Chat niet te bereiken fiets gaat niet op slot telefoonnummer werkt niet en de teller blijft doorlopen geen idee wat te doen bij check word ik altijd gelijk geholpen

Waardeloze organisatie, heeft iemand ze ooit telefonisch kunnen bereiken. Ook een boete, waarom is mij na 6 maanden nog niet duidelijk. Wel incasso etc. Er valt niet mee te communiceren. Zie laatste r... Toon meer

Er staan sinds zondag 10 sep 2 kapotte scooters voor het Zaanenpark in Haarlem Noord. Hier zijn de afgelopen periode kleine brandjes gesticht, waaronder in de papierbak. De brandweer is in korte tij... Toon meer

Vroeger vaak gebruik van gemaakt. Werkt 50% van de keren. In oktober zou er een geld bedrag openstaan van 5 euro waarbij ze een incasso bureau inschakelen en je 25 euro moet betalen. Laatste mail van... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Onbetrouwbare service

Helaas heb ik een verkeersboete ontvangen. Deze boete is geheel terecht. In de mail ontving ik als bijlage de factuur van het CJIB. Dit bedrag is inclusief €9,00 administratiekosten. Echter zie ik in mijn account dat er een bedrag open staat van nog €20,- hoger. Wanneer ik via de chat contact zoek, hoor ik dat dit administratiekosten zijn. Op de originele factuur van het CJIB staan gewoon betaalgegevens zodat ik de kosten kan overmaken. De medewerker zegt dat ik eerst aan Felix betaal en er daarom €20,- extra wordt gerekend. In het overzicht met mogelijke extra kosten op de website van Felix kan ik dit bedrag niet terugvinden. Bovendien staat er nergens vermeld dat dit altijd zo geregeld wordt. Ik ben hierover niet gewaarschuwd. Daarbij gaat het ook nog eens om absurd hoge administratiekosten. De medewerker op de chat weet mijn vragen niet te beantwoorden en verwijst mij naar een telefoonnummer. Ik krijg een medewerker aan de lijn die ook mijn vragen niet kan beantwoorden en dus ook niet kan onderbouwen/bewijzen waarom ik de €20,- extra moet betalen. Ik voel me niet serieus genomen. Door de manier waarop ik te woord wordt gestaan zou ik bijna denken dat ze bij Felyx maar beter de telefoon helemaal niet op kunnen nemen. In de hoop op uitleg heb ik gevraagd om iemand te kunnen spreken die hier wat vanaf weet. En zoals verwacht ben ik niet teruggebeld.
Al met al raad ik iedereen af gebruik te maken van Felix! Naast een klantenservice die vragen niet weet te beantwoorden, wordt er zonder gegronde verklaring of bewijs geld afhandig gemaakt. Schandalig!

23 augustus 2022

Hoi Petrianne,

Bedankt voor je feedback en allereerst onze excuses voor het niet goed te woord kunnen staan betreffende deze kwestie!

Voor het verwerken van een (verkeers)boete berekent felyx administratiekosten. Deze kosten komen bovenop de boete en zijn terug te vinden in artikel 14.2 van onze algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden worden geaccepteerd tijdens het registratieproces. Per bekeuring zal €20,- (incl. btw) administratiekosten worden doorbelast. Hier wordt een aparte factuur voor gemaakt. Soms wordt felyx gesommeerd om de boete te betalen. In dat geval zul je dan het bedrag van de boete als ook de hierboven vermelde administratiekosten terugvinden op uw factuur. Op de factuur staat een korte verklaring en een verwijzing naar onze website.

