Ik heb hier vroeger 3 hoesjes besteld, en heb altijd genoten van de goede (klanten)service. Toen ik een keer had aangegeven dat ik mijn hoesje minder mooi gedrukt vond, kreeg ik een refund en mocht ik... Toon meer

3,6

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,6

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Tip voor het team

Tip: Misschien een goed idee om een meer persoonlijke en nette reactie te plaatsen op de klachten?
Mensen niet aanspreken met ‘jij/je/jou.’ En niet telkens reageren met dezelfde tekst met daarin dezelfde irritante spelfouten (teverden, zo spoed mogelijk.)
Dit komt zo onprofessioneel over. Ik dacht erover om iets bij jullie te gaan bestellen, maar ik heb me mede hierom bedacht. (En de reviews helpen natuurlijk ook niet.)

Het spijt ons dat jij niet teverden bent met onze service.
Onze support team zal je zo spoed mogelijk helpen en in contact met je komen zodat wij jou een verstandig oplossing kunnen aanbieden.

26 april 2019

Beste M.Koops,

We vinden dit erg vervelend om te horen. Zou je ons een mailtje kunnen sturen via https://www.gocustomized.nl/help/contactforms. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet
Support team GoCustomized

Bestelling niet geleverd en men nam…

Bestelling niet geleverd en men nam niet de moeite om contact op te nemen zelfs niet na 5 berichten mijnerzijds
Jan Hoogendoorn

14 maart 2019

Beste Jan,

GoCustomized Team

sterke geur maar zwakke kleur

Het hoesje zag er mooi en netjes uit bij aankomst, maar rook enorm chemisch/rubberachtig. Om de geur iets tegen te gaan heb ik het hoesje even onder de kraan gehouden en afgedroogd met een handdoek, en toen zag ik ineens dat al die mooie kleurtjes van mijn hoesje op mijn witte doek waren beland. Nu heb ik een nog steeds stinkend hoesje met een paar uitgesmeerde vegen. Expressionisten zullen er misschien nog van kunnen genieten, maar voor mezelf heel jammer..

5 maart 2019

Beste Martha,

Met vriendelijke groet
Support team GoCustomized

Slechte klantenservice

Ik heb hier een gepersonaliseerd iPod hoesje besteld maar deze werd verkeerd geleverd, de weergave was op zijn kop op het hoesje gedrukt. Hierover contact gezocht met de klantenservice, die alleen via mail te bereiken is wat al zeer onhandig is, maar daaruit kwam geen respons waaruit blijkt dat ze de tijd voor je klacht nemen. Het enige wat ik als respons kreeg was dat de weergave zo was als opgegeven bij bestelling, wat klopt alleen lezen ze er overheen dat deze op zijn kop op het product staat. Na hier een reactie op gegeven te hebben waar in nogmaals uitgelegd wat er niet goed gegaan is, heb ik niet meer van ze vernomen, wat nu al 4 dagen duurt en dat terwijl ze adverteren met maximaal 24 uur wachttijd. En na bellen kan dus niet bij ze...

Oftewel de klantenservice schiet bij dit bedrijf zwaar tekort!

UPDATE: Nu dan eindelijk toch reactie gehad (na 5 dagen wachten) met de mededeling dat er een nieuw product op de juiste wijze en zonder extra kosten opgestuurd zal worden. Blij met de oplossing en nog (net) op tijd maar teleurgesteld in de moeite die het heeft gekost...

11 februari 2019

Beste Nick,

Top bedrijf!

Een telefoonhoesje besteld, maar kwam beschadigd aan. Contact opgenomen en al snel antwoord dat ik een nieuwe zou krijgen en twee dagen later had ik hem al. Super service!

