Jammer dat ik nog 1 ster moet geven, maar Apple reageert gewoon niet op mails. Ik heb inmiddels 4 mails gestuurd afgelopen 2 weken ivm bestelde airpods. Pakket was blijkbaar foutief geleverd, terwijl... Toon meer
Een Ipad Van 1,5 jaar oud laadde niet meer op. Ingestuurd naar Apple, zij zeggen dat er aan gesleuteld is door mij dus repareren ze hem niet.krijg hem terug met een volledig kapot scherm terwij l h... Toon meer
Sta al 55 minuten in de wacht en heb inmiddels 3 medewerkers gesproken die een simpele defecte iWatch oplader niet eens onder garantie willen vervangen. Wat een treurige service terwijl ze wel triple... Toon meer
Als je online besteld is het vrij simpel. Het juiste product binnen de afgesproken tijd leveren. Dit lijkt Apple/DHL niet te lukken. Zelf met verschillende afleveradressen waar altijd mensen aanwe... Toon meer
Jammer dat AppleCare+ kan je alleen met…
Jammer dat AppleCare+ kan je alleen met creditcard kopen en zonder maandelijks betalen.
Ik zou naar Amsterdam moeten gaan om AppleCare+ kopen…
Zonder.
Ik koop het niet dan, te veel moeite.
Te weinig Apple winkels, alleen ver weg.
Als jaren lang goede klant van Apple…
Als jaren lang goede klant van Apple heb ik vandaag besloten Apple vaarwel te zeggen. Een Applewatch gekocht van inferieure kwaliteit, je kunt het niet updaten met nieuwe software en dat probleem is bekend bij Apple zegt de Applestore Amsterdam. NB. zeggen dat het een hardware probleem is. Of ik even €139 wil betalen voor een software update. NEE BEDANKT.
Vandaag tot de conclusie gekomen dat het geen hardware probleem was maar gewoon software en voor slechts € 24,95 gerepareerd d.m.v. nieuwe software bij een telefoonwinkel. Apple liegt gewoon over een reparatie om maar meer geld binnen te krijgen BAH.
Apple stelt mij als trouwe klant teleur
Als trouwe fan van Apple ben ik al 15 jaar gebruiker van de toestellen van Apple. Helaas begon het gedonder met de iPhone 11. Het moederboard was kapot en hij werd vervangen. Na het krijgen van een nieuwe telefoon was het na 6 maanden weer raak. Het scherm werkte half en ging daarna kapot. De telefoon werkte prima van te voren. Apple zou het toestel nakijken. Apple gaf aan dat het toestel kapot was door waterschade wat erg raar is want het toestel moet waterdicht zijn en niet mee in bad is geweest. Dit kostte mij bijna 375 euro om te laten maken. Natuurlijk is dit een achterlijk hoog bedrag dus heb ik het scherm laten repareren bij een lokale reparateur. Na het repareren werd de telefoon gelocked en kon ik de telefoon niet activeren. Een zogenaamde software fout gaf een medewerker aan, die ik 5x heb gesproken. Uiteindelijk besloot de medewerker met de kennis dat het scherm niet origineel was, dat het toestel terug moest voor reparatie. Natuurlijk het toestel weer terug gestuurd. Nu kreeg ik het toestel weer doodleuk terug met de reden 'Er zijn aanpassingen gedaan aan het toestel. De garantie vervalt'. Wat natuurlijk erg sneu is, vooral omdat de medewerker hiervan op de hoogte was en aangaf dat het geen probleem was omdat het toestel nog garantie had en dit toch echt aan het toestel zelf lag. Vanuit de Apple care service is het ook erg sneu. Dit is namelijk bewust zoeken naar mankementen om maar onder de garantie uit te komen.
Dus ik heb nog één boodschap voor Apple. Een hele dikke vinger kunnen jullie krijgen. Verder heb ik 15 jaar lang jullie product gepromote bij vrienden en familie. In ruil voor jullie treurige oplossing ga ik de komende jaren dit verhaal delen. Zo ga je namelijk niet om met klanten.
Het is ok als je wat koopt.
Beats Bluetooth in-ears gekocht. Snelle levering. Niks te klagen.
