Brothers Sverige Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var tydlighet i allt - jag kunde läsa vilken storlek och bröstmått modellen hade, och det gjorde det enkelt för mig att välja vilken storlek som passade mig. Och skjortan är en ny favorit!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag beställde en vara som jag skulle hämta i närmsta butik. Jag skulle få avisering när varan anlänt butik. Jag fick ingen avisering, istället fick jag titta på "följ din order". När jag skulle hämta... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bra varor men när den inte fanns hemma skickade de ett liknande alternativ utan att bekräfta med mig först. Onödig vända till ombud för de första varorna och sedan krånglig retur när jag skulle byta s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Köpte två manchesterbyxor, Lindbergh loose fit. Jättefina! Allt bra - utom blixtlåsen i jylfarna! De är tröga och känns som att de kan gå sönder när som helst. Byt dragkedja så blir brallorna ännu bä... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Herenmode
  2. Kinderkleding
  3. Kledingwinkel
  4. Vintage kledingwinkel
  5. Damesmodewinkel

Geschreven door het bedrijf

Fri leverans vid köp över 599 kr. 365 dagars returrätt. Snabb Leverans. Returnera i alla våra butiker. Fri retur på alla köp

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

142 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Antwoord van Brothers Sverige

Stort tack för din recension!

Vad roligt att höra att du uppskattar våra kläder och priser. Vi hoppas att vi får hälsa dig välkommen tillbaka till BROTHERS snart igen.

Vänliga hälsningar
BROTHERS

Lätt att välja storlek

25 juni 2026

Antwoord van Brothers Sverige

Stort tack för din fina recension! 😊 Vad roligt att höra att informationen om modellens storlek och mått gjorde det enklare att välja rätt storlek. Och extra kul att skjortan redan har blivit en ny favorit! Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bortsett från att jag fick fel färg på…

Bortsett från att jag fick fel färg på tröjan fungerar allt bra.

23 juni 2026

Tack för din recension.

Vi är glada att höra att allt i övrigt fungerade bra. Däremot beklagar vi verkligen att du fick tröjan i fel färg. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig gärna att hitta en lösning.

Oprofessionellt

Beställde först via nätet, fick att det var 2-4 dagars leverans! Då jag inte fått mitt paket efter 4-dagar kontaktade jag er och fick svaret att paketet är påväg. Fortsatte kontakta er då jag skulle ha kostymen på ett bröllop, började känna mig stressad! Först efter 8-dagar meddelade ni till slut att paketet kommit bort! Inte ert fel utan transportörens. Men i min jobbiga situation hade ni kunnat agera tidigare! Jag hade ändå förskotts betalat kostymen. Så då gick jag till en Brothers butik. La ut pengar och köpte ytterligare en kostym. Denna behövde sy upp byxbenen, vilket ni skulle lösa till dagen efter! Men strul igen. Det slutade med att jag fick åka till er skräddare och hämta byxorna för ni kunde inte lämna butiken, sen fick jag åka till Brothers butiken och hämta resten av kostymen och skjortan jag köpte!!!! Inte en ursäkt! Jag skulle köpt slips och kostympåse med, men det gick jag in i en annan butik och handlade! Helt otroligt oengagerade, nej jag är mycket besviken!

23 juni 2026

Antwoord van Brothers Sverige

Tack för att du tog dig tid att lämna din recension.

Först och främst vill vi be om ursäkt för problemen med leveransen. Vi förstår att situationen blev stressande, särskilt eftersom du behövde kostymen till ett bröllop.

Vi vill även be om ursäkt för de problem du upplevde i samband med ditt köp i vår butik. Det är självklart inte acceptabelt att du behövde åka mellan skräddaren och butiken för att hämta dina varor, och vi beklagar att du inte fick den service och det bemötande du med rätta kunde förvänta dig.

Vi tar din feedback på största allvar och kommer att föra den vidare till berörd butik så att de kan arbeta med att förbättra både servicen och kommunikationen.

Hela din upplevelse är naturligtvis inte den vi önskar att våra kunder ska ha. Vi beklagar verkligen det inträffade och tackar för att du gjorde oss uppmärksamma på det.

Bra kvalitet som vanligt

Mycket bra kvalitet

21 juni 2026

Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss att höra att du är nöjd med kvaliteten. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var snygga skjortor i bra kvalitet

Det var snygga skjortor i bra kvalitet, snabb leverans. Mycket nöjd.

21 juni 2026

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både skjortorna, kvaliteten och den snabba leveransen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas få välkomna dig tillbaka snart igen.

Jättefina linneskjortor

Jättefina linneskjortor, snabb leverans!

19 juni 2026

Antwoord van Brothers Sverige

Tack så mycket för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är nöjd med linneskjortorna och att leveransen gick snabbt. Det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart igen!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Byxorna är av låg kvalitet

Byxorna är av låg kvalitet, vilket är förväntat då pristet bara var 800 kr. Mönstret är tydligt optimerad för att använda så lite tyg som möjligt, förmodligen för att spara pengar. Byxorna sitter väldigt dåligt, det är som att gå runt men gummiband runt benen.

