Ik ben pas een weekje in mijn nieuwe studio in Nijmegen (De Génestetlaan) en het hele process van het boeken van dit woning ging extreem soepel en makkelijk door! Het is echt een eerlijk systee... Toon meer
Elke winter wanneer het kouder is buiten, valt het centrale verwarmingssysteem uit dat warm water voor de vloerverwarming levert. Dit is nu de 12e storing in 3 jaar en Holland2Stay neemt geen... Toon meer
Onlangs ben ik verhuisd naar een nieuwe woning en ik ben ontzettend blij met de service die ik heb ontvangen. Het hele proces verliep soepel, maar wat echt het verschil maakte, was de uitstekende hu... Toon meer
De check-in verliep erg soepel en het appartement zag er keurig uit. Toen de koelkast niet bleek aan te gaan is dit direct de volgende dag verholpen evenals het ventilatieprobleempje. Geweldig goed... Toon meer
Living better, together. We are property management specialists, offering rentals for (international) students and urban professionals in the Netherlands. We now manage more than 14,500 residences in the most vibrant Dutch cities, including Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, The Hague, Maastricht, and Utrecht. Together, we strive to create a better living experience for people from all over the world. Feel welcome to share your experience with us. Please don't hesitate to contact us directly for quicker and more efficient support!
Victoriapark 45, 5611 BM, Eindhoven, Nederland
Wat een slecht georganiseerd en onredelijke organisatie. Ik heb een jaar op een campus gewoond in Maastricht en voor een flinke prijs. Gedurende het hele jaar was het campus niet eens af, terwijl ik de volle prijs betaalde, en werd ik voor alles verantwoordelijk gesteld. Letterlijk alle stoelen in de woonkamer zijn kapot gegaan, omdat het ikea stoelen zijn van €5, en vervolgens mogen wij €50 per stoel gaan betalen aan schade. Mijn goedkope bed is ook wat ingezakt en hier heb ik ook €350 voor mogen betalen. Het is ongelooflijk hoe onredelijk dit bedrijf kan zijn.

Antwoord van Holland2Stay
Bizar, wat een slechte organisatie. Ik heb betaald voor een account en ook 150 euro betaald voor een boeking. Na de laatste mail waarin werd bevestigd dat de boeking was gelukt heb ik niks meer vernomen. Dus ik bellen, 3 dagen voor ik erin zou gaan, om vervolgens te horen dat ik geen recht op de woning heb omdat ik uit dezelfde stad kom waar ik heb geboekt. Wat een onzin! En dan ook nog het lef hebben om mij een schuld aan te praten dmv te zeggen dat ik eerder contact had op moeten nemen. Heel slecht allemaal.

Antwoord van Holland2Stay
Onze behoorlijk negatieve ervaring is als volgt:
- bij aankomst deed de code van de sleutel het niet. We kwamen laat aan dus moesten het noodnummer bellen. Dit was uiteindelijk opgelost, maar geen lekkere binnenkomer
- de douchekop (hemeldouche) lekt aan de bovenkant. Hierdoor lijkt er een lekkage te zijn in de douche, over gebeld, niks mee gedaan.
- de bank is zo smerig alsof het weken heeft buiten gestaan met kringen en gele vlekken, dat we deze niet konden gebruiken. We hebben er een laken omheen gedaan. Een medewerker zei dat dit vervangen zou worden, tot op heden niks gezien of gehoord.
- de wastafel in de badkamer was verstopt bij binnenkomst. Ik heb zelf ontstoppingsmiddel gekocht dit op te lossen.
- de wc borstel is onwijs vies - niet gebruikt.
- de afvalpas was niet beschikbaar in het appartement. het duurde 3 dagen voordat we dit kregen. met het extreme warme weer was dit geen pretje.
- er stond geen wasrek in het appartement. oplossing niet geboden ondanks belofte.
- het ontbreken van airconditioning maakt het slapen niet comfortabel. Ik heb zelf een ventilator aangeschaft
Ik denk dat dit soort zaken, bij een huurprijs van 1400 EUR voor 3,5 week, echt niet okee zijn.
Klacht neergelegd bij Holland2Stay; antwoord was dat management het vervelend vindt maar niks wil doen.

