Det er det værste gang skit med det nu system basiskor alt er skit skal laves om for dig det gamle stander kør beder en det nyt skit og tvinger folk til at bryge mobil pay eller oplysniger på din beta... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Tjek ud systemet er sådan sat op at hvis man glemmer at tjekke ud. Modtager man en mail om dette med mulighed for stadig at nå at tjekke ud indenfor én uge PROBLEMET er at systemet først genererer den... Toon meer
Umuligt System for Tjek-ud! Når der er fejl, enten trods man har tjekket ud ikke registeres, eller man ikke kan fordi den er 'ude af drift' ... Indberette online er en omfattelig umulig opgave, syst... Toon meer
Tjek udvej appen fungerer ikke. Jeg fik en mail om at opdatere appen, hvilket jeg gjorde, hvorefter den ikke længere kendte nummeret på mit rejsekort. Ved forsøg på at indtaste det svarede den “er a... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Undgå for alt i verden rejsekortet
Undgå for alt i verden rejsekortet. Hvis du laver fejl, er det dit problem - fair nok. Men hvis de laver fejl, er det også dit problem, og det er de gode til at tjene penge på. Alle uhensigtsmæssigheder i systemet giver anledning til at sende dig dummebøder, og mange af dem lader til at være planlagt. Selv hvis du kan dokumentere deres fejl, og nægter at betale, eksproprierer de det du har på kortet og udelukker dig fra al offentlig transport så længe de vil. Også selvom du har betalt halvdelen af alle dine billetter gennem din skat.
Der er muligheder:
* diverse smartphone-apps
* månedskort
* og mange typer af delebiler og løbehjul er hurtigere billigere
Prøv det. Hvis du prøver at få hjælp til rejsekortets alternativer i DSB-butikkerne, bliver du børstet af, så brug i stedet 7/11 eller andet.
Du kan også købe almindelige billetter, men så skal du betale op til 250% af normalpris.
Hvis du har gæster fra udlandet, så pas på de ikke bliver flået i lufthavnen. De kan nemlig ikke bruge de sidste 75 kr på kortet, og det kræver store forberedelser at finde ud af, hvordan man får beløbet refunderet - og de kan jo ikke køre uden billet til lufthavnen. Det er dit problem hvis de ikke har åben.
Elendig app
Når man endelig når frem til at skulle indsende det, man har noteret fungerer systemet ikke. Og når man ringer, får man at vide, at systemet ikke tillader de, der tager imod opkald at indtaste noget som helst andet end et notat.
Rejse kortet er det værste
Rejsekortet er det værste, der er sket for den offentlige trafik. Før kunne jeg skifte tog nemt og hurtigt på Hellerup station fra hillerødtoget til f-banen. Nu skal jeg helt ned i den anden ende af stationen for at stemple ind. Imens kører toget!
Rejsekortselskabet er nok den eneste forretning i DK, der kan vendte med at oplyse prisen, til kunden har købt varen.
Jeg har kun haft kortet i én måned, men har allerede glemt at checke ud. ØV.
Jeg hader det kort, men hvis ikke jeg har det, koster det så 432,-kr. for min kone og mig, at køre fra Hellerup til Helsingør og retur. Det er billigere at flyve til LONDON, og en lille bil kan gøre det langt billigere, selvom ALLE udgifter regnes med.
Jeg kunne blive ved med at opremse udueligheder ved det kort.
Åhhh kunne man droppe rejsekort monopolet.
Jeg forhindres i at tjekke ud da bussens check ud ikke virker. Jeg ringer ind, der kan ikke gøres noget, jeg bliver opfordret til at fortsætte rejsen senere. Jeg bliver efterfølgende bonnet for 130 kr. på en rejse til omkring 15 kr, altså en lokal tur der aldrig vil kunne koste 130 kr. Kundeservice optræder amatøragtigt og arogant efterfølgende ved mine henvendelser. Det tendere til at være den dårligste kundeserviceindsats jeg har set i årtier.
Jeg modtager besked om manglende check…
Jeg modtager besked om manglende check ud på en rejse.
Jeg checker ud online.
Mit check ud bliver afvist, på trods af at min rejse er registreret på rejsekortet.
Rejsekortet trækker 100 kroner for en busrejse på 14 minutter.
I dag får jeg besked om manglende check ud på en rejse, nøjagtigt samme strækning, mit check ud bliver afvist med den begrundelse at tidspunktet ikke passer.
Jeg er ved at være godt træt af rejsekortet.
virker ikke
virker ikke. app reinstalleret. virker stadig ikke
Umuligt at indmelde manglende rejse
Umuligt at indmelde manglende rejse. Får fejlen "Der opstod en fejl!".
Ekstremt dårligt system.
Fuldstændig vanvittigt system
Fuldstændig vanvittigt system. Har forsøgt at indmelde manglende check ud for min datter, men har fået besked om at det ikke matcher med en rejse. Tid og sted er imidlertid fuldstændig korrekt meldt ind, og passer også med de tider der angives for den foretagne rejse på Rejseplanen.
