Ik heb hier vroeger 3 hoesjes besteld, en heb altijd genoten van de goede (klanten)service. Toen ik een keer had aangegeven dat ik mijn hoesje minder mooi gedrukt vond, kreeg ik een refund en mocht ik... Toon meer

Wat een waardeloos bedrijf, mijn backcover is al weer kapot, ik probeer ze al 2 weken te bereiken per email (telefonisch niet bereikbaar), uiteindelijk krijg ik een mail terug dat ze mij geprobeeerd h... Toon meer

Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen! De website is makkelijk en overzichtelijk. Ook het "customizen" gaat simpel en naar mijn ervaring ziet het eindproduct er ook altijd exact uit als op het vo... Toon meer

3,6

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,6

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd. Netjes ingepakt en goede bedrukking en hoge kwaliteit hoesje met goede bescherming voor de telefoon zelf

Mooi hoesje

Een heel mooi hoesje van een mooie kwaliteit. Mooie foto over het hele hoesje laten doen. Super.

Eindelijk

Na veel gedoe, en contact proberen te zoeken. Kreeg ik uiteindelijk gelijk. Alleen de weg er naar toe vond ik niet bepaald klantvriendelijk. Om het goed te maken kreeg ik 50% korting op een volgende bestelling. (Niet dat ik deze gebruik, wellicht een kennis, maar het toont iig de wil.) hoesje verder van prima kwaliteit.

Beste Yosta,

Wij zijn al met jou in contact geweest om het met je op te lossen! Het is dan ondertussen ook opgelost en je hebt je bestelling dan ook al ontvangen. Nogmaals ons excuses voor het ongemak.

Support Team GoCustomized

Kwaliteit t shirt Kleuter

t-shirt besteld met eigen opdruk voor mijn dochter. Ze draagt hem liefst elke dag. Afbeelding vervaagt niet na het wassen (inmiddels al talloze malen in de wasmachine geweest. Ook was het pakket destijds snel binnen.

Kortom, aanrader

16 juli 2019

Ze hebben mij beloofd te contacten maar…Ze blijven negeren!

Ze hebben mij beloofd te contacten maar tot nu niks van terecht gekomen.

11 jun. 2019
Beste Mustafa,

Het spijt ons dat jij niet teverden bent met onze service.
Onze support team zal je zo spoed mogelijk helpen en in contact met je komen zodat wij jou een verstandig oplossing kunnen aanbieden.

GoCustomized Team

5 juli 2019

Beste Mustafa,

Op 19 April hebben we je een kortingscode gestuurd om een nieuwe bestelling kosteloos te plaatsen. Lees alstublieft wat we je hebben gestuurd via de mail. Als je ons mail niet kan vinden, Laat ons het alstublieft weten.

GoCustomized Team

Het hoesje komt niet helemaal overeen…

Het hoesje komt niet helemaal overeen met wat ik heb besteld en komt te laat binnen

9 juni 2019

Beste klante,

We vinden dit erg vervelend om te horen. Zou je ons een mailtje kunnen sturen via https://www.gocustomized.nl/help/contactforms. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet
Support team GoCustomized

we hebben een bestelling gedaan…

we hebben een bestelling gedaan 961014151
+- 40 euro betaald doch nog niets ontvangen
we zijn weken verder
geen reactie
niet op onze mails - niet via facebook
heel zwakke service
niet aan te raden
nog steeds geen reactie ontvangen of een oplossing

Ondertussen contact gehad met hen en ook ons pakje ontvangen - EIND GOED AL GOED - dit ter info

27 mei 2019

Beste Mattias,

Het spijt ons dat uw bestelling te laat is aangekomen.
Ons klantenserviceteam neemt contact met u op om een ​​oplossing te bieden.

Mooie producten

Mijn ipad backcover ziet er mooi uit. Fijne stevige siliconen backcover. De afbeelding is echt duidelijk. Ook leuk om cadeau te doen

20 mei 2019

Ik heb mijn pakketje na een week nog…

Ik heb mijn pakketje na een week nog steeds niet binnen

11 mei 2019

Geachte Marith,

Het spijt ons dat uw bestelling nog niet is aangekomen.

Ons klantenserviceteam heeft al contact met het transportbedrijf en zij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

We voelen het ongemak veroorzaakt.

GoCustomized

Na een lange levering eindelijk men…

Na een lange levering eindelijk men laptophoes ontvangen. Dan merkte ik dat ik hem beschadigd kreeg en tevens perongeluk in de verkeerde maat besteld had. Ik stuur hierover een mail, maar na meer dan een maand nog geen antwoord gekregen...

5 mei 2019

Beste Janelle

Het spijt ons dat uw bestelling te laat is aangekomen.
Ons klantenserviceteam neemt contact met u op om een ​​oplossing te bieden.

Niet heel goed

Niet heel goed. Ik heb een bestelling gedaan een paar dagen voor Pasen. Ik had al verwacht dat het pakketje iets later zou komen, maar op de dag dat ik hem uitgerekend moest krijgen heb ik hem niet gekregen en direct een mailtje gestuurd. Ik heb hierop antwoord gekregen dat mijn pakketje is verzonden, maar zelfs 2 weken na de verzend tijd is het pakketje nog niet aangekomen.

3 mei 2019

Geachte Milou

Het spijt ons dat uw bestelling nog niet is aangekomen.

We voelen het ongemak veroorzaakt.