baslerbeauty Reviews

3.480
TrustScore 4 uit 5

4,1

Ik heb op 7 juli 2026 een Dr. Hauschka lipstick Dahlia nr. 10 besteld (artikelnummer 1559923) maar heb nog geen bevestiging ontvangen en dus ook geen ordernummer gekregen. Ik heb het met PayPal betaa... Toon meer

Aftersales klacht goed opgepakt. Mijn eerdere review was 1 ster. Pakket was in augustus niet bezorgd door DHL. Dit ligt aan hen, zij bezorgen meer niet of slechte communicatie is mijn ervaring. Het du... Toon meer

UPDATE: na het posten van deze review heb ik uiteindelijk mijn geld terug gekregen. Ik bestelde parfum, bij aankomst is de fles parfum gebroken en alle inhoud dus uitgelopen... ik nam al 3x contact... Toon meer

Ik was wat sceptisch na wat reviews te hebben gelezen, maar alles is keurig aangekomen! Afgelopen maandag besteld en vandaag afgeleverd. Hier zal ik zeker vaker bestellen. Los van dit bedrijf mag DH... Toon meer

1. Haarproductenwinkel
  2. Kappersbenodigdheden winkel
  3. Cosmeticawinkel
  4. Cosmetica en parfums leverancier

Jetzt Beauty-Produkte wie Haar- & Hautpflege, Make-up und Düfte im Online Shop von baslerbeauty bestellen. Über 30.000 Produkte im Angebot!

Goed

TrustScore 4 uit 5

3K reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(3.480)

805 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

De beste prijs als je geen haast hebt

Na wat slechte reviews hier en de eerste dagen na mijn bestelling niets in mijn mail zien, begon ik te vrezen dat het mis was gegaan. Maar nee hoor, na 5 dagen ineens een mail met verzendbevestiging en na 3 dagen werd het pakket bezorgd. Je moet dus wel wat geduld hebben, maar als je geen haast hebt, krijg je hier wel de beste prijs.

29 november 2023

Op 25/10/2023 besteld en tot dag van…

Op 25/10/2023 besteld en tot dag van vandaag niks binnen gekregen, ook geen reactie van klantenservice….

13 november 2023

Antwoord van baslerbeauty

Beste mevrouw Nikolova, hartelijk dank voor uw beoordeling.
Uw bestelling is al verwerkt en zou nu aangekomen moeten zijn.
We hebben onmiddellijk navraag gedaan bij DHL om na te gaan waar het pakket zich bevindt.
We nemen contact met u op zodra we een resultaat hebben. Tot die tijd vragen wij om uw geduld. Hartelijk dank!
Als u uw pakket inmiddels heeft ontvangen, horen we dat graag van u.
Uw baslerbeauty team

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Iets besteld, geen bevestiging gehad, wél bedrag afgeschreven, zeker 5 keer gebeld met de Nederlandse 'helpdesk', die zeggen niets te kunnen doen. "Het ligt nu in Duitsland, u krijgt vanzelf bericht." Niet dus. Zelf maar met Duitsland gebeld, gemaild. We zijn nu 9 dagen verder, nog steeds NIETS vernomen. Hoe moeilijk kan het zijn? Screenshot van het afgeschreven bedrag zelfs doorgemaild, helemaal GEEN reactie. Wegblijven bij dat bedrijf. Complete radiostilte.

