Ik ben pas een weekje in mijn nieuwe studio in Nijmegen (De Génestetlaan) en het hele process van het boeken van dit woning ging extreem soepel en makkelijk door! Het is echt een eerlijk systee... Toon meer
Elke winter wanneer het kouder is buiten, valt het centrale verwarmingssysteem uit dat warm water voor de vloerverwarming levert. Dit is nu de 12e storing in 3 jaar en Holland2Stay neemt geen... Toon meer
Onlangs ben ik verhuisd naar een nieuwe woning en ik ben ontzettend blij met de service die ik heb ontvangen. Het hele proces verliep soepel, maar wat echt het verschil maakte, was de uitstekende hu... Toon meer
De check-in verliep erg soepel en het appartement zag er keurig uit. Toen de koelkast niet bleek aan te gaan is dit direct de volgende dag verholpen evenals het ventilatieprobleempje. Geweldig goed... Toon meer
Living better, together. We are property management specialists, offering rentals for (international) students and urban professionals in the Netherlands. We now manage more than 14,500 residences in the most vibrant Dutch cities, including Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, The Hague, Maastricht, and Utrecht. Together, we strive to create a better living experience for people from all over the world. Feel welcome to share your experience with us. Please don't hesitate to contact us directly for quicker and more efficient support!
Victoriapark 45, 5611 BM, Eindhoven, Nederland
Een ster is nog teveel voor dit bedrijf. Ik woon in DeHolland Dordrecht. Geluidsisolatie is niet naar behoren in mijn woning. Ik hoor de trap van de buren en heb veel last van praat geluiden. Als ik mijn klachten te kennen geef negeren ze mij gewoon. Acht maal zijn ze afspraken niet nagekomen er is ronduit naar mij gelogen. Nadat ik begin augustus mijn klachten heb doorgeven en vele daarop volgende herrineringsmails kwamen ze pas op 1 oktober een geluidstest doen waaruit bleek dat ze mij een huis hebben verhuurd die niet naar behoren is. Ik heb hier veel spijt van en ik wil iedereen op het hart drukken om absoluut niet met Holland2Stay in zee te gaan.

Antwoord van Holland2Stay
1,5 jaar gewoond in een woning van H2S. In die tijd alleen maar problemen, problemen en problemen. Belabberde klantenservice, soms moest je 3 weken wachten op een antwoord als iets kapot was in het appartement. Het duurt 4 dagen om telefonisch iemand aan te telefoon te krijgen die Nederlands spreekt ipv engels. Communicatietechnieken en klantvriendelijkheid is ver te zoeken in dit bedrijf. De enige keer dat je direct iets van hen hoort, is als ze geld van je willen of aan je kunnen verdienen. Zo krijg ik 2(!) jaar later nog afrekeningen van zogenaamde hoger uitgevallen servicekosten van die jaren. Het zijn oplichters! Bespaar jezelf de negatieve energie en je geld en huur aub bij een ander bedrijf!

Antwoord van Holland2Stay
It is a pretty place in capelle aan den IJssel,
I love it

Antwoord van Holland2Stay
NOOIT MAAR DAN OOK NOOIT MEER.
Ik heb 2 maanden een appartement gehuurd in de Ridge in Delft. Het aanmelden voor de appartement ging vlekkeloos. Bij het Uitchecken komen de problemen.
Bij het uitchecken word er onterecht schoonmaalkosten in rekening gebracht. Die overigens onrealistisch zijn. Daarnaast draai je op voor de kosten van vlekken op de muur of dingen die kapot zijn die bij het huren van het appartement al aanwezig waren. Hier is bij het ondertekenen al rapport van gemaakt toch word de laatste bewonner hier voor beboet.
Klantenservice is slecht bereikbaar. Organisatie is onvriendelijk en hard, luisterd niet naar wat er gezegd word. Daarnaast spreekt de gene die de kamers beoordeeld niet de Nederlandse taal.
Zeer slechte organisatie die gericht is op geld. Criminelen zijn het!

Antwoord van Holland2Stay
Ik woon bij H2S in Utrecht (Flying Deer), het gebouw is goed onderhouden en schoon. Er word regelmatig schoongemaakt en er zijn veel faciliteiten. De H2S medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk. De studio’s zijn goed voorzien, en modern. Zeker een aanrader!!

