Vær obs på at når en vare har status som «bestillingsvare» med 4-7 dagers leveringstid, kommer det i tillegg til levering til kunde. Nå når jeg er blitt gjort klar over dette er det helt greit. Har... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Malingen jeg kjøpte var god. Den kom raskt på døra men desverre var det mye gris med den ene boksen fordi malingen hadde rent ut i posen rundt. Regner med lokket ikke var satt skikkelig på.
Bedrijf heeft geantwoord
Tapeten er kjempefin, og enkel å montere opp, men vi fikk ingen ordrebekreftelse på mail så ble veldig usikker om ordren var registrert. Prøvde å sende mail men de fant ingen ordre fikk vi beskjed om... Toon meer
Bestilte onsdag ettermiddag, fikk levert fredag. Feil med leveransen og tok kontakt med kundeservice i helgen. Svar tirsdag med tilbud om erstatningsvare og beskjed fra fraktselskapet om leveranse i m... Toon meer
Tumstocksvägen 9A, 187 66, Täby, Zweden
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Rask levering og en veldig god tapet og sette opp. Så jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Super fin tapet.
Vi er kjempe fornøyde og den var veldig fin og jobbe med 👌🤩

Antwoord van Familietapeter
Estimert leveringstid ble ikke overholdt og fikk ingen varsel om dette. Da jeg tok kontakt fikk jeg beskjed om at de arbeidet med denne da det var forsinket fra leverandør. De burde her informert kunde om dette uoppfordret.
Når varen ble levert var de ordentlig pakket og varen var vel så fin som vi hadde forestillt oss.

Antwoord van Familietapeter
Jeg mottok aldri varen jeg hadde kjøpt og betalt.

Antwoord van Familietapeter
Bestilte med levering 3-2 dager, har nå snart gått en uke. Ikke hørt noe fra butikken. Skal tapetsere i dag så det er jo nydelig! Ser at andre også har problemer med levering. Anbefaler deg å ikke kjøpe fra denne butikken. Angrer.

Antwoord van Familietapeter
Dårlig beskrivelse på nette om levering,
Service snakker bare svensk,

Antwoord van Familietapeter
Veldig treg levering…ved første bestilling ble ikke pakken sendt, så måtte sende etterlysning på mail etter 7 dager. Har enda ikke kommet fram etter 10 dager selv med express-levering. Ble sendt på mandag 2.2 og forventet levering er fredag. Så det er ikke noe poeng å betale ekstra for express-levering.

Antwoord van Familietapeter
Tapeten ble aldri levert av UPS.
Har annulert kjøpet og bedt de ta den i retur.

Antwoord van Familietapeter
Bestilte tapetprøver den 13 januar. De er ennå ikke kommen. Har etterspurt de 2 ganger. Fått beskjed at de er på tur. Det er dårlig service.

Antwoord van Familietapeter
God info om leveransetid og kvalitet på produkt!