"De HAARLEM" reageert nergens op! Had eind november onderstaande bestellingen gedaan en betaald . Mail en site is uit de lucht ?! Ga mijn bank vragen het bedrag terug te halen ! Ben... Toon meer
Jas XL besteld , niet zo lang moeten achter wachten maar de maat klopt helemaal niet ! Heb XL besteld en de jas die ik heb gekregen met etiket XL in is wat mij betreft een Small misschien medium... Toon meer
Oplichter! Is dezelfde oplichter als Henstra Amsterdam/ Hoogstra Amsterdam! Verkoopt ook zogenaamd Phillips koffiemachines voor €60,- die normaal €600, kosten. Daarna krijg je 2 rode touwtjes gelever... Toon meer
Oplichters.. niet bestellen.. goedkope Chinese meuk.. terugsturen niet mogelijk.. gegarandeerd je geld kwijt.. mocht iemand weten wie achter dit bedrijf zit. Laten we dan met z’n allen ons geld terugh... Toon meer
WestAce Casino is an online casino platform providing a variety of games such as slots, table games, and live casino experiences. It is designed to offer an entertaining and accessible environment for players of all levels, with regular promotions and a wide range of gaming options. The platform aims to ensure a smooth user experience and responsive customer support.
Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Als je je aanmeld voor de kortingscode krijg je direct mails over dat er enorme schaarste is en dat je snel moet bestellen.

Via Facebook reclame gezien
Ik had beter eerst eens op internet gezocht ... Zogezegd Nederlandse site, ziet er allemaal mooi en echt uit. Maar alles blijkt uit China te komen ... Mijn pakket is onderweg maar als ik de andere reviews lees, ben ik al bang van wat er gaat komen.

Antwoord van WestAce casino
Keurig binnen 7 werkdagen de bestelling binnen gekregen.
Helaas heb ik de maatabel van de website niet gehanteerd, waardoor sommige kledingstukken te klein zijn.
Mail gestuurd naar de klantenservice en de volgende dag al reactie! Prima opgelost door ze.
En ja mensen het komt uit China, maar alles komt daar bijna vandaan. En de prijs is daar natuurlijk ook naar.

Antwoord van WestAce casino
Dropshipping, Geen geld terug, Mieten.
Winterjas toch niet wat ik wou!
Terug sturen dan maar... helaas!
Dezelfde jas bij Temu voor 30 euro! 90,- en zogenaamd in de aanbieding voor een lapje crap stof.
Je mag de jas houden.... heb je wat...
Een voucher kun je krijgen zeggen ze dan. "We streven ernaar om alles goed te doen voor onze klant"....2 weken te laat en een voucher... wat zielig

Nare nasmaak,
Je denkt te bestellen bij een Nederlandse winkel. Maar vermoedt dat het gewoon van aliExpress komt. Het geleverde pakket komt uit China, klopt niet met het bestelde product van de afbeelding.
En retourneren kan niet, je krijgt een voucher een mag het andere product gewoon houden.... te mooi om waar te zijn.
Geen eerlijke handel.

Antwoord van WestAce casino
De site det vermoeden dat je binnen 48 uur wat in huis hebt, de site doet vermoeden dat te maken hebt met een ervaren modebedrijf in Nederland, de site doet vermoeden dat je bij een kwalitatief goede winkel bent.
echter,. ik heb meer dan 2 weken terug twee jassen besteld, tot op heden niks ontvangen. Volge4ns de tracker liggen ze nog ergens in China(??). ik bestel toch bij een Nederlandse webshop?"ik krijg hier een naar gevoel bij van dropshipping. Hierover wordt namelijk niet heel erg transparant en dorect zichtbaar over gesproken op huyn website.
waarom niet gewoon eerlijk neerzetten: "bestellingen doen er meer dan 3 weken over omdat we alles via li express bestellen in china"
je suggereert nu op je site alsof je vanuit Nederland handelt etc. Niet echt eerlijk toch? (ook al verstop je het wel in je kleine lettertjes).
ik lees nu ook het retourbeleid: voor eigen rekening...
als ik geweten had dat dit uit china zou komen, en dan voor eigen rekening retour, had ik voor een andere winkel gekozen. Wees eerlijk en duidelijk als je wat wilt verkopen.
wellicht zijn jullie in de kleine lettertjes eerlijk. In dat geval zal ik zeggen: wee duidelijker wat voor bedrijf je bent. Het voelt nu een beetje als in de maling genomen worden, en wellicht wel opgelicht.

Antwoord van WestAce casino
Dit was een misser van de eerste orde. Je denkt te bestellen bij een winkel in NL. Maar het pak komt uit China. Retourzending moet je kopen voor € 20,00. Opsturen voor retour naar China. Geld terug is dan nog zeer de vraag. De maatvoering klopte van geen kant. Kortom NIET DOEN!!!!!