Hartstikke leuk en makkelijk zoon…

Hartstikke leuk en makkelijk zo een scooter. Ging gisteren lekker op de scooter naar Zandvoort super handig op de scooter, maar dat ik terug wilde naar Haarlem op een tijdstip dat er geen bussen en treinen meer reden, kon ik in de felyx app geen scooter meer vinden terwijl er zo'n 15 scooters naast me stonden. Heb iemand van felyx gebeld aardige man maar wist volgens mij zelf ook niet hoe hij een moet problemen oplost. Stond op een punt een taxi te bestellen wat best lastig is . Dus ben maar gaan lopen 17km. Ik ga niet meer uit van de betrouwbaarheid van felyx heb me vanacht dood geïrriteerd aan felyx ben onderweg nog 10 tallen scooters gezien. Maar ook die zag ik niet op de app. qr codes werken trouwens ook niet, tip als je qr code plakt zorg dat ze op een vlakke ondergrond geplakt zitten.

13 augustus 2022

Hi Claudia,

Dank voor je review en feedback! We zijn blij om te lezen dat in de eerste instantie je hebt genoten van het gemak van onze scooters daar zijn ze immers voor.

Maar wat vervelend om te horen dat ze je s'nachts in de steek hebben gelaten. Dit heeft alles te maken met het feit dat onze scooters in Haarlem vanaf 01:00 offline gaan. Als je voor die tijd een scooter reserveert kan je uiteraard veilig je rit afmaken maar na 01:00 verdwijnt de rest wel van de kaart.

Vooralsnog onze excuses voor het ongemak en we hopen dat je desondanks nog met plezier gebruik zal blijven maken van onze service.

Felyx is een oplichter van hun klanten en de klantenservice is onbeschoft

Felyx schakelt zonder enige communicatie een incassobureau in voor een rekening van vorig jaar. Geen inzage in de app, geen bewijs van de onbetaalde factuur of eerdere communicatie. Klantenservice “kan” telefonisch niets doen. Klantenservice staat mij per mail zeer onbeschoft te woord. Geen enkele medewerking. Ik ben echt geschrokken van de werkwijze van dit bedrijf. Zeer onprofessioneel. Er wordt door dit bedrijf onrecht aangedaan aan hun klanten. Ik adviseer echt om NIET in zee te gaan met dit bedrijf en de kiezen voor een andere aanbieder van deelmobiliteit.

1 augustus 2022

Beste Cheyenne,

Onze oprechte excuses dat je zo'n ervaring hebt gehad met onze service en medewerkers op de klantenservice. Het klopt inderdaad dat wij factuur kwesties het liefst per mail afhandelen zodat wij dan zelf wat meer tijd hebben om er echt nog goed in te kunnen duiken en de juiste gegevens en informatie te geven.

Hopelijk ben je ondertussen wel juist te woord gestaan. Indien wij nog ergens mee kunnen helpen laat het ons dan vooral weten dan staan wij je nog graag te woord!

Waardeloze service

Er ligt een brief in mn brievenbus als ik terug kom van vakantie met een rekening inclusief incassokosten. Bel op, het schijnt een factuur te zijn van vorig jaar welke ik niet ken omdat ik felyx uberhaupt niet meer gebruik. Vervolgens zou ik zou een brief hebben ontvangen of ik wil betalen welke ik niet heb ontvangen. Volgens felyx 8 juli eerste brief verstuurd en 2 weken later de nieuwe brief met incassokosten. Uiteraard wil ik netjes mijn factuur betalen maar de klantenservice geeft geen centimeter ruimte in dit verhaal. Waardeloze service wat de naam eer aan doet

29 juli 2022

Hi

Te vaak problemen met scooters die niet…

Te vaak problemen met scooters die niet starten 45km scooters die niet harder gaan dan 20km, scooter die niet wil afmelden laatste keer een lege achterband, gevaarlijk.. frustrerend..

25 juli 2022

Beste Hans,

Onze oprechte excuses voor al het veroorzaakte ongemak. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat onze scooters niet naar behoren werken. Wij proberen onze gebruikers altijd meteen accuraat te helpen als we dit soort meldingen doorkrijgen en zeker als het gaat om een scooter die defect is, deze halen wij normaliter dan meteen offline.

