BuyBay Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,8

Werkt totaal niet meer, tot jaar geleden mooie producten. Nu alleen maar kapotte zaken en veel te hoge prijzen.

Oplichters gerourneerd product weer te koop aangeboden €500 hoger dan oorspronkelijk bedrag. Surface book 2 laptop Aangekocht voor €1527 Geretourneerd wegens backlight bleed Het zefde apparaat h... Toon meer

Risico item, slaapzak gekocht via buybay. Met Bol.com erachter als aanbieder wilde ik de gok wel wagen .retourneren zag er ook goed uit. Product ontvangen als een verpakte drol in plastic. Echter... Toon meer

Dyson stofzuiger gekocht. Zou alleen vlekjes en krasjes hebben, gebruikt zijn maar verder compleet zijn. Bij aankoop bleek een flinke deuk in de stang te zitten en miste ook de oplader en wandstang. O... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw. Daarbij geven we altijd aan wat de huidige staat van het product is en bij gebruikssporen of beschadigingen maken we hier altijd melding van, zodat consumenten precies weten wat ze kopen. Zij willen geen nare verrassingen. Wij ook niet. Mocht een product toch niet aan de verwachtingen voldoen, dan zorgen we voor een goede oplossing. Altijd: A smile in return.

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mijn aankoop gaat vaker via Buybay.

Prima koop via Buybay, Deze 2e kans manier van kopen is prima te doen je betaald goedkoper dan op de normale koopsite omdat er iets aan de verpakking mankeert of er is iets wat ontbreekt. Ook kun je een vraag over het artikel stellen. Het word gecheckt door Buybay. En wordt dan eventueel bij de aankoop vermeld. En mocht het alsnog niet goed zijn kun je het alsnog retour sturen daar doen ze zoals eerder werd beweerd helemaal niet moeilijk over. Ik kocht een touchbin afval emmer deze was niet compleet, Kon hem retour sturen maar heb gewoon de fabriek benadert en heb nu voor de helft van de prijs een mooie afval emmer.
gr T.t B

27 december 2019

Antwoord van BuyBay

Bedankt voor je review! Fijn dat je nu een complete afval emmer hebt. We zijn je in de toekomst graag weer van dienst.

BuyBay Customer Service

Slechte service en onduidelijke garantie!

7 maanden geleden hebben wij via Bol.com partner BuyBay een Luvion Grand Elite 3 Connect - HD Wifi Babyfoon aangeschaft.

Helaas krijgen wij dagelijks (tot grote ergenis aan toe) piep meldingen op de ouderunit dat de verbinding met de camera weg gevallen is. Zelfs als de ouderunit een kamer naast de camera staat valt het signaal regelmatig weg.

We hebben dus contact gezocht met de leverancier BuyBay Retourkansjes, maar die gaf helaas als antwoord dat de garantie van 6 maanden bij hun voorbij was. Al staat er op de site dat er 2 jaar garantie op het product zit, maar dat moet je na 6 maanden dus blijkbaar zelf via de fabrikant maar uitzoeken.

Jammer dat BuyBay na een maand buiten hun garantietermijn ook geen enkele coulance kan bieden en je zelf maar moet uitzoeken of je nog in aanmerking komt voor evt. resterende fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie is blijkbaar ingegaan bij de eerste verkoop, maar die datum is voor ons onbekend.

Let dus heel goed op als je (via Bol.com) hier iets koopt.
Wij kopen hier nooit meer iets!

23 december 2019

Beste meneer/mevrouw van Ouwekerk,

Bedankt voor je bericht. Ik zie dat je hetzelfde bericht ook op een andere reviewsite hebt geplaatst. Hier hebben wij inmiddels ook een reactie op gegeven.

Mocht je hier verdere vragen over hebben, kan je contact met ons opnemen via cs@buybay.com

Joleen - BuyBay klantenservice

Een zeer gelukkige en tevreden klant!

Wij zijn zeer tevreden met het geleverde Solis gourmetstel voor 3 personen. Het ziet er super uit en het werkt uitstekend. Het voldoet geheel aan onze verwachtingen.
De levertijd was kort en de communicatie, zowel met de verkoper als met de bezorger verliep uitstekend.
Echt een aanrader om bij deze verkoper te bestellen.