23 oktober 2023

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze klanten staan centraal en uw tevredenheid heeft onze hoogste prioriteit. We helpen u graag zo snel mogelijk verder, beantwoordt u alstublieft onze vraag over uw beoordelingsgegevens. Hartelijk dank. Uw baslerbeauty team

Producten van Babor besteld

Producten van Babor besteld. Nadat ik besteld had review pas gaan lezen. Er staan aardig wat negatieve reviews, dus mijn eerste gedachte was: shit als dat maar goed gaat. Gekozen voor erop vertrouwen en keurig binnen een week alles bezorgd gekregen. Gewoon geluk of het bedrijf is gewoon prima. Ik ben heel blij met de geleverde producten en de snelle levering! 👌

28 oktober 2023

Maken beloften niet waar & slechte klantenservice

1) Product niet op tijd afgeleverd. Volgens hun website zou het binnen 2 tot 4 werkdagen worden bezorgd (daarom bij basler besteld; had het snel nodig); maar het kwam pas na 1 week.
2) Slechte klantenservice; ik kreeg OF geen reactie op mijn mails OF een standaard reactie (geen antwoorden op mijn vragen). Ook gaven ze DHL de schuld v/d late aflevering terwijl Basler de bestelling pas na ruim 3 werkdagen aan DHL had overgedragen.

5 oktober 2023

Moelijk doen met geld terug

Ik had 2 vrij duure items bestelt
Mijn pakketje kwam helmaal kapot met gaten aan ik misten dus een product ik heb contact opgenomen met de klantenservice die doen mega moelijk met geld terug geven die zeggen dat je een klacht moet in dienen bij dhl en hun het moeten regelen en dat hun hier niets mij kunnen dhl zegt licht bij de verkoper hun hebben het niet goed verpakt kort
om ben dus al 2 weeken bezig om mijn geld terug te krijgen en wordt allen maar van kasje naar de muur gestuurt niet bestellen!!

21 augustus 2023

Hello,

Bedankt voor uw recensie. Als je begeleid wordt, is dat wat je sindsdien doet. De waarheid is dat onze informatie werd gedeeld. Het pakket is onderweg beschadigd, maar moet voor de schade aan DHL worden overhandigd. De schademelding dient vooraf te worden gedaan. Het schademeldingsnummer geeft geen informatie over het risico en de onzekerheid rondom het postbedrijf. Doordat dit veilig is, kun je een gratis pakketpakket krijgen. Als uw declaratienummer wordt bewaard, bent u er altijd tevreden mee.

Onze excuses voor het ongemak op het postkantoor. basler-beauty team

Oplichters!!

Oplichters!!! Je besteld iets, krijgt geen tracking nummer van de shipment. Mailen geen bericht, tot dat ik zeg dat ik de koop ontbind, maar geen geld terug gehad!!! Vraag je dit dan krijg je geen reactie. Het bedrijf is een SCAM!!

11 september 2023

Antwoord van baslerbeauty

Bedankt voor uw feedback. We kunnen in het midden voor onszelf zorgen en toch genieten van onze hoogste prioriteit. Het is tijd om daar te komen, dat is alles sindsdien. Wij helpen u graag snel en gemakkelijk verder zodra u uw vragen beantwoordt. Nogmaals bedankt. Uw baslerbeauty-team

Shampoo en conditioner besteld

Shampoo en conditioner besteld. Ik krijg een doos die open is, de conditioner heeft gelekt en de shampoo zit niet meer in de doos. Contact opgenomen met de klantenservice, ik krijg een Belgische man aan de telefoon die mij niet verder kan helpen. Ik moet maar foto’s maken en mailen, maar zoals hier bekend wordt daar niks mee gedaan…waardeloos!

11 september 2023

Sehr geehrter Kunde,
vielen Dank für Ihr Bewertung. Unsere Kunden stehen für uns im Mittelpunkt und Ihre Zufriedenheit hat bei uns oberste Priorität. Gerne helfen wir Ihnen so schnell wie möglich, bitte beantworten Sie unsere Anfrage zu Ihren Bewerter-Daten. Herzlichen Dank. Ihr baslerbeauty Team