Uiteraard snappen wij dat dit de voorgaande situaties niet teniet doet maar indien wij nog een compensatie kunnen geven of als wij nog ergens mee kunnen helpen laat het ons vooral weten via: klantenservice@felyx.nl refereer in je mail dan even naar deze review en wij zorgen dat het meteen wordt opgepakt!

Slechte klantenservice

Altijd een trouwe felyx gebruiker, maar nu door de klantenservice zo enorm afgeknapt. Met een simpele netjes gestelde vraag heel erg bijdehand antwoord en toen ik er daarna helaas nog steeds niet uitkwam werden ze alleen nog maar asocialer. Heel erg jammer, vond het zo’n leuk bedrijf maar dit is wel echt een dikke red flag.

Felyx fix je klantenservice, dit is echt niet okay!!

24 juli 2022

Antwoord van felyx

Hi Eef, onze oprechte excuses dat na zo'n geruime tijd klant bij ons te zijn geweest je zo bent behandeld door onze klantenservice. Dit is uiteraard niet hoe wij om willen gaan met onze felyx gebruikers, daarom willen wij je graag verder assisteren in deze case en uitzoeken waar het fout is gegaan. Zou je ons kunnen contacten op: klantenservice@felyx.nl? Wij zorgen er dan voor dat de juiste persoon je e-mail oppakt en je verder kan helpen!

Wat een verschrikkelijke service

Wat een verschrikkelijke service. Problemen met het registreren. Mijn email zou al bekend zijn. Dit is voor het eerst dat ik het gebruik. Inmiddels 5 medewerkers verder, niemand heeft mij op een fatsoenlijke manier kunnen helpen. Ene Engels comunicerende medewerker Lukas was zelfs zo onbeleefd geen antwoord meer te geven op de chat..bah..

23 juli 2022

Antwoord van felyx

Beste! Dank voor je feedback, het is natuurlijk niet de bedoeling dat onze collega's niet meer op je reageren in chat en je ook niet verder kunnen helpen met de registratie. Indien we je nog verder kunnen helpen willen we je graag vragen te mailen naar klantenservice@felyx.nl en dan naar deze review te refereren. Wij zorgen er dan voor dat het meteen wordt opgepakt en grondig wordt bekeken!

Slechte klantenservice

De klantenservice van Felyx is jammer genoeg vaak erg slecht.
Het komt regelmatig voor dat er mankementen zijn met de scooters tijdens mijn Felyx-ritten of fouten in de app. Na te mailen naar de klantenservice, krijg je vaak een enigszins bijdehante mail terug. Soms wordt er pas na meerdere mails een oplossing geboden, niet erg klantvriendelijk.
Met name de klantenservicemedewerker genaamd Nelson is erg onbeschoft.

Ik kan Check aanbevelen als deelscooter. Hier zelden problemen tijdens ritten of in de app en mocht er zich iets voordoen, dan is de klantenservice erg netjes en vriendelijk. Als alternatief kan ik ook de Lime e-bikes aanraden.

21 juli 2022

Antwoord van felyx

Beste! Onze oprechte excuses voor al het veroorzaakte ongemak en de nare ervaring met onze klantenservice. Dit is uiteraard niet waar wij naar streven en zullen dit dan ook zeker binnen het team oppakken om dit verder te voorkomen!

Het is absoluut niet de bedoeling dat onze mails als bijdehand worden ervaren of dat er enkel pas na een aantal werkdagen wordt gereageerd. Indien gewenst kunnen wij dit verder voor je intern uitzoeken en kijken wat er precies mis is gegaan. Mail gerust naar de klantenservice nogmaals, ondanks de voorgaande ervaringen, en refereer dan naar deze review. Onze specialisten pakken het dan graag verder voor je op!

Nogmaals onze oprechte excuses en hopelijk zijn je volgende ervaringen met zowel onze scooters als ook onze medewerkers beter!

Geen reactie op keihard bewijs tegen boete

Ik was laats een weekendje weg met een vriendin.

