"De HAARLEM" reageert nergens op! Had eind november onderstaande bestellingen gedaan en betaald . Mail en site is uit de lucht ?! Ga mijn bank vragen het bedrag terug te halen ! Ben... Toon meer
Jas XL besteld , niet zo lang moeten achter wachten maar de maat klopt helemaal niet ! Heb XL besteld en de jas die ik heb gekregen met etiket XL in is wat mij betreft een Small misschien medium... Toon meer
Oplichter! Is dezelfde oplichter als Henstra Amsterdam/ Hoogstra Amsterdam! Verkoopt ook zogenaamd Phillips koffiemachines voor €60,- die normaal €600, kosten. Daarna krijg je 2 rode touwtjes gelever... Toon meer
Oplichters.. niet bestellen.. goedkope Chinese meuk.. terugsturen niet mogelijk.. gegarandeerd je geld kwijt.. mocht iemand weten wie achter dit bedrijf zit. Laten we dan met z’n allen ons geld terugh... Toon meer
WestAce Casino is an online casino platform providing a variety of games such as slots, table games, and live casino experiences. It is designed to offer an entertaining and accessible environment for players of all levels, with regular promotions and a wide range of gaming options. The platform aims to ensure a smooth user experience and responsive customer support.
Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Beste Allemaal , Hier op de review van dehaarlem.
Wij zijn bezig met een onderzoek naar deze dropshipper en hebben aardig wat info , mails en foto’s binnen…
Er gaat ook een groot online artikel verschijnen met aan jullie ook het advies …doe aangifte wegens misleiding en oplichting…
Het lijkt mss niet de moeite waard omdat het vaak om enkel tientjes gaat maar dit gaat ontzettend lonen.
Op het moment dat alle info compleet is zal ik meer informatie over deze dropshipper delen…..

Antwoord van WestAce casino
Vandaag 2 jassen ontvangen, die beiden niet goed zijn qua maat.
Willen deze retourneren, maar dit kan dus niet. En krijgen er ern tegoedbon om aan iets anders te besteden.
Echt triest en belachelijk!!
Dus koop nooit bij de Haarlem

Antwoord van WestAce casino
Mooi bedrijf prima service,heb 2jassen besteld maar een maatje te klein,heb een voucher gekregen om andere te bestellen,helemaal top.Ruud Bettink

Antwoord van WestAce casino
Vandaag het pakket met kleding ontvangen en ben verdrietig en voel me opgelicht. De naam De Haarlem suggereert dat het een winkel in Nederland is en de website ziet er gelikt uit. Voor €250 aan kleding besteld uit de peaky blinders lijn en onze dochters dachten dat het carnavalskleding was zo bedroevend slecht is de kwaliteit. Net gemaild om te retourneren. Ik wil ze nog een eerlijke kans geven om het geld terug te storten maar nu ik deze reviews lees ben ik er bang voor…..

Antwoord van WestAce casino
Is fake. Je besteld gewoon net als bij aliexpress. 1 jas besteld kreeg een vestje binnen van goedkope kwaliteit. Mailen met hun heeft ook geen zin want je krijgt een automatische antwoord en geen oplossingen. NIET BESTELLEN IS FAKE!!!!
Zelfs hun antwoord hieronder is niet te geloven. Ze benoemen dat ze met een oplossing komen. JA 2 Of een waarde bon (om nog meer chineese troep te kopen) of 25% van je geld terug. Nauw trap er niet in. Dit is en blijven oplichters.

Antwoord van WestAce casino
Ik bestelde een handgemaakte lederen tas type Emma en ontving een confectie PLASTIEK handtas in een afschuwelijke bruine kleur na 20 mails was het nog steeds niet gelukt om mijn volledige aankoopsom terug te krijgen.
Nu wordt deze tas op de Haarlem weer aangeboden onder type Jana. Zelfde rommel andere naam

Antwoord van WestAce casino
Staat niet op hun site maar is een Dropshipper die goedkope AliExpress kleding voor veel hogere prijzen verkoopt. Misleidende info op de site over "beperkte voorraad" (die ze dus?? niet hebben) en zogenaamde kortingen. Geen retouradres op de site te vinden wat wettelijk verplicht is. Als product niet ok is, krijg je dus gegarandeerd problemen om te retourneren en je geld terug te krijgen. Verzinnen onzin om onder de wettelijke "binnen 14 dagen retourregeling" uit te komen. Dikke kans dat je je geld of het grootste gedeelte gewoon kwijt bent.
Heb verschillende sites met exact dezelfde inhoud voorbij zien komen. Waarschijnlijk dezelfde eigenaar.

Antwoord van WestAce casino
(Reactie update zie onderaan)
De oh zo mooi bewerkte jas, blijkt gewoon een goedkoop temu ding te zijn. Zoals het meeste op hun site achteraf.
wil je troep, koop dan rechtstreeks bij Temu, duurt net zo lang, scheelt de helft.
wil retourneren, maar dat kan volgens hun eigen richtlijnen..en al zou 't kunnen dan staat er ''retour buitenland op eigen kosten'' ofwel..china..succes niet te betalen.
Reactie,
De webshop geeft aan in gesprek te willen. Mail contact is op zich redelijk (helemaal gezien het een dropshipper is) Met hun reactie hier doen ze hun best om netjes over te komen.
We hebben uitgebreid contact gehad. meerdere malen heb ik hun moeten wijzen op illigale voorwaarden met meerdere bronnen. Ze blijven dit negeren en je ziet je geld nooit meer terug.