Antwoord van WestAce casino
PAS OP! NIET BIJ BESTELLEN. De Haarlem is een dropshipbedrijf dst haar kleeding vanuit China verstuurd. De kleding is van zeer goedkoop materiaal, komt niet overeen met de foto's en is veel te klein. Een maat L kan een kind van 12 misschien aan, maar een volwassene niet.

Antwoord van WestAce casino
Dikke crimininelen, op 12 oktober een jas besteld, en nog steeds niets gekregen, veel mailtjes gestuud, maar wordt ook niet op gereageerd, wat een stelletje oplichters zijn dit. Dat zich voordoet als een gerenomeerd bedrijf, bah....

Antwoord van WestAce casino
13 oktober 2 jassen besteld. Op de site wordt gesuggereerd dat vòòr een bepaald tijdstip in de avond bestellen, leidt tot snellere levering. De suggestie wordt op de site ook gewekt van een fysieke winkel in Nederland.
Tot op heden (31.10) nog niets ontvangen. Ook bij mij een track en trace code die leidt naar China. Snelle levering was bij voorbaat met zo'n afstand dus ook niet mogelijk. Geen directe contactgegevens op de site. Bedrog. En alle reacties van het bedrijf op deze website lijken door AI gegenereerd.

Antwoord van WestAce casino
tja, ook wat besteld maar nog steeds niets ontvangen.
grrrr..... en betaald

Antwoord van WestAce casino
Ook hier een miskoop gehad, ofja, tot op heden niets ontvangen en de track en trace blijft maar op een vage 'Yanwen' website staan uit China.
Bestelling 15 oktober 2024 geplaatst en betaald, een aantal keren geprobeerd de koop te annuleren, dat recht heb je namelijk in NL als online consument, zeker als je meer dan twee weken wachten geen enkel bericht ontvangen hebt wat betreft verzending en aankomst eigen land.
Enkel steeds een bericht van ene Welmoed Jacobs van de klantenservice als reacties op mijn berichten dat ik geduld moet hebben, en ze de koop niet kunnen annuleren etc.
In de voorwaarden staan ook andere dingen dan ze nakomen helaas.
Ik doe het waarschijnlijk niet meer, dus wees gewaarschuwd.
Mocht ik de producten ontvangen en ze zijn verder goed en in orde, zal ik ook dat laten weten in een review, want zo eerlijk mogen we ook zijn uiteraard!!

Antwoord van WestAce casino
Wat slecht zeg!! Waardeloze producten, komen absoluut niet overeen met foto, nooit zoiets gezien. Nooit meer!!

Antwoord van WestAce casino
13 Oktober een bestelling gedaan van een Peaky Blinders jas, binnen 48 uur geleverd stond op de site, en tot op heden nog helemaal niets ontvangen. Track & trace zegt nog te wachten op de vervoerder om op te pikken in Yanwen China. Gezien de reacties hieronder zou het mij aan ten zeerste verbazen of het überhaupt nog verzonden gaat worden naar Nederland.

Laatst 2 jassen (Maat: XXL) besteld bij dit malafide bedrijf. Bijelkaar €116,92
Te eerste zijn de jassen veel te klein en ten tweede is de kwaliteit zeer slecht en zijn deze jassen heel dun.
Direct een retour ticket aangevraagd.
Maar die ticket krijg ik dus niet omdat ze beweren dat de jassen in de uitverkoop zijn en dan geldt het retourneren van de jassen niet.
Ik heb nergens tijdens het bestellen hier maar iets over gezien anders had ik het nooit besteld.
Ik kan een voucher krijgen van hetzelfde bedrag. Daar heb ik toch niet om gevraagd.
Dus 1 tip van mij... Bestel hier NIETS!

Antwoord van WestAce casino
Oplichters. Zeer slechte kwaliteit kleding die je vervolgens niet kan retouren. Bij het door mij aangeschafte product staat: "14 dagen niet goed geld terug garante". Zeer brutaal dat hier vervolgens geen gehoor aan gegeven wordt. Wordt verplicht akkoord te gaan met voucher, of 25% terug. Kan echt niet wat hier gebeurd. NIET KOPEN

Antwoord van WestAce casino
Had een jas besteld die niet naar wens bleek en heb een retouraanvraag gedaan. Snelle reactie en mocht het artikel behouden en het volledige bedrag werd in de vorm van een waardebon gestort. Heb inmiddels wat anders besteld.

Antwoord van WestAce casino
Op 13 oktober jas besteld. Binnen 48 uur geleverd. Nou nog steeds niks ontvangen. En ik schrik mij rot wat betreft recensies!!
Ook betreft dat je het geld niet terugkrijgt!!
Ik heb een mail verstuurd. En zo niet gaan we onze rechtsbijstandverzekering inschakelen!!
Dus mensen bestel hier nooit!! Echt oplichting!!