Ik had voor het gemak steeds even Felyx scooters gehuurd om ons te verplaatsen.
Maar tot mijn grote verbijstering kreeg ik uit het niets een mail, dat ik zogenaamd iemand zonder rijbewijs heb laten rijden op mijn account. Dit is absurd, want ten eerste hebben wij beide een rijbewijs & ten tweede ben ik de gene die alleen maar gereden heeft op de scooter…

Ik vind het absurd dat ik geen gehoor krijg van de klantenservice! Gebeld en gemaild met bewijs dat ik op het tijdstip niet eens in de buurt van een scooter was!

De klantenservice is zo brutaal om niet eens naar het verhaal te luisteren en gelijk op te hangen en ook op de mail nog geen reactie na een dikke week…

20 juli 2022

Beste Chris,

Ik begrijp dat het vervelend is dat je een boete van ons hebt ontvangen. Maar de politie heeft heel duidelijk laten weten iemand aan te hebben gehouden op de scooter om 22:20 waar op dat moment een lopende reservering liep op jouw account. (2022-07-08 22:17:16 tot 2022-07-08 22:28:08). Jij hebt ons een foto gestuurd dat je in de tram zat op dit tijdstip waarmee je bevestigd dat jij op dat moment dus niet op die scooter hebt gereden op jouw account.

Helaas is er niks anders wat ik voor je kan doen. Wellicht goed om je wachtwoord aan te passen om extra zeker te weten dat er niemand op jouw account kan rijden.

Totaal onbegripvol en slecht

Totaal onbegripvol en hele slechte klantenservice. Er is op mijn account gereden terwijl ik zelf niet in die stad was om de scooter te hebben activeren of ook weer te stoppen. Gebeld met de klantenservice die m vervolgens voor me heeft gestopt, waarna ik een factuur van €50 kreeg. Mij werd verteld dat ik een mail moest sturen met de uitgeschreven situatie naar de klantenservice van Felyx, die vervolgens een totaal onbegripvolle mail terugstuurden en mij indirect ervan beschuldigen van liegen. Daarnaast werd er gezegd dat ze het bedrag van €50 (!!!) van de rit, die ik overigens zelf niet heb gereden, niet kwijtgescholden kon worden, tenzij ik aangifte doe bij de politie. Ik dat geval zouden ze het overwegen. Abnormaal slecht.

15 juli 2022

Goede klantenservice

Update: na contact met de klantenservice hoef ik het extra bedrag niet te betalen. Het was een onprettige verrassing, maar hun klantenservice is wel prima geregeld

Ik heb voor 5 min de felyx gebruikt, netjes geparkeerd, foto gemaakt en alles. Wordt ik wakker met een rekening van 145 euro omdat ik 300 minutenzou hebben rondgereden?? Hoe kan dit als ik een foto heb gemaakt van het parkeren? En betekent dir dat als hij niet goed afsluit iemand anders kan rondrijden op die felyx die niet eens in de buurt is van mijn telefoom? Dit is een vreemde gang van zaken die tevens al vaker voorgekomen is bij mensen in mijn omgeving. Ik dacht dat felyx goed was maar pak voortaan wel check.

22 juni 2022

Antwoord van felyx

Beste, dank voor de positieve feedback wat betreft onze klantenservice! We zijn altijd blij met suggesties en bereid om onze service te verbeteren. We hopen dat je met nog veel plezier gebruik blijft maken van onze felyx scooters!

Voor het eerst Felix gebruikt

Voor het eerst Felix gebruikt. Leek me handig aangezien ik een enkel ritje naar mijn broer ging maken omdat ik last van mijn voeten had. Vlakbij waar hij woont zag ik altijd de Felix scooters staan. Daar wilde ik gaan parkeren. De rit duurde nog geen 5 minuten. Vervolgens wil ik de rit afmelden en krijg ik het bericht dat ik wellicht niet in het service gebied sta. Chat gestart. Blijkt dat ik hem op de plek mag parkeren waar ik ben gestart (…) of een andere locatie wat hemelsbreed net zo ver van mijn broers huis is als de rit die ik net had gemaakt.