Antwoord van Holland2Stay
Alles was duidelijk, geen kleine lettertjes en vanaf het boeken tot en met het wonen is het proces soepel verlopen. Mijn studio is netjes afgeleverd en alles is modern, heerlijk. Ik ben heel blij met H2S.

Antwoord van Holland2Stay
Holland 2 Stay op campus Hotelschool Maastricht.
- Gebouw niet af, ramen die niet open gaan, Douchekoppen die ontbreken.
- Inventaris keuken gebrekkig.
- Betalen voor gym en wasserette, niet aanwezig ( Wel 4 wasmachines aanwezig voor 210 man ong.)
- Strikte houding H2S , maar zelf laks wat betreft nakomen afspraken.
Veel dreigen met boetes , Harde houding vanuit bedrijf, al met al een absolute afrader!

Antwoord van Holland2Stay
Geen twijfel nodig om hier te gaan huren! Vriendelijk personeel, snelle communicatie en alles is tip top verzorgd.

Antwoord van Holland2Stay
Slechte ervaringen met Holland2Stay in Eindhoven. Erg strikt en directe eisen in process (binnen 48u documenten nodig en als je meteen iets upload veranderd dit in 24u). Indien je vragen hebt, omdat er niet voldoende documenten zijn aangeleverd, moet je alsnog binnen 24u reageren, terwijl ze niet de tijd hebben om je vragen te beantwoorden / te helpen. Ze zelf net laks en traag reageren met reageren. Plotselinge afwijzingen 2 dagen voor start huur met reden / regel, die nergens op website te vinden staat. Ik heb meerdere malen gebeld en gemaild ter verduidelijking en de “verantwoordelijke” manager nooit beschikbaar. Een mailtje of iets van reactie was ten minste sympathiek geweest. Ik raad iedereen in Eindhoven en omgeving Holland2Stay als laatste resort te gebruiken. Elke andere makelaar in Eindhoven is direct hulpzaam.

Antwoord van Holland2Stay
Goede ervaringen tot nu toe.
We zitten hier sinds een paar dagen, toen we binnenkwamen waren er wat mankementen aan het appartement. Gat in de muur, scheuren langs de trap strepen over de muur en wifi wat niet werkte. Contact met hun opgenomen en dat verliep allemaal vrij soepel en snel. Aardige medewerkers, wifi probleem is opgelost de rest wachten we nog een reactie af. Heb er wel vertrouwen in dat het goedkomt.

Antwoord van Holland2Stay
Ik heb dit jaar geprobeerd om in de regio Den Haag te verhuizen dus ik heb gereageerd op de nieuwe woningen in Zoetermeer.. En toen begon het
Er staat bij dat 200 euro extra voor rekeningen betaald moet worden bovenop de huur , maar pas nadat ik mijn paspoort geupload had keeg ik te horen dat een deel van deze kosten niet voor rekeningen bedoelt zijn maar voor de huur van meubels. Toen werd ik boos want dat hadden ze je ook eerder kunnen vertellen maar dat deden ze opzettelijk niet zodat ik de borg kan betalen.
Daarna werd het nog erger.. Zonder een contract te hebben ontvangen of gezien, zonder zelfs de woning te hebben gezien kreeg ik een waarschuwing dat ik geen huur had betaald. Ik dacht: "Pardon?" Hoe durven jullie dat...
Ik hoop dat de huurcomissie gauw een einde maakt aan deze praktijken
Oh ja en niet te vergeten dat ik 6 maanden heb gewacht voor mijn eerste appartement in Arnhem
Echt Schamteloos
Update (03.06.2020) Ik werd gevraagd om 55 euro te betalen voor het vervangen van mijn kapotte WC bril omdat hij al een keer vervangen zou zijn (wat dus niet klopt). Hoe durven ze?

Antwoord van Holland2Stay
Hele fijne locatie en hele behulpzame medewerkers bij holland2stay!

