Beställde först smakprover. Dem levererades på utsatt tid och smakade underbart allihopa! Vi valde chokladbottnar med chokladkräm till vår bröllopstårta. Dem smakade mycket bra och vi fick beröm av... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi trycker ditt favoritfoto eller motiv med livsmedelsfärg på färska tårtor. Europas ledande producent för personliga bakverk online. Beställ tårta online!
Hälsingegatan 14, 113 23, Stockholm, Zweden
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Vi valde chokladbottnar med chokladkräm till vår bröllopstårta. Dem smakade mycket bra och vi fick beröm av alla gäster, även personer som inte vanligtvis äter tårta tog en bit och gillade det. Även denna gången kom det på utsatt tid. Dock satte leveranskillen lådan på sidan fastän det klart och tydligt stod på lådan vad som skulle vara uppåt. Men tårtbottnarna var välpaketerade och tog ingen skada av det.

Antwoord van DinTårta.se
Fototårtan blev jätte dålig, suddig och ögonen saknade kontrast, såg nästan död ut jätte obehaglig! Dem vägrar också reklamera trots att dem inte levererat det ja beställde. Får gå vidare för detta är inte okej! Snälla beställ INTE här ifrån!
Edit- fotot ja skickade in va av bästa kvalité så här va det NI som brast försök inte vinkla det till något det inte va.

Antwoord van DinTårta.se
Tårtan var hel och underbart vacker men smaken var inte så mycket smak av jordgubb smaken smakade mest sött och socker och marsipan men den smakade inte äckligt eller 🤷♀️.
Men leveransen gick bra dem levererade det hem till mig 🩷

Antwoord van DinTårta.se
Har flera gånger beställt muffins, jättegoda och snabba leveranser men inte idag. Från UPS, orkade eller ville inte leverera till hemadressen, man kommer in utan portkod och hiss finns men ändå gick det inte. Blir alltså utan muffins denna gång, då jag inte kan hämta dem. Så irriterande!

Antwoord van DinTårta.se
Jag beställde en Naked tårta med vaniljsmak men fick jordgubbssmak. Tårtan var mycket torr, smakade artificiellt och kändes inte nybakad. Ingen av gästerna åt den och cirka 80 % fick slängas.
Jag hade läst positiva recensioner, så besvikelsen var stor. När jag kontaktade kundtjänst fick jag endast ett standardsvar om att smak är subjektivt, utan att felet med smak och kvalitet bemöttes.
Dessutom beställde jag cake-pops med chokladsmak. De var inte lika torra, men smakade som billiga bakelser från vanliga matbutiker och var inte värda priset.
För samma pris (eller lite mer) kan man få en betydligt godare tårta.
Det enda positiva är att tårtan är fin att dekorera och ser bra ut på bild. Leveransen kom i tid.

Antwoord van DinTårta.se
Jättegoda tårtor och inga problem med leveransen! Vi har varit lika nöjda varje gång

Antwoord van DinTårta.se
Packaging was good .Hoever the actual cake was not so good.looked nice but didn't taste well. Very average .
To make it worse the delivery partner did not deliver to my home address
After full day of waiting i was told to collect it from UPS service point .I have to travel far in cold weather to get it at last moment.
This totally unacceptable 😤. Ifvwas my first order and I am dissapointed after paying so much price for average cake with below standard delivery.

Antwoord van DinTårta.se
I placed an order a few days ago and after less than 10 minutes, I requested a cancellation because my son changed his mind. The next day I was told it's impossible to cancel since it was in production already (wow, that fast huh).
Since I purchased it on a Swedish website, I had no idea it comes from Germany. It spent 4 (four!!) Days on the road with DHL.
Not the best looking cake, but the taste is awful. Very synthetic, full of E's and preservatives. It was such a waste of money and I am really sorry I didn't check the reviews before ordering.

Antwoord van DinTårta.se
Bestilte en stor marsipankake med foto, som ble levert til avtalt tid. Kaken så fin ut, skuffelsen var stor da vi smakte på den, rett og slett uspiselig! Veldig kunstig smak og rar konsistens på bringebærkremen, tørr bunn og marsipanen smakte og hadde konsistens som sukkerfondant! Neste gang blir det kake fra en lokal baker, aldri mer dintårta!!

Antwoord van DinTårta.se
Liten tårta, smaken helt ok. Kostar mer än det smakar. Dålig upplösning på fototårta.

Antwoord van DinTårta.se
Tårtan kom på önskat datum, hel och fin!
Beställde ca en vecka innan kalaset. 🎂
Den var dessutom jätte god!

Antwoord van DinTårta.se
Det blev bara fel… tårtan skickades med DHL från Tyskland och kom till närbutiken med alla andra paket där den stod ute hela dagen med alla andra paket… bara det är tokigt. Smaken kan man diskutera men jag blev mycket förvånad att tårtan var med smörkräm och sockermassa, verkligen en tårta från gamla öststater på 80 talet. Jag blev mycket besviken och ingen av gästerna ville äta den efter att vi har smakat… bara tråkigt

Antwoord van DinTårta.se
Tårtan kom 3 dagar försent så missade kalaset. När tårtan väl levererades så var förpackningen mosad och tårtan oval. Har kontaktat kundtjänst men inte fått svar än fast det står att dem ska svara inom 24 h.

Antwoord van DinTårta.se
Jättedåligt sköt, tårtan bästelldes på Svensk webbsida men i spårningen visades att tårtan kommer från Tyskland kördes i över ett dygn och när den väl levererades så la tårtani som vanligt packet ingen kylskåp eller något skydd utan den lämnades på utlämningsställe med många andra packet. Vid öppningen va det tårta med enskild dekoration (menat att dekorera själv) låt er inte luras av bilderna ni får inte det ni beställer o betalar.

Antwoord van DinTårta.se
to avoid, they are not professional, the delivery is a disaster and they are unreachable

Antwoord van DinTårta.se
Beställde en tårta på en måndag för leverans fredag samma vecka. Får den levererad måndag veckan efter och helt kraschat paket. Ombudet hade ställt paketet på högkant i lastbilen och haft det ståendes där under helgen. Väldigt svårt att få tag i företaget.

Antwoord van DinTårta.se
Vi beställde vår bröllopstårta så den skulle levereras dagen före och det gjorde den. Men...
Det negativa: tårtan kom och när DHL avlämnat den "den stora kartongen som tårtorna levererades i (det var 3 lager)" såg kompakt och bra ut.. tills vi öppnade den. Den har på något sätt blivit utförd genom att stå lutad åt ett håll. Alla 3 lager var halvt mosade/hade glidit åt ena sidan. Eftersom detta var klockan 2 på em en fredag har vi bara kunnat mejla alla bilder (och kartongen den låg i var kompakt så jag visste inte hur innehållet såg ut och kunde inte lämna tillbaka till DHL) och jag fick ställa mig och försöka "laga" tårta så den skulle se bra ut inför bröllopet. Så besviken då det inte är billiga tårtor man köper. 😪
Det positiva: smaken var bra, den kom vid utsatt och beställd tid.

Antwoord van DinTårta.se
Lees meer over geverifieerde reviews.