Rechtsomkeert weer terug naar de start locatie en de rit afgemeld. Kosten 5,30€. Voor wat? Voor de ervaring zullen we maar zeggen. Beetje nutteloze service.

19 juni 2022

Antwoord van felyx

Dank voor je feedback! We raden altijd aan, zeker als je voor het eerst gebruik maakt van onze service, om goed te checken of de locatie waar je heen gaat ook daadwerkelijk in ons servicegebied valt. Dat er andere felyxen staan betekent niet meteen namelijk dat, dat het geval is. Deze kunnen gepauzeerd staan of zijn daar neergezet waarna de reservering automatisch is verlopen na 6 uur.

Uiteraard is het vervelend dat dit is gebeurd tijdens je eerste rit waarbij je nog niet bekend bent met onze service. Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen of compenseren neem dan ook vooral contact nog met ons op via: klantenservice@felyx.com

Rot bedrijf

Rot bedrijf ! Zogenaamd verkeerd terug geplaatst 2x bekeuring moeten betalen

15 juni 2022

Antwoord van felyx

Hi Renaldo, dank voor je feedback en wat vervelend dat je 2x een bekeuring hebt gekregen. Indien je het niet eens bent met de boete kan je dit altijd kenbaar maken en kijken we er graag met je naar. Je kan ons dus altijd nog een mail sturen, wij helpen dan graag verder!

PAS OP: OPLICHTING

Ik ben voor €520,- opgelicht door Felyx. Ik heb aangifte gedaan. Kies voor Check, werkt 100x beter dan Felyx.

8 juni 2022

Antwoord van felyx

Beste H, wat vervelend dat dit is gebeurd. Uiteraard leggen wij zo'n hoge boete niet zomaar op en wordt deze gegeven afhankelijk van de situatie en volgens beleid van onze algemene voorwaarden. Indien je toch graag wilt dat er nogmaals naar gekeken wordt willen we je vragen ons te mailen. Je kan dan aangeven dat je vanuit deze review bent gevraagd dit te doen zodat we meteen weten waar het over gaat.

BIZARRE ervaring. 520 eur boete!

Bizar. Dat is hoe ik mijn ervaring met Felyx moet omschrijven.

Ik heb gisteren een scooter van Felyx gehuurd, die opeens midden in de rit uitviel. Midden op de weg, verschrikkelijk eng. Ik ben hartstikke blij dat ik niet in een ongeluk ben gekomen. Achterop zat mijn vriend, die Felyx direct heeft gebeld omdat mijn telefoon was uitgevallen. Op loopafstand kon ik binnen 5 min. op mijn kantoor zijn, waar ik mijn telefoon snel kon opladen dus dat heb ik ook gedaan. Anders kon ik de scooter überhaupt niet afsluiten. Omdat mijn vriend (in opdracht van mij) Felyx in de tussentijd heeft gebeld om te vragen wat we het beste konden doen omdat de scooter opeens was uitgevallen, krijgen wij nu een boete van 520EUR op ons dak. Ik weet niet wat me overkomt. Zij denken namelijk dat mijn vriend scooter reed, terwijl dit absoluut nooit het geval is geweest en zij kunnen hier ook geen bewijs van leveren.

Ik heb mijn verhaal gedetailleerd uitgelegd aan de klantenservice van Felyx, en ik heb zelfs ook nog een video gemaakt dat ik aantoon dat de scooter stuk was (met mijn gezicht op de video) zodat ze weten dat ik de scooter ook daadwerkelijk reed. Hier ontvang ik geen reactie meer op.

Ze verwachten dat je binnen twee weken een boete van 520 euro!!!!! betaald. En dat terwijl er niks van deze beschuldigen klopt. Het is schandalig.

Ik voel me zwaar opgelicht door dit bedrijf. Ze proberen boetes op te leggen om geld van klanten af te troggelen. Pas op voordat je een scooter van ze huurt, voordat je het weet ben je 520 euro armer.

