
Ik heb net een 1 jaar oude macbook van €3200 en een ipad van €1500 kapot geslagen uit frustratie, na een jaar ellende en de mooie onzinnige hulp van apple kan ik er niet meer tegen en wil ik die rotzooi met hun puinhoop service uit mijn leven hebben en de kosten neem ik gewoon voor lief, maar nu zit apple niet meer onder mijn huid, mensen blijf ver weg van deze veel te dure nep rotzooi.
alles mis
alles mis. afspraken, service, klantvriendelijkheid.
Heb al meerdere problemen gehad met macbook in 2016 (totale refund!) iphone in 2019 en nu weer in 2022
Top service!
Sommige toetsen van het toetsenbord van mijn nieuwe MacBook Pro van nog geen 9 maanden oud vertoonde slijtageplekken. Ondanks dat enige slijtage normaal is, en Apple met alle gemak had kunnen zeggen dat het normaal gebruikersslijtage is, zijn in de Apple Store in Den Haag de betreffende toetsen gratis vervangen. Daarbij ook de mededeling - dat wanneer het weer gebeurt - ik altijd langs kan komen.
Dat noem ik top service!
Wilde batterij van iphone6s laten…
Wilde batterij van iphone6s laten vervangen De medewerker in Doetinchem wilde dit niet:toestel was te oud,hoewel het voor mij prima functioneert. Prima staaltje van minachting en is absoluut niet toekomst bestendig. Batterij stuk:toestel weg
J de vrught
Kromme Apple pro 12,9
Hallo,
Ik heb eind juli een IPAD PRO 12.9 gekocht in de Apple store Mediamarkt Amsterdam.
Een pracht product….tot Zaterdag 19-11,bij het pakken van mijn IPad Pro zag ik dat er een kromming in mijn tablet zat,hij liep bol.
Ik dacht hoe dan,een splinternieuwe IPAD pro.
Heb de Apple desk gebeld,en uitgelegd wat er mis was met mijn IPad,ik moest als oplossing 900 euro kosten gaan maken voor een reparatie…..de IPAD had 1300 euro gekost….
Was het niet eens,de IPAD is spontaan krom gegaan,heb een afspraak gemaakt in de APPLE STORE in Amsterdam.
Daar was ik op Woensdag 23-11 heen gegaan met mijn IPAD PRO.
Daar werdt ik in het gesprek duidelijk gemaakt dat ik het misschien wel zelf had gedaan,het ouderwetse jouw woord tegen het mijne.
Ik kreeg een afschuif gevoel,een IPAD PRO die na nog geen paar maanden bol ging staan,een euvel dat vaker voorkomt,maar door Apple niet erkent wordt,wat bleek ook uit mijn bezoek.
Ook hier een sterk gevoel van hèt is jou schuld,en ik kreeg de optie om hem te laten repareren voor 900 euro.
De Apple medewerker heeft diversen foto’s van de bolling gemaakt,en stond op een gegeven ogenblik op om naar zijn volgende klant te gaan….
En daar zat ik dan,in de zo geprezen Apple store,met lege handen,en een IPAD die na 4 maanden stuk was.
Ben al vanaf dag één een Apple fagnaat,diversen telefoons,iPads,iMacs etc,maar wat voelde ik mij gisteren in de steek gelaten door Apple….
Zo jammer……verloren verliet ik de Apple store in Amsterdam….
Apple leveringen-waardeloos
Dit lijkt Apple/DHL niet te lukken. Zelf met verschillende afleveradressen waar altijd mensen aanwezig zijn verzint de bezorger dat er niemand thuis is.
Apple maakt prima spul. Maar een pakje volgens afspraak versturen is erg moeilijk.
Dure producten EN daarna dure reparaties.
Mijn eerste iPad (Serie 1) van 12 jaar oud doet het nog steeds. Daarna nog 4-5 iPads gekocht en die doen het ook nog steeds prima.
>>> Mijn eerste iPad Pro 2019 (€ 1759,- !) stop er na 3 jaar helemaal mee! Oorzaak een slecht moederbord; gewoon een productiefout! Dat kost mij ruim € 500,- !!
En Apple doet niets!!!
Tot nu toe heb ik steeds Apple enthousiast verdedigd als een betrouwbaar en met uiteindelijk een lage Total Cost Of Ownership.
Dat zal ik op deze manier nooit meer tegen iemand zeggen.
Dure producten EN daarna dure reparaties.
wat geweldig super cool