Pakken min ankom skadet, og elkjøp kundeservice er umulig å få kontakt med. De har erstattet menneskelig kundeservice fullstending med KI, som ikke forstår hva jeg ber om og innsisterer på at jeg pr... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Hvorfor må det alltid være så vanskelig? Hvorfor må kundeservicen deres alltid være å i første omgang henvise til en tredjepart, sånn at man hver eneste gang blir nødt til å krangle og påpeke at det e... Toon meer
Jeg har etter 4 uker ikke fått i retur en støvsuger som har litt sendt inn for tredje gang til reprasjon. ( Til troos for at jeg også da krevet kjøpet hevet etter forbrukerkjøpsloven § 30. Hos Elkjøp... Toon meer
Elkjøp Bodø. Fikk feil med tv og reklamerte før fristen på 5 år. Fikk tilsendt henteeske. Men etter 7 mnd der ingen kom å hentet tv svarer elkjøp kort fortalt med at de ikke finner noen sak på tvn og... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Umulig å få noe på garanti
Umulig å få noe på garanti, butikken skylder på at jeg har sølt vann på pecen selv om jeg ikke har gjort det!
Kan ikke sende meg et bevis på det heller!
Elendig service ved reklamasjon Elkjøp Sandvika
Var innom Elkjøp i Sandvika for å reklamere en Moccamaster som lekker kaldt vann. Den ble kjøpt til jul 2019, grunnet covid og at den står på hytta, ble den ikke brukt i det hele tatt i 2020 og ellers kun i helger. Et kvalitetsprodukt som Moccamaster forventer man skal holde noe bedre enn dette. Hadde klarert reklamasjon via e-post med importøren, allikevel sier personen på serviceavdelingen at den skal sendes til service. "Det kan ta x antall uker." Jeg spurte om han virkelig mente at jeg måtte kjøpe en ny kaffetrakter for å ha kaffe på hytta til påske? Hva skjer da når den andre er tilbake fra service, tar Elkjøp inn den nye og jeg får pengene tilbake på denne? Da fikk jeg kastet etter meg at jeg kunne koke kaffe, har ikke kaffekjele og vi drikker ikke kokekaffe. Makan til frekkhet skal man lete lenge etter å komme med slike kommentarer til en kunde. Vil nå kommunisere med importøren på nytt slik at Elkjøp, som deres kunde, blir instruert hvordan importøren ønsker at deres sluttkunder skal bli behandlet. De kanskje også bør revurdere om Elkjøp skal få lov til å fortsette å være salgssted for deres produkter, hensyntatt hvordan de behandler uheldige kunder. Her må hovedansvarlig for kundeservice sentralt hos Elkjøp på banen. Det er ikke første gangen vi i familien vår har hatt et utrivelig og lite serviceminded møte med ansatte på denne avdelingen i Sandvika. I tillegg bør kanskje EElkjøp faktisk ta innover seg at de, både for nettbutikken sin og for fysiske butikkene sine har elendig score her på Trustpilot. Alle butikker med litt selvrespekt vet at en score på 1,5-1,6 er elendig, Butikker med god kundeservice ligger på 4,7 og oppover i score.
Leverer aldri til avtalt tid hvis varen ikke er på lager!
Er drittlei av å handle hos elkjøp som aldri klarer å levere til avtalt tid. Har ventet 2 mndr. på en oppvaskmaskin og nok en gang opplever jeg og få melding om forsinket leveranse 5 dager før avtalt levering. Forsinket med ytterligere 5 uker! Det virker som elkjøp operer med ubekreftede leveringsdatoer for så og forandre dette etter kunden har kjøpt. Akkurat samme skjedde sist jeg skulle handle hos elkjøp. Da avbestilte jeg med en gang.
Dere må IKKE ANBEFALE HP-printere!
I mai 2020 ble jeg anbefalt en skriver/skanner HP OfficeJet Pro 8025. Den var for så vidt grei, men da jeg trengte mer sverte oppsto problemer for ingen var i stand til å levere sverte med unntak av HPs sverte-abonnement. Til slutt fikk jeg tak i sverte fra InkMan, men også de blir utsolgt og nå har jeg samme problem igjen. Og når man ikke har nok sverte, så virker ikke engang skanneren! HVORDAN KAN DERE ANBEFALE EN SKRIVER DERE IKKE HAR SVERTE TIL? OG HVORDAN KAN DERE ANBEFALE EN SKANNER SOM IKKE VIRKER NÅR MAN IKKE HAR NOK SVERTE I PRINTEREN? Jeg tror de fleste er enige med meg i at jeg ikke vil la HP beslutte når jeg trenger sverte, og dette burde dere opplyse om når dere anbefaler.