31 mei 2022

Aangepast , goed opgelost | Klopt geen bal van financieel gezien.

2/6 aanpassing van de review. Na meerdere keren mailen en vragen vandaag idd bericht van creditering gekregen, waarvoor dank. Communicatie is mijn vak dus ben blij dat Felyx intern eea gaat aanpassen.

>> onderstaande bericht kan aangepast worden , er staat namelijk ‘overzicht van je reservering. In mijn optiek hoort daar naast de rijtijd en parkeertijd ook de verlengde reservering bij <<

‘Bedankt voor het gebruiken van felyx vandaag! Hierbij ontvang je een overzicht van je reservering van zojuist:

124 min. reistijd
66 min. parkeertijd

€24.50 totale prijs’

Bedankt voor het fiksen en succes!
————

———
Na een rit ontvang ik een bevestiging per mail met de specificatie 124 min reistijd en 66 min parkeertijd. €24,50 Totale prijs.

De factuur (zonder specificatie) komt kort erna en bedraagt €29,19. Ik snap het niet want de btw kan het niet zijn. De staat op de factuur voor een bedrag van €5,07. (€29,19 - €5,07 = € 24,12) dus dat komt ook niet overeen).

Omdat de factuur zonder specificatie is kun je zelf niet zien waar het verschil in zit. Als je het de klantenservice vraagt krijg je daar ook geen antwoord op.

Als je hierover contact zoekt krijg je van Juliette van de klantenservice doodleuk te horen 'ik kan alleen het ritje van €29,19 op je account vinden.

Ja maar kijk dan naar mijn screenshot. Dat is wat jullie me eerder sturen (het systeem). Stuur je het screenshot nogmaals dan zegt Nathanael van de klantenservice 'daar heeft u helemaal gelijk in. Ik heb 20 gratis rijminuten toegevoegd aan je account'.

Heel vriendelijk en dank daarvoor maar dan betaal ik dus vooruit voor een tegoed dat zeer beperkt bruikbaar is. De 'gratis' (lees vooruitbetaalde) minuten zijn namelijk maar 30 dagen geldig.

Zo kan ik ook wat gratis weggeven!

30 mei 2022

Antwoord van felyx

Beste Karen, allereerst dank voor je feedback en uiteraard onze oprechte excuses voor de veroorzaakte verwarring. Ik heb je mail erbij gepakt en snap dat het inderdaad vreemd is om eerst een bevestiging te ontvangen voor een bedrag om vervolgens meer te moeten betalen. Mijn collega had het wellicht iets duidelijker of beter kunnen uitleggen, maar was ietwat kort door de bocht. Nogmaals excuses hiervoor!

De verlengde reservering van 41 minuten zorgde voor het totale eindbedrag van 29.19EUR maar dit staat inderdaad niet duidelijk vermeld. Ik heb dit dan ook intern doorgezet en gevraagd om hier naar te kijken en het aan te laten passen want we willen uiteraard niet dat onze felyx gebruikers denken dat wij zomaar geld bovenop de ritprijs gooien.

In de mail zie ik ook dat mijn collega inderdaad de minuten op je account heeft gezet en mijn andere collega heeft een bedrag laten crediteren. Ik hoop dat het hiermee voor je is opgelost, zo niet laat het dan vooral weten!

Ik kreeg zojuist een factuur van €82,30…

Ik kreeg zojuist een factuur van €82,30 zonder een felyx scooter gereserveerd te hebben of gebruikt. Dit was wel schrikken. Ik heb de klantenservice hier over een bericht gestuurd. Ik hoop dat zij met een goede oplossing komen. Maar neemt niet weg dat ik er een onveilig gevoel aan over hou.

