Tas die ik bestelde was echt een schande! Weinig reactie op instagram. Zou graag men geld terugkrijgen.

Ondanks dat ik wel langer moest wachten op de producten was het contact wel prettig. Als tip zou het helpen om proactiever contact te onderhouden wanneer items nog nageleverd worden. Nu ontving ik wek... Toon meer

Klantendienst werkt niet zoals het moet. Ik had iets besteld maar in het verkeerde kleur, na 1 min na het plaatsen en betalen van mijn bestelling heb ik direct klantendienst gecontacteerd op IG en vi... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Online Fashion Musthaves store

2,6

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Snelle service

Snelle service, betrouwbaar, en een mooi aanbod!

23 februari 2023

Dankjewel voor je fijne review <3

Snelle levering! En product was precies zo op de foto! fallonAms heeft me persoonlijk te woord gestaan bij een vraag over het product! Daar was ik erg blij mee! Ga zeker weer snel iets bestellen !

27 februari 2023

Top!

Een héle lieve verkoopster, met mooie items.
Alles naar wens, en tevredenheid.

Zeker een aanrader!

26 februari 2023

Top top top!

Snelle service. Heel blij met de artikelen zien er super goed uit.

22 februari 2023

Kan er gereageerd worden op mijn e-mail…

In 2 dagen mijn bestelling binnen en precies zoals omschreven op de foto’s.
Als ik de rest van de reviews lees snap ik niet waar ze het over hebben. Ik heb ze zelfs nog een mail gestuurd over dat het spoed heeft en binnen 2 dagen geleverd echt top top top!!

22 februari 2023

Hi Loes,

Bedankt voor je support en je lieve review <3

Liefs, FallonAMS

Tevreden met mijn pakket.

Ik was eerst een beetje sceptisch om hier te bestellen gezien de slechte reviews.. toch uit goed vertrouwen iets besteld en wat ben ik er blij mee! Binnen een week was mijn pakket geleverd wat prima is! Volgende keer zou ik wel om maat advies vragen gezien ik een Nike setje in een maat M heb besteld maar hij zit wat aan de strakke kant, maar goed daarvoor kan je natuurlijk altijd mailen met vragen! Ik zou zeker nog eens bestellen, dank voor mijn pakketje FallonAMS.

19 februari 2023

Antwoord van Fallon AMS

Super bedankt voor je lieve review!
Liefs

Tevreden

Netjes verpakt.
Redelijk snelle levering.
Product als beschreven geleverd.

17 februari 2023

Antwoord van Fallon AMS

Dankjewel voor de fijne review! X

Shirt in de sale gekocht

Shirt in de sale gekocht. Stond dat het maat L was maar past als een S. Sale artikelen kan je niet retourneren, dus pech geld weg.

7 februari 2023

Antwoord van Fallon AMS

Hi Suzane, mocht de maat niet goed zijn / verkeerd zijn willen we je wel eventueel tegemoet komen met een omruiling! mail anders even naar info@fallonamsterdam.com
Liefs

Heel netjes en op tijd geleverd!

Heel netjes en op tijd geleverd. De klantenservice is ook erg vriendelijk via insta en reageren op tijd!!

31 januari 2023

Antwoord van Fallon AMS

Bedankt voor de fijne review! X

Op de foto zag de riem er heel anders…

Op de foto zag de riem er heel anders uit maar de kwaliteit is wel goed

2 februari 2023

Antwoord van Fallon AMS

Hi Esmee, klopt, we hadden per ongeuk de verkeerde afbeelding van de riem die je gekocht hebt geplaatst. Je mag deze uiteraard omruilen mocht je dat nog willen. foutje van ons. excuus voor het ongemak

Geen reactie mail retourneren

Meerdere mailtjes gestuurd ivm retourneren voor andere maat. Maar na een week nog geen reactie.

16 januari 2023

Hi Elyse,

we hebben alle mailtjes tot vorige week vrijdag beantwoord.
er zit er geen 1 van jou tussen.
zou je nogmaals willen mailen naar
info@fallonamsterdam.com

P.S. in onze bio op instagram & in onze Terms staat dt we op de email reageren binnen 5 werkdagen.

We lossen het graag voor je op.
Wel jammer van je review.

Liefs Fallon

Door vele slechte reviews toch enige…

Door vele slechte reviews toch enige twijfel gehad om hier te bestellen. Uiteindelijk toch iets besteld en het kwam na 6 dagen binnen, iets langer als wat op de site staat vermeld. Voorderest prima in orde en blij met m’n bestelling!

8 december 2022

Bedankt voor je review <3 Liefs

Ik heb de CD armband gekocht deze is na…

Ik heb de CD armband gekocht deze is na een week kapot gegaan hij is af gebroken

8 december 2022

Antwoord van Fallon AMS

Hi! wat vervelend! we verkopen deze armband al jaren, en nooit problemen mee gehad. Dus dan heb je net een verkeerde getroffen... zou je ons kunnen mailen met een foto van de armband? Dan kunnen we je een nieuwe sturen. En wellicht handig voor de volgende keer om ons eerst even een mailtje te sturen zodat we hiervan op de hoogte zijn en we je een oplossing kunnen bieden :) ik zie je mailtje + foto van de gebroken armband graag tegemoet info@fallonamsterdam.com

Liefs!

Prada tas glitter

Goed mooie Prada tas

6 december 2022

Antwoord van Fallon AMS

Bedankt voor de recensie en veel plezier van je tas! X