Jeg forsøker å komme i kontakt med…
Jeg forsøker å komme i kontakt med Elkjøp sin kundeservice - det eneste som svarer meg er en automatisk svarer som ikke klarer å hjelpe slik at jeg kommer i kontakt med et menneske. Jeg har nå holdt på i 30 minutter og klarer ikke å få svar på det jeg lurer på. Dette er for dårlig. Skjerp dere!!!
Dårlig opplevelse med elendig leveranse og dårlig service
Bestilt komplett kjøkken med montering i mai, men det er fortsatt ikke ferdig montert og vi kan ikke bruke kjøkkenet. Mangler noe deler og noe deler har kommet, men Elkjøp vil ikke sende Montera for å montere de delene slik vi kan bruke kjøkkenet. Elkjøp gjør ikke det kun for å unngå ekstra kostand for monteringsfirmaet. Belastningen går over oss som kunde. Det som er mest skuffende og irriterende er at Elkjøp svarer ikke på eposter som vi har sendt ca. 20 dager siden.
Elendig og alt for dårlig service og kundebehandling.
Aldri kjøp kjøkken fra Elkjøp. Kjøper du det fra Elkjøp havner deg uten kjøkken i flere måneder kanskje 1 år og ingen svarer deg.
Vi skal ta dette på alle plattformer for å tvinge Elkjøp til å svare.
Grusom nettside!
Grusom nettside!! De har kundeklubbrabatt, som ikke kommer med når varene legges i handlekurven!!! Samme skjer om du velger "klikk og hent". Dessuten er det jo ikke mulig å se beløpet som ligger i handlekurven, før du skal betale. Kan det være lov?? Dessuten finner du heller ikke historikk på kjøpene på din egen profil. Så prøve jeg å ringe for å sjekke.....men det er umulig å komme gjennom!!! Her er det en jobb som må gjøres!!
Uforskammet og frekk sjåfør.
Ventet på levering kl 13:50. De kom kl 14: 30. Sjåføren var uforskammet å frekk. Jeg lurte på om sjåføren kunne sette kjøleskapet i heisen for meg. Da sa han , vist du betaler meg,for jeg har ikke betalt for å hjelpe deg.
Elkjøp finner ikke ordre, har trukket penger
Elkjøp har trukket penger og finner ikke ordre jeg la inn, to dager siden nå og de har fortsatt ikke gjort noe med saken på tross av purring. Får ikke en gang kansellert pga. Pågående sak og at de ikke finner ordren de skal kansellere. I mellomtiden kan jeg jo ikke dra å kjøpe et annet produkt , hvem vet om Elkjøp kanskje nekter kansellering når de først finner ordren? Trenger PC snarest egentlig og opprinnelig levering var i dag. Søppelselskap rett og slett. Dra et annet sted. Man skal jo egentlig kunne heve kjøp når som helst men tydeligvis ikke. Er jo nesten lovlig svindel?
Tidligere har de nektet å erstatte Samsung telefon som sluttet å lade og måtte betale ned på switch plan (og fikk ikke byttet telefon siden gamle var ødelagt) i TO ÅR. De mente det var min feil men har ikke gjort noe galt med telefonen.
Dra til power, komplett, CDON eller NetOnNet. Tror
Dårligst i norge? Ingen garantirep, ingen respons, ingen service
Kjøpte en Philips tannbørste, toppmodellen. Etter 5 mnd går den i stykker. Philips Norge support sier den skal byttes og ber meg gå til Elkjøp hvor den var kjøpt.
Der tar de i mot, sier den skal repareres, gir meg et service nummer og sier jeg hører fra de om en dag eller to. Aldri hørt tilbake fra de. På telefon legger de bare på. På chatten så har de ingen mennesker tilgjenglig og kaster meg ut. Maken til dårlig service!
Aldri mer Elkjøp - må være dårligst i norge på garanti og service.
Har kjøpt Epoq kjøkkenskap
Har kjøpt Epoq kjøkkenskap. Deler av skapet kom to månder senere. Og så mangler det en liten del som gjør at en skuff ikke kan monteres.
Bruksanvisningen er forferdelig komplisert og utrolig rotete.Ikes er super lett i forhold. Elendig kundeservice. Jeg ringte i 2 timer med grusom monoton bakgrunnsmusikk uten å få svar. De har ikke svart på flere mail.
