Eerst dit: Howsea is een betrouwbaar onderneming. Ik heb een poosje moeten wachten op mijn bestelling maar alles is uiteindelijk wel aangekomen. Ik had graag 5 sterren willen geven maar het is bij 3 g... Toon meer
Langere levertijd dan voorspeld op website omdat toestel niet voorradig was in NL. Pas bekend na bestelling geplaatst was. Levertijd werd hierdoor 3/4wk ook bijbestelde flipcase niet geleverd pas week... Toon meer
smartphone eind nov./ begin dec 2017 besteld via howsea/mijnwebwinkel. keurig track/trace ontvangen. op 30 dec. 2017 door postnl afgeleverd. het zijn drukke dagen in december dus het viel me mee.... Toon meer
Zeer slechte garantie afhandeling. Men vind het normaal dat een reparatie 7 tot 14 weken duurt. Ik wacht al twee maanden. Als reactie op de reactie: men pretendeert een chinees bedrijf te zijn ma... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
voorlopig kan ik nog weinig zeggen over dit product.
Voorlopig kan ik nog weinig zeggen over het product.
Prima service en net/vlot contact
Prima service en net/vlot contact. Verzendroute duurt alleen ietsje langer, 5 dagen in mijn geval, en helaas kon ik als zakelijk klant geen BTW terug ontvangen. (Maar de prijzen zijn prima)
Anders waren het 5 sterren geweest.
telefoon
telefoon heb ik nog maar even, maar contact met annielee gaat heel snel en duidelijk.
is nu mijn tweede telefoon die ik via howsea koop en de eerste beviel zeer goed. veel waar voor je geld.
Vlotte service,
Prima toko.heel blij mee.
Goede communicatie rondom bestelling en…
Goede communicatie rondom bestelling en levering. Ik ben zeer tevreden en ga in de toekomst hier vaker bestellen.
Bv9900pro dik tevreden
BV9900Pro toptoestel voor goeie prijs
Ik heb bij AnnieLee van Howsea de Blackview 9900Pro besteld. Enige andere Nederlandse webshop was Bol.com waar het toestel bijna 150 euro duurder was.
Ik had het toestel binnen 2 weken in huis wat in deze tijd van corona best erg snel is. AnnieLee reageert heel snel op vragen als je die hebt.
Ik had een probleem met mijn 1,5 jaar oude Ulefone Armor 3 (Gebruiksslijtage aan de achterkant). Dit is kosteloos opgelost. Ook een link toegestuurd gekregen om deze smartphone te updaten. Howsea verdient een dikke pluim!
Bij howsea is het steeds er boenk op
Bij howsea is het steeds er boenk op. zowel levering als dienst na verkoop gaan ze niets uit de weg. Ze zoeken steeds voor een snelle afhandeling van iedere order. Zeker een aanrader. What you pay is what you get. Geen verborgen kosten. Ook het contact met Annie lee voelt vertrouwd aan.
Blackvieuw 9900PRO
Goede service van HOWSEA (Annie Lee) , dadelijk antwoord op alle vragen . Heb het toestel nu enkele dagen en werkt perfect. Het is een zwaarder , robuust toestel , maar dat staat zo ook in de beschrijving. Het is een toestel voor mee op de werf te nemen, niet voor in een bovenzakje van een hemdje te steken. De infrarood flir camera werkt redelijk goed en het toestel heeft vele mogelijkheden. Ik heb reeds verschillende toestellen gekocht bij Mvr. Annie Lee en telkens zeer goed meegevallen.
Snelle levering en een goed duidelijk…
Snelle levering en een goed duidelijk contact. Wordt nog een draadloze oplader nagestuurd, dus die verwacht ik binnenkort.
Met Howsea is het goed en snel zaken doen. Binnenkort een smartwatch van Blackview bestellen.
Bedankt Annie Lee.
Covid vertraagde levering, verder alles goed.
De levering liet wat langer op zich wachten dan ik dacht maar verliep uiteindelijk goed(binnen 3weken). De vertraging was te wijten aan covid-19 en dus overvolle vrachtschepen vanuit China. Verder ben ik heel blij met de service en het toestel (bv9800pro).
Uitstekende service en prima product.
Uitstekende service en prima product.
Ik kocht de Ulefone Armor X5..
Ik kreeg mijn mobiele data niet direct in orde.
Na 1 mailtje aan AnnieLee direct opgelost!
5 sterren absoluut waard!
Prima bedrijf
Prima bedrijf , ondanks de corona crisis met iets vertraging toch geleverd . Top !
Prima communicatie
Prima communicatie, niets op aan te merken. Fijn bedrijf, zijn uiteraard afhankelijk van levertijden maar dat wordt netjes gecommuniceerd.
Lastig als je buitenbeentjes koopt…
Lastig als je buitenbeentjes koopt zoals Dogee, Blackview en andere outdoor telefoons omdat je die met de nodige risico's in China moet bestellen. Zoals soms wel gebeurt raakte mijn bestelde telefoon, zoek bij de douane. Dat werd keurig opgelost, Een week later had ik toch een nieuwe. Keurig gemeld wat er loos was en ook opgelost. Kijk daarom raad ik Howsea aan. Die zit hier in Nederland en de klantenservice is echt heel prompt. Klasse !
Correcte vragen afhandeling en levering…
Correcte vragen afhandeling en levering van BV 8000 pro.
Howsea (De Beste!)
Ik heb bij Howsea afgelopen lopen jaren 3 telefoons gehaald.
Alles is perfect gelopen en het contact met AnnieLee is super!
Hij reageert zeer snel is oplossingsgericht, klantvriendelijk en hij heeft mij altijd goed goed geholpen!
Mijn advies: Koop hier je telefoon!
Telefoons kunnen tegen een stootje, goedkoop en met de nieuwste updates.
Betrouwbaar
Betrouwbaar , professioneel , snelle levering , bij vragen direct dezelfde dag antwoord .
Ben zeer tevreden , hebben goede kwaliteit en betrouwbare telefoons.
Vriendelijk groeten Joep van de Laar