Antwoord van WestAce casino
Heb een colbert en vest besteld uit de Peaky Blinders collectie. Zag er op de foto's en in de omschrijving geweldig uit. Uitstekende kwaliteit stond geschreven.
Bij trage aankomst van het pakket zat er alleen een colbert in, vest ontbreekt.
Kwaliteit is zeer slecht, dunne stof, je kijkt er dwars doorheen.
Totaal niet in overeenstemming met de foto's en de beschrijving en eveneens niet volledig.
KIJK UIT!

Antwoord van WestAce casino
Tevreden met mijn ervaring bij De Haarlem. Bestelde een paar schoenen en een jas, beide waren vrij snel binnen. Eenmaal binnen was ook de kwaliteit dik in orde. Daarbij kreeg ik ook nog een leuk kaartje met korting bij mijn bestelling. Ik zal zeker nog eens terugkeren!

Antwoord van WestAce casino
Absoluut niet tevreden met het ontvangen product. Ik had vooraf op Trustpilot moeten kijken, dan had ik beter geweten. Producten komen niet uit de EU. Zijn van zeer slechte kwaliteit. Wanneer je terug betaling of retour probeert aan te vragen wat er niet in gegeven. Ik raad ten zeerste af om hier iets te kopen.

Antwoord van WestAce casino
Mijn jurk lijkt van geen meter op de jurk van de foto en video. De kwaliteit van het materiaal is heel goedkoop. De jurk bestaat uit twee lagen. De tweede laag is een doorzichtige laag met wat glitters en de onderste laag zit binnenstebuiten. Zo kijk je tegen alle naden aan. De kleur komt totaal niet overeen. Het zou champagne moeten zijn, dit is de meest goedkope kleur geel. Het telefoonnummer is niet in gebruik en via de mail wordt er niet gereageerd op mijn verzoek tot retourneren. De jurk kwam na 3 weken uit China.
Ik zou nooit bestellen via deze site.

Antwoord van WestAce casino
Ik koop een vest dat niet overeenkomt met het plaatje, krijg een te grote maat, ik wil hem ruilen voor kleiner. Krijg alleen een melding dat ik geen geld terugkrijg omdat hij afgeprijsd was.
Ik gooi het desbetreffende vest dus weg, waardoor De Haarlem meewerkt aan milieuvervuiling en de afvalberg.
Het duurde ook nog 3 weken voordat het vest kwam.
En Nee De Haarlem, ik wil geen dialoog, ik wil mijn geld terug en jullie je vest.( ook geen kleinere maat van het vreselijke lelijke vest)
Neem maar contact met de klantenservice, ik ben al in gesprek.
Wat een SLECHTE winkel.

Antwoord van WestAce casino
Ik vind De Haarlem een zeer degelijke partij.
Ik heb zelf problemen met mijn borsten, De Haarlem is een van de enige bedrijven in Nederland die hier een passende en betaalbare oplossing voor hebben. De Natural lift BH's zijn erg betaalbaar en van goede kwaliteit. Om deze reden keer ik vaak bij ze terug.
Toen ik zag dat ze nu ook op trustpilot zitten, kon ik het niet laten om even mijn ervaring te delen. Dus dikke pluim voor jullie, en ga zo door!

Antwoord van WestAce casino
Voordat je op bestellen klikt bij deHaarlem … Lees even de reviews. Wat hieronder staat kan ik alleen maar bevestigen. Niets is wat het lijkt. Geen van de bestelde items lijken dan ook maar een beetje qua maat of uiterlijk. Duidelijk dropshipping en misleiding. Volledig genegeerd worden bij retourbeleid. Denk na voordat je besteld! Ik had vooraf beter even kunnen checken op Trustpilot.

Antwoord van WestAce casino
Tas besteld die na 3 weken nog niet binnen was. Bleek lelijke kwaliteit uit China te zijn. Op de foto's staan de tassen veel mooier afgebeeld. Na de vraag of mogelijkheid tot retourneren houden ze me aan het 14 dagen retourbeleid, terwijl de tas echt veel te laat binnen was en ik vanaf het moment van ontvangst nog binnen de 14 dagen was. Totaal geen klantgerichte organisatie en communicatie is waardeloos en volgens mij via AI. NIETS BESTELLEN DUS!

Antwoord van WestAce casino
Ze hsndelen ook inder de naam Amsterdam. Ook weer zo’n webshop die de je belazerd, prachtige foto’s, komt allenmaal uit china, slechte kwaliteit en lijkt er nog niet op.. en dan het “ons verhaal”. Wel knap gedaan deze manier van oplichten. retourbeleid klopt niet, je wordt een korting aangeboden die max de helft is vd gekochte producten. Spul is nog geen €1 waard.
ben gewaarschuwd..

Antwoord van WestAce casino
Ik heb ook een leren tas besteld. Wat helemaal geen leren tas bleek te zijn. De website zag er in mijn ogen betrouwbaar uit. Maar in het vervolg eerst maar op trustpilot kijken, voordat ik wat bestel bij een onbekende website. Dit blijkt toch duidelijk om dropshipping te gaan. En na wat onderzoek gedaan te hebben, kun je dezelfde tassen voor een fractie van de prijs gewoon bij Temu bestellen Dus het is gewoon misleiding en oplichting!

Antwoord van WestAce casino
Doet zich voor als gerenomeerd bedrijf,
Tas is te duur.\en de levertijd werd ook overschreden.
Bij Alie express dezelfde tas en dan de helft van de prijs.
Terugsturen op eigen kosten naar china of een te goed bon voor nog meer troep.

Antwoord van WestAce casino
De tas die ik besteld heb zou leer moeten zijn. NIET DUS. Het is goedkope, neppe troep uit China.
Op de site wordt dat niet aangegeven.
Afgeprijsde artikelen kunnen alleen retour in ruil voor een cadeaubon.
Dus troep ruilen met troep. Nooit iets bestellen hier.