Vil sterkt fraråde å kjøpe fra Elkjøp
Sleip ål av en kjede
Jeg kjøpte playstation 4 som corona impuls kjøp i fjor vår. Jeg kom tilbake til butikken for å returnere det ubrukte produktet innen de gitte 50 dagene. Fikk da beskjed om at jeg ikke fikk returnere grunnet smitte. Som jo var drøyt gitt at man fortsatt kunne kjøpe produkter av el-kjøp. Fungerte altså bare den ene veien.
Jeg fikk beskjed om å følge med på nettsidene deres og tok så kontakt med de før jeg skulle reise utlands i juni ifjor. Da sa de at det fortsatt ikke var mulig å få returnere, men at de skulle kontakte meg når det var klart for retur.
De har fortsatt ikke kontaktet meg, så jeg dro til el-kjøp for å høre om mulighetene for å returnere. De sa så at det var for sent med 3 mnd, at jeg skulle ha fulgt med på deres nettsider om at jeg kunne returnere. De nektet plent å ta imot produktet.
Altså 3 punkter;
1. De kunne ikke ta imot retur grunnet smitte, men kan selge til kunder i samme tid.
2. De sa de skulle kontakte meg når det var ok med retur, og de gjorde det ikke.
3. De sier nå at det er for sent å returnere. Dette har såvidt meg bekjent de ikke informert om.
Føler meg urettferdig behandlet i flere ledd her. Og tenker det kanskje må være mange andre som har opplevd lignende og at det ikke skal gå an å ha en så skjev relasjon mellom kunde og butikk? Høy grad av arroganse..
har ikke møtt dårligere service noen…
har ikke møtt dårligere service noen gang. Etter nøyaktig en måned er fremdeles reklamasjonen på stekeovnen fikset. De kan ikke engang se status på hva som skjer/har skjedd Trolig kan de ikke finne den igjen. Dagene går og jeg hører ingenting. Som om jeg skulle glemme at det er et stort hull i kjøkkeninnredningen der stekeovnen skulle stått. Eller at tenåringene ikke har fått grandis en eneste fredagskveld.
Handlet oppvaskmaskin på Elkjøp Ullevål for siste gang…
Handlet oppvaskmaskin på Elkjøp Ullevål Megastore. Det manglet deler til maskinen som vi oppdaget da vi kom hjem. Forsøkte ringe elkjøp, som viste seg være nærmest umulig. Til slutt etter vente på chat i 30 min fikk jeg beskjed om at måtte dra fysisk til butikken. Reiste igjennom hele byen 60 min t/r for å høre at en selger der skulle bestille i posten hjem til oss. Det skulle ta 1 uke maks. Det har ikke kommet noen ting. Så begynner rundansen på nytt... 24 i kø på chatt...! Så sier de på chatten, noen vi ta kontakt med deg fra butikken (for å bli kvitt deg) - men det ringer aldrig noen fra butikken!! Veldig frustrerende opplelvelse og anbefaler gå til Power istedenfor, der har de bare 3 i kø på chat istedenfor 24. Status 10.juli: Det kom en sms om at varene kunne hentes i Elkjøp Ullevål. Vi hadde avtalt at de skulle sendes hjem. Etter nye runder med lenger venting i chatten sier de at en fra butikken skal ringe meg. Da de om sider ringer sier de at de ikke finner noen deler eller bestilling av manglende deler. De skal gi beskjed til noen andre som vil ta tak i det og sende det til meg. Sånn ligger det an med den visa...
Leverer ikke - elendig kundeservice - styr unna
Leverer ikke - elendig kundeservice
Elkjøp leverer ikke i forhold til…
Elkjøp leverer ikke i forhold til forventninger. Kjøpte en del i forbindelse med ny leilighet. 2 varer skulle vi hente, 3 måneder etter bestilling, på spesifikk dato. Fikk beskjed om forsinkelse. Fikk så bekreftelse på at vare kunne hentes, men da var det kun en vare som var kommet. Sukk. Neste kom ca en uke senere.
Så skulle vi få levert vaskemaskin og tørketrommel, og brett mellom disse. Hurra de kom på avtalt dato. MEN de hadde ikke fått med brettet, slik at de kunne gjøre jobben ferdig med montering.
Der står vi fortsatt en uke senere. Vi har selv hentet brettet i butikk, og purret på ferdigmontering - to ganger i butikken. På Chat og telefon er det umulig å komme igjennom.
Vi venter i spenning i dag også, og håper på ferdiglevering, hvis ikke får nok butikken besøk i dag også.
