Deze site leek me op het eerste oog niet pluis maar heb een test bestelling gedaan om dat ik toch benieuwd was. Pluspunten Snelle reacties op mails Leuke prijzen voor normaal gesproken duur... Toon meer
Website is weer online. De zogenaamde nieuwe eigenaar van Galaxytoys.nl heeft hieronder een review geschreven. (Sanne Spin) Wederom nergens een address/telefoonnummer/kvk te vinden. Bij afr... Toon meer
Deze site lijkt onbetrouwbaar. Voordat de bedenkers achter galaxy toys mij gaan bezwaren met bewijs, ik heb geen aankoop gedaan maar behoorlijk veel ervaring als het gaat om Lego kennis. Deze site... Toon meer
Wij zijn op dit moment het snelgroeiende speelgoedbedrijf van Nederland. Wij doen dagelijks ons best om een combinatie van kwaliteit en prijs op een zo goed mogelijke manier te regelen voor alle bouwfanaten zoals wijzelf ook zijn.
Nederland
- galaxytoys.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Oplichting ‘verhuren’ woning onder TWC
Ze gebruiken deze naam voor oplichting praktijken voor het ‘verhuren’ van woningen.( via tiktok/instagram). Wanneer je een bezichtiging wilt inplannen vragen ze je 50 euro over te maken naar ‘Handelsonderneming TWC’.
Toen ik de woning ging googelen stond hij op funda voor een veel hogere prijs, waar zij afbeeldingen dus van stelen. TRAP HIER NIET IN!
Pakket nooit ontvangen
Nog steeds dezelfde oplichters!
Heb de nieuwe eigenaar uitgelegd op Instagram uitgelegd waarom de reviews zo slecht zijn op trustpilot. Als ze echt van geen kwaad bewust waren dan hadden ze hier vriendelijk op gereageerd.
Echter direct geblokeerd. Dus gewoon dezelfde eigenaren die mensen op blijven lichten.
Pas op en koop hier niets!
Website is weer online
Wederom nergens een address/telefoonnummer/kvk te vinden. Bij afrekenen kan je voor afhalen kiezen. Dit is het volgende adres.
paulus potterstraat 30, 7482 zc, haaksbergen
Gewoon weer een random huis waarschijnlijk, verder niks bij de kvk of elders iets te vinden van dit adres.
Nu ook actief op instagram en tiktok met wel gebruikers maar geen likes. Dus ook dit is fake.
Doe er je voordeel mee en neem geen risico!
Lego Home Alone Set.
November een bestelling geplaatst en betaald. Home Alone Lego set. Niks ontvangen. Gewacht. Uiteindelijk gemaild. Best snel een mail terug, dus goede hoop. Dinsdag zal die op de post gaan. Top ! Nu zijn we vier maanden verder en nog niks. Schandalig!
OPLICHTERS!
OPLICHTERS!
Begin januari een lego set besteld. Na een week niks gehoord te hebben toch maar gevraagd waar het bleef. Ik kreeg snel en netjes reactie maar er kwamen smoesjes na smoesjes. Problemen met de voorraad, problemen met verzenden. Ik wil gewoon mijn geld terug maar nu word er niet meer gereageerd.
OPLICHTERS
OPLICHTERS, meerdere mails, geen levering en geen geld terug
Oplichters
Oplichters! Lego 8 januari 2025 besteld en betaald en nooit iets ontvangen. Het is hetzelfde verhaal als mijn voorgangers. Mooie woorden maar geen bezorging en ook geen terugbetaling, ondanks dat dit was toegezegd.
de site is uit de lucht
de site is uit de lucht, maar toch. Bestel hier niet!! Aangifte is gedaan. OPLICHTING!!!