5 december 2019

Antwoord van BuyBay

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service.
We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

Top lots BVA en Buybay

Top lots BVA.
Dit label is door BuyBay en BVA opgezet waarbij BVA het verkoopplatform biedt en BuyBay de operationele invulling doet.
Buybay wordt niet vermeld bij BVA veiling, zie je pas bij aflevering
Voor de tweede maal problemen met Buybay.
Eerste keer dyson stofzuiger verkeerde omschrijving en foto’s, dus verkeerde levering
Tweede keer kinderwagen verkeerde omschrijving en foto’s, alleen autostoeltje werd geleverd. Bestond uit 3 artikelen.
Ze hebben een artikel in hun voorwaarden staan, waarmee ze overal mee weg komen.
Dus weer retour en opnieuw opzoek.
Vreemde is van alle kanten krijg ik te horen geen voorraad, maar wel 4 wagens op ebay.
Denk je een schitterend sinterklaas cadeau te hebben gescoord weer mis.

2 december 2019

Beste Gaps,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je meerdere problemen hebt ondervonden bij je aankopen via BVA. Onze excuses hiervoor, dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Wij begrijpen dat je baalt en willen graag kijken hoe we dit voor je kunnen oplossen. Neem gerust nog even contact op met ons.

BuyBay Customer Service

Meerdere malen bij Buybay iets besteld en altijd top.

Meerdere malen bij Buybay iets besteld, vooraf extra info en foto's gevraagd en ook gekregen. Snap inderdaad ook niet waarom er zulke slechte reviews zijn. doe zelf het voorwerk voordat je tot aankoop overgaat dan kan er weinig mis gaan. Tevens is de klantenservice ook top, reageren snel en goed.

28 november 2019

Beste Richard,

Wat leuk om jouw review te lezen! Bedankt namens ons hele team!

BuyBay Customer Service

Droger die door onkunde plots niet meer geleverd kan worden. Is wel opgelost!

Hier onder staat de review die ik had geschreven. Uiteindelijk heeft dit bedrijf het super opgelost.
Dus ik ben blij en raad dit bedrijf aan.

Ik had een droger gekocht via bol.com. Een retour kansje. Blij mee omdat het Miele was tegen een goede prijs. Omdat er niet duidelijk in hun voorwaarden stond dat het om een drempel levering ging had ik gebeld. De aardige dame ging het regelen omdat ik een hernia heb. De volgende dag zou het geleverd worden en naar zolder gebracht. Dit bleek helemaal niet te kunnen. Nu is de droger retour gegaan naar het depot en kan hij niet meer aan mij geleverd wirden.
De klantenservices dames zijn heel vriendelijk maar blijkbaar niet op de hoogte van alle regels omtrend leveren. Nu krijg ik alleen mijn geld terug. Ik vind dit geen eerlijke oplossing terwijl ze wel altijd zoeken naar een oplossing, claimen ze zelf...

22 november 2019

Goedemiddag,

Bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat het afleveren van jouw droger niet naar wens is verlopen, daar balen wij ook van.
We bespreken dit graag persoonlijk met jou, neem gerust nog even contact op via mail/telefoon. Wij staan voor je klaar om een geschikte oplossing voor deze situatie te zoeken.

Een tevreden klant

Al verschillende aankopen gedaan van buybay via bol. Je kunt ze van te voren mailen voor meer informatie over de producten en dan krijg je ook nog extra foto's, dus je weet precies wat je koopt en dat voor een mooie prijs! Ze reageren ook nog eens snel en leveren ook snel.
Nog nooit problemen met ze gehad, ik snap niet dat ze niet hoger staan op trustpilot...!

17 november 2019

Antwoord van BuyBay

Bedankt voor je positieve review!

BuyBay

Top service.....

Top service...... dik tervreden

14 november 2019

Beste Tom,

Bedankt voor je review!

BuyBay

Top service

Alles top. Goede service, snelle levering, mooie prijs.

7 november 2019

Beste Bart,

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.

BuyBay Customer Service

Een zeer mooi product gekocht

Een zeer mooi product gekocht, die eigenlijk nog nieuw leek. Prijs was daarom extra goed

7 november 2019

Beste Johan,

Bedankt voor je positieve beoordeling. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Tevreden over aankoop.

Tevreden over aankoop.
DVD speler gekocht via Ebay. Beschrijving klopte volledig.Ongeopend en verpakking beschadigd.Zaterdags besteld,maandag afgeleverd in België.Prijs was de helft tegenover op ander plaatsen.Buiten verpakking mocht wel wat steviger en beter opgevuld zijn.

1 november 2019

Beste Dirk,

Bedankt voor je review! We zijn blij dat je tevreden bent over je aankoop.
Je opmerking over de verpakking nemen wij mee als feedback richting ons magazijn.
Nogmaals bedankt en nog een fijne dag verder!

