Er is een ruime keuze aan hoesjes en zoveel vrijheid om je eigen unieke hoesje samen te stellen.
Ik heb hier vroeger 3 hoesjes besteld, en heb altijd genoten van de goede (klanten)service. Toen ik een keer had aangegeven dat ik mijn hoesje minder mooi gedrukt vond, kreeg ik een refund en mocht ik... Toon meer
Wat een waardeloos bedrijf, mijn backcover is al weer kapot, ik probeer ze al 2 weken te bereiken per email (telefonisch niet bereikbaar), uiteindelijk krijg ik een mail terug dat ze mij geprobeeerd h... Toon meer
Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen! De website is makkelijk en overzichtelijk. Ook het "customizen" gaat simpel en naar mijn ervaring ziet het eindproduct er ook altijd exact uit als op het vo... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik heb een hoesje voor een 6s besteld…
Ik heb een hoesje voor een 6s besteld kreeg een hoesje voor 6 ,plus. Dit gemeld en ik zou een nieuwe krijgen
3 weken later kreeg ik een nieuwe en ja hoor weer een 6 plus. Wordt hier een beetje moe van. Ook fijn dat je niet even kan bellen

Antwoord van GoCustomized
Bestelling wordt niet gemaakt of verstuurd, uiteraard wel betaald
Mijn bestelling zou 7 augustus verstuurd worden. Op 10 augustus nog geen pakketje, dus contactformulier ingevuld. Krijg ik een mailtje, het wordt vandaag of uiterlijk morgen verstuurd. En wat blijkt, is niet gebeurd. Vandaag weer contactformulier ingevuld, krijg ik exact hetzelfde mailtje dat het vandaag of morgen verstuurd wordt. En dat in het weekend.
Ik voel mij niet serieus genomen. Er is geen telefoonnummer te achterhalen en dus sta je met lege handen.
Schandalig!

Geen klantvriendelijk bedrijf
Ik heb een custom tough case besteld voor een Iphone 11 Pro. Bij ontvangst was dit een Iphone 12/13 pro max hoesje en niet eens een tough case. Hij paste totaal niet om mijn telefoon heen.
Hierna gevraagd om mijn geld terug te krijgen, of ze moesten een nieuwe regelen voor woensdag 5 juli, aangezien ik dan op vakantie ga voor 4 weken. Hierop hebben ze niet ingespeeld op mijn wensen en hebben ze gewoon een nieuwe opgestuurd. Vervolgens krijg ik een mail dat deze op 7 juli aan zal komen.
Hierop reageer ik dat ik graag mijn geld terug zou krijgen aangezien ik er zelf niet akkoord mee ben gegaan en ze het niet konden regelen voor 5 juli.
Dit was niet mogelijk want ze hebben al een vervangend product gestuurd. Wat ze dus zelf besloten hebben...
Nu nog een mail gedaan maar ik verwacht weinig. k*tsite.

Antwoord van GoCustomized
Wat hebben we vandaag geleerd
Wat hebben we vandaag geleerd? Lees reviews alvorens je iets besteld.
2 hoesjes besteld voor de kinderen die er super lang aan bezig zijn geweest om te personaliseren. Dagelijks moet ik ze teleurstellen dat hun hoesje nog niet is aangekomen. Intussen mail gestuurd en automatisch antwoord terug gekregen. Dat was de eerste en de laatste bestelling hier.

Levering kwam snel
Levering kwam snel! Kwaliteit van het hoesje is wel minder.

Antwoord van GoCustomized
Als moederdag cadeautje laten verpakken…
Als moederdag cadeautje laten verpakken met persoonlijk kaartje erbij.Vervolgens komt het pas 4 dagen na moederdag aan!

Oplichters praktijken
Helpdesk reageert alleen met standaard mails zonder antwoord te geven op vraag. Er is na meerdere mails geen enkele intentie om te helpen. Waarschijnlijk zijn response emails automatisch gegenereerd en is dit een bedrijf van oplichters. Je kan beter je geld ergens anders uitgeven.
UPDATE: 11 Mei 2023
Naar aanleiding van onderstaande reactie van GoCustonized nogmaals contact gezocht met het bedrijf. Zoals verwacht weer geen ‘echte’ reactie van het support team. Een standaard e-mail zonder antwoord en zonder oplossing. Er is ook geen telefoonnummer of andere manier van contact mogelijk. Wat mij betreft geld de waarschuwing nog steeds, bedenk je goed voor je hier iets besteld.

Antwoord van GoCustomized
Bestel elke x mijn hoesje bij…
Bestel elke x mijn hoesje bij gocustimized.
Snelle levering en goede kwaliteit.
Hele fijne service
Hele fijne service. Ben al jaren klant en dit zal zeker niet veranderen. Ik doe altijd eigen fotos op hoesjes uploaden en het is kwalitatief goed.
Verwijdering review zonder overleg…
Mijn review werd zonder overleg weggehaald.

iPad hoes
Ik heb een hoes voor de iPad besteld. De hoes is echt mooi geworden. De foto staat er goed op, kleuren zijn goed.
Ik vond alleen de prijs erg hoog geworden, ruim €10,- duurder dan vorig jaar.
Super mooi hoesje en snel gelevert ook…
Super mooi hoesje en snel gelevert ook nog
Levering
Voor 16.00u besteld, morgen in huis, maar ik krijg al 4 dagen op rij een mail dat hij morgen bezorgd wordt en dan de volgende dag een mail dat het weer morgen wordt. Waardeloos als je het voor een verjaardag besteld! De lol is er hier wel af.
Ik ben benieuwd of hij ooit nog aankomt.

Antwoord van GoCustomized
Goede kwaliteit en snel geleverd.
Al heel lang op zoek naar een hoesje met patroon van Escher, tot ik deze site tegen kwam waar je zelf kan drukken. De print is prachtig geworden en de kwaliteit van de tough case is super. Toetsen werken ook nog perfect. De hoesjes zijn wst duurder dan kant en klare, maar de investering zeker waard. Ook was de levering zo snel als beloofd.
hoesje gemaakt en betaald op 7 februari…
hoesje gemaakt en betaald op 7 februari op 11 februari mail gekregen dat het geleverd word na 29 april hierop gereageerd op 16 februari bericht dat dit model niet meer geleverd kan worden maar nog geen geld terug ontvangen . geen telefonisch contact kunnen krijgen
vorige hoesjes gingen perfect !

Antwoord van GoCustomized
Had een mooi hoesje besteld voor de…
Had een mooi hoesje besteld voor de iPhone 13mini maar hij is een keer gevallen en het hoesje lag er half af
En was hij beschadigd
maar na contact me geld terug en een ander soort hoesje besteld en ben hier erg tevreden mee erg vriendelijke customer service

Antwoord van GoCustomized
Snelle levering en bij foutief geleverde formaat perfect opgelost
Zeer triestige support
Zeer triestige support, antwoorden dus gewoon niet.
Hoesje besteld en met premium besteld en extra 5,11€ betaald.
Niks ontvangen en reageren ook niet, alleen met standaard mails, "gelieve ons te contacteren",
Drinkbeker die extreem vies wordt
Beste,
Ik heb 22 april meerdere custom drinkflessen besteld bij mycustumized. De bekers bevallen erg goed maar het schoonmaken ervan is dramatisch. Er wordt reclame gemaakt dat er fruit in kan door de fruit infueser. De beker wordt alleen hierdoor erg vies en er komen algen op plekken die niet schoon te krijgen zijn. De vaatwasser en goed boenen werken hierbij niet. De fles is nu zo vies dat ik hem niet meer gebruik. Weggegooid geld dus!