Moeilijke terugbetaling na verloren pakketje

De levering liep fout en al bij de ophalen door DHL is het pakketje verloren geraakt. Dagelijks moeten mailen om mijn consumentenrechten te laten gelden, oa reviews hier, ingebrekestelling sturen, dispuut openen bij Paypal etc. Uiteindelijk toch terugbetaling gekregen 2 weken na bestelling. En het pakketje? Dat is zgz nog steeds zoek. Misschien kunnen ze er niet aan dorn. Maar het lijkt me toch op zijn minst verdacht dat mijn eerste brstelling die ik daar brstelde zonder extra "services" - die trouwens niet echt legaal zijn want die behoren nu ernmasl yot je rechten sls EU consument, al meteen deze problemen krijgt, waar een andere bestelling MET extra services binnen de beloodde paar dagen WEL geleverd werd. Al bij al, mixed feelings bij dit bedrijf. En gezien de duurtijd eer er actie werd ondernomen langs hun kant, raad ik aan om via credicard te betalen als die een verzekering biedt zodat je direct je geld terugziet. Want er zijn wel veel "toevalligheden" in dit verhaal, en een initieel gebrek aan medewerking tot je het serieus laat worden. Misschien later update indien ik er nog opnieuw bestel en het de komende 4x wél goed loopt.

14 augustus 2023

Antwoord van baslerbeauty

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Onze klanten zijn onze focus en klantenservice is onze topprioriteit. Het spijt ons dan ook zeer dat we momenteel niet zo snel leveren als onze klanten van ons gewend zijn. Geloof ons alsjeblieft, onze expeditiemedewerkers werken keihard en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alle bestellingen op tijd naar onze klanten worden verzonden. Uw bestelling is op 13.08.2023 overgedragen aan DHL. Het lijkt erop dat de goederen tijdens het transport verloren zijn gegaan. We zullen een verzoek om informatie indienen bij DHL en u op de hoogte stellen zodra we een reactie hebben. We hopen op uw begrip en bieden nogmaals onze excuses aan. Uw basler-beauty team

Prima service!

Voordat ik bestelde was ik wat sceptisch ivm slechte recensies maar ik heb m'n bestelling gekregen en het ziet er allemaal prima uit.
M'n shampoo is hier een stuk goedkoper als dat ik het (bijvoorbeeld) via bol.com bestel (BOL = € 15.00 per fles. Basler = € 8.15 per fles).
Als je hier gaat bestellen hou er dan rekening mee dat de levertijd wat langer is (ik heb 15 aug besteld - werd 21 aug geleverd).
Ik ga hier zeker nog eens bestellen!

21 augustus 2023

Aanrader

Op zaterdag 1 juli besteld en vrijdag 7 juli in huis. Opzich redelijk snel en werd netjes op de hoogte gehouden per mail. Producten zijn goed. Aanrader want scheelde een hoop tov andere sites.

7 juli 2023

Niks mis mee. Keurig geleverd

Was spannend om hier te bestellen na het lezen van de recensies maar ik heb geen klagen. 2 flesjes parfum keurig bezorgd en binnen een paar dagen. De PostNL doet er tegenwoordig langer over. Ik zou er volgende keer zeker weer bestellen.

21 juni 2023

Je moet geen haast hebben

Ik vond het vreemd dat zodra ik besteld had direct een mailtje kreeg met een kortingsvoucher als excuus dat het wat langer duurt. Ik had dat liever te zien gekregen voor ik bestelde.

Mijn bestelling uiteindelijk na 13 dagen ontvangen.
Je kan hier dus wel gerust bestellen, maar je moet geen haast hebben.

21 juni 2023

Haar producten twv €100 besteld maar…

Haar producten twv €100 besteld maar deze nooit ontvangen. DHL zegt het geleverd te hebben maar dit is niet het geval, of in ieder geval niet bij mij thuis! Ondanks mijn vele e-mails wacht inmiddels al langer dan een maand om mijn geld terug te krijgen. Ze bieden geen klantenservice en ik zal hier nooit meer wat bestellen. Als een pakket kwijt raakt kan dit natuurlijk en is dit niet hun schuld maar als de koper de spullen nooit heeft ontvangen dient de website dit netjes op te lossen!!!! Ik voel mij opgelicht want ik ben €100 kwijt en heb geen producten. Ik wacht al bijna 2 maanden en jullie hebben inmiddels mijn e-mail adress geblokkeerd want ik kan geen e-mails meer naar jullie sturen. Als het echt zo is dat jullie waarden hechten aan klantenservice lossen jullie dit op door mijn geld terug over te maken en mij niet langer te laten wachten. Mijn geduld is op!