Bestilte en ordre
Bestilte en ordre. Er levert så langt i 3 omganger. Hadde bestilt montering og avfall fjerning. sjåføren nektet. Ikke mulig å chatte, og lang ventetid på telefon. De sender saken videre. Svært dårlig kundeservice.
Verdens mest elendige kundeservice.
Elkjøp hadde tilbud på TV som var ganske bra. Jeg skulle handle inn til nykjøp av hus, så jeg trengte en del. Jeg stilte spørsmål via chat på nettsiden deres om et pristilbud på TV, vaskemaskin, tørketrommel og lydplanke. Jeg fikk beskjed over chat om at dette ikke var noe problem, dette var på en onsdags morgen.
Fredag purret jeg på dem for dette tok så lang tid og tilbudet på tven holdt på å gå ut, den begynte også å bli tom i butikkene. Fikk beskjed om at jeg ville få svar på dagen. Hørte ingenting mer fra de.
Mandags morgen ringte jeg dem og etter ca40min ventetid i telefon sa de at de skulle se på dette på ny igjen og selvfølgelig ordne med tven til prisen som var annonsert og få sendt denne til meg uten problem. Jeg skulle få en mail iløpet av dagen.
Dagen etterpå (tirsdagen) så hadde jeg fortsatt ikke hørt noe, så jeg sendte dem melding på chat, der skrev jeg hva som hadde skjedd, og kundebehandleren bare forlot chatten, 3 ganger skjedde dette.
Jeg fikk til slutt tak i de, og da sa de at de ikke kunne lage pristilbud, det måtte den lokale forhandleren min gjøre. Så snakket jeg med lokal forhandler, men de kunne ikke ta opp saken ettersom den var sendt til hovedkontor. Så de sendte mail til hovedkontoret om at de måtte ordne opp i dette tullet de hadde startet.
To dager til gikk og jeg hører ingenting, ringer til de på nytt, og etter over en time ventetid i telefonen så kommer jeg til en svenske som hverken forstår meg eller jeg forstår han. Blir da satt over til noen andre og etter ca 45min til i telefon så får jeg beskjed om at dette er ikke noe de kan gjøre noe med.
Elkjøp byr på det aller verste jeg har…
Elkjøp byr på det aller verste jeg har opplevd av "kundeservice".
Etter en en reklamasjonssak hvor jeg bruker timevis på å komme frem til telefonsvar (de har jo ingen epost-adresse i år 2021) treffer jeg så på en svenske som sier han skal bistå og at elkjøp ringer tilbake.
Javisst, ingen tilbakeringning.
Så jeg ringer igjen langt senere og treffer etter en ny times ventetid på telefon akkurat samme svenske, som nå får latteranfall og sier det er sent på dag (etter all ventingen min). Nå lurer jeg på om det svindel eller rus.
Men svensken ringer meg faktisk tilbake en senere dag - og legger da straks på røret.
Tusen takk elkjøp, for 3 timer i telefon som åpenbart er ment for å utmatte kunder som har rettmessige reklamasjonskrav.
Og chatboten deres er jo heller ikke ment å være brukelig, bare stjele tiden din den også.
JEG OPPFORDRER ALLE ELKJØP-KUNDER TIL Å KLAGE TIL FORBRUKERRÅDET, ELLER BRINGE SAKEN INN FOR FORLIKSRÅDET SLIK SOM MEG.
For et mareritt
For et mareritt! Garantisak på en Mac air 2019. Helt ekstrem dårlig dialog mellom kundeservice (telefon) og butikken i Ski. Opplevde uhøflige og lite serviceinnstilte butikkansatte . Beskjedene som kundeservice (telefon) sendte ble ikke lest av butikkansatte som var til stor frustrasjon for Elkjøps kundeservice og undertegnede. Maskinen fikk skader hos Elkjøp og tre ukers mareritt begynte. ( De nektet selvsagt for dette, på tross av at jeg hadde en kopi av utskriften de selv hadde skrevet hvor det sto " INGEN FYSISKE SKADER på maskinen" ) Elkjøps verksted krevde i tillegg betaling for en opplagt garantisak. Kundebehandlingen i ski oppsummeres slik : En mur av ubehagelige defensive argumenter, elendig service og total mangel på å legge seg flat å ta ansvar. Jeg tok omsider kontakt med Eplehuset og de bekreftet at maskinen var under Apples utvidede garanti for tastatur-problemet og ba meg levere den inn der. Maskinen er der nå og dekkes av Apple. Kommer aldri til å handle noe på Elkjøp igjen. At de her får en stjerne, er en stjerne for mye. Skandaløst!
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.