Oplichterrs
5 januari lego besteld en nooit gekregen netjes alles betaald maar eerst werd het via post.nl verstuurd met track en trace code.maar post.nl nooit ontvangen toen dhl nooit ontvangen daarna eigen koerier ook niets toen geld terug gevraagd zou veertien dagen duren omdat ze zich aan de wet moesten houden zeiden ze. Maar ik heb nog geen geld terug gezien en ga nu aangifte doen van oplichting .zielig hoor om zo je geld te moeten verdienen
Oplichterij
Na 4 beloftes van opsturen is helaas de website offline en is er geen contact meer te krijgen met het bedrijf.
Koop NIETS bij Galaxy toys
VOOR ELKE VERTRAGING ZIELIG VERHAALTJE..HET ZIJN OPLICHTERS...JE ZAL GEEN LEGO ONTVANGEN EN AL ZEKER JE CENTEN NIET..HUN WEBSITE IS AL ONBEREIKBAAR...WE ZIJN ZE OP'T SPOOR..
OPLICHTERS FAKE. BEDRIEGERS
Opgelicht
Net als de meeste andere reviews: betaald maar nooit ontvangen.
Ook ik ben de dupe geworden van de…
Ook ik ben de dupe geworden van de oplichters van GalaxyToys. 2 dozen lego besteld op 19 januari. Complete verhaal net als bij alle anderen. Aan het lijntje gehouden via de mail. Vreselijk dat mensen zo met anderen omgaan. Aangifte gedaan. Ben benieuwd hoe lang het duurt voor deze oplichters weer nieuw bedrijf hebben vast niet lang. Trap er niet in mensen.
OPLICHTERS NIET BESTELLEN!!!
OPLICHTERS NIET BESTELLEN!!!
ZE MOETEN MIJ 199,98 EURO, ZOU AL LANG TERUGBETAALD ZIJN! NIKS VAN AAN
Pech of gewoon dom?
Besteld (half januari), betaald, aan het lijntje gehouden, niets ontvangen, opgelicht...
Les geleerd, voel me wat dom... Blijf vanaf nu van elke online aanbieding weg .. jammer voor diegenen die wel correct willen handelen.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, ik had een mooi pakket besteld.Eerst zou het met post.nl opgestuurd worden.3 weken gewacht toen kwamen ze met een optie om het met DHL op te sturen.weer 4 weken gewacht.U raad het al weer niks . Ze hadden een ander plan ze hadden een koerier in de hand genomen.Weer 4 weken wachten ze iedere dag mails gestuurd.Ik kreeg overigens wel snel antwoord terug.Nu ben ik nog steeds aan het mailen, met de vraag of ze mijn geld weer terug willen storten. Maar het blijft angstvallig stil. De site is ook offline misschien zijn ze de dozen Lego nu zelf aan het bouwen.
Wat een oplichters
niets gehad na 14 dagen
ben een oma van 75 net een baby . maar geen pakket . mag ook een ander kersthuis zijn heren van galaxytoys ben benieuwd naar jullie reactie mooi woorden zie ik .
maar ja politie doet toch niks he vrij spel jullie .
Oplichters.
Ik sluit mij aan bij alle voorgaande reviews mbt de oplichtingspraktijken van dit bedrijf. Ook ik ben er helaas ingetuind. Het is toch wel ontzettend triest om op deze manier aan je inkomen te willen komen. Inmiddels aangifte gedaan. Website is uit de lucht, dus gelukkig niet nog meer slachtoffers.
UPDATE:
Aangifte gedaan en inmiddels PV ontvangen van de politie. Er wordt nu gekeken of er een onderzoek zal worden opgestart. Mijn verzoek aan de overige gedupeerden: doe a.u.b. ook aangifte. Hoe meer, hoe beter. Kan online dus gaat heel simpel.
Oplichting! Koop hier a.u.b. niets
Koop hier a.u.b. niets! Na bijna een maand tijd nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Het contact dat er is, moet allemaal vanuit jezelf als klant komen. Wel een bevestiging ontvangen voor het annuleren dan de order, maar geen geld terug ontvangen. Het is pure oplichting. Helaas ben ik mijn geld kwijt, geen order ontvangen. Aangifte is gedaan en de politie heeft deze kwestie in behandeling.