Zeer goede ervaring
Mijn MacBook Pro met AppleCare+ gaat stuk en Apple verwijst mij naar de dichtsbijzijnde dealer (Amac). Nu komt Amac met een slechte diagnose en een prijsopgaaf van meer dan 1000,- Als ik niet akkoord ga moet ik € 79,95 onderzoekskosten betalen (want ze hebben stof verwijderd). Apple vindt het wel prima: 'Ze hebben zo hun eigen voorwaarden ...' Ga dus niet meer naar Amac als je AppleCare+ hebt maar bel Apple en vraag ze je apparaat op te halen. Dat doen ze kennelijk nog steeds maar ze reppen er alleen niet meer over op hun website. Apple is telefonische uitstekend bereikbaar. MacBook is netjes opgehaald en binnen een week weer gerepareerd retour gestuurd. Splinternieuw scherm. Dank!
Zeer slechte service
Zeer slechte service, onbeschofte houding van het personeel. Er wordt totaal niet oplossingsgericht of klantvriendelijk gedacht. Prima winkel als je iets komt kopen, als er een probleem is (een defect, vraag o.i.d.) zeer zeer slecht. Zou er wel eens iemand van het hoofdkantoor een surprisevisit doen? Zeer aan te raden!
Slechte oortjes
Oortjes met draad gekocht voor de 6e keer. Altijd na 1 maand begeeft het linker of rechter oortje het. Apple airpods zijn slecht dus die zijn ook geen optie. Software updates waarbij je telefoon beschadigd ze hebben het allemaal. Vroeger laadde de iphone 5 prima youtube binnen enkele seconden en nu doen ze alsof dat langer duurt en dat altijd zo was. Natuurlijk onzin vroeger was de iphone 4 zelfs niet traag en nu is het een bejaardentehuis. Slecht bedrijf.
Slecht
Slecht, ze trekken zich met hun max 1 jaar garantie niets aan van de wettelijke garantievoorwaarden in NL en Europa. Arrogant bedrijf.
iphone 12 pro max slechte camera’s dof onscherp en slechte kleuren
Ik heb een iphone 12 pro max gekocht maar heb nog nooit zulke slechte beeldkwaliteit en zwakke fletse kleuren gehad, vooral ‘s nachts wordt het dof flets en onnatuurlijk en als je een haardvuur fotografeert zie je in het beeld een echo van het vuur… mijn iphone 8 had 10 x mooiere kleuren scherpte en mogelijkheden …
Weggegooid geld ik raad iedereen deze telefoon ten sterkste af!!!!
sinds 19:15 aan de lijn 20:00 sluiten…
sinds 19:15 aan de lijn 20:00 sluiten ze kreeg ze niet meer te pakken. totaal niet netjes.omdat bijna sluitingstijd is wil niet zeggen dat je geen klanten meer hoeft te helpen. honden acties
Toptelefoon van een topbedrijf!
Toptelefoon van een topbedrijf!
Ik heb de Iphone 11 werkt zoals zou moeten kan niet meer zonder. Ook de camera en geluidskwaliteit zijn top!
Iphone XR
Na drie jaar toch besloten om een nieuwe telefoon te kopen, omdat ik de iphone 12 echt idioot duur vind (1100 euro plus) heb ik voor de iphone xr gekozen (640 euro).
Deze telefoon is voor mij een schot in de roos, hij is snel, de camera is goed, het volledige beeldscherm erg helder en de prijs relatief normaal. Erg blij mee!
Scherm kapot 15 inch, geen garantie
Ontzettend slechte klantenservice. Het scherm van de Macbook 15 inch heeft een heel bekend probleem: flexgate. Dit is heel bekend bij de 13 inch. Het punt is, de 13 inch wordt vergoed. De 15 inch is niet erkend, terwijl dit probleem wel speelt. Alsnog ontkent Apple dit en willen ze dat je tussen de 600-700 euro betaald voor de schermreparatie van een laptop van meer dan 3000 euro. Helemaal leuk als je student bent en ontzettend hard gespaard hebt voor deze laptop. Ronduit belachelijk en grofweg schandalig dat Apple zo omgaat met een probleem wat ze zelf veroorzaakt hebben.