TV besteld, valse beschrijving

TV besteld die vervolgens door de bezorgservice DYNALOGIC al 3 dagen te laat kwam met slappe excuses. Vervolgens heb ik me tv binnen. Ze gaven aan dat alleen de verpakking was beschadigd maar helaas was de tv goed gebruikt en zaten er op de achterkant al krassen en de hoeken waren beschadigd, zo was dit niet aangegeven. vervolgens mist ik alle kabels, schroefjes voor de standaard en een doekje voor me tv, puur alleen de tv zat in de doos. Eenmaal contact opgenomen en dan moet je het terugsturen waarbij kosten voor jezelf zijn en je ook nog is 4 tot 12 weken moet wachten op je geld, dus een nieuwe kopen is financieel niet haalbaar aankomende 4 tot 12 weken omdat ik net een nieuw huisje heb. Tot slot: heb ik zelf maar kabels geregeld en schroefjes gekocht om het op te lossen. Al met al, nooit bestellen via deze dwaasbananen.

Update: Na aanleiding van hun reactie hierop hun gemaild maar er is niks te bereiken. Deze gasten reageren met een standaard email waardoor alles verkeerd word begrepen.

29 oktober 2019

Beste Mike,

Bedankt voor je aangepaste feedback. Wat jammer dat je ondanks ons contact en de aangeboden oplossingen nog niet tevreden bent.

We hebben je een compensatie aangeboden voor de missende onderdelen. Een andere optie is om een ophaalopdracht in te plannen zodat we de tv bij je kunnen ophalen en je een volledige terugbetaling kunt krijgen. Jouw wens is om de TV te behouden en het aankoopbedrag terug te krijgen. We hopen dat je begrijpt dat dit niet mogelijk is.

We horen graag van jou via de mailwisseling die al loopt voor welke optie je kiest. We hopen de kwestie dan snel op te kunnen lossen voor jou.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor jouw medewerking.

BuyBay Customer Service

Van service hoef je weinig te verwachten

Via Bol.com had ik 2 producten besteld. Het ene product bij BuyBay, en het andere via een andere verkoper.
Voor Bol.com is dit 1 bestelling met 1 bestelnummer.

Toen ik er achter kwam dat 1 van de 2 producten de verkeerde was heb ik mijn bestelling geannuleerd.

Blijkbaar werd ook mijn bestelling bij BuyBay geannuleerd. Dit was niet mijn bedoeling, en ik heb direct gemaild naar BuyBay dat ik mijn bestelling niet wil annuleren. Daar kreeg ik geen reactie op.
Dus heb ik maar gebeld omdat ik het product graag voor de aangeboden prijs van € 15,- wil kopen.

Via telefoon werd mij verteld dat mijn annulering al was verwerkt en dat ik maar moest wachten totdat het product weer bij Bol.com werd aangeboden. Dit zou 1 a 2 dagen duren.

Super omslachtig natuurlijk, maar ik heb het in de gaten gehouden maar het product kwam niet terug op Bol.com.
Dus ik heb weer gemaild naar BuyBay, en toen werd mij verteld dat ze het product niet meer voor die prijs gaan aanbieden via Bol.com, maar voor € 28,- euro! Dus bijna 2x zo duur.

Op mijn reactie dat ik dit een erg slechte service vind heb ik nog geen reactie ontvangen. Gemiste kans van BuyBay. Ze bieden producten aan voor interessante prijzen, maar van de service hoef je niks te verwachten. Misschien maar beter niet iets kopen bij deze partij.

28 oktober 2019

Beste klant,

Wij betreuren het dat u niet tevreden bent over onze service.

Wanneer een bestelling wordt geannuleerd, zijn wij helaas niet altijd in staat om de annulering ongedaan te maken. De prijs van artikelen die online komen, wordt automatisch bepaald. Dit geldt ook voor geannuleerde artikelen. Vaak daalt de prijs wel naarmate een artikel langer online staat.

Dit alles neemt niet weg dat u geen prettige ervaring heeft gehad. Onze excuses voor het ongemak.

Printer gekocht via Bol.com van BuyBay

Printer gekocht via Bol.com van BuyBay. Er stond niet duidelijk beschreven dat het een tweedekans was. Gelukkig via Bom.com gekocht en heb deze onmiddellijk terug gestuurd. Printer kwam helemaal defect toe in een veel te grote doos die niet opgevuld was. Deksel was er af en nog andere onderdelen lagen los in de doos.Doos was helemaal stuk, de printer viel er bijna uit. Geen inktpatronen aanwezig. Geen originele doos. Enz.....Slechte aankoop bij BuyBay. Nooit meer....