Antwoord van Holland2Stay
Ik zou NIEMAND aanraden te huren via Holland2Stay. Vanuit het eerste oog leek mijn studio prima, maar zoals bij vele andere huurders kreeg ik naar verloop van tijd steeds meer problemen. Ik heb op dit moment al 5 weken lang last een LEKKAGE vanuit het platfond, het water komt van mijn bovenburen en druppelt dagelijks recht mijn studio in, het ruikt LETTERLIJK NAAR ONTLASTING. De eerste dag heb ik holland2stay gelijk proberen te bereiken op het ‘noodnummer’, die mij doodleuk vertelde dat ik een mail moest sturen. Pas één week later kwamen er mensen langs en pas drie weken later was het lek zogenaamd ‘gemaakt’, nou niet dus. Ik had nog steeds een gat in mijn plafond en een aantal dagen later begon het weer met lekken. Zelfs de installateurs gaven aan dat de leidingen boven het plafond slordig zijn gelegd. Dan te bedenken dat ik €975 per maand betaal voor waardeloze service en een studio van 30m2 waarbij ontlastingswater vanuit het plafond komt. Als je de kans hebt HUUR DAN NIET BIJ HOLLAND2STAY.

Antwoord van Holland2Stay
Sinds maart via Holland2Stay een appartement gehuurd in de Philips Bedrijfsschool. Eerste impressie was prima, gemeubileerd en alles netjes aanwezig, op een kapotte raam en een niet-werkende prullenbak na. De kapotte raam is overigens nog steeds niet vervangen, ondanks het feit dat dit op dag 1 al was aangegeven.
Verdere impressie van dit gebouw is zeer slecht. De muren zijn zo dun als een halve pak A4’tjes. De buren horen we praten bij bezoek, en de bovenburen horen we naar de wc rennen. We horen zelfs het water spetteren op de vloer van de douche van de bovenburen. Tevens galmt het heel erg op de gang bij de lift, en wordt er een geluidje afgespeeld als de lift op de betreffende verdieping arriveert. Dit geluidje kan je wel eens wakker maken ‘s nachts. Hiervoor is al contact opgenomen met H2S, maar helaas is het voor hen niet mogelijk met de huidige technologie om een simpel speakertje zachter te zetten ‘s nachts.
Al met al, geen fijne ervaring hier.

Antwoord van Holland2Stay
Top geregeld allemaal. Klantenservice zeer vriendelijk wanneer ik vroeg of zij mij in contact konden brengen met de vorige bewoner. Daarnaast werden spullen direct geregeld wanneer het ontbrak in de inventaris. Ook was alles spik en span waardoor ik zelf vrijwel niks meer hoefde schoon te maken.

Antwoord van Holland2Stay
Afzetters zijn het, het is al redelijk duur maar op dat moment kon ik niet anders. Nu ben ik verhuist en nu willen ze dat ik allemaal extra kosten maak voor dingen waar ik niks aan kon doen. 180 euro om precies te zijn. Zelfs na het sturen van Foto's / bewijs zeggen ze er niks aan het doen en dat ik het gewoon moet betalen. Tip: Zorg dat je bij de overdracht bent zodat ze je achteraf niet fucke

Antwoord van Holland2Stay
Holland2Stay is echt een corrupte en vreselijke organisatie. De appartementen zijn mooi ingericht en goed bijgehouden, echter doen ze dit over de rug van de huurders. Ze brengen meerdere malen kosten in rekening die ze helemaal niet communiceren en als je het appartement verlaat laten ze je voor kosten opdraaien die niet eens je schuld zijn. Ze brengen dan kosten van de inventaris en schoonmaakkosten in rekening die helemaal niet gegrond zijn. Ook laten ze je opdraaien voor kosten als er iets gerenoveerd moet worden aan het gebouw of als de lift voor de 1000ste keer kapot is. Zo wel via de mail als telefonisch geven ze alleen maar vage antwoorden waar je niks mee kan of ze beloven je van alles en ontkennen het later allemaal. Mijn advies: beter huur je via een andere organisatie en vermijd Holland2Stay. Het is namelijk echt 1 grote corrupte bende daar waar je echt beter van weg kan blijven!