Beeldscherm doet gek
Beeldscherm doet gek. Beelden doorelkaar, trillen, en pixelstrepen. De macbook is 4 jaar oud dus ik snap wel dat er geen garantie op zit. Maar de vriendelijke medewerker van apple-store zei dat ik vooral geen garantie heb omdat de macbook “ zakelijk” is gekocht en dat maakt me kwaad. Het is namelijk een bekende fabrieksfout want alle laptops van die serie en dat bouwjaar hebben dat gebrek. Maar in mijn geval moet ik meer dan €560 betalen voor een nieuw scherm. Ze hebben daar in die store heel veel procedures en protocollen met voorschriften en zo , maar ze kunnen zelf niets repareren, want het moet opgestuurd worden met de nodige wachttijd. Een andere reparateur , niet van apple, die bevestigd dat het een fabrieksfout is, kon het scherm vernieuwen in 4 uur ter plekke. En voor minder dan €500. De laptop hoort echter allang teruggeroepen moeten worden wegens bekende fabrieksfout. Wát een domper!
Apple is wel fijn
Apple is wel fijn, maar kunnen jullie er ook voor zorgen dat je per scherm met apps een andere achtergrond kan doen? Dat is leuk!
MacBook Pro 2015 valt uit na update
MacBook Pro 2015 valt uit na update, vervolgens werkt de MacBook enkel en alleen nog op Windows 10. Na. Contact met Apple Nederland geen response. Kortom koop een goedkope laptop en vervang deze na 2 jaar. Ben je onder de streep goedkoper uit. Want een MacBook werkt toch niet meer na een paar jaar op OSX. De prijs staat bij Apple helaas niet voor kwaliteit.
Ik ben diep teleurgesteld in Apple Nederland.
KOOP NOOIT BIJ APPLE.COM, maar bij coolblue
Na zeker 10 telefoongesprekken krijg je steeds iemand anders aan de lijn. Waarbij je telkens ook nog eens minimaal 20 minuten moet wachten. Maar het komt er op neer dat ik vanaf december wacht op mijn geld terug van de Apple Watch ad 349
Beste mensen KOOP NOOIT BIJ APPLE.COM, maar koop bij coolblue, klantvriendelijker en oplossingsgerichter.
Mensen koop geen Apple!!
Mensen koop geen Apple!!! Zodra iets stuk gaat valt niks onder de garantie.
Heb een headset van Apple Beats by Dre. De koptelefoon is aan de binnenkant stuk gegaan bij normaal gebruik na nog niet eens 6 maanden. Het ijzerschuifje voor het verstellen van de koptelefoon in grootte is door de huls aan de binnenkant gekomen. Apple geeft aan dat het mijn schuld is en niet valt onder de garantie. Terwijl het toch echt niet mijn schuld is. Discussies voeren helpt niet.
Ik ben al mijn hele leven klant bij Apple. Heb alles van Apple een Apple Watch, meerdere iphones, etc. Ik koop best veel in de icloud en heb ook nog extra opslag bij Apple. Daarnaast mijn bedrijf zit op Apple. Dit gaat dus volledig over op andere merken.
Apple heeft voor een paar eurootjes de relatie verstoord en zo ga je niet om met klanten. Echt als ik 0 sterren kon geven.
Heb overigens ook nog eens 45 euro moeten uitgeven en een paar uur van tijd kwijt door die sukkels bij de klantenservice die zeiden ja valt onder garantie dus ik ging naar Microfix die zeiden ja kost geld en je moet toch 35 euro betalen. Daarna naar Apple store die zeiden nee valt niet eronder ook. Terwijl bij de klantenservice na het versturen van fotos met de schade zeiden ja valt wel onder de garantie. Dus ik ben uren kwijt en geld aan parkeerkosten, reizen alles en heb helemaal niks alleen nog een kapotte headset.
Wedden dat ze hier ook niet op reageren?
Maar ik ga naast de negatieve reviews overal ook nog een campagne houden op mijn social media kanalen waar ik een influencer ben met duizenden volgers. Dus dit gaat jullie meer geld kosten.
Er was een miscommunicatie tussen mij…
Er was een miscommunicatie tussen mij en de klantenservicemedewerker van Apple Support. Supervisor Ruth heeft mijn probleem super opgelost.