Chat niet te bereiken fiets gaat niet op slot telefoonnummer werkt niet en de teller blijft doorlopen geen idee wat te doen bij check word ik altijd gelijk geholpen
Waardeloze organisatie, heeft iemand ze ooit telefonisch kunnen bereiken. Ook een boete, waarom is mij na 6 maanden nog niet duidelijk. Wel incasso etc. Er valt niet mee te communiceren. Zie laatste r... Toon meer
Er staan sinds zondag 10 sep 2 kapotte scooters voor het Zaanenpark in Haarlem Noord. Hier zijn de afgelopen periode kleine brandjes gesticht, waaronder in de papierbak. De brandweer is in korte tij... Toon meer
Vroeger vaak gebruik van gemaakt. Werkt 50% van de keren. In oktober zou er een geld bedrag openstaan van 5 euro waarbij ze een incasso bureau inschakelen en je 25 euro moet betalen. Laatste mail van... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slechte klantenservice
Helalaas heb ik laats geen goeie ervaring gehad met de klantenservice ik heb geprobeerd iets te regelen en er werd gevraagd naar mijn geboortedatum ik heb een verkeerd geboortedatum maar heb al snel geprobeerd de juiste door te geven maar mijn account was geblokkeerd 🤨
Nou sprak ik weer met de klantenservice iemand genaamd kenny en dreigde een boete te geven voor id fraude nou top gelijk geregistreerd bij check want mijn vaste vervoer is door een klein foutje weg nog een opmerking is dat mijnn felyx account meerdere malen is overgenomen ik weet niet of dit bij meerdere mensen het geval is maar voor mij heb ik een en al slechte ervaringen
Erg teleurgesteld,
Erg teleurgesteld,
Een leuk dagje uit met mijn vriend eindigde in een boete van bijna 65 euro.
Toen we vertrokken met 98 % en hij op de heenweg ineens versprong van 45% naar 10% we raakten best in paniek omdat we niet in de buurt waren van een service gebied. Toen we de klanten service belde, gaven ze aan dat dit onze eigen verantwoordelijkheid zou zijn. Ze gaven ook aan dat het niet klopte dat er 10% op de scooter zal hebben gestaan maar 39%. Maar met 39% hadden we zeker een poging gewaagd om op zoek te gaan naar een service gebied. Desondanks ingestemd met een boete van € 50,-, hier op volgde een factuur van bijna € 65,-. Dit was de laatste keer dat ik op een felyx scooter rij, ik raad het iedereen af. De Check en Go scooters zijn beter betrouwbaar.
Super goede klantenservice!
Super goede klantenservice!
Echt zeer prettige ervaring met de klantenservice van Felyx. Hebben mijn probleem enorm goed afgehandeld. In tegenstelling tot een Sharenow of een soortgelijk platform. Chapeau!!
Felyx stuurt nepmails
Ik ben geen klant, kende het bedrijf niet en kreeg een bericht van support @felyx.nl met het verzoek om mijn password te resetten. Het leek een phishing mail (ze hebben een .com site) en dit heb ik gemeld bij felyx.com . Ik werd reuze bedankt voor de tip en krijg nu mails met "thank you for registering with felyx" van support @mail.felyx.com . Ze kopen mailadressen, en gebruiken deze voor je zogenaamde registratie als klant. Reactie op het antwoord van Felyx : ik lees dat uw systeem nu onveilig is en raadt iedereen sterk af om zich bij felyx te registreren.

Antwoord van felyx
Belde met de klantenservice
Belde met de klantenservice. Chagrijnige meneer nam op. Ontzettend slechte service.
De app is top
De app is top. Werkt makkelijk, is goedkoop, geen credit card nodig. Is altijd een scooter in de buurt en de chat functie in de app onder de knop help, is de snelste en beste chat die ik heb meegemaakt. Meteen antwoord en opgelost. Alles is top
Hele fijne service
App werkt erg slecht
App werkt erg slecht. Nu al vijfde keer dat ik genaaid ben. Vaak sta je bij een scooter, je hebt hem al gereserveerd, bent er een kwartier naartoe gelopen, en dan 'verdwijnt' hij ineens uit de app. Ook vaak dat je er naast staat en hij kan niet ontgrendelen, of dat hij je locatie niet kan volgen waardoor je hem daardoor niet kan ontgrendelen 'omdat je niet dichtbij genoeg bent'. Dan probeer je hem even te 'onreserveren' en daarna opnieuw te reserveren; dit kan helaas niet en dan kun je drie kwartier naar huis lopen. Tip: Download Check! Zelfde concept, app werkt top, goedkoper en klantenservice niet zo onvriendelijk zoals bij felyx. Felyx denkt waarschijnlijk nog dat ze monopolie hebben, maar dat is niet meer zo.
Altijd goede ervaring mee gehad tot nu
Altijd goede ervaring mee gehad tot nu. Ik sta op het punt een felyx te pakken en al mijn gegevens uit de app verwijderd, ik met mijn goede gedrag opnieuw ingevuld staat er dat mijn account geblokkeerd is. Contact opgenomen,App opnieuw geïnstalleerd en wederom kom ik niet verder. Weer contact op genomen, ze gaan er morgen naar kijken waarop ik de vraag stel hoe kan ik nu naar huis dan ? Ja lopend ofs is het antwoord. Erg fijn dat er word mee gedacht inplaats van dat er gezegd word verwijder de app maar.