Ik heb een product bij Woefbende ofwel Hondenmagazijn besteld, maar krijg geen bevestiging wanneer het geleverd gaat worden. Mijn bestelnummer is #1031. Een mail over gestuurd, maar nog geen enkele r... Toon meer
Nog steeds geen geld terug en de mail is uit de lucht. Wat een oplichters. Waarschijnlijk alles opgeheven en veel teleurgestelde kopers. Hoop dat de personen achter het bedrijf nooit meer een webshop... Toon meer
Compleet onbetrouwbaar. Leveren te kleine hondenmand. Moest het maar weggeven aan iemand anders want terugsturen zou zonde voor het milieu zijn. Komen uiteindelijk tot een regeling en retourneren he... Toon meer
Waarschuwing! Bestel hier niet! Product niet geleverd, wacht al 3 maanden en op geen enkele wijze enige medewerking of geld terug. Pure oplichterij. Ook de reacties hieronder.. ik heb al 6x gemaild... Toon meer
OPLICHTERS
OPLICHTERS
Zoals zoveel mensen, bestellen, betalen en niets leveren.
Schandalig wat een dierenliefhebbers.

Defect
Na meerdere bewijzen door te sturen van een defecte bestelling geen reactie meer.
Graag een terugbetaling. Via de mail kom je nergens bij dit bedrijf!

Dieven
Dieven! halsbandje besteld 29/6 nog steeds niets ontvangen. Al mails gestuurd, niets van antwoord.

Antwoord van Hondenmagazijn
Tuigje besteld nooit aangekomen.
Tuigje besteld nooit aangekomen.
Wel betaald geld kwijt.
De zoveelste mail gestuurd maar altijd uitvluchten.
Hier krijg ik natuurlijk antwoord op
Dat ze het geld zullen gaan terug storten maar ik geloof allang niet meer in sprookjes.
Hoe lang is deze bende nog actief.

Antwoord van Hondenmagazijn
Veel langere levertijd en echt hele…
Veel langere levertijd en echt hele slechte kwaliteit!

Antwoord van Hondenmagazijn
Oplichter - kopen in in China en doen niet aan retourneren
Ik kocht een orthopedische hondenmand die alles behalve orthopedisch is. De mand is van desastreuze kwaliteit en wordt bovendien rechtstreeks vanuit China verstuurd. Alsof er bij AliExpress een bestelling wordt geplaatst op naam van de koper hier. Ik gaf aan de mand te willen retourneren, zoals mogelijk was volgens de informatie op de website. Bij verzoek om een retourinstructie krijg ik geen antwoord, alleen de ‘aanbieding’ om bij een volgende aankoop korting te krijgen. Tot 3x toe gevraagd om retourinstructie (ze geven geen retouradres op) en teruggave van geld, maar lopen de boel alleen maar te rekken (met nog meer korting bij een volgende aankoop - die ik ABSOLUUT NIET bij hen wil doen), zodat je je pakket niet terug kan sturen binnen de herroepingstermijn. Ik zit nog steeds met een mand en heb mijn geld niet terug.
Ik mag aannemen dat ACM van deze wan-aanbieder op de hoogte is als ik het aantal slechte ervaringen op Trustpilot zie, maar ik heb voor de zekerheid melding gemaakt via ConsuWijzer.nl > Doe u melding bij ACM consuwijzer (ik mag geen link plaatsen).
Ik raad iedereen met eenzelfde niet professionele en wettelijk onjuiste behandeling hetzelfde te doen. Hopelijk voorkomen we zo meer gedupeerden.
---------------------------------------------------------------------------
Als reactie op Janna van team Hondenmagazijn: zie alle e-mail reeds gestuurd, inclusief formulier herroepingsrecht.

Antwoord van Hondenmagazijn
Had ik maar eerder de reviews gelezen
Had ik maar eerder de reviews gelezen, maar je denkt gewoon een bestelling te maken bij een goed uitziende webshop.
op 27 juni een bestelling gedaan, heel wat mailtjes verder. Steeds het antwoord om geduldig te blijven in plaats van gewoon mijn geld te retourneren. Ik wacht nu meer dan 2 maanden!!!! Het is mooi geweest! Er zijn nog mensen die een product hebben ontvangen lees ik bij de reviews.. ik heb nu aangegeven dat ik toch echt graag mijn geld retour ontvang, anders zie mij genoodzaakt verdere stappen te ondernemen. fingers crossed, hopelijk lossen ze nu alles netjes op en blijven ze dat vanaf heden doen zodat er weer wat geloofwaardigheid in het bedrijf terug komt.

Wat een waardeloze webwinkel
Wat een waardeloze webwinkel. Kwam er helaas 1 dag na de bestelling achter hoe slecht deze website wordt ervaren. Heb direct die dag na de bestelling een mail gestuurd om het te annuleren. Kreeg het antwoord dat het al in behandeling was… na 24 uur kon ik dus blijkbaar niet langer annuleren. Erg knap. Dan denk je vast: dan komt het snel, toch? Nee. Levertijden zijn belachelijk. Na ruim een maand nog steeds geen update op de chinese track and trace. Inderdaad online gegoogled naar de halsband en ja hoor hij staat op aliexpress met dezelfde foto’s. Ondertussen vertikken ze het om mijn geld terug te geven. Absoluut waardeloos en belachelijke webwinkel.

Antwoord van Hondenmagazijn
Gewoon leveren of op zn minst reageren.
Gewoon leveren of op zn minst reageren.
Wat een slechte gang van zaken.
En absoluut geen hondenliefhebbers als je t mij vraagt

Ik heb het al 3 keer gehad een hoop…ergenis
Ik heb het al 3 keer gehad een hoop geld betaald maar werkte niet zo gegoochel en las het vvan de nep banden ze waren niet goedkoop 35 euro per stuk maar werkte niet triest en zonde van me geld maar meer de ergenis dat er meer vlooien in huis kwamen

Antwoord van Hondenmagazijn
AUB LEES EERST RECENSIES ..BESTEL NIET!!!
Als ik de review eerder had gelezen had ik nooit besteld.
Ook ik ben er ingetrapt.
Hondenmagzijn.nl dan denk je een Nederlands bedrijf tot je ziet dat je bestelling uit China komt.
ik heb een honden tuig besteld op 22 juli maar vrees dat ik het nooit zal ontvangen en ook nooit mijn geld terug krijg.
Ik kijk vaak naar kassa en meer van dit soort programma's en begrijp niet dat deze bedriegers nog niet zijn aangepakt. Nou ik ben degene die nu kassa gaat aanschrijven.
Niet normaal dat jullie hier mee weg komen. Lekker hé zo je geld verdien over de rug van een ander.
Nog niet eens 1 ster waard.

Vervuilend bedrijf
Het komt over als een oer Hollands bedrijf, maar bestel hier niet! Alle producten laten ze los komen per vliegtuig uit China. Bij een bedrijf zoals AliExpress weet je dat, maar bij hondenmagazijn.nl verwacht je dit niet. Eenmaal binnen ontvang ik een zeer slappe hondenmand. De kleur komt niet overeen met hetgeen besteld is en het logo ontbreekt dus ik heb gewoon een remake ontvangen. Ga aub naar de lokale hondenshop! Ik heb zoveel spijt.

Pakket niet ontvangen
Levertijd zou 5-10 dagen zijn. Inmiddels 3 weken verder en nog steeds niet ontvangen.
Bestel hier niets!!

Antwoord van Hondenmagazijn
Totaal iets anders ontvangen, geen retour volgens beleid
Totaal iets anders ontvangen dan de foto deed vermoeden bij het product. Contact opgenomen via mail, er worden voorstellen gedaan om het product te houden en geld gedeeltelijk terug te krijgen, ik sla ze allemaal af en vraag voor een retour adres dat ik niet krijg. Hierna valt het mail contact stil en telefonisch is het bedrijf niet beschikbaar.

Doe het niet!
Had ik maar op trustpilot gekeken voordat ik hier had besteld. Twee weken na mijn bestelling had ik nog niets dus ben ik gaan informeren. Bleek iets niet helemaal goed gegaan en het zou geregeld worden. Twee weken later nog niets en wilde ik annuleren maar dat kon niet meer wat het zat al in het 'proces'. Vijf dagen later kreeg ik een verzendbevestiging vanuit China. Toen is het dus pas verstuurd en het had dus had het makkelijk geannuleerd kunnen worden.
Pas na 48 dagen had ik mijn bestelling in huis die ik retour wilde sturen. Krijg ik een aanbod om het alsnog te houden (geen geld terug) en een kortingscode voor een volgende bestelling omdat retourzendingen 'een belasting zijn op het milieu'. Lekker proberen mensen emotioneel te chanteren en de verantwoordelijkheid bij de consument leggen. En daarnaast, alsof ik hier ooit nog wat ga bestellen?
Na lang aandringen een retour instructie gekregen en het product opgestuurd. Blijkt het adres niet te kloppen, het bedrijf is 'verhuisd of onbekend'. Het adres is een random boerderij is te zien op Google Maps. (Wrakkenweg 10
8312PZ Creil)
Nu reageren ze niet meer op emails en de telefoon wordt al helemaal niet opgenomen. Wat een malafide bedrijf. Trieste zaak.
*Deze reactie van hondenmagazijn is een mooi verhaal maar niets meer dan dat. Het adres klopt overduidelijk niet, anders was het niet door DHL terug gestuurd.
Daarnaast heb ik sindsdien twee keer gemaild en krijg hier geen reactie op terwijl jullie wel tijd hebben om op een openbare review te reageren alsof jullie de intentie hebben om het op te lossen terwijl in de praktijk dit niet gebeurt. Allemaal red flags. Nogmaals, bestel hier niet!

Leugenaars en bedriegers
Als ik de reviews hier lees, snap ik alles. Ook een hondenkussen besteld paar maand geleden. Meermaals gebeld, altijd telefoniste, de personen zelf krijg je niet aan de lijn. Ook m'n geld terug gevraagd. Ze geven 5% korting . Als ze alles in hun .... steken . Van mij gaan ze nog horen via de juridische kant.

Antwoord van Hondenmagazijn
Wat besteld en retour gestuurd maar…
Wat besteld en retour gestuurd maar krijg niet me geld terug zoveel mails gestuurd nu na ze reageren nergens op heb track en tracé code code retour binnen is maar ben bang me geld kwijt ben

Ik bestelde een hondenrugtas
Ik bestelde een hondenrugtas. De levering duurde langer dan verwacht (lang leve China). Maar dan toch, leuk dingetje. Op maat gemaakt en gaan wandelen gewapend met waterflesje en bal in de tas. Na 90 minuten zag mijn hond kennelijk iets en nam een sprong naar rechts. Gelukkig geen verkeer, maar wat stuk kon is stuk. Gemeld en gevraagd om ander beter product of geld terug. Aanbod 5% en product mag ik houden. Daar heb ik niks aan natuurlijk. In principe moet het bedrijf volgens consumenten recht geld teruggeven of product vervangen. Dat wil men niet. Daarom zie ik af van alles en zal ik nooit en te nimmer meer via dit bedrijf iets kopen. Ik raad anderen aan dat te volgen. Dit bedrijf zou gezien alle reviews geen bestaansrecht moeten hebben

Niet transparant
Hier de zoveelste teleurgestelde klant die dacht bij een Nederlands bedrijf een goede kwaliteit hondenmand te kopen. Hoe anders is de werkelijkheid: goedkope troep via dropshipping opgestuurd vanuit China! De zogenaamde orthopedische hondenmand -grootste maat-kwam veel later dan gezegd ( niks levertijd 5 tot 10 dagen vermeld op hun site ) als een driedubbel opgevouwen in elkaar gedrukte bal binnen. Waar we al bang voor waren, klopte ook helaas. Na het verwijderen van het zeer vele tape en plastic ( goed voor het milieu ook ) een slappe, slecht gevulde zak over ipv van een goede hondenmand. Aan 1 kant zelfs totaal geen vulling dus de hond zou net zo goed op de grond liggen. Meteen aangemeld voor retour ( niet goed geld terug staat op de site ) met de gevraagde gegevens en inmiddels 4 mails verder zonder reactie/ retouradres. Wel een mail dat ze ons wel 5%! van het aankoopbedrag terug zullen storten
( let wel , het gaat hier dus om €2,50 ) als we besluiten de mand alsnog te houden. En zo samen zorg te dragen aan een beter milieu……????? Zegt een bedrijf wat hun spullen uit China laat overvliegen, hoe hypocriet wil je het hebben. De hondenmand is zo erbarmelijk slecht dat we hem niet eens gratis willen hebben. Dus wachten we tot we eindelijk een retouradres hebben wat klopt ( zie andere recensies ) en gaan door tot we ons geld terug hebben. Genoeg smoesjes gehoord en gelezen dus neem je verantwoordelijkheid en reageer, order nummer #63327, maar alle gegevens hebben jullie al meerdere malen via de mail ontvangen.
Update 22/8 ; e-mail gecheckt en jawel; wederom een kortingsaanbod ontvangen, ditmaal van zowaar 15% korting op een VOLGENDE aankoop
(dat NOOIT gaat gebeuren uiteraard) terwijl we duidelijk aangegeven hebben deze “mand” niet te willen houden en retour willen zenden. Nog steeds geen retour adres …. wordt vervolgd!
Ook als het wel afgehandeld wordt zullen we dat hier vermelden .
Update 11/11 Er zijn wat mailtjes en tijd overheen gegaan, maar uiteindelijk een retouradres ontvangen en de mand terug kunnen sturen. En, eerlijk is eerlijk; vandaag mijn geld ( het aankoopbedrag) TERUG gekregen !
Het lijkt erop dat het hen boven het hoofd gegroeid is maar ik vind dat ik de uiteindelijke afhandeling ook hier moet vermelden.
Hopelijk krijgen ze alle klachten/ retouren onder controle en nemen ze het heft in eigen hand om alles netjes af te kunnen handelen.

Antwoord van Hondenmagazijn
lange levertijd, retour zenden onmogelijk.
Na het versturen van meerdere e-mails heeft het 2 maanden geduurd eer ik mijn bestelling van het hondenmagazijn binnen had.
Ik was niet tevreden over het product en wilde het retour zenden.
Retour leek onmogelijk ik kreeg allerlei kortingsvoorstellen voor een volgende bestelling als ik het product zou houden.
Dit is een bedrijf waar ik nooit meer een bestelling zou plaatsen en ik wilde het product niet houden. Uiteindelijk toch een retour adres + een retourformulier.
Na 3 dagen kreeg ik het pakket weer thuis met de mededeling van PostNL erop, dit bedrijf is niet bekend op dit adresn