Det var tydlighet i allt - jag kunde läsa vilken storlek och bröstmått modellen hade, och det gjorde det enkelt för mig att välja vilken storlek som passade mig. Och skjortan är en ny favorit!
Jag beställde en vara som jag skulle hämta i närmsta butik. Jag skulle få avisering när varan anlänt butik. Jag fick ingen avisering, istället fick jag titta på "följ din order". När jag skulle hämta... Toon meer
Bra varor men när den inte fanns hemma skickade de ett liknande alternativ utan att bekräfta med mig först. Onödig vända till ombud för de första varorna och sedan krånglig retur när jag skulle byta s... Toon meer
Köpte två manchesterbyxor, Lindbergh loose fit. Jättefina! Allt bra - utom blixtlåsen i jylfarna! De är tröga och känns som att de kan gå sönder när som helst. Byt dragkedja så blir brallorna ännu bä... Toon meer
Fri leverans vid köp över 599 kr. 365 dagars returrätt. Snabb Leverans. Returnera i alla våra butiker. Fri retur på alla köp
Gøteborgvej 15-17, 9200, Aalborg SV, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord
Byxorna va som förväntat. Synd att ni inte har low Waist till killar. Nöjd kund.

Antwoord van Brothers Sverige
Bra service av personalen i butiken. Hade kontakt med två olika. Enkelt och smidigt.
Att beställa kläder på hemsidan var också enkelt och tydligt.
Superbra.

Antwoord van Brothers Sverige
Tydlig information kring produkter och snabb service. Väl paketerat och bra kvalité. Toppklass!

Antwoord van Brothers Sverige
Kändes bra, tryggt, jag beställde min kavaj och fick den innan jag hunnit blinka typ!

Antwoord van Brothers Sverige
Allt funkar bra förutom att det ska vara så svårt att skicka med en returetikett!!! Jag har ingen skrivare!!
Därför ett sämre betyg!

Antwoord van Brothers Sverige
Handlade över nätet tyckte nog att det tog lite längre tid än brukligt, annars inget att anmärka på.

Antwoord van Brothers Sverige
På skorna som jag köpte gick snörningen sönder vid första snörningen, vilket tyder på dålig kvalitet. Tråkigt när det ändå var en premium modell.

Antwoord van Brothers Sverige
Varorna kom ej och dom tyckte det var mitt jobb att maila dom som hade hand om bortkommna paket, fast jag hade brothers själva på tråden . Men var tvungen att markera att det gick dom lösa.

Antwoord van Brothers Sverige
Har nog aldrig varit med om längre leveranstider! Slås bara av Temu.