Fallon AMS Reviews

2,6

Tas die ik bestelde was echt een schande! Weinig reactie op instagram. Zou graag men geld terugkrijgen.

Ondanks dat ik wel langer moest wachten op de producten was het contact wel prettig. Als tip zou het helpen om proactiever contact te onderhouden wanneer items nog nageleverd worden. Nu ontving ik wek... Toon meer

Door vele slechte reviews toch enige twijfel gehad om hier te bestellen. Uiteindelijk toch iets besteld en het kwam na 6 dagen binnen, iets langer als wat op de site staat vermeld. Voorderest prima in... Toon meer

Klantendienst werkt niet zoals het moet. Ik had iets besteld maar in het verkeerde kleur, na 1 min na het plaatsen en betalen van mijn bestelling heb ik direct klantendienst gecontacteerd op IG en vi... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Online Fashion Musthaves store

Slecht

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slechte kwaliteit + geen reactie

Kwaliteit van het product was enorm slecht. Mijn berichten worden niet gelezen.

16 juni 2021

Beste Laura,

Wat jammer om te lezen! Wij proberen altijd een gepaste oplossing te zoeken met onze klanten mochten deze ergens ontevreden over zijn.
We hebben helaas die kans niet gehad bij je omdat we geen berichten van je hebben ontvangen op onze klantenservice mail om je te kunnen helpen met je klachten. Zou je ons aub een mailtje kunnen sturen naar info@fallon-ams.nl zodat we alsnog samen naar een oplossing kunnen kijken?

Alvast bedankt!

Jennifer
Team Fallon

Snelle levering. En ook het retour proces ging soepel.

16 juni 2021

Beste SB,

Wat ontzettend fijn dat je tevreden bent met onze service! Daar doen we het voor!
Heel erg bedankt voor je review!

Team Fallon

De trui waar ik zo naar uit heb gekeken…

De trui waar ik zo naar uit heb gekeken viel tegen. Boorden allemaal lichter van kleur dan de kleur van de trui zelf. Lijkt wel verkleurt door de zon, en daardoor een tweedehands item. Jammer.

2 juni 2021

Beste Cindy,

Wat jammer om te horen. We hebben helemaal geen klacht van je ontvangen en we zouden graag het met je op willen lossen. Hier hebben we helaas nog geen kans voor gekregen en vinden het erg jammer dat we hierdoor zo een review van je hebben gekregen. Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar info@fallonamsterdam.com? Dan kunnen we samen naar een oplossing kijken!
Alvast bedankt en we hopen snel van je te horen!

Jennifer
Team Fallon

Krijg gewoon een totaal ander product…

Krijg gewoon een totaal ander product geleverd dan ik besteld heb.

14 april 2021

Hi Kaj,
wij hebben al contact met elkaar gehad via de klantenservice. Hier hebben wij volgens mij ook al een oplossing voor gevonden. wij hebben helaas het lingerie setje opgestuurd ipv de Body. En die wordt gewoon netjes omgeruild. Het kan helaas wel eens gebeuren dat er een verkeerd product wordt verstuurd als er bijna geen verschil in zit.. nogmaals onze excuses en jammer van de slechte recensie die we hierdoor van je hebben gekregen. Liefs Team Fallon

Super snelle service

Super snelle service. Helemaal blij met m’n aankopen :)

11 april 2021

Bedankt Flow!
Super om te horen!

Antwoord van Fallon AMS

Hi! Wat jammer dat je de kwaliteit vind tegen vallen. wij hebben in de loop der tijd inmiddels wel een andere zachtere kwaliteit t-shirt gevonden. dus onze nieuwe producties die nu online staan in de webshop zijn allemaal van een verbeterde kwaliteit.
Liefs Team Fallon

Toffe winkel & leuke items!

Super leuke spullen! loveit!

5 april 2021

Beste Marieke,

Wat ontzettend leuk om te horen!
Heel erg bedankt voor je review!

Team Fallon

Reviews in alle talen tonen. (110 reviews)