Tack för din recension.

Vi beklagar att byxorna inte levde upp till dina förväntningar. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Vi vill gärna informera om att vi erbjuder fri retur i upp till 365 dagar på oanvända varor. Om byxorna inte har använts är du därför varmt välkommen att returnera dem för en återbetalning.

Om du har några frågor eller behöver hjälp med returen är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Varan jag beställde fanns inte!

Varan jag beställde och fick bekräftelse på fanns inte - fel i systemet!
Dock trevligt bemötande per mail, men märkligt att man kan beställa något som inte finns som tillgänglig produkt.

16 juni 2026

Antwoord van Brothers Sverige

Tack för din recension och för dina vänliga ord om bemötandet via mejl.

Vi beklagar verkligen att varan du beställde visade sig inte finnas fysiskt i vårt lager, trots att den fanns registrerad som tillgänglig i vårt lagersystem.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Shorts för tusen spänn MED linne... Inte AV linne.

Har handlat många bra plagg här och det finns längre plagg för den långe sonen. Detta är femstjärnigt! Sedan är en del plagg ordentligt överprisade och den här enstjärniga recensionen handlar om att uppmärksamma marknadsföring/kvalitet som inte matchar: shorts från Lindbergh för tusen spänn MED linne - inte AV linne. Vanligt grepp, men irriterande, då man inte får funktionen av linne när man blandar. Här är det åtminstone bomull man blandat med; många blandar med syntet som polyester och då är poängen med linne HEEELT borta.

26 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Tack för din recension.

Stort tack för dina fina ord om vårt sortiment och för att du uppskattar att vi erbjuder plagg som passar längre personer. Det gläder oss verkligen att höra!

Samtidigt är vi ledsna att shortsen inte levde upp till dina förväntningar. Vi förstår din besvikelse och uppskattar att du delar med dig av din upplevelse. Din feedback är värdefull för oss och vi tar den med oss i vårt fortsatta arbete med både vårt sortiment och hur vi presenterar våra produkter.

Byxorna var felmärkta

Byxorna var felmärkta, vi köpte storlek 30/34, men benen var så korta så de motsvarade snarare 30/30. Även knöligt och föråldrat system med retursedlar, där man själv behöver skriva ut en returlapp. Bättre med en QR—kod som postombudet enkelt scannar och in och skriver ut en fraktsedel.

15 juni 2026

Tack för din recension.

Vi beklagar att byxorna inte levde upp till förväntningarna och att storleken inte motsvarade det som angavs.

Vi uppskattar även din feedback kring returprocessen – vi arbetar just nu på en lösning med QR-koder för returer för att göra det enklare framöver.

Med vänlig hälsning

Mycket bre service

Mycket bre service. Beställde hem storlek som passade från annan butik, för att spara jobb för mig. Kunden i centrum

Stort tack för din fina recension!

Det gläder oss verkligen att du är nöjd med servicen och att vi kunde hjälpa till att hitta rätt storlek åt dig. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Varmt välkommen tillbaka!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Enkelt och bra

Enkelt och bra

Antwoord van Brothers Sverige

Tack så mycket för din fina recension!

Vad roligt att du upplevde det som enkelt och bra. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några ord.

Varmt välkommen tillbaka!

Bra och snabb service

Bra och snabb service

10 juni 2026

Tack för din recension!

Vad roligt att höra att du upplevde bra och snabb service. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver.

Vänliga hälsningar, Brothers

Paketet försvann.

Paketet försvann.

8 juni 2026

Tack för din recension.

Vi beklagar att ditt paket försvann hos transportören. Vi har naturligtvis öppnat ett ärende och kommer att gå vidare med saken hos dem.

Som förväntat

Som förväntat

7 juni 2026

Tack för din recension!

Vad roligt att höra att allt motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Varmt välkommen tillbaka till Brothers!

Fin tröja

Fin tröja, skön kvalitet.

6 juni 2026

Tack för din recension!

Vad härligt att höra att du är nöjd med tröjan och att du uppskattar kvaliteten. Det betyder mycket för oss.

Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka till Brothers snart igen!

Tack för din recension!

Vad roligt att höra att allt har fungerat enligt förväntningarna. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Varmt välkommen tillbaka till Brothers!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Compared with my past purchases…

Compared with my past purchases (different brand sold at Brothers), I am very dissatisfied with the quality of the clothes I have picked. The customer service however was very clear, kind and understanding.

4 juni 2026

Antwoord van Brothers Sverige

Thank you for you review

We are sorry to hear that the quality of the items you purchased did not meet your expectations, especially compared to your previous purchases. We understand your disappointment, and we will make sure to pass your comments on to our buying team for further review.

At the same time, we greatly appreciate your kind words about our customer service team. Your compliments will be shared with the team.

Kind regards,

Glad och nojd

31 mei 2026

Tack för din recension.

Vi är glada att höra att allt gick till din belåtenhet.

Dit is Trustpilot