Op de website wordt geadverteerd dat een retour met zowel een printbaar label als QR code kan worden verzonden. De keus is aan de klant. Niet dus. Na bellen én chatten met de klantenservice is de mede... Toon meer

Ruim een week na de bestelling, nog niets ontvangen. Twee maal contact met de klantenservice, maar er wordt ook geen hulp geboden. Zeer slecht, geen aanrader!

Waardeloos..... eerst gaan de peperdure laarzen voortijdig kapot. Moet je ze terugsturen, duurt een paar weken voordat je je geld terug krijgt. Bestel je nieuwe krijg je de verkeerde teruggeleverd....... Toon meer

Levering verwacht einde van de dag. 15 euro betaald om ups express levering te krijgen. Ik krijg een melding dat we niet thuis waren op drop off uur, terwijl we wel thuis waren, om vervolgens te zien... Toon meer

1. Schoenenwinkel
  2. Schoenenfabrikant

Welcome to the official BIRKENSTOCK USA online shop ✓ Shoes and sandals in all colors and sizes ✓ Buy directly from the manufacturer online ✓ Shop trendsetting styles from BIRKENSTOCK

1,7

Zeer slecht

2K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Na 2 maanden en herhaaldelijk bellen…

Na 2 maanden en herhaaldelijk bellen naar de klantenservice van Birkenstock is mijn retourzending nog niet verwerkt, wel toezeggingen van de medewerkers dat het nu verwerkt gaat worden maar vraag me echt af in welk jaartal dit gaat gebeuren..
Dit is de eerste keer en nooit meer dat ik bij dit bedrijf wat ga bestellen.

10 augustus 2023

Afschrijven zonder leveren en terugbetalen

Afschrijven kunnen ze wel, bestelling plaatsen niet, leveren niet.. en terugbetalen al helemaal niet! Bellen met klantenservice en een half uur de eerstwachtende zijn.. erg geloofwaardig! Totdat ik met een andere telefoon tegelijkertijd belde, waarmee ik óók de eerstwachtende was… klopt helemaal niks van hoe het daar gaat! Bedenk je eerst 2x voor je hier iets bestelt!

21 juli 2023

Oplichters zijn het!

Oplichters zijn het!! Ik zou het liefst een 0 geven. Geld € 120 is afgeschreven..maar geen bevestiging ontvangen. Klantenservice is niet te bereiken..ze houden je aan het lijntje..geld storten ze niet terug! Ik ga juridische stappen ondernemen.

5 augustus 2023

Bestelling geplaatst maar geen…

Bestelling geplaatst maar geen bevestiging ontvangen. Dat kan, helaas tot op heden nog niets ontvangen.
Je denkt ik bestel bij Birckenstock zelf, maar helaas dat zegt niets. Gebeld met klantenservice, wordt totaal niet opgenomen. Er zit naar mij gevoel gewoon niemand achter. Gemaild maar nergens een reactie op. Wel betalen, maar niks ontvangen.

18 juli 2023

wel betalen, geen product, geen reactie

Twee weken geleden bij birkenstock.com besteld. Betaald en geen enkele bevestiging en ook geen enkele reactie. Daarna het klachtenformulier ingevuld, maar ook daar geen reactie op. Lastig om te vinden met welke juridische partij je nu eigenlijk zaken doet (zit in Duitsland). Dan nog maar twee emails verstuurd en 32(!) minuten in de wacht gestaan om dan uiteindelijk met een uitbesteed call centre in contact te komen. Ik geef het nog een paar dagen voordat ik verdere stappen onderneem. Product kan best goed zijn - geen idee - maar nooit hier bestellen. Foutjes kunnen, maar dan wel snel oplossen en niet dit.