24 oktober 2019

Beste Paul,

Bedankt voor jouw feedback. Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over jouw aankoop.

Wij geven retouren een tweede leven: het product is vaak alleen even uit de verpakking geweest, heeft lichte gebruikssporen, mist onderdelen of is om een andere reden niet meer helemaal nieuw.
We geven altijd een beschrijving bij onze artikelen op Bol.com.
De beschrijving van jouw aankoop luidde: Bij dit product ontbreken de volgende onderdelen: cartridges. Krassen boven op de behuizing en krassen aan de voorkant van de behuizing.

Helaas was de staat waarin het pakket bij jou is aangekomen niet goed, onze excuses hiervoor! Dit bespreken wij met ons magazijn en de vervoerder. Je retourzending is bij ons binnengekomen en de terugbetaling is dezelfde dag in gang gezet dus die zul je een dezer dagen ontvangen.

Nogmaals onze excuses!

BuyBay slechte service

Via bol.com bij BuyBay een 2e kansje hout bewerkings machine gekocht zou alleen lichte transport schade hebben toen ik hem uit gepakt had was er een draad beugeltje afgebroken en miste ik 4 boutjes en 4 speciale knop boutjes die je met de hand vast kunt zetten BuyBay op de hoogte gebracht en of ze deze onderdelen.
Nog na gezonden konden worden.
Dit was niet mogelijk
Maar als compensatie zou ik 15 euro kunnen krijgen
Contact gezocht met de fabrikant van deze machine en deze schroeven kunnen gewoon besteld worden
Als men als bedrijf te beroerd is om dit te doen en de klant dit zelf moet doen vindt ik dit zeer slechte service
Tenslotte wil je een complete machine geleverd krijgen

6 oktober 2019

Beste ,

Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te vernemen dat je onze service niet als prettig is ervaren.
Mijn excuses voor het ongemak.
Mocht je nog vragen hebben kan je gerust contact opnemen met ons via de mail.

Pariksha - Buybay klantenservice.

Een nieuwe manier van oplichten

Via Bol.com een Honeywell thermostaat gekocht. Deze was nieuw (verpakking in orde en folie nog op de thermostaat). Hij gaf al eens een storing en nu na 9 maanden werkt de app niet meer. Hij springt dannop vraagtemp 32 graden en wil daar niet af. Je moet dan op de thermostaat de vraagtemperatuur aanpassen. Dus het voordeel van deze thermostaat is dan weg. Plus als je niet thuis bent... hij verwarmt maar door, dus mooi voor het milieu, de energierekening, je CV ketel, de planten en apparatuur en uiteindelijk voor je portemonnaie.
Nu zeggen zij dat er maar zes maanden garantie op zit. Het apparaat was nog steeds duur en je koopt zo’n thermostaat voor jaren. Je mag dan ook verwachten dat ze minimaal twee jaar garantie geven of coulant zijn... tenzij ze wisten dat het apparaat niet 100% is...!?🤔
Zij verwijzen me naar de fabrikant en de fabrikant naar hen, dus erg klantvriendelijk. Hoe dan ook: ik zou er niets meer kopen. Vreemd dat dit in Nederland ook kan, vind ik. Nieuw product als tweedehands verkopen en de garantie daarom naar zes maanden brengen. Dit is, volgens mij, oplichting.

5 oktober 2019

Beste Leo,

Bedankt voor jouw bericht. Ik begrijp dat je nog vragen hebt over de garantie van dit artikel.

Het product was zo goed als nieuw, oftewel in nieuwstaat. Echter verkopen wij geretourneerde producten, je koop dus feitelijk een tweedehands product, de garantie zal dus niet zo lang zijn als bij een gloednieuw product.

Hoeveel garantie heb je precies?:
- je krijg van ons 6 maanden verkopersgarantie
- je hebt nog resterende fabrieksgarantie, die je zelf kan achterhalen met het serienummer. Fabrieksgarantie gaat niet opnieuw in bij elke verkoop. Het zal dus niet meer 2 jaar zijn, omdat je een tweedehands artikel hebt gekocht. De fabrieksgarantie is ingegaan bij de eerste verkoop.

Deze voorwaarden staat aangegeven op onze verkopers pagina van Bol.com en stond op de flyer die in de doos werd meegeleverd met jouw bestelling. Indien je niet akkoord was met deze voorwaarden, had je 30 dagen de gelegenheid om het artikel gratis retour te sturen voor een volledige terugbetaling van het aankoopbedrag.

Omdat je buiten onze 6 maanden garantie valt, kan je je bij de fabrikant beroepen op de resterende fabrieksgarantie.