I øvrigt er siden så godt som umulig at bruge på en mobiltelefon - hvem i alverden har dog udtænkt noget så ikke-brugervenligt?
Jeg glemte at tjekke ud bare en gang
Jeg glemte at tjekke ud bare en gang. Jeg har skrevet til dem og har bedt om tjekke ud (det må jeg godt ifølge deres service reklame). MEN "rejsekort kundeservice" har svaret til mig: "Vi har ikke registreret en rejse, der matcher med de oplysninger, du har indmeldt, og vi må derfor afvise indmeldingen". Selvom de kan godt ser på mine "rejser", at jeg bruger den samme rute og tidspunkt hver mandag, minutten til minutten. Dårligste servise!!
Ringe system
Ringe system
Har mulighed for ca. at indmelde ca. 12 manglende check ud årligt hvorefter muligheden bliver spærret. Ind i mellem er der fejl på standere på perroner og i busser, så det skulle helt klart være ubegrænset mulighed for at tjekke manglende check ud..
det virker slet ikke
Tjek udvej appen fungerer ikke
Tjek udvej appen fungerer ikke.
Jeg fik en mail om at opdatere appen, hvilket jeg gjorde, hvorefter den ikke længere kendte nummeret på mit rejsekort. Ved forsøg på at indtaste det svarede den “er allerede NemId valideret”. Andre gange er der serverfejl. Rejsekortet bliver spærret efter to manglende tjek ud. Man må ikke ringe til 70113333 for at melde et glemt tjek ud. Rejsekort A/S har gjort et udueligt system til kundernes problem.
Ubrugelig
Checke ud for ens barn kan slet ikke lade sig gøre. Barnet skal have en godkendelse fra værgen (siger app´en). Men værgen kan slet ikke godkende; Login på checkudvej-siden virker ikke. Udfylder man så barnets kortnummer (online), så får man at vide at barnet kun kan checke ud via app´en (som man ikke kan fordi værgen ikke har godkendt).
Fedt mand...
Kort og godt.
Kun 2 gange har jeg brugt "udvej" og er meget tilfreds med denne løsning.
Besværlig og rigid platform/app
Besværlig og rigid platform/app. Alt vedrørende rejsekortet burde være samlet i én og samme app, så bruger kan foretage alting samme sted. Det gælder både optankning, fornyelse, check-udvej, klager, henvendelser, trafik-info m.m.
Uduelig app
Min søn glemte at tjekke ud, og da vi prøvede at tjekke ud via appen gik det helt galt!
Efter et tryk på appen, kom vi direkte til; Indtast kortnr, jeg blev ikke bedt om nem-id..
Efter vi indtastede kortnr og stedet min søn var stået af, fik vi beskeden; anmodning sendt til værge, da han er under 15 år.. Problemet er bare at jeg ikke har et rejsekort, og derfor kun har min søns kortnr, så Gud ved hvor den anmodning er endt?! Prøvede at downloade appen på min tlf og oprette en profil i mit navn, men det samme skete! - anmodning sendt!!!?
Kundeservice ( som var meget hjælpsom) opgav også, og sendte sagen videre for os..
Fuldstændigt uacceptabelt at det skal være så problematisk at tjekke ud, hvis man glemmer det! - især når det drejer sig om et barn..
et er at 614000 mennesker hvert år…
et er at 614000 mennesker hvert år glemmer at checke ud i det som må kendetegnes som et af de værste og mindst gennemtænkte IT systemer ever,,, men at man så samtidig har lave nogle fuldstændige uigennemskuelige apps, hvor der ingen sammenhæng er,, hvorfor ikke bare en APP hvor man ser rejsen og siger CHECKUD ...
jeg har så samtidig lige måtte installere en ny app,, da den gamle var udgået,,, stod der ingen steder i appen,, den var simpelthen bare nede,,, hvad checkud.rejsekort.dk viste er for pinligt til at vise ... det system skulle skrottes.
Dårlig hjemmeside- Checker korrekt ind…
Dårlig hjemmeside- Checker korrekt ind i een bus, skifter til anden bus, hvor man ikke kan checke ind eller ud pga UDE AF DRIFT, og så vil hjemmesiden ikke acceptere tidspunkterne !!!!!!!! MØGSIDE !!!!!
Verdens værste design
Har flere gange oplevet at rejserne ikke registreres som tjekket ud, selvom jeg udtrykkeligt kan se at den er godtaget i bussen.
Uacceptabelt at dette her håbløse skrammel skal benyttes til transportmidlerne...
Oveni er der ingen måde at tjekke ud derhjemme fordi "Tjek Udvej" konstant oplever serverfejl så man ikke engang kan logge ind.
For pokker hvor er det tåbeligt
For pokker hvor er det tåbeligt, at når man som barn har glemt at checke ud ikke kan gøre det hverken online el med Check Udvej fordi man ikke har NemID - Nej der skal du ringe ind og vente i telefonkø for at få det ordnet :( - det er en OMMER Rejsekort !!