Wel betaald, niet geleverd

Schoenen gekocht en betaald maar ze konden het geld niet innen, was de melding die ik kreeg. Maar het geld was wel afgeschreven. Ik kreeg geen bestelbevestiging. Diverse keren gebeld naar klantenservice. Ik ben altijd de eerst wachtende maar na 20 minuten nog geen medewerker. toch maar afgehaakt. Schriftelijk bericht gestuurd naar klantenservice. Na drie dagen nog geen reactie. Is het een idee dat alle gedupeerden zich verenigen voor juridische actie?

17 juli 2023

Schandalig

Schandalig. Een ander antwoord heb ik er niet voor.

Op 6 juni twee paar slippers besteld. Deze na passen geretourneerd. Inmiddels zijn wij 6 weken, meerdere telefoon gesprekken en mails verder. Niets. Je wordt door dit bedrijf zowel aan de telefoon als via mail met een kluitje het riet in gestuurd.

Het is een simpel proces waarbij ik als klant een wettelijk retour recht heb waar het bedrijf Birkenstock zich niet aan houdt.

Retourzending is “zogenaamd” kwijt.

De klantenservice is moeilijk bereikbaar. Gemiddeld 35 minuten in de wacht met een uitloop naar 50(!) minuten als “eerste” in de wacht.

Mijn advies bestel niet rechtstreeks bij dit bedrijf dan heb je bij klachten ook niet met deze schandalige service te maken.

20 juli 2023

Pure oplichting! Wel betaald, niets ontvangen.

0 sterren zou nog beter zijn. Wat een kl*te tent.
Mijn moeder heeft op 14-07-2023 een paar Boston slippers besteld. Kosten € 140,-. Betaald via iDeal. Het geld is van de rekening afgeschreven maar er is geen orderbevestiging verzonden. Laat staan dat de slippers zijn opgestuurd. We hebben meermaals de klantenservice gebeld, die zijn gewoonweg onbereikbaar; je bent dan wel steeds "de eerst wachtende in de rij". Ja, vast. Contactformulier meermaals ingevuld, gemaild naar klantenservice en alles wat je krijgt is een "bedankt voor je mail". Inhoudelijk niets. Dus geld kwijt. Ik ga juridische stappen ondernemen want als ik de reviews hieronder lees, wordt een ieder die hier bestelt, keihard opgelicht. Wat een scam!

20 juli 2023

Altijd eerst review lezen…

nadat ik een bestelling heb geplaatst als gast, betaald via ideal, geld afgeschreven, kreeg ik op het scherm dat bestelling niet was door gekomen. Na 3x 30min ( als eerst volgende wachtende0 in de wacht en 2mails, ben ik nu 2 weken verder en nog steeds niet mijn geld terug. Zit te overwegen welke stappen ik nu het beste kan ondernemen.

Ongelooflijk slecht

Ongelooflijk slecht. Als je iets besteld en je brengt het terug dan weten ze nooit wat van en vragen ze je post nl te bellen, retour wordt pas over paar maanden verwerkt. Niet te vertrouwen

19 mei 2023

Wel betaald, niets ontvangen

Een bestelling geplaatst en vooruit betaald. Birkenstock geeft aan geen order te hebben ontvangen. Meerdere malen gebeld en gemaild en belofte gekregen voor terugstorting van het geld. Nog steeds het geld niet terug na weken wachten. Nu een plan maken voor juridische stappen tegen Birkenstock.

19 juli 2023

retourzending kwijt

Van het model boston heb ik 2 maten besteld zodat ik deze thuis kon passen! Hierna heb ik maat 42 weer terug gestuurd. Na weken te hebben gewacht op een retournering van het aankoopbedrag heb ik zelf maar contact opgenomen. Ze konden niet zien dat mijn retour zending was binnen gekomen. Vervolgens heb ik nog een week gewacht en weer contact gehad met de klantenservice. Alweer konden ze mijn retour zending niet vinden. Ze hadden gevraagd om mijn verzendbewijs. Deze heb ik netjes via de mail gestuurd. Hierna moesten we nog 2 weken wachten. Daarna nog een keer contact gehad. Ze zouden bezig zijn met de retour. 2 weken later heb ik nu nog steeds niks gehoord en geen bedrag terug. Ik vind dit echt schandalig. Ik zou zelf nooit meer wat kopen bij de birkenstock website zelf.