Mocht je nog verder vragen hebben over de garantie, kan je contact met ons opnemen via cs@buybay.com.

Google home mini

Google home mini. Foute kleur geleverd. Pakketje in de regen achtergelaten. Geen europese laadkabel in verpakking aanwezig. Servicekosten zullen we kwijt zijn tijdens zij volledig in de fout zijn gegaan...

24 september 2019

Beste meneer van Dessel,

Bedankt voor uw bericht. Vervelend om te horen dat u een verkeerd product heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor.

Helaas kunnen we onder uw naam geen bestelling vinden in ons systeem. Zou u contact met ons op kunnen nemen via CS@buybay.com onder vermelding van uw bestelnummer? Dan helpen wij u graag verder.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw mail en ik wens u nog een fijne dag verder!

Nooit meer BuyBay

Een paar dagen geleden een tweedekansje gekocht bij BUYBAY via BOL.Com Het betrof een nieuwe Bosch warmtepompdroger. Apparaat zou wat gebruikssporen hebben.
Bedrijf dat wasdroger leverde wild het apparaat niet naar boven brengen, het was "drempelservice". "U weet dat het een showroommodel is? Ja. Daar zit je dan maar dat is niet alles! Het kostte ons geld om naar boven te laten brengen door iemand.
De machine zag er goed uit.
Echter bij eerste gebruik ratelde de trommel. Direct uitgezet en Boschklantenservice gebeld (IVM garantie)
Monteur van Bosch kwam vandaag en na te luisteren opende hij het
omhulsel en na nader onderzoek de achterkant.
Hij schrok zich rot. Machine is totaal ontzet, gerepareerd op een manier wat in ieder geval niet BOSCHwaardig is. Er er zelfs kit gebruikt om een lekkage tegen te houden. Machine is totall loss volgens Boschmonteur. Kosten van gehele reparatie komen ver boven de nieuwprijs uit.
Monteur heeft foto's genomen om deze intern te bespreken
Bosch gaat dit regelen, hoe fijn. Maar termijn zal lang zijn.

Ik vind dit werkelijk schandalig van BUY BAY om zo'n machine te leveren. Zo ga je niet met klanten om !!!!

24 september 2019

Beste meneer/mevrouw Hijnen,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat uw droger defect is geleverd. Dit lossen we graag voor u op.

Wij hebben reeds een reactie gegevens op de door u verstuurde emails. Graag willen we u vriendelijk verzoeken hierop te reageren, zodat wij dit voor u in behandeling kunnen nemen.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Joleen - BuyBay klantenservice

slechtste service via bol.com, nooit meer

Heb via bol.com AirPods gehaald dat buybay retourkansjes heeft verkocht, nu jaartje later doen me AirPods niet naar behoren en gaan ze maar een uurtje of 2 mee voor ze ermee kappen, op mijn bon staat dat buybay retourkansjes 2 jaar garantie geeft en dat staat zwart op wit, na heel wat heen en weer gebel met bol.com klantenservice( die wel hun best deden en mij probleem snappen ) en ook nog contact gehad te hebben met Apple, die gaven aan dat het buybay retourkansjes het moet oplossen voor mij,

( want zij zijn de gene die 2 jaar garantie op het bonnetje hebben gezet ) bol.com de hoofdkantoor die wilt nu niks meer aan doen en zeggen dat ik bij Apple moet zijn terwijl zij de tussen partij zijn, ik ben zeer ontevreden over de hoofdkantoor die dit als oplossing geven en geen ene moer meer wilt doen! Ik heb rechtsbijstand en ga die dan maar inschakelen, MAAR WIL GRAAG MENSEN WAARSCHUWEN DIE PRODUCTEN KOPEN VAN BOL.COM VIA EEN 3de partij dat als er problemen zijn.

Terwijl ik zwart op wit heb staan, willen ze me nog niet helpen

Dat zij niks voor je gaan doen, ben ik als consument gewoon zeer teleurgesteld in hoe het hoofdkantoor mij behandelen

Hopelijk is dit een goede wijze les om niks bij een 3de partij van bol.com te bestellen

20 september 2019

Beste Alex,

Het product is zo goed als nieuw, echter koop je het bij ons als een tweedehands product, de garantie zal dus niet zo lang zijn als bij een gloednieuw product.

Hoeveel garantie heb je precies?:
- je krijg van ons 6 maanden verkopersgarantie

De fabrieksgarantie is ingegaan bij de eerste verkoop. Wij weten echt niet wanneer deze eerste koop heeft plaatsgevonden.

Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijk groet,

Joleen - BuyBay klantenservice.