26 mei 2022

Antwoord van felyx

Beste Daniel! Dank voor je feedback, wij nemen dit soort zaken zeer serieus en zijn blij dat je ook meteen een mail hebt gestuurd naar de klantenservice. Onze excuses voor de veroorzaakte schrik en het ongemak dat eruit voort is gekomen. Sinds wij onze twee-stapsverificatie hebben ingelast sinds 2021 is het echter voor een derde partij vrijwel onmogelijk om toegang tot een account te krijgen, mits de gegevens uiteraard niet zijn gedeeld. Uiteraard neemt dit niet je gevoel weg, en dat is geheel begrijpelijk! Wij gaan hier verder naar kijken en het samen met je oplossen.

Administratie met de Franse slag

Ik heb ooit een keer een scooter gebruikt. Had ik dat maar nooit gedaan.
Boete kreeg ik in januari 2022.
Gebeld waar is dit in vredes naam van.
Op dit dat was ik namelijk helemaal niet in Amsterdam maar aan het werk elders.
Buitenlandse dame aan de telefoon kom je natuurlijk geen steek verder mee.
Volgens hun een boete uit juni 2021 € 119,=
Oke betaald. Ben je er vanaf en Felyx in de toekomst ver uit de buurt blijven. Koningsdag heb ik weer een boete 129,-. omdat ik mijn boete uit januari niet zo hebben betaald. Nou ze kunnen nu echt de boom in. Klantenservice was een franse dame en de boekhouding doen ze waarschijnlijk ook met de franse slag.

Ingelogd bij het CJIB. Geen openstaande boetes. Dus Felyx zak door de Str..t.

29 april 2022

Antwoord van felyx

Hallo, wat vervelend om te horen dat je een slechte ervaring hebt met onze service! Zou je ons wellicht een mailtje kunnen sturen naar klantenservice@felyx.nl kunnen sturen met een referentie naar jouw review? Dan zal ik er voor zorgen dat je zo snel mogelijk in contact komt met ons boete team. Zij kunnen jou hier verder mee helpen :).

Zeer slechte ervaring… geen idee dat je…

Zeer slechte ervaring… geen idee dat je buiten een gebied komt en heb de rit niet kunnen afsluiten… had een voorstelling bij Ahoy waardoor de scooter 4 uur niet afgesloten kon worden.

Volgende scooter voorwiel geheel gebroken Werd gewoon afgeschreven…

Volgende scooter ging niet op slot omdat de koffer “niet dicht ging” deze was gewoon afgesloten

Einde van het weekend 100 euro kwijt en veel frustratie

24 april 2022

Antwoord van felyx

Hoi Mike, wat vervelend om te horen dat je een vervelende ervaring hebt gehad met onze scooters. Zou je ons een mailtje kunnen sturen naar klantenservice@felyx.nl? We kijken graag even mee naar de gemaakte kosten, en hoe we ervoor kunnen zorgen dat je weer tevreden bent met onze service!

Ik raad jullie felyx af vooral je…

Ik raad jullie felyx af, vooral niet automatisch incasso inschakelen dit soort gekken schrijven 4 keer achter elkaar elke dag geld af van je rekening als je felyx opbelt om te vragen waar in de algemene voorwaarden staat dat er 4 a10 keer per maand mag geld worden afgeschreven. Dan kunnen ze niets anders zeggen dan stuur een mail of telefoon wordt opgehangen stelletje oplichters. Klantenservice zitten alleen maar kinderen op die niet normaal communiceren. Zeer slecht bedrijf 80 procent van de scooter hebben schade en mankementen levens gevaarlijk. Als je melding over maakt wordt er niks gerepareerd ze halen het tijdelijk offline voor overtuiging en klein 10 minuten later staat de zelfde kapotte scooters weer online.

23 april 2022

Antwoord van felyx

Hoi Kerim, dankjewel voor je bericht, en wat vervelend om te horen dat je een probleem hebt gehad de afschrijvingen. Zou je ons een berichtje kunnen sturen naar klantenservice@felyx.nl, dan kijken we graag even mee naar de afgeschreven bedragen en of dit klopt met de gereden ritten!