10 december 2018

SLECHTE SERVICE, SPENDEER JE GELD ELDERS

Normaal schrijf ik geen reviews maar wat ik hier heb meegemaakt gaat m’n verstand te boven. Vreselijke klantenservice en tot nu toe m’n bestelling nogsteeds niet binnen. Ik heb een aantal mails gestuurd maar nogsteeds geen antwoord op m’n vragen. Dat er vertraging kan zijn, kan gebeuren maar sta minstens open om een dialoog te beginnen met je betalende klanten. Geef je geld maar uit bij een bedrijf dat het je waard vind om te minste antwoord te geven op je vragen. Doe vooral geen moeite hier je automatische antwoord te sturen Gocustomized, laat me maar via mail weten wanneer m’n geld wordt terug gestort :)

19 november 2018

Beste Quinty,

We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je je bestelling nog niet ontvangen hebt. We gaan contact met je opnemen om dit op te lossen.

Slechte service geen reaktie

Wat een waardeloos bedrijf, mijn backcover is al weer kapot, ik probeer ze al 2 weken te bereiken per email (telefonisch niet bereikbaar), uiteindelijk krijg ik een mail terug dat ze mij geprobeeerd hebben te bellen (niet) en of ik een foto wil sturen (zat al bij de 1e email). Direct gereageerd maar niets meer vernomen. En ja ik gebruik hun juiste emailadres

11 augustus 2018

Beste Petra,

GoCustomized Team

Ineens niet meer op voorraad

Had een hoesje besteld op de website met redelijke spoed erachteraan. Kreeg vervolgens een mail dat het product niet op voorraad is maar waarvan verwacht wordt deze binnen een paar dagen te verzenden. Na een paar dagen een mail gekregen dat mijn bestelling is geannuleerd omdat het product niet op voorraad is en dat mijn geld teruggestort wordt.

Het zou fijn zijn als bedrijven het van te voren aangeven wanneer iets niet meer op voorraad is, ipv na een halve week via de mail ineens de bestelling eruit te gooien. Misschien ietwat bot, maar helaas te vaak met dit soort problemen te maken gehad ..

13 juni 2018

Antwoord van GoCustomized

Beste Annick, excuses voor het ongemak en dat we eerder niet hebben gereageerd. We begrijpen je frustratie en zullen ons best doen om dit in de toekomst te verbeteren.

Goed

Eerste bestelling kwam niet aan. Heb uiteindelijk een mailtje gestuurd en ze denken dat hij verloren is gegaan bij PostNL. Er is gelijk een nieuwe verstuurd die de volgende dag al in de brievenbus lag. Goed opgelost.

23 februari 2018

Makkelijk, snel en overzichtelijk!

Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen! De website is makkelijk en overzichtelijk. Ook het "customizen" gaat simpel en naar mijn ervaring ziet het eindproduct er ook altijd exact uit als op het voorbeeld. Daarnaast was ook de bezorging erg snel, ik had mijn producten vaak al binnen 1 of 2 werkdagen in huis, super fijn!

Kwalitatief goed

Toen het pakketje kwam en ik het opende was ik echt verbaasd, had niet verwacht dat het er zo mooi en professioneel uit zou zien.
Was er dan ook razend enthousiast over en de reactie van collega's familie en vrienden waren ook zo leuk dat ze ook allemaal een hoesje hebben besteld!!!

19 januari 2018

Ga 1 dezer dagen er weer 1 bestellen …

Ga 1 dezer dagen er weer 1 bestellen als verassing voor een vriend van mij.
Wereldsite doen wat ze beloven en ziet er heel mooi uit.
Wordt dan mijn 3e hoesje en zijn er heel blij mee.
Topbedrijf met topsite en toppie prijzen
Vrgr Ronald Kniep te Hoofddorp

Telefoonhoesjes en ipad-hoes

Alle produkten die ik tot nog toe heb besteld zijn door mij met veel plezier gemaakt en door de ontvangers met veel plezier ontvangen. De hoezen zijn van goede kwaliteit, persoonlijk, beschermen je apparatuur en worden met veel plezier gebruikt.

18 januari 2018