10 mei 2023

Antwoord van baslerbeauty

Bedankt voor uw beoordeling.

Onze klanten staan ​​bij ons centraal en uw tevredenheid is erg belangrijk voor ons! Het spijt ons des te meer dat u uw pakket niet heeft ontvangen.

We hebben voor uw pakket op 02.06. Een onderzoeksverzoek ingediend via DHL om duidelijkheid te krijgen over de verblijfplaats van de zending, zoals reeds aan u gecommuniceerd per e-mail.

Zodra we een resultaat hebben, komen we bij je terug. Tot die tijd hebben we u om wat geduld gevraagd. De verwerkingstijd van DHL is momenteel 3-4 weken. Hartelijk dank! basler-beauty team

Ik heb 4 dagen geleden wat besteld

Ik heb 4 dagen geleden wat besteld, maar ben bang dat ik ook niks zal ontvangen. Als ik de reviews op deze site zie, dan zijn de positieve allemaal hetzelfde. Dus dat zal wel nep zijn. Ik denk dat deze website fake is. Je betaalt van te voren, maar ontvangt je bestelling nooit. Makkelijk verdienen zo. Erg jammer dat de wereld zo in elkaar zit.

Herstel: mijn pakket is nu toch onderweg. En zal ik waarschijnlijk vandaag ontvangen. Nogal een onhandige reactie van baslerbeauty. Tip: schrijf geen standaard reacties op de reviews, maar maak het persoonlijk. De huidige reacties wekken de indruk dat alles via een robot gaat. En dan denk je al snel dat het fake is.

13 juni 2023

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze klanten zijn onze focus en uw tevredenheid is onze topprioriteit. We helpen u graag zo snel mogelijk verder. Beantwoord a.u.b. ons verzoek voor uw beoordelingsgegevens. Hartelijk dank. Uw baslerbeauty team

Oplichters niet bestellen

Waarschuwing niet bestellen!!!
Heb reeds meerdere malen telefonisch contact gehad.
Krijg te horen dat het nog steeds niet verwerkt is.
Advies was om een mail te sturen om het factuurbedrag te laten retourneren, maar krijg alleen een automatisch bericht .
Dat het erg druk is en ze niet kunnen reageren.
Heb dus al wel betaalt.
Je krijgt dus niets geleverd en je kunt ook naar je centen fluiten!!!!
En zoals te zien is bij andere reviews zal ook hier wel een automatisch gegenereerd bericht op komen.
Bestel hier niet!!!!

13 juni 2023

Antwoord van baslerbeauty

Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Onze klantenservice heeft al contact met u opgenomen. Met vriendelijke groet, Uw baslerbeauty team

weer gebeld over een bestelling van 8…

12-6-2023 weer gebeld over een bestelling van 8 mei, eindeloos een bandje met muziek, er wordt niet opgenomen.
Zeer slecht bedrijf.
13-6-2023 weer gebeld, het wordt opgepakt, je wordt gewoon aan het lijntje gehouden. Weer een mail gestuurd met betalingsbewijs en verzoek om terugstorting.
Update 15-6-2023: geld is teruggestort! Mijn advies als u wat besteld heeft: blijf bellen en mailen. Het beste is om hier natuurlijk NIET te bestellen.

12 juni 2023

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze klanten zijn onze focus en uw tevredenheid is onze topprioriteit. We kijken ernaar uit om u zo snel mogelijk te helpen. Beantwoord alstublieft ons verzoek voor de details van uw beoordeling. Hartelijk dank! Uw baslerbeauty team