Antwoord van Holland2Stay
Het is gewoon echt perfect'e woning en netjes schoon en vetrouwbaar is me 3 dag nu ik ben er echt super blij mee ze helpen je ook goed als er echt n probleem is dankjewell Holland2Stay - Ennes

Antwoord van Holland2Stay
Ik zou zelfs geld betalen om nooit meer te huren bij Holland2Stay. Alles liep redelijk goed tot aan uitschrijving. Bij deze organisatie wordt alleen maar aan geld gedacht en 0,0 aan de klant. Ik ben al sinds 11-02-20 uit mijn appartement en wacht nu al 11 weken op mijn borg. Alles documenten zijn ingeleverd en bij uitschrijving dubbel gevraagd of alles in orde was en dat was het volgens de receptioniste. Nu blijkt dat ik een document moet uploaden in mijn account die zij zelf al een keer hebben verstuurd per mail. Ondertussen 2 keer het document geüpload en het is telkens niet goed. Niemand legt uit hoe het wel goed moet en moet. Talloze brieven en telefoontjes met klachten en vragen, maar tot op heden er nog steeds meer bezig. Ook moest ik 2 weken wachten tot ik mijn verhuurdersverklaring had. Mocht dit 1 dag langer hadden geduurd, stond ik op straat en kon ik niet in mijn nieuwe woning (verhuurdersverklaring was een eis van mijn nieuwe woning). Ben nu naar het Juridisch Loket gestapt, want dit wordt nu een criminele kwestie. Ik raad het zwaar af om via deze organisatie te huren. De appartementen zijn mooi (op de overlast van de werkzaamheden na waar geen tegemoetkoming mee geregeld kan worden), maar dit is het hele gedoe eromheen niet waard. NOOIT MEER!!!!

Antwoord van Holland2Stay
Ik woon sinds zaterdag 7-3 in de City Tower. Ik kon mijn sleutel ophalen, alleen de vrouw die de sleutel kwam brengen was niet erg vriendelijk. Ze stelde haar niet eens voor. Ik wist niet wie ze was. Toen ze vroeg of ik voor de bezichtiging kwam zei ze loop maar mee. Ze deed de deur van mijn studio open. Ze liet niks zien. Ik zelf moest alles doen. Kreeg geen uitleg niks. Ze zei dat er een aantal items miste. Ik heb uit eindelijk de lijst nog gecheckt en er missen nog meerdere items die niet op de lijst stonden. Ze hadden dus niet erg goed daar naar gekeken. Ik zou de missing items op maandag krijgen. Dit is niet gebeurd. Ze hebben nog niks laten weten wanneer dit wel gaat gebeuren. Verder ben ik wel echt super blij met de studio. Alles was netjes en voor mijn gevoel zit ik in een hotel.

Antwoord van Holland2Stay
Makkelijk om woning te boeken. Inchecken vlekkeloos en woning is in goede staat.

Antwoord van Holland2Stay
Geweldig is iets te veel, maar over het algemeen is het verblijf goed.
Er is geen koe zo bont of er zit wel een vlekje op. Dus....hier ook.
Kwam misschien ook doordat alles nog in opbouw is. Mogelijk omdat de appartementen veelvuldig worden gebruikt door expats, maar Engels als standaard voertaal vind ik niet kunnen in Nederland.Geldt overigens ook voor Holland2Stay in Eindhoven. Waar ik bang voor was - geluidsoverlast - kwam uit twee andere hoeken dan waaruit je het zou verwachten. Als de buren onder de douche gaan is de waterleiding goed te horen en niet zo'n beetje. Verder is het jammer dat bij de constructie van de ruimtes een holle vloer is gebruik, waardoor je de buren ontzettend goed hoort lopen. Praten of muziek heb ik tijdens mijn verblijf niet gehoord. Wat mij opvalt is - en dat ligt zeker niet aan Holland2Stay - dat veel bewoners ongelooflijke viezeriken zijn. Die afval zo maar ergens in de hal of in een hoek dumpen. Onder het motto als ik het maar kwijt ben en als het maar niet in mijn appartement ligt. Voor het overige is het goed bevallen.

Antwoord van Holland2Stay
Gisteren ingecheckt, alles ziet er goed uit net als op de foto's. Uitzicht heel gaaf hier vanaf de 16e etage. Meubels zijn van goede kwaliteit. Inchecken op zaterdag kon helaas niet. Maar al met al ben ik toch blij met mijn nieuwe plek!!