Via de website van GSMloket had ik alles volgens de realiteit ingevuld en kreeg een waarde van €31,00 aangeboden. Kreeg een verzendlabel. Tot dan alles correct en soepel. Maar 2 dagen kreeg ik een... Toon meer
Twee jaar oude Samsung s10e opgestuurd met trackntrace 8€ , na 6 dagen mail gehad met prijsvoorstel dat hetzelfde was als op website. Toestel was in perfecte conditie altijd in clearview hoesje en sc... Toon meer
Donderdag telefoon opgestuurd. Doe het aangetekend dan ben je verzekerd. Vrijdag al direct een mail gehad dat in goede orde ontvangen was. Kreeg iets lager bod dan.op website maar zaten iets meer kras... Toon meer
Waarom niet. Maar eens geprobeerd mijn "oude" GSM om te zetten in geld. Via GsmLoket eenvoudig aan te melden op hun site, aanmelden en direct daarna al de verzendpapieren retour. Opgestuurd en enkele... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super snelle service en reële bieding. Kreeg zelfs bij 1 telefoon meer dan in eerste instantie op de website werd aangegeven.
Tip verstuur je telefoons met track en trace dan weet je zeker waar het pakket is.
Telefoon opgestuurd zo als zij dat wensten , nummer ontvangen waaronder de transactie genoteerd stond.
Nooit meer wat gehoord . Contact opgenomen , zij stellen dat ze de telefoon nooit hebben ontvangen!
DIT ZIJN OPLICHTERS !!!!!
NIET DOEN

Antwoord van Gsmloket
Ik heb mijn oude Samsung galaxy s7 edge opgestuurd naar gsm loket. Ik zou er €60,00 voor krijgen. Een leuk bedrag dacht ik. Maar misschien te mooi om waar te zijn. Iets in mij vertrouwt dit soort internetbedrijven niet. En na een aantal dagen werd dit wantrouwen ook bevestigd. Er zouden intensieve gebruikssporen zijn en de backcover zou zijn gebarsten. Ik heb natuurlijk zelf geen foto's gemaakt van het toestel, dat is een wijze les voor eventueel in de toekomst, maar naar mijn weten was dit niet het geval. Uiteindelijk krijg ik er €12,00 voor of willen ze de telefoon wel terugsturen voor €8,50. Ik heb ze gebeld hierover. Maar daar kwam verder niks uit naar voren behalve dat ze de telefoon wel kosteloos wilde opsturen. Maar ja, dan krijg ik een telefoon terug waarvan ik niet weet of het de mijne is met schade er op waarvan ik betwijfel dat die door mij is ontstaan. Dus dat is ook geen optie.
Uiteindelijk jammer dat het gegaan is zoals ik al had verwacht. Bevestigt mijn (voor)oordeel over dit soort bedrijven.
Geweldige ervaring. Snel en zorgvuldig. Ik begrijp de negatieve reviews niet helemaal. Mijn telefoon is vandaag aangekomen en direct verwerkt en het bedrag dat er was afgesproken is overgemaakt.
Van harte aanbevolen!

Antwoord van Gsmloket
Naar verwachting is alles goed gegaan. Zorg vooral dat je de telefoon goed verpakt is wanneer je hem verzend. Enorm tevreden!
Ik heb net een aanmelding gedaan, maar er komt geen bedrag van waarde bij te staan. Dan valt er toch ook niets op te sturen ?? mist er ergens iets ?
ELBATO
Tijdens het zoeken waar ik mijn oude I PHONE in kon leveren "zag ik door de bomen het bos niet meer " !
De meeste Reviews zagen er niet veelbelovend uit , maar ik koos voor G.S.M. LOKET !
Dit bleek een prima keus , want alles werd zeer vlot afgehandeld .
En ik kreeg een bedrag voor mijn oude telefoon waar ik zeer tevreden over ben !
Ook kreeg ik zeer snel het geboden bedrag op mijn bank .
Prettig om zo zaken te doen 1
Ik heb mijn iPhone 6 opgestuurd, was geheel in orde en er was mij 40 euro geboden. Nu krijg ik n mail dat het scherm los zou zitten. Dit was zeker niet het geval. Nu wordt mij 8 euro geboden of ik moet 8,50 euro betalen om hem weer terug te krijgen😡
Vanwege vele negatieve reviews was ik nogal huiverig of ik mijn toestel aan Gsmloket moet verkopen, maar ik heb de gok gewaagd en ik ben hartstikke tevreden. Maandagmiddag het toestel aangemeld en verstuurd naar het gratis antwoordnummer. De volgende dag al de bevestiging ontvangen dat het afgesproken bedrag overgemaakt wordt en vanmorgen stond het geld op de rekening. Ik ben hartstikke tevreden dus en kan Gsmloket zeker aanbevelen!
Vraagt een onredelijk bedrag voor een kwalitatief , goed uitziend product.
Na de grote hoeveelheid slechte recensies hier was ik enigszins sceptisch. Toch maar de proef op de som genomen en vier oude telefoons aangemeld. Bij het aanmelden vul je de staat van de telefoon in en krijg je direct een inschatting van de vergoeding. Opsturen naar een antwoordnummer gaat makkelijk en ook daarna is alles duidelijk en snel afgehandeld. Erg tevreden.
Al 4 keer gebruik gemaakt van GSM loket en altijd zeer tevreden. Goede instructies, goede prijs voor mijn telefoon en een snelle afhandeling. Kortom een zeer tevreden klant!
Hallo,
Ik heb mijn samsung galaxy j5 2016 verzonden naar gsm loket en ik zou er nog 28 euro voor terugkrijgen. Niet slecht voor een gsm die al een jaar in mijn schuif lag dacht ik. De gsm werkt prima en er zat zelfs nog een onbeschadigd pantser glas op. De batterij, interne werking en behuizing waren zo goed als nieuw.
Vandaag ontving ik een mail met als uitkomst dat ik maar 6 euro zou ontvangen i.p.v. 28.
De home button zou niet meer werken, terwijl mijn gsm behoorlijk goed verpakt was.
(gsm in bubbelenvelop, dik karton errond en dan nog in een goed dichtgeplakt kartonnen doosje).
Ik vroeg om uitleg en kreeg enkel een bevestiging van wat ik al wist.
Toen ik had geantwoord dat ik niet tevreden was en een slechte beoordeling ging posten kreeg ik te horen dat ze mijn gsm kosteloos gingen retouren, terwijl ik duidelijk die 6 euro verkoos ipv te retouren (beter dan niets).
Eveneens dat ze met mij geen zaken meer zullen doen.
Als ik vroeg naar wat de algemene voorwaarden zijn in deze situatie kreeg ik gewoon geen antwoord meer.
Ik voel mij in het zak gezet en zal sowieso reclame maken voor dit mooie bedrijfje.
Voor iedereen die eraan denkt om iets op te sturen naar Gsm Loket, denk 2 keer na en zoek online eerst naar de revieuws die ze krijgen.
Mvg,
Gertjan Van Snick
80 euro aanbieden en daarna 20 euro bieden.
Ook nog is retour kosten rekenen.
Belachelijk.
GSMloket - Afzetters.
Geven op de site een behoorlijke prijs en komen nadien met een aangepaste prijs omdat ze zogezegd mankementen zien die er niet zijn. Ze geven dan een prijs die kort ligt bij de verzendkosten om deze terug te sturen zodat je geneigd bent hun bod te aanvaarden.
Een goede raad: doe geen zaken met deze oplichters!!!!

Antwoord van Gsmloket
krijg je een foto , is het niet je gsm en gewoon met beschermglas erop ,dan krijg je meer dan 200,- minder geboden, bel je nee glas is eraf , raar dat de verdikking erop zat , nu foto's dat het er niet opzat en ineens krassen op het scherm. typisch n.l. vanaf het moment dat hij uit de doos kwam heeft er pantserglas opgezette en in een book cover. Durf heel hart te beweren dat deze krassen er op gemaakt zijn weet alleen niet door wie nooit maar dan ook nooit doe ik hier zaken meer mee bah.
Oneerlijke afhandeling.
Komen direct met lagere bedragen
Als je oude mobiel wil verkopen neem dan een ander bedrijf of doneer je telefoon aan Clini Clowns

Antwoord van Gsmloket
telefoon vonden ze niet goed ...ok dat kan
vervolgens 8,50 overgemaakt en gevraagd deze op te sturen ik zou een Track and trace krijgen echter nooit gekregen,
vervolgens na een week zelf contact opgenomen met gsmloket
waarom ik me telefoon niet thuis heb gekregen
zeggen ze dat hij op een afhaal punt ligt (geen papier in brievenbus hierover gekregen???)
of ik zonder afhaal bewijs ipv thuis gestuurd wat de afspraak was naar het afhaal punt wil gaan,niet normaal die uitspraken van ze.
wat een waardeloos oplichters bedrijf is dit.
ik wil deze telefoon zoals afspraak thuis gestuurd hebben,
Ik had een Samsung note 8 dual sim opgestuurd vervolgens kreeg ik het volgende bericht:
Bij de verwerking zijn helaas afwijkingen geconstateerd ten opzichte van de aanmelding. In de bijlage vindt u de details daarvan terug. Op basis van deze bevindingen bieden wij u twee opties:
1. U gaat akkoord met ons voorstel van totaal € 42,00, voor de producten met een afwijking. (zie het bijgesloten rapport voor verdere details).
2. U kiest ervoor om toestellen met een afwijkend oordeel retour te ontvangen, waarbij u rekening dient te houden met een éénmalig bedrag van € 8,50 voor behandelings- en verzendkosten.
Graag vernemen we uw keuze en reactie binnen 10 dagen. Indien we binnen deze termijn geen reactie van u ontvangen, gaat u automatisch akkoord met onze bevindingen en wordt het conform optie 1 afgehandeld.
Er is niks mis met de telefoon. Er zit een klein beschadegingetje in de linkeronderkant van het scherm. Verder is hij als nieuw. het scherm werkt, batterij werkt heel goed, scherm werkt, inclusief met pen voor de note 8 dual sim etc.
Eerste bod was €235,- nu wordt hier dus €42,-?! van gemaakt. Enkel en alleen door de kleine beschadiging in de linkeronderhoek die verder geen enkel effect heeft op de werking van de telefoon. Op marktplaats wordt er zo 250 euro gegeven voor een telefoon in deze staat. Maar heb er voor gekozen om hem via een telefoon verkoopsite te verkopen omdat ik daar meer zekerheid heb.
Nu moet ik het dus aan dat stel oplichters gaan verkopen voor €42,- of ik moet het terug laten zenden (wat overigens niet eens gratis is maar gewoon doodleuk €8,50 behandelings/verzendkosten is. Je moet dus betalen voor behandelingskosten aan een stel oplichters.)
Ik mag hopen dat ze de telefoon gewoon innemen voor het afgesproken bedrag en niet met dit soort onzin aan komen zetten?!
Ik had al gelezen dat je er minder voor kreeg dan aangegeven maar zo iets ergs had ik niet verwachts. Op de site was mijn telwfoon 69 euro waard maar na het opsturen zaten er volgens hen vlekken in het scherm en viel de luidspreker weg en was hij nog maar 23 euro waard. Na de verzendkosten van 7 euro had ik dus 16 euro gekregen voor mijn iphone 6s die het nog volledig deed. Bellachelijk. Ik dacht dat opsturen beter was dan alle moeite van het op marktplaats zetten te doen maar dat is niet zo. Zet je telef99n gewoon op marktplaats en ga niet naar GSMloket