Antwoord van Holland2Stay
Appartementen zijn niet te huur voor de prijs waarmee geadverteerd wordt. Eveneens zitten er veel verborgen kosten aan verbonden. Hier kom je pa achter zodra je je hebt ingeschreven. Klantenservice is vriendelijk maar onderneemt verder geen actie. Kortom geen serieuze verhuurder maar grootschalige pandjesmelker.

Antwoord van Holland2Stay
Hele slechte ervaring met Holland2Stay. We verbleven na een brandsituatie met ons gezin in het Vleuterhuys in Utrecht. Bij aankomst bleek het appartement nog niet af, slaapspullen ontbraken, tv werkte niet niet, we hadden lekkage. Maar het meest vervelend is de communicatie van Holland2Stay. Ze zijn regelmatig moeilijk bereikbaar en er wordt niet adequaat gehandeld en niet netjes gecommuniceerd. Bij verlaten van het appartement bleken we een paar spullen vergeten. Die bleken weggegooid. Als antwoord kregen we geen excuses, maar wel ¨dat dit niet hun businessmodel was, als ze iedere klant moeten nabellen die wat vergeet kost dit hen teveel geld´. Maar wel zonder persoonlijk bericht 200 euro van je borg afhalen terwijl je in het Holland2Stay portal niet volledig kunt terugvinden waar die 200 euro dan uit bestaat.
Vleuterhuys is een prachtlocatie en de projectontwikkelaar van Vleuterhuys die onze klachten wel serieus neemt en afhandelt is een zegen. Jammer dat zij met Holland2Stay zaken doen. Hun zogenaamde businessmodel gaat ten koste van de klantgerichtheid en zal uiteindelijk geld gaan kosten.

Antwoord van Holland2Stay
Op het verblijf is niets aan te merken, behalve dat het vrij prijzig is. Echter als je verhuisd beginnen de problemen. Je mag niet bij de check out zijn vanwege corona, dan laat je een pre check out doen. Om ver opeens na een paar maanden maar de helft van je borgsom terug te krijgen, want dan waren er plotseling wel dingen kapot, terwijl je in pre check out lijst hebt waarop staat dat alles in orde is. Maar die pre check out geldt volgens hun niet alleen de check out. Dus mocht je daar huren, zorg dat je bij je check out bent.

Antwoord van Holland2Stay
Ik zelf zit hier op de limaweg in waddixveen en wat ik nu meemaak heb ik nog nooit meegemaakt zit namelijk al een week zonder warm water en zonder verwarming.
Ik heb in deze week denk 30x contact gehad met holandtostay en word contstant of weggekafferd of voor de gek gehouden dat er iemand mij komt helpen ik en meerdere buren kammen hiermee echt denkt t slechte huisbaas die ik ooit heb meegemaakt geef dan iedereen ook echt aan weg te blijven van ze

Antwoord van Holland2Stay
De prijs/ kwaliteit verhouding tussen de prijs en het gehuurde is reëel wanneer je de locatie hierin meeneemt. De service voor vervangen van inboedel en inventaris is wat mij betreft een grote pre, geen onrealistisch lange wachttijden wanneer je rekening houdt met het aantal appartementen in de flat.
Het slechte internet is een serieuze issue, voor ons vervelend genoeg om een verhuizing te overwegen. De verbinding is inconsistent. Iedere zoveel (+/-15) minuten valt de verbinding gewoon weg en dat maakt thuiswerken heel erg moeilijk. Zelf trouble-shooten is geen optie.

Antwoord van Holland2Stay
Ik ben inmiddels verhuisd naar een andere residentie van Holland2stay. Nu moet ik heel eerlijk zeggen dat het in het begin een beetje tegen viel, maar ik kwam ook uit een splinternieuwe residentie. Nu ik gesetteld ben is het een heel leuk appartement, een loft zelfs.
Ik zit op een hele leuke plek waar altijd beweging is, zowel in de residentie als er buiten. Ik zit nu in The Wall, en kijk zo naar het Evoluon.
Ik ben heel benieuwd als we straks gebruik kunnen maken van het dakterras, hier kijk ik al naar uit. Nee, hier houd ik het wel even uit. Top

Antwoord van Holland2Stay
Allereerst mijn complimenten aan de ontwerpers van deze prachtige Rijksmonument.
Het concept heeft voor mij persoonlijk wel goed uitgepakt.
Om zo snel een woning te kunnen huren met alles erop en eraan,had ik voor mijn persoonlijke situatie niet beter kunnen treffen.
Het is hier erg schoon en voorzien van alle gemak.
Communicatie is goed en de medewerkers van H2S zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Als er vragen zijn dan kan het ook snel verholpen worden, mits de situatie het toelaat.
Kortom, een zeer tevreden bewoner van deze prachtige Pakhuis!

Antwoord van Holland2Stay
Ik huurde van hoen vastgoedbeheer, en opeens is het overgenomen door Holland2Stay. Ik had een betalingsregeling lopen met hoen omdat mijn man zijn baan heeft kwijtgeraakt door de Corona crisis. Personeel aan de telefoon vind ik heel erg bijdehand en bot. Ik heb aangegeven aan de telefoon of het mogelijk is om met hun een betalingsregeling te treffen want Zo heb ik het ook met hoen vastgoed afgesproken. Ik kreeg een man jerry aan de telefoon en meneer was gelijk in de aanval van ja er kan geen betalingsregeling getroffen worden met ons, en het gaat naar de incasso bureau. Ik vind dit echt niet kunnen ,heel bot en onprofessioneel er word niet met de huurders een oplossing gezocht. Er word heel kortaf gereageerd. Wat een gemene personeel die aan de telefoon , denken niet met mensen mee in deze moeilijke tijd!!!!!!!!!

Antwoord van Holland2Stay
Very friendly and flexible. Well organised in the office and offering clean and fresh appartments.

Antwoord van Holland2Stay
Ik weet nog niet wat ik er van moet vinden. Als ik de "negatieve" ervaringen zo lees dan moet ik mijn hart vasthouden voor wat ik ga meemaken terwijl het bedrijf dat waarschijnlijk/hopelijk niet verdient.
Wat mij wel bevreemdt is dat men alleen in het Engels communiceert. Ik heb persoonlijk echt heel slechte ervaringen met bedrijven die dit doen en daarom heb ik gevraagd of ze in elk geval voor nu het bij Nederlands kunnen laten. Het zou voor mij persoonlijk in elk geval enorm veel betekenen. Voor nu voel ik me echt heel onprettig er bij, maar ben benieuwd hoe ze er mee omgaan. Als mijn zorgen weggenomen worden kan die beoordeling natuurlijk meteen omhoog :)
edit: ik ben netjes gebeld en heb mijn zorgen kunnen uiten. We gaan zien hoe het verder loopt :)

Antwoord van Holland2Stay
Brengen standaard schoonmaakkosten in rekening wanneer je het contract opzegt, terwijl dat nergens aangegeven werd. Daarnaast is er teveel betaald voor de energiekosten. Dit overschot zou teruggeven worden op een bepaalde datum. Wanneer er op die datum geen bedrag stond bijgeschreven maar even gebeld. Vervolgens een paar dagen lang te horen krijgen dat diegene die daar over gaat niet te bereiken is. Slechte service.

Antwoord van Holland2Stay
Zijn totaal niet behulpzaam en empathisch. Geluidsoverlast zien ze als een "persoonlijke" ervaring waardoor ze het niet serieus nemen. Na een aantal belletjes en mailtjes geen hulp ontvangen. Terwijl de geluidsoverlast wordt veroorzaakt door een incorrecte bouwconstructie. Huur niet bij Holland2stay!!! Ze nemen geen verantwoordelijkheid als de huurder met problemen kampt.