18 juli 2023

hele slechte service

nadat ik een bestelling heb geplaatst als gast, betaald via ideal, geld afgeschreven, kreeg ik op het scherm dat bestelling niet was door gekomen. Na 3 keer bellen, 20 min ( aas eerst volgende wachtende0 in de wacht en 2mails, ben ik nu 2 weken verder en nog steeds niet mijn geld terug. Zit te overwegen welke stappen ik nu het beste kan ondernemen.

17 juli 2023

Geen bevestiging en geen bestelling. Wel geld afgeschreven.

14-07-2023
Nadat een product niet leverbaar was, netjes een mail ontvangen dat het weer op voorraad is. Direct besteld. €140. Afgeschreven. Tot op heden bij ‘Mijn bestellingen’ geen bestelling te vinden. Ook nooit een bevestiging ontvangen van de bestelling. Direct contact gezocht per mail. Info meegestuurd van de afschrijving. Nog geen reactie ontvangen. Ben benieuwd waar dit heen gaat… Tot nu toe zeer teleurstellend voor zo’n merk als Birkenstock. Zeker wat ze allemaal beloven.

*update
15-07-2023
Vandaag na een half uur klantenservice gesproken. Mijn bestelling is waarschijnlijk ‘afgebroken’. …geld is wel afgeschreven (€140,-!) Advies is om nogmaals te bestellen en Klarna te gebruiken zodat ik niet nog een keer €140,- betaal omdat je 30 dagen de tijd hebt om te betalen. Het geld van de 1e mislukte bestelling zou met 8 dagen teruggestort moeten zijn. Inmiddels een bestelling met Klarna gedaan en de bestelling lijkt doorgekomen te zijn bij Birkenstock en heb bevestiging gekregen (halleluja) In gespannen afwachting hoe dit afloopt. Wordt vervolgd…

Slechte gang van zaken

2 maanden geleden slippers besteld. Herhaaldelijk met klantenservice contact gehad. Zelf woonachtig in NL. De reactie van de klantenservice was in het Spaans, daarbij niet een antwoord op mijn vragen: waar blijft mijn bestelling? Via PostNL track en trace geen pakket onderweg. Na 2 maanden krijg ik bericht per mail van Birkenstock 'retour ontvangen en verwerkt'. Ik heb helemaal niks retour gestuurd. Laat staan ontvangen. Heel slecht !

15 juli 2023

Zeer slechte producten en nog slechtere…

Zeer slechte producten en nog slechtere klantenservice. Hartstikke leuke slippers binnengekregen, maar helaas ook erg beschadigd. Klantenservice doet niets voor je, denkt niet mee in oplossingen. Terugsturen kan niet want er zitten beschadigingen op het product. Je betaalt dus hartstikke veel geld voor slechte producten. Innen kunnen ze wel, leveren niet.

10 juli 2023

Afgelopen zondag een bestelling gedaan…

Afgelopen zondag een bestelling gedaan op de site van Birkenstock, hierbij helaas geen orderbevestiging gehad (ook niet in spam), dit kan gebeuren natuurlijk, echter wordt niet gereageerd op mijn email waarbij ik heb uitgelegd dat ik geen orderbevestiging heb gehad, dit is erg slordig. Ook meerdere keren getracht te bellen maar je wordt minimaal 10 minuten in de wacht gezet, dit is echt buiten proporties. Ik voel me echt opgelicht, geld afschrijven kunnen ze wel maar geen product leveren.
Dat zijn oplichtings praktijken, ik zal hiervan ook aangifte doen bij de politie. Koop hier niet mensen!

9 juli 2023