Via de website van GSMloket had ik alles volgens de realiteit ingevuld en kreeg een waarde van €31,00 aangeboden. Kreeg een verzendlabel. Tot dan alles correct en soepel. Maar 2 dagen kreeg ik een... Toon meer
Twee jaar oude Samsung s10e opgestuurd met trackntrace 8€ , na 6 dagen mail gehad met prijsvoorstel dat hetzelfde was als op website. Toestel was in perfecte conditie altijd in clearview hoesje en sc... Toon meer
Donderdag telefoon opgestuurd. Doe het aangetekend dan ben je verzekerd. Vrijdag al direct een mail gehad dat in goede orde ontvangen was. Kreeg iets lager bod dan.op website maar zaten iets meer kras... Toon meer
Waarom niet. Maar eens geprobeerd mijn "oude" GSM om te zetten in geld. Via GsmLoket eenvoudig aan te melden op hun site, aanmelden en direct daarna al de verzendpapieren retour. Opgestuurd en enkele... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik volg hier vele mensen. Ik heb al 2x een gsm opgestuurd, 1e maal correct, maar 2e maal niet. GSM die altijd in een beschermende hoes zat heeft plots zware gebruiksschade aan de rand??? Ik betwijfel de correctheid van hun werking!!

Antwoord van Gsmloket
Bieden een belachelijk laag bedrag aan voor een toestel. Eerst geven ze je een indicatie waarna ze hier ver vanaf gaan zitten. zeer slecht. Geen zaken doen met deze jongens

Antwoord van Gsmloket
Voor de gene die zijn opgestuurde telefoon niet meer terug vindt omdat gsm loket zegt hem niet te hebben ontvangen en post nl zegt deze te hebben afgeleverd .
Dan is er sprake van oplichting !
Doe online aangifte en meld het op meld.nl
om andere mensen te waarschuwen dat dit gebeurt.

Antwoord van Gsmloket
Van mijn kant een positieve ervaring. Samsung S9 plus verkocht, dinsdag ontvangen door gsmloket, volgende dag bevestiging per mail van te ontvangen bedrag en het bedrag donderdag op mijn rekening. Dat is sneller dan met concurrerende sites; verkoop al sinds vele jaren mijn oude telefoon via soortgelijke sites.
Cosmetische staat was als nieuw en heb ook het volledige aangegeven maximale bedrag ontvangen.
Reken je niet rijk met een telefoon die (technische) gebreken vertoont of met duidelijk gebruikt uiterlijk. Alle dergelijke sites voeren hardware testen uit of alles werkt. "Stuiter-exemplaren" kunnen verborgen fouten hebben, zoals haperende wifi of beschadigde zender.
Ik deel de negatieve ervaringen niet. Heb de indruk dat vele verkopers zich graag rijk rekenen, maar een oudere mobiel heeft nu eenmaal beperkingen (zoals meestal weinig geheugen, oude Android versies waar geen updates op komen) waardoor de de verkoopwaarde nu eenmaal laag zal zijn. De inkoopwaarde dus eveneens. Als er dan ook op het uiterlijk het e.e.a. is aan te merken is zo'n mobiel moeilijk met winst door te verkopen. Heb zelf onlangs 2 Samsungs aan Gsmloket verkocht, van 2,5 en 3 jaar oud. Kreeg daarvoor binnen 4 dagen het bedrag op mijn rekening, dat via de website was berekend. De mobieltjes waren altijd in hoesje met screenprotector gebruikt, dus ook uiterlijk prima.
Mijn telefoon werd volgens de website op waarde geschat van 250 Euro.
eenmaal beoordeeld deed mijn audio het niet meer?! Ik gebeld en aangegeven dat tot de avond voor ik hem opstuurde de telefoon nog in gebruik was en niets aan de hand. Mijn telefoon werd opnieuw getest, en idd de audio was perfect .. MAAR ... en zat een deukje/krasje in ..dus bleef het bedrag 38 Euro. Wanneer ik op de site invul dat mijn iphone 7 'zwaar beschadigt' is met 1 diepe kras van nog geen 1 cm in de rechterhoek (niet eens het scherm) zou de waarde nog altijd 125 Euro zijn .. maar nee natuurlijk krijg je dit niet, want het toestel is technisch niet in orde.
Totaal belachelijk voor woorden , zoeken volgens mij enkel nieuwe toestellen voor 20€ ofzo want wat je berekend op de site zul je nooit krijgen voor je toestel , mensen bedenk u eerst goed voor u uw toestel hiernaartoe stuurt pure oplichting !!!
Ga ervoor mijn rechtsbijstandverzekering voor inschakelen
De voorwaarden die ze stellen aan de staat van de telefoon komen totaal niet overeen met hoe zij de telefoon beoordelen. Ik heb een telefoon opgestuurd waarbij aan de buitenkant wat krasjes zaten maar verder nog prima werkt. Het voorstel via de site was 70euro. De beoordeling van hun is dat de telefoon beschadigd is en niet werkt waarbij ze 12.50 willen geven. Deze voorstellen liggen zover uit elkaar, waardoor ze niet een eerlijk beeld geven.
Oplichters! Gsm opgestuurd in perfecte staat., zpu er 73 euro voor krijgen.Beweerden eerst mijn gsm niet ontvangen te hebben. Na bewezen te hebben dat dit wel zo was beweerden ze deze pas 12 dagen later en beschadigd ontvangen te hebben dus ik zou er nog 14 euro voor krijgen! Nu op zoek naar een manier om officieel klacht in te dienen want dat ze liegen heb ik nu wel zwart op wit

Antwoord van Gsmloket
Ik stuurde mijn Samsung Galaxy S7 aangetekend op naar GSM loket en ik zou er 190 euro voor krijgen. Zoals ik al bij meer reviews lees was het toestel afgekeurd dioor GSM loket vanwege ingebrand scherm. Het toestel is nog niet eens 2 jaar oud en nu boden ze 29 euro. Zat een foto bij (die je niet kan vergroten) waar je dan kan zien dat het scherm ingebrand is. Nou ik gluur 24/7 op miijn telefoon en ik heb het nooit ontdekt maar de zogenaamde experts die daar zitten wel, Mensen stuur je mobiel niet op naar die gasten want het kost je gewoon geld. 2 x €8,50 voor het angetekend opsturen en het weer retour laten sturen van je telefoon is al 17 euro. Nou dan bieden ze 29 euro dus een hoop moeite voor 12 euro wat je er dan aan overhoud.
WAARSCHUWING VOOR IEDEREEN!! STUUR JE TELEFOON NIET NAAR DIE ZAKKENVULLERS

Antwoord van Gsmloket
Mss moeten jullie ook de mensen zelf hun scherm laten testen op het inbranden want het is bij jullie een standaard opmerking. Telefoon zou 116 euro zijn en nu ineens 16 euro. Stel oplichters zijn het. En het ergste is nog dat als je niet reageert dan gaan zij ervan uit dat je het bedrag wilt hebben en gaan ze over tot betalen. ECHT SCHANDALIG!!!
Wat een stelletje oplichters mijn Samsung Galaxy S7 zou 205 euro waard zijn, hij was zeker goed was nagekeken door iemand die zei dat het toestel in perfecte staat was, had hem netjes opgestuurd in het doosje waar hij inlag toen ik hem nieuw kreeg netjes oplaadsnoer erbij, altijd in beschermhoesjes gezeten en wat krijg je terug in plaats van 205 euro het schamele bedrag van 31,00 euro gewoon te gek voor woorden en terug sturen kosten dan 12 euro makkelijke rijk worden over de rug van eerlijke mensen het is 1 oplichters bende ik zeg NIET NAAR HUN STUREN.

Antwoord van Gsmloket
Wat een waardeloos bedrijf, slechte service. Ik geef mijn telefoon nog liever weg dan dat ik het verkoop aan dit bedrijf. In eerst instantie zou ik € 160 ,- terugkrijgen maar het bedrijf beweert dat zij ineens zwarte vlekjes aan de onderkant van mijn beeldscherm hebben ontdekt. Nu is mijn telefoon € 24,- waard. Om mijn telefoon te laten retourneren moet ik € 12,50 betalen. Belachelijk, wat een slechte service. En dat terwijl mijn telefoon in een goede staat was toen ik die verstuurde.
Reactie op jullie antwoord:
Ik heb (3 x) contact met jullie moeten opnemen omdat jullie niks lieten horen nadat het toestel al een paar dagen daar ligt.
De zwarte vlekken onderaan mijn beeldscherm zijn voor mij nieuw, dus dat zou ik graag met mijn eigen ogen willen beoordelen.
Om dan van € 160,- naar € 24,- te gaan vind ik een bizar verschil. Het toestel is in een hele goede staat, dus geef dit toestel nog liever weg dan dat ik het aan jullie verkoop. En ja, ik was op de hoogte van jullie algemene voorwaarden. Een aangetekende zending is geloof ik rond de € 8,- voor zo'n pakketje. En de behandeling zal niet heel veel werk geweest zijn om naar een paar "zwarte puntjes" te staren op een beeldscherm.
Fijn dat jullie nu op deze manier wel contact met mij kunnen opnemen ;).
Reactie 2:
Ik hoef niet een hele discussie met jullie te voeren. Ik beoordeel jullie op wat mijn bevindingen zijn, dat jullie het proberen goed te praten prima. Maar ik zou niemand dit bedrijf aanraden.
Het scherm hoeft niet vervangen te worden, dit werkt prima. En naar mijn mening zaten die "zwarte puntjes" er niet voordat ik het opstuurde.
En ik heb deze week 3 x contact opgenomen (gebeld), om precies te zijn:
15 maart 2018 16:35 uur.
21 maart 2018 09:10 uur.
23 maart 2018 09:52 uur.
Ik zou intern dan nog maar eventjes navragen wanneer ik contact heb opgenomen met jullie.
Misschien had ik beter van te voren naar de recensies kunnen kijken want dan zie ik dat dit een normale gang van zaken is voor jullie.

Antwoord van Gsmloket
Waardeloos bedrijf wat valse beloftes doet. Verkoop je je telefoon aan GSM loket dan krijg je een absurt laag bedrag terug, terwijl ze op de site meer beloven. Redenen zijn ongegrond. Ga je niet akkoord, dan met je 12,50 administratiekosten en verzendkosten betalen om je telefoon terug te krijgen.

Antwoord van Gsmloket
Helaas heb ik deze klachtenregen te laat n. Inderdaad heb ook ik een LG die altijd in een beschermhoesje zat opgestuurd. Afgesproken prijs zou € 10 zijn die mijn toestel waard zou zijn. Dan krijg je dus een mail dat er beschadigingen zijn en ze dus € 8 willen betalen. Je kan je toestel tegen betaling van € 12,50 weer terug krijgen. Ik heb het dus onder protest geaccepteerd. Ze zijn nog te onbeschoft om perssoonlijk op mijn protest te reageren. Ik zeg niet doen als je van je oude Let wel goed werkende telefoon af wil.

Antwoord van Gsmloket
Maak hier geen gebruik van! Oplichters. Zoals iedereen al zegt, goede telefoon opgestuurd (netjes verpakt), die beschadigen zij, en dan is hij ineens maar €10 waard. En natuurlijk telefonisch niet te bereiken!! Motherfuckers zijn het!! Doe het niet.

Antwoord van Gsmloket
eigenlijk is mijn beoordeling nul sterren. Wat een stelletje oplichters zijn dit. Mensen trap hier niet in!!! Een mooie Iphone 6 opgestuurd in een hoesje. Krijg ik de melding terug dat deze zwaar beschadigd is en zitten er ineens deuken in de telefoon. Nou dit is echt onmogelijk.

Antwoord van Gsmloket
2 toestellen opgestuurd waarvan 1 in perfecte staat, zonder ook maar 1 zichtbaar of voelbaar krasje,maar niet werkende telefoon. En 1 zichtbaar gebruikte, maar perfect werkende telefoon. Het bod voor beide was 134. Toen ik ze had opgestuurd kreeg ik een mail met daarin verslag en fotos van de toestellen. De eerste was een foto van de 1e telefoon met een hele diepe (duidelijk net gemaakte) kras. Hier kreeg ik nog maar 14 euro voor. De 2e en 3e foto was van de tweede telefoon, hier zou ik in eerste instantie 120 euro voor krijgen. De 1e foto van dit toestel bedroeg een geel gestreept display, wat voor hen de reden was om het bod te verlagen tot maar 30(!) Euro. De 2e foto vam dit toestel bedroeg een foto van een kras, maar waar wel een zichtbaar goed werkend display te zien was. Ik heb nog NOOIT last gehad van een afwijkend display. Voordat ik de toestellen eerst in bubbelplastic en daarna in een doosje heb gedaan, heb ik hem uitgebreid gecheckt en zelfs nog netjes opgeladen. OPLICHTERS!!!
1e en laatste keer!
Volgens de site zou ik 44 euro krijgen voor mijn telefoon. Die prima werkte en er als nieuw uit zag. Nu een bericht ontvangen dat hij niet werkend is....... heel bijzonder. Krijg er nu nog 8 euro voor of 12,50 betalen om hem terug te krijgen. Nou met Gsmloket ga ik in ieder geval nooit meer in zee!!!! Wat een oplichters zeg.
Een Samsung S6 Edge van 16 maanden oud opgestuurd nadat ik de soort vragen op de site (voor mezelf) had beantwoord. Conclusie: mijn telefoon was volgens de site in goede staat € 230,00 waard. Gekocht voor € 699,00. Uiteraard hield ik rekening met een forse afschrijving.
Wat schetst mijn verbazing; een mail met de conclusie dat mijn telefoon nog maar € 46,00 waard zou zijn. Ingebrand scherm= ernstige schade ! Hier ging ik uiteraard niet mee akkoord. Geef de telefoon nog liever weg ! Kon de telefoon terug krijgen door eerst € 12,50 over te maken. Ik kon dan de telefoon volgen via track & trace die ik via een link in een te ontvangen mail zou krijgen. De mail moet ik nu nog krijgen. De telefoon heb ik inmiddels wel terug. Eén positief ding en dat moet gezegd worden dat ging vlot. In de "NB" staat dat ernstige schade geen vergoeding oplevert. En toch bieden zij nog € 46,00 (om de telefoon daarna voor de hoofdprijs te verkopen). Ik wil met dit verhaal alleen zeggen dat je jezelf niet rijk moet rekenen. En gezien de recensies zou ik me twee keer bedenken om met deze firma in zee te gaan. Overigens telefonisch contact gehad met Samsung; mocht het scherm inderdaad ernstig ingebrand zijn dan valt dit onder de garantie!
Wat me verder nog opvalt; je gaat met GSMloket in zee, je stuurt je telefoon naar Ecowave, je krijgt een reaktie van GSMLoket support, daarna een mail van Smart2have en je telefoon ontvang je retour van Paul Zwiers uit Sittard. Dit wekt bevreemding bij mij op.
Aanvulling: Afgelopen zaterdag naar de premium shop geweest van Samsung (Barneveld) Valt waarschijnlijk onder garantie. Ik zeg waarschijnlijk omdat Samsung pas repareert als de klant er ongekend veel hinder van ondervindt. Men kon in eerste instantie niets vinden pas na zeer goed kijken met z'n drieën zagen ze inderdaad een kleine inbranding bovenaan waar je het WiFi signaal, Bluetooth signaal, batterij teken etc.vindt. Toestel wordt opgestuurd naar Samsung/Amsterdam. Gevraagd wat dit toestel in deze staat nog mag opbrengen: zeker € 250,00-€ 300,00. € 